4 Nisan 2021 Pazar

Sorumlu Zekâlar Ortak Hareket Ederler…

Sorumlu Zekâlar Ortak Hareket Ederler…

Biz Kimiz?

 

Sun Savunma web sitesi; E. Kara Pilot Albay Ercan Caner tarafından kaleme alınan özgün makaleler ile yabancı kaynaklarda yayımlanan makale, araştırma yazıları, rapor ve analizlerin çevirilerini, tamamen bilgi vermek ve bir durumsal farkındalık yaratmak amacıyla yayımlayan, editörlüğünü Levent Türk'ün yaptığı "Bir Fikir, İki İnsan" sloganıyla harekete geçen ve tamamen amatör bir ruhla kurulan bir sitedir.

Savunma, Havacılık, Teknoloji, Güncel Politika, ​Analiz, Güncel Haber, Turizm ve Sağlık gibi kategorilerde yer alan makaleleri bulacağınız Sun Savunma, merak ettiğiniz gelişmeleri en doğru ve tarafsız bir şekilde sizlerle paylaşıyor.

Bugüne kadar okuyucularımızın en çok ilgisini çeken yazılara ''Popüler Yazılar'' başlığı altından erişebilirsiniz. Oded Yinon tarafından, 1982 yılında kaleme alınan ''Büyük İsrail: Orta Doğu için Siyonist Plan'' başlıklı dokümanın tamamı Türkçeye ilk olarak Sun Savunma Net tarafından çevrilmiş ve okuyucuların hizmetine sunulmuştur.

Bugün, hep birlikte hareket ettiğimiz, yazılarını sitemizde paylaşan E. Tümgeneral Naci Beştepe, E. Tuğgeneral Fatih Bengi, E. Albay Olay Salcan, E. Albay Alican Türk, E. Albay Murat Tulga, E. Albay Osman Başıbüyük, Atilla Aşçı, Berk Özer, Özlem Uzun ve zaman zaman yazıları ile bize destek veren konuk yazarlarımızla bugün çok daha güçlüyüz ve değerli yazarlarımızın katkılarıyla daha büyük kitlelere ulaşmak için yayın hayatımıza ilk günkü özveri ve gönüllülük esasıyla devam ediyoruz.

Arzu eden okurlarımız sitedeki içerikleri çevreleriyle paylaşabilir ve daha çok kişiye ulaşılmasını sağlayabilir. Sitemizdeki özel çeviri haber ve makaleleri de değerlendirebilirsiniz.


Hediye kitap çekilişimize ait açıklama

Hediye kitap çekilişlerimiz tüm yasa ve yönetmeliklere uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.
Bu konuda; Yasa ve yönetmeliklere uymak konusundaki sorumluluğunuz bilincinde olarak hareket ediyoruz.

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Turk cocugu ecdadini tanidikca daha buyuk isler yapmak icin kendinde kuvvet bulacaktir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

64. KOTULUK ALLAH'TAN GELMEZ DEMEK SACMADIR

Allah her seyin yaraticisidir denir; bununla birlikte kotulugun Allah'tan gelmedigi de temin olunur. O halde kotuluk nereden geliyor? Insanlardan mi? Peki ama, insanlari kim yaratti? Allah yaratti; o halde kotuluk Allah'tan geliyor demektir. Eger Allah insanlari simdi olduklari gibi yaratmamis olsaydi, dunyada ahlak bozuklugu ya da gunah olmazdi. Dolayisiyla, insanlarin bu kadar kotu ahlakli olmasindan Allah'i sorumlu tutmak gerekir. Insan kotuluk yapmak ya da Allah'a tecavuz etmek gucune sahipse, bundan su sonucu cikarmak zorundayiz: Allah tecavuze ugramak istedi; insani yapan Allah, kotulugun insan eliyle yapilmasi kararini verdi. Boyle olmasaydi, insan, varliginin kaynagi olan etkene aykiri bir eser olurdu.
- - - - - - - - - - - - -
Sanatin siyasetle hicbir iliskisi olmamasi gerektigi dusuncesinin ta kendisi siyasal bir tutumdur Gecmisteki yaptiklarima baktigimda, siyasal bir amactan yoksun oldugum her durumda, cansiz kitaplar yazdigimi, dokunakli bolumlerin gosterisine kapildigimi, anlamsiz tumceler, suslu nitelemeler kullandigimi ve yapiti genel olarak ipe sapa gelmez seylerle doldurdugumu goruyorum.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Korku inanirken, cesaret suphelenir.

Korku yere kapaklanip dua ederken, cesaret ayaga kalkip dusunur.
Korku geri cekilirken, cesaret ileri gider.
Korku barbarliktir, cesaret uygarlik.
Korku buyuculuge, seytanlara ve hayaletlere inanir.
Korku dindir, cesaretse bilim.
PAINE,THOMAS (1737-1809) Ingiltere dogumlu ABD'li siyaset felsefecisi.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 296 Hukumlu veya tutuklularin ayaklanmasi

1) Hukumlu veya tutuklularin toplu olarak ayaklanmasi halinde her biri hakkinda alti aydan uc yila kadar hapis cezasina hukmolunur. Hukumlu veya tutuklu sayisinin ucten fazla olmamasi halinde bu suctan dolayi cezaya hukmedilmez.
2) Ayaklanma sirasinda baska suclarin islenmesi halinde ayrica bu suclara iliskin hukumlere gore cezaya hukmolunur.
_______________________ 1 Bu arada yer alan Gozaltina alinan ibaresi 29 6 2005 tarihli ve 5377 sayili Kanunun 34 uncu maddesiyle madde metninden cikarilmistir.9036


- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder