5 Mayıs 2021 Çarşamba

İKTİDAR MEDYASINDA PANİK HAVASI: HEPİMİZİ YARGILARLAR SERİ TUTUKLAMALAR BAŞLAR

 

İKTİDAR MEDYASINDA PANİK HAVASI: HEPİMİZİ YARGILARLAR SERİ TUTUKLAMALAR BAŞLAR

Cem Küçük'ün bir televizyon programında "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse hepimiz yargılanırız. " dediği sözler yeniden gündem oldu.

05 Mayıs 2021 - 11:23

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük'ün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında söylediği "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse hepimiz yargılanırız" sözleri yeniden gündem oldu.

"Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?" sorusu üzerine Küçük "Seçim ikinci tura kalırsa Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse biz dahil bütün herkes yargılanabilir. " demişti. Erdoğan karşıtı birinin seçilmesiyle gruplaşmaların başlayacağını içerde FETÖ'cü kalmayacağını ve uluslararası kamuoyunun da desteğini alacağını belirten Küçük bu destekler ile Erdoğan karşıtı birinin istediği gibi kanun çıkartacağını söylemişti.

Görüntülerin sosyal medyada tekrar yayılmasıyla daha önce FETÖ'yü destekleyen yazıları ile gündeme gelen Küçük için bazı sosyal medya kullanıcıları "Suçunuz yoksa korkmanıza da gerek yok. " diyerek paylaşım yaptı.

"ZATEN YETERİNCE KORKAĞIZ"

"Cumhurbaşkanını da mı yargılarlar?" sorusu üzerine Küçük "Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır Metiner'i kim kurtarır Şamil Tayyar'ı kim kurtarır seni beni kim kurtarır?" dedi.

Mehmet Metiner ise "İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra..." dediği görülüyor.

https://www.aykiri.com.tr/iktidar-medyasinda-panik-havasi-hepimizi-yargilarlar-seri-tutuklamalar-baslar/11506/


- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Ne kadar zengin ve mureffeh olursa olsun istikllden mahrum bir millet meden insanlik karsisinda usak olmak mevkiinden yuksek bir muameleye lyik sayilamaz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

60. ALLAH'IN SOZDE SANAT ESERLERI ILAHIYATIN YUCELIGI DENILEN SEYI ASLA KANITLAMAZ

Bize surekli olarak tanrisalligin yuceligini overler. Bu yuceligin kanitlarini sorar sormaz, uzerlerinde silinmez harflerle bu yuceligin yazili oldugunu ileri surdukleri eserleri gosterirler. Oysa butun bu eserler kusurludur ve icinde kotulugu tasir.

Tanrisalligin saheseri, en sasirtici eseri olarak gosterilmekten bir an geri kalinmayan insan, yarattigi her seye kadir etkenin (yani Allah'in) gozunde, begenilmeyen, nefret edilen eksikliklerle doludur. Bu eser, yaraticisi icin cogu kez o kadar igrenctir ki, yaratici onu atese atmak zorunda kalir. Ancak Allah'in en nadir eseri mukemmel olmayinca, tanrisalligin yuceligine hangi kanitla inanilabilir? Bizzat yaraticisinin bu kadar az hosnut oldugu bir urun, bir eser (yani insan), bizi, yaraticisina hayran ve takdirhan edebilir mi?

Insan fizigi sayisiz hastaliklara ve nihayet olume maruzdur. Insan ruhu ve maneviyati kusurlarla doludur. Bununla birlikte insanin, yaratilanlarin en olgunu ve mevcutlarin en sereflisi oldugunu soyleye soyleye bitiremiyorlar!
- - - - - - - - - - - - -
Biz dusmanlarimizi yok etmek icin ugrasmayiz, onlari degistiririz.
Bilmem, anlatabiliyor muyum ?

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Butun dinler aynidir Temelde hepsi suctur, yalnizca tatil gunleri farklidir.

LADMAN,CATHY (1955) ABD'li komedyen.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 205 Resmi belgeyi bozmak yok etmek veya gizlemek

1) Gercek bir resmi belgeyi bozan yok eden veya gizleyen kisi iki yildan bes yila kadar hapis cezasi ile cezalandirilir. Sucun kamu gorevlisi tarafindan islenmesi halinde verilecek ceza yari oraninda artirilir.


- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder