3 Haziran 2019 Pazartesi

KUMPAS DAVALARI GERÇEKLERİ MEHMET ÜLGER : ZİRVE DAVASI



KUMPAS DAVALARI GERÇEKLERİ MEHMET ÜLGER : ZİRVE DAVASI

29/12/2018

18 Nisan 2007 tarihinde Türkiye-Almanya ilişkilerini baltalamak Türkiye'yi AB'den uzaklaştırmak ABD'nin bölgesel politikaları doğrultusunda hareket etmeye zorlamak Türkiye'de inanç ve vicdan özgürlüğü olmadığı algısı yaratmak kaos ve kargaşa çıkarmak ve ülkeyi istikrarsızlaştırmak maksadıyla yabancı istihbarat servislerince taşeronları FETÖ'nün hücre evlerinde motive edilen 5 genç tarafından Malatya-Ağbaba iş merkezi Zirve Yayınevinde biri Alman ikisi kendi vatandaşımız olmak üzere üç kişi hunharca öldürülmüştür.

Küresel güçlerin taşeronu FETÖ'cüler örgütsel amaçlarına karşı engel olarak gördükleri hedef şahısları bu cinayet üzerinden Ergenekon kumpas davasına bağlamak itibarsızlaştırmak linç etmek ve devletin en mahrem yeri olan kozmik odalarına girmek için;

2001 yılında FETÖ'nün FEM dershanelerinde örgüte kazandırılan Uzm. J. Çvş Aykut SAKA'nın itirafları doğrultusunda örgütün Malatya İl ve Jandarma yapılanmasını ortaya çıkaran misyonerlerin inanç ve vicdan özgürlüğünü istismar ve kötüye kullanılması faaliyetleri ile karanlık ilişkilerini deşifre eden dönemin İl J. Komutanı E. J. Kur. Alb. Mehmet ÜLGER İsth. Ş. Md. J. Bnb. Haydar YEŞİL ve diğer İstihbarat personeli ile misyonerlik faaliyetleriyle ilgili İl J. K.lığında konferans veren ve "Dinler Arası Diyalog'' çalışmalarını eleştiren İnönü Üniversitesi Öğretim görevlisi Ruhi ABAT Mersin İl J. K.lığından J. Astsb. Abdullah ATILGAN benzer şekilde bu örgütün yalancı tanıklık teklifini kabul etmeyen Levent Ercan GELEGEN'i hedef almışlardır.

Yine bu şahıslarla hiçbir irtibatı olmayan 4 Temmuz 2003 tarihinde K. Irak'ta askerlerimizin başına çuval geçirme olayı sırasında ABD Washington'da devir teslim töreninde bulunan ve ''bu Türk askerine karşı yapılan eşi görülmemiş hafife alınamayacak iğrenç bir olay'' şeklinde açıklamalarda bulunarak protesto edip ülkemize dönen E. Org. Hurşit TOLON'dan dava kapsamına sokulmuştur. Bu çercevede Org. TOLON 1993 yılında Genkur. Gn. Sekreterliğine bağlı olarak Özel Kuvvetler K. lığı Seferberlik Dairesi bünyesinde Türkiye Ulusal Stratejiler ve Hareket Dairesi (TUSHAD) adı altında hayali bir örgüt oluşturulmuştur.

14 Ekim 2007 tarihinde Misyonerler ve 6 Haziran 2008 tarihinde örgütün kalemşoru Adem Yavuz ARSLAN'ın adamları tarafından tehdit şantaj ve çeşitli vaatlerle Papaz İlker ÇINAR yalan tanık olarak devşirilmiş ve bu sözde örgüt adına oluşturulan ve TUSHAD belgeleri olarak adlandırılan düzmece belgeler eline tutuşturulmuş hakkında Malatya İl J. K.lığınca yasal işlem yapılması nedeniyle Jandarma personeline husumeti olan şahıslarla birlikte kurgu ifadeler verdirilmiş Ergenekon kumpası savcısı Zekeriya ÖZ ile Zirve kumpas savcısı Şeref GÜRKAN'a ismen gönderilen sahte ihbar mektupları tutanaklara tutanaklarda sahte delillere dönüştürülerek 8 Haziran 2012 tarihinde hazırlanan 3. iddianame ile 3 Sb 3 Astsb. 1 uzm. Çvş 1 akademisyen ve 3 diğer şahıs zirve davasının sanığı yapılmıştır.

Tüm kumpas davalarının kadrolu yalancı tanığı İlker ÇINAR'a "1993 yılında TUSHAD'a girdiği ve TUSHAD'ın talimatıyla misyonerlerin arasına sızdığı TUSHAD'ın ülkeyi 4 bölgeye ayırdığı özlük dosyalarının kozmik odada olduğu" şeklinde kurgu beyanda bulundurulmuştur.

OysA;

    • İlker ÇINAR; 26 Ağustos 1992 tarihinde KKK. lığı Babaeski 10 uncu Zh. Tug. K. lığı 1. Mknz. P. Tb. Milan Tk. Atış Kısmında P. Uzm. Onb. olarak göreve başlamış 23 Haziran 1993 tarihinde mesaiye alkollü olarak gelmekten 14 gün oda hapsi cezası almış bu cezasını çekmek üzere 23 Haziran 1993 tarihinde hapse girmiş 7 Temmuz 1993 tarihinde hapisten çıkmış 30 Temmuz 1993 tarihinde firar etmiş ve 1 5 ay firarı müteakip 13 Eylül 1993'te birliğine katılmış ve nezarethaneye alınmış 14 Eylül 1993 tarihinde tutuklanmış ve askeri ceza evine konmuş o dönem çıkarılan şartlı salı verme yasası hükümlerinden faydalanarak ceza evinden erken çıkmış ve 23 Kasım 1993 tarihinde de disiplinsizlik nedeniyle sözleşmesi feshedilmiştir.

    • İlker ÇINAR TUSHAD'a katıldığını iddia ettiği 1993 yılı Haziran-Temmuz Aylarında 10. Zh. Tug. lığı emrinde Uzm. Onb. olarak ya görevde ya sarhoş olarak mesaiye gelmekten hapiste ya da firarda bulunmaktadır.

Kaldı ki; Gnkur. Gn. Sekreterliğinin Özel Kuvvetler K. lığı ile hiçbir bağlantısı ve emir komuta ilişkisi bulunmamaktadır.

Gnkur. Bşk. lığının mahkemeye gönderdiği 16 Ağustos 2012 tarihli cevabi yazısında "Gnkur. Bşk. lığı ve MSB Karargâhı ile bağlı birimlerinde Türkiye Ulusal Stratejiler ve Hareket Dairesi (TUSHAD) isimli bir birimin halihazırda olmadığı ve geçmiş dönemde de teşkil edilmediği E. Org. Ahmet Hurşit TOLON'un Gnkur. Bşk.lığı Genel Sekreterliği görevini yaptığı 1989-1992 ve 1993-1995 yılları arasında da bulunmadığı'' açıkça belirtilmiştir.

Peki İlker Çınar'a; neden "1993 yılında türkiye ulusal stratejiler ve hareket dairesi adı altında Özel Kuvvetler K. lığı bünyesinde bir yapılanmaya gidildiği kurgusu yaptırılmış 31 mart vakasından bugüne kadar tüm olaylara tanıklık yapabilirim." beyanında bulundurulmuştur?

Geçmişte de benzer şekilde 24 Temmuz 1908'de II. Meşrutiyet ilan edilmiş 8.5 ay sonra hicri 31 Mart günü (13 Nisan 1909) İttihat ve Terakki yönetimine karşı başkaldırı başlamış Selanik'ten kurmay başkanlığını Mustafa Kemal'in yaptığı III. Orduya bağlı redif tümeni meşrutiyet düzenini korumak için İstanbul'a getirilmiş oluşturulan "Hareket Ordusu" isyanı bastırmıştır.

Sonuç olarak; malum çevrelerce geçmişten bugüne var olan bir kin ve nefretle ülkenin bölünme sürecine götürülmek istenmesine karşı olan ülkenin üniter yapısını savunan kitle ve kurumları hayali TUSHAD örgütü yaftalaması ve kumpası ile elim bir cinayet davası üzerinden itibarsızlaştırmak ve devletin en mahrem yeri olan kozmik odasına girilmek istenmiştir.

Oysa;

  • Hayali TUSHAD'ın aksine FETÖ ve misyonerler ülkeyi 5 bölgeye ayırmıştır. FETÖ çatı iddianamesinde1 Gizli Tanık ŞİMŞEK (K) 08.09.2015 tarihinde verdiği ifadede; Fetullahçı Terör Örgütünün Türkiye'yi 5 bölgeye ayırdığını ve kendi il bölge sistemini uyguladıklarını Malatya FETÖ davasında Etkin Pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen sanık Mehmet TANRIVERDİ 26.1.2016 tarihinde Malatya TEM Şubede vermiş olduğu ifadesinde FETÖ'nün ülkeyi İstanbul İzmir Ankara Gaziantep Erzurum bölgesi şeklinde 5 bölgeye ayırdığını Malatya'nın da Gaziantep Bölgesine bağlı olduğunu ifade etmiştir. 2

MİT'in Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonuna göndermiş olduğu 36 sayfalık rapora göre FETÖ Türkiye'yi (İstanbul İzmir Ankara Gaziantep ve Erzurum) 5 bölgeye ayırmıştır.

    • Geçmişte de misyonerler 1860 yılında Harput'ta yapılan toplantıda Anadolu'yu; Trabzon-Mersin hattının batısında kalan bölgeyi Batı Türkiye Misyonu 3 Sivas güneyi-Mersin-Halep hattı içerisinde kalan bölgeyi Merkezi Türkiye Misyonu4 bu iki istasyonun doğusunda kalan bölgeleri ise Doğu Türkiye Misyonu5 Şeklinde 3 daha sonra Avrupa Türkiye'si ve Halep İstasyonu şeklinde 5 misyon bölgesine ayırmışlardır.

    • Misyon Bölgeleri

    • İlker ÇINAR'ın eline tutuşturulan TUSHAD Belgeleri olarak dava dosyasında yer alan belgeler ile ilgili Hüseyin İMADOĞLU'nun hazırlamış olduğu 3 Şubat 2015 tarihli bilirkişi raporuna göre; 10 Ocak 2005 tarihli sözde ''Geri Bildirim'' talimatının İlker ÇINAR 14 Ocak 2012 tarihinde Malatya'ya ifade vermeye gelmeden 9 gün önce 5 Ocak 2012

6 tarihinde 25 Temmuz 2008 tarihli "Özlük Bilgilerinin Saklanması'' talimatlarının ise İlker ÇINAR 14 Ocak 2012 tarihinde Malatya'ya ifade vermeye gelmeden 1 gün önce 13 Ocak 2012 tarihinde 7 üretildiği anlaşılmıştır.

Yargılama sonucu; bu belgelerin sahte olarak üretildiği kanaatine varılmış ve İlker ÇINAR hakkında sahte evrak tanzim etmekten suç duyurusunda bulunmuş cinayetin asli failleri 5 şahıs hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmiş kumpas kurulan tüm diğer sanıklar beraat etmiş ve beraat kararları Yargıtay 16. Ceza Dairesince 11 Şubat 2019 tarihinde onanmıştır.

Mağdurlar tarafından kumpas kuran hâkim ve savcılar hakkında HSK'ya suç duyusunda bulunulmuş 15 Temmuz darbe girişiminden sonra soruşturma savcısı Şeref GÜRKAN iddianameyi hazırlayan savcı İsmail AKSOY duruşma savcıları Zafer HAZAR ve Burhanettin OLGUN Mahkeme Başkanı Hayrettin KISA duruşma hakimleri Osman KANDEMİR ve Mahmut MAVİ meslekten ihraç edilmişlerdir.

Adli merciler tarafından; yalan tanık devşiren sanıkların lehine hiçbir delili toplamadan mizansen yargılama yapan kumpas kuran savcı ve hakimler ile iddianame hazırlanmadan iddianame içerikleri ile bire bir örtüşen yazılar yazarak soruşturmanın gizliliğini ihlal eden basın mensupları hakkında bugüne kadar asli suçları ile ilgili hiçbir işlem başlatılmaması düşündürücüdür.

1Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma No:2014/5043 Gizli Tanık ŞİMŞEK'in ifadesi Sayfa 60

2 Malatya 2. Ağır Ceza mahkemesinin Malatya Fetö yapılanmasına ilişkin gerekçeli kararı Dosya No:2016/102 Esas Karar No:2017/334 shf;117/166

3Merkezi İstanbul istasyonları 1870 yılı itibariyle İstanbul Merzifon İzmit Kayseri Bursa Manisa Sivas

4Merkezi Antep Halep Adana Antakya ve Maraş uç istasyonları (Urfa Kilis Elbistan Adıyaman Siverek

5Merkezi Harput istasyonları Harput Bitlis Erzurum ve Mardin) uç istasyonları (Arapkir Malatya Eğin Muş Diyarbakır Trabzon

6Hüseyin İMADOĞLU'nun 3 Şubat 2015 tarihli Bilirkişi raporu 1 numaralı ekinin 1. ve 9. sayfası

7Hüseyin İMADOĞLU'nun 3 Şubat 2015 tarihli Bilirkişi raporu 1 numaralı ekinin 1. ve 9. sayfası

http://www.tesud.org.tr/uploads/yayin/dosya/1558524230c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c.pdf

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Ogretmenler!
Cumhuriyet fikren ilmen fennen bedenen kuvvetli ve yuksek karakterli muhafizlar ister.
Yeni nesli bu ozellik ve kabiliyette yetistirmek sizin elinizdedir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

55. HER DIN, TANRISALLIKTAN ALCAKCA VE AKILSIZCA KORKMA DUYGUSU VERMEYE CALISIR

Pek cok kimse, bize, gercek dinle hurafeler arasinda fark oldugunu ileri surer ve der ki: "Hurafeler, tanrisalliktan anlamsiz ve alcakca bir korkudur; gercek bir dindar, tanrisalliktan alcakca korkuya karsilik Allah'ina guvenir ve icten sevgi gosterir. Oysa bos inanclara inanci olan kimse, Allah'ta bir dusmandan baska bir sey goremez; ona asla guvenmez; onu kuruntulu, zalim nimetlerini vermede cimri, cezalarini dagitmakta savurgan bir zorba olarak gorur. "

Ancak aslinda her din, Allah hakkinda bu ayni fikri vermiyor mu? Allah'in sonsuz iyi oldugunu, ayni zamanda Allah'in cabuk ofkelenecegini, siddetli cezaci, yok edici, intikamci oldugunu, lutuf ve iyiliklerine pek az kimseyi eristirdigini, iyilik ve lutfuna kavusturmayi keyfinin istemedigi kimseleri buyuk bir ofkeyle cezalandirdigini bize durmadan tekrar etmezler mi?

- - - - - - - - - - - - -
Seni seviyorum sozunu gorunce, yureginde hayatta kalmak icin muthis bir istek uyanmis, birden gereksiz tehlikelere atilmayi aptalca bulmaya baslamisti.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Olumsuzluge filmlerim sayesinde erismek istemiyorum.

Ben olumsuzluge, olmeyerek erismek istiyorum.
VOLTAIRE (Francois-Marie Arouet) (1694-1778) Fransiz yazar ve filozof.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 


 




-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder