8 Ağustos 2019 Perşembe

CDC (CENTERS FOR DİSEASE CONTROL AND PREVENTİON) GÜVENLİK ENDİŞELERİ NEDENİYLE ASKERİ MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARINI KAPATTIRDI

Haber açık  bir itiraf değil, ancak, ABD ordusunun biyolojik silah programlarını sürdürdüğü hakkında yoğun şüphe üretiyor.

ABD baş belası bir ülke.
Tıpkı Mart kedileri gibi hem ediyor, hem de ederken bağırıyor.

Sınırsız askeri AR-GE harcamaları, geleceğin silahları, kıyamet silahları, askeri üretimler, dünyanın her yerinde çılgınca para harcanarak hazır tululan yüzlerce Amerikan üssü ve askeri tesis.
Bütün bu harcamaları dünyaya borçlanarak yapıyorlar.
Hem de nasıl borçlanma, dünya tarihinin görmediği kadar çılgın ve fütursuz.
Sanki hiç ödenmeyecekmiş gibi.

Ve bu gün ABD savaş makinasının altında ezilen, tehditi altında olan milletler yalnızca dolar kullanarak bu vahşi düzenin devamına yardım ve yataklık ediyor.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

CDC (CENTERS FOR DİSEASE CONTROL AND PREVENTİON) GÜVENLİK ENDİŞELERİ NEDENİYLE ASKERİ MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARINI KAPATTIRDI

ABD Ordusu Bulaşıcı Hastalıklar tıbbi araştırma Enstitüsü'nde (The United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID; pronounced: you-SAM-rid) ) bilim adamları yeryüzündeki en tehlikeli patojenlerden bazılarını — Ebola'dan vebaya — biyolojik savaş olasılığı için hazır olmak üzere çalışıyorlar.

Ya da en azından eskiden.

Cuma günü Frederick News-Post Hastalık Kontrol ve Önleme merkezlerinin (CDC) askeri mikrop laboratuvarının üst düzey hastalığa neden olan materyalleri içeren tüm araştırmaları "durdurup bırakmasını" emrettiğini bildirdi-çünkü laboratuvöar Haziran güvenlik muayenesinde başarısız oldu.

Güvenlik ... İkinci?

News-Post'un hikayesine göre CDC muayene sırasında usamriid çalışanlarının sürekli olarak kurulan prosedürleri takip etmediğini ve periyodik yeniden belgelendirme eğitimi almadığını keşfetti.

Mikrop laboratuvarındaki atık su dekontaminasyon sistemi de sızıyordu ancak laboratuvar sözcüsü Caree Vander Linden New York Times'a sızıntıların hepsinin tesis içinde olduğunu söyledi.

Neyse ki CDC USAMRİİD içinde incelenen patojenlerin subpar güvenlik uygulamalarına rağmen mikrop laboratuvarından çıkış yoluna girdiğine dair herhangi bir işaret bulamadı-ve şimdi en tehlikeli araştırması beklemede umarım asla başlamazlar.

https://futurism.com/the-byte/cdc-shuts-down-military-germ-lab?utm_source=The+Future+Is&utm_campaign=8c9a373351-EMAIL_CAMPAIGN_2019_08_07_06_21&utm_medium=email&utm_term=0_03cd0a26cd-8c9a373351-247827561&mc_cid=8c9a373351&mc_eid=dceed6c796

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Iki Mustafa Kemal vardir Biri ben et ve kemik gecici Mustafa Kemal...
Ikinci Mustafa Kemal onu ben kelimesiyle ifade edemem o ben degil bizdir!
O memleketin her kosesinde yeni fikir yeni hayat ve buyuk ulku icin ugrasan aydin ve savasci bir topluluktur.
Ben onlarin ruyasini temsil ediyorum.
Benim tesebbuslerim onlarin ozlemini cektikleri seyleri tatmin icindir.
O Mustafa Kemal sizsiniz hepinizsiniz.
Gecici olmayan yasamasi ve basarili olmasi gereken Mustafa Kemal odur!

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

60. ALLAH'IN SOZDE SANAT ESERLERI ILAHIYATIN YUCELIGI DENILEN SEYI ASLA KANITLAMAZ

Bize surekli olarak tanrisalligin yuceligini overler. Bu yuceligin kanitlarini sorar sormaz, uzerlerinde silinmez harflerle bu yuceligin yazili oldugunu ileri surdukleri eserleri gosterirler. Oysa butun bu eserler kusurludur ve icinde kotulugu tasir.

Tanrisalligin saheseri, en sasirtici eseri olarak gosterilmekten bir an geri kalinmayan insan, yarattigi her seye kadir etkenin (yani Allah'in) gozunde, begenilmeyen, nefret edilen eksikliklerle doludur. Bu eser, yaraticisi icin cogu kez o kadar igrenctir ki, yaratici onu atese atmak zorunda kalir. Ancak Allah'in en nadir eseri mukemmel olmayinca, tanrisalligin yuceligine hangi kanitla inanilabilir? Bizzat yaraticisinin bu kadar az hosnut oldugu bir urun, bir eser (yani insan), bizi, yaraticisina hayran ve takdirhan edebilir mi?

Insan fizigi sayisiz hastaliklara ve nihayet olume maruzdur. Insan ruhu ve maneviyati kusurlarla doludur. Bununla birlikte insanin, yaratilanlarin en olgunu ve mevcutlarin en sereflisi oldugunu soyleye soyleye bitiremiyorlar!

- - - - - - - - - - - - -
Insana karsi savasirken sonunda ona benzememeliyiz.
Onu alt ettiginiz zaman bile, onun kotu aliskanliklarini benimsemeye kalkmayin.
Hicbir hayvan asla bir evde yasamamali, yatakta yatmamali, giysi giymemeli, icki ve sigara icmemeli, paraya el surmemeli, ticaretle ugrasmamali.
Insanin butun aliskanliklari kotudur.
Ve en onemlisi, hicbir hayvan kendi turunden olanlara zorbalik etmemeli.
Guclusu gucsuzu, akillisi akilsizi, hepimiz kardesiz.
Hicbir hayvan baska bir hayvani oldurmemeli.
Butun hayvanlar esittir.

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Ateist kotuluk egilimini denetleyen mantigina sahip cikarken, fanatikse onu surekli fistekleyen deliligin etkisi altindadir.

VOLTAIRE (Francois-Marie Arouet) (1694-1778) Fransiz yazar ve filozof.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder