12 Mayıs 2021 Çarşamba

GÜNÜN ESPRİSİ ÜNLÜ FOTO MUHABİRİNDEN GELDİ. DİYANET’E BUNLARI ALIP KİRADAN KURTARALIM

GÜNÜN ESPRİSİ ÜNLÜ FOTO MUHABİRİNDEN GELDİ. DİYANET'E BUNLARI ALIP KİRADAN KURTARALIM

Diyanet TV'nin Ramazan yayınları dolayısıyla günlük kirası 35 bin lira olan gezinti teknesini bir aylığına kiraladığı iddia edildi. Diyanet'ten yapılan açıklamada ise teknenin hayırsever biri tarafından verildiği öne sürüldü. Sosyal medyada büyük tepki toplarken söz konusu olay için ünlü foto muhabiri Sebati Karakurt'den günün esprisi geldi.

Haber Giriş: 8 Mayıs 2021 Cumartesi - 09:34

Kısa süre önce sermaye artımı ile gündeme gelen Diyanet TV bu kez "lüks teknede Ramazan programı' ile konuşulmaya başlandı. Diyanet TV Ramazan yayınları dolayısıyla bir aylığına gezinti teknesi kiraladı ve 3 saatlik kiralama bedeli 10 bin günlük kiralama bedeli 35 bin liradan başlayan tekne bir aylığına kiralandı.

"BUNLARI ALIP KİRADAN KURTULALIM"

Twitter'da Sebastian Carlos adlı kullanıcı Sebati Karakurt Diyanet'ten 'lüks tekne' fotoğrafının altına esprili bir yanıt verdi. İki adet lüks yat fotoğrafı paylaşan ünlü foto muhabiri "Diyanet'e bunları alıp kiradan kurtaralım. " ifadelerine yer verdi.

https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/news/2021/05/080520210918481954518.jpg

DİYANET AÇIKLAMA YAPTI

Diyanet İşleri Başkanlığı ise haberle ilgili açıklama yaptı. "Diyanet Tv'de canlı olarak yayınlanan 'İftarı Beklerken' adlı programla ilgili medyada çıkan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte kamuoyunu da yanlış yönlendirmektedir. 'İftarı Beklerken' adlı programımızın yayınlandığı mekan hayırsever bir vatandaşımızın sağladığı imkânla hazırlanmış olup Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıf Medya A. Ş tarafından söz konusu yere herhangi bir ödeme de yapılmamıştır. "

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/gunun-esprisi-unlu-foto-muhabirinden-geldi-diyanete-bunlari-alip-kiradan-kurtaralim-450918h.htm

 

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Milli mucadelelere sahs hirs degil milli ideal milli onur sebep olmustur.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

178. ILAHLARIN GOSTERICILERI, AKLIN ELCISI VE OZGURLUGUN SAVUNUCUSU OLSALARDI, NE KADAR KUDRET VE SAYGIYA MAZHAR OLURLARDI

Ilahlarin gostericileri (ruhani sinif), gelismesine hizmet etmeleri gereken insan aklina karsi kanli bir savas acarak, acik bir sekilde kendi cikarlari aleyhinde hareket ederler. Bos agiz kavgasi ve cekismelerle mesgul olacaklari yerde, gercekten yararli bilimlerle ugrasarak doganin, hukumetin ve ahlakin gercek ilkelerini arasalardi, erisecekleri iktidar ve saygi, en bilgili insanlar uzerine hakimiyetleri, halkin onlara karsi gonul borcu ne kadar buyuk olurdu! Zamanini kamu yararina hasreden, dusunce icin, hem hukumdarlarin hem uyrugun ruhlarini aydinlatmak icin kullanan bir zumrenin servet ve sayginligina karsi cikmak cesaretini kim gosterebilirdi?

Ey rahipler! Ey ilahiyatcitar! Ham hayallerinizi, anlasilmaz yargilarinizi, igrenc cekismelerinizi artik birakiniz! Ancak milletlerin cocukluk donemlerinde size yararli olabilmis olan bu hayalleri ve hayaletleri, hayal uykusu vadisine surunuz. Sozun kisasi, akil ve insafa layik bir tavir ve davranis aliniz. Karsitlariniza kahir ve baski cani calacaginiza; kavimler arasindaki ahmakca mucadeleleri surdureceginize; onlara yararsiz ve bagnaz erdemler vazedeceginize; bize, insani ve toplumsal bir ahlak vazediniz! Bize, gercekten dunyaya yararli erdemler vazediniz. Akil ve muhakemenin elcisi, milletlerin vicdan isigi, ozgurlugun savunucusu, suistimallerin iyilestiricisi, gercegin dostu olunuz! Biz de sizi kutsariz, severiz; herkes, vatandaslarinizin gonullerindeki hukum ve nufuzunuzu temin eder.
- - - - - - - - - - - - -
Peki, bu durum, Doganin bir yasasi midir?
Ulkemiz, topraklarinda yasayanlara duzgun bir hayat sunamayacak kadar yoksul mudur?
Hayir, yoldaslar, asla!
Ingiltere topraklari bereketlidir, havasi suyu iyidir yurdumuz, bugun bu ulkede yasayan hayvanlardan cok daha fazla bol yiyecek saglayabilir.

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Butun dinler aynidir Temelde hepsi suctur, yalnizca tatil gunleri farklidir.

LADMAN,CATHY (1955) ABD'li komedyen.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 178 Isaret ve engel koymama

1) Herkesin gelip gectigi yerlerde yapilmakta olan islerden veya birakilan esyadan dogan tehlikeyi onlemek icin gerekli isaret veya engelleri koymayan konulmus olan isaret veya engelleri kaldiran ya da bunlarin yerini degistiren kisi iki aydan alti aya kadar hapis veya adli para cezasi ile cezalandirilir.


- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder