11 Ocak 2019 Cuma

YILMAZ ÖZDİL: ERDOĞAN'I BİRA İÇMEYE ZORLAMADIM TEKLİF VAR ISRAR YOK

Sen adama bir ikram, bir teklif yapmışsın, adam senin ağzına yüzüne etmiş.
İşte bunların insanlığı da bu kadar.

Afrika kabilelerinde bile ikram geri çevrilmez.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


YILMAZ ÖZDİL: ERDOĞAN'I BİRA İÇMEYE ZORLAMADIM TEKLİF VAR ISRAR YOK

10.01.2019

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil kendisine yönelik olarak "Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanı'nı bira içmeye Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Yılmaz Özdil "Bir bira" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanını Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır" sözleri için "Birincisi içmeye zorlamadım teklif var ısrar yok. İkincisi Hitler ağzına bira sürmezdi demokrat mıydı? Üçüncüsü bir bira trafikte bile suç değilken Halk Arenası'nın bir bira yüzünden üç program kapatılması hangi promil hesabıyla yapıldı?" dedi.

© Fotoğraf : Youtube

Rutkay Aziz'den Erdoğan'a faşizm yanıtı: İnsanlık adına Mozart'ı korumaktan yanayım

Özdil söz konusu ifadesi nedeniyle birkaç gündür sosyal medyadsa linç edildiğini vurgulayarak gazetesi Sözcü'ye tepki gösterdi.

"Kendi gazetem Sözcü bunlarla alakalı tek kelime yazmadı. Tam sayfa medya köşesi olmasına rağmen çıt çıkarmadı. Dünyada hangi gazete o ülkenin cumhurbaşkanı tarafından kendi yazarına 'faşistin dik alası' denilmesini haber yapmaz?" diye yazan Özdil şöyle devam etti:

Hangi demokrat ülkede hangi gazete kendi yazarına yönelik iktidar medyası saldırısına sessiz kalır? Kendi gazetemizi yazarlarımızı çalışanlarımızı savunmak için hayatımızı ortaya koyuyoruz kendi gazetemiz bizim için lütfedip kılını bile kıpırdatmıyor… Çivi yazısı öğrenip kil tabletlere mi yazsam?

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201901101037018255-yilmaz-ozdil-erdogan-bira-icmeye-zorlamadim/?fbclid= IwAR2T2hHbT13IZZPIGLhRt5Oz0ZgCmcuqDvSuNDgILF4WBHj7TuT2SxE0aRs&utm_source=https://l.facebook.com/&utm_medium=short_url&utm_content=kzBu&utm_campaign=URL_shortening

--   a45UyF587661    Calismak demek  bosuna yorulmak  terlemek degildir.  Zamanin gereklerine gore bilim ve teknik ve her turlu uygar buluslardan azami derecede istifade etmek zorunludur.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder