5 Şubat 2019 Salı

KADİR MISIROĞLU: ŞERİAT GELSİN DE İSTERSE TÜRKİYE BATSIN

Dindarın milliyetçiliği işte böyle oluyor...
Vatan elden gitsin, millet esir olsun önemli değil.
İslam olsun yeter.
Öyle düşünüyor.
Öyle zannediyor.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


KADİR MISIROĞLU: ŞERİAT GELSİN DE İSTERSE TÜRKİYE BATSIN

Cumhuriyet laiklik ve Atatürk düşmanı "tarihçi" Kadir Mısıroğlu son konuşmasında şeriat özlemini bir üst düzeye daha çıkararak "Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım" dedi.

Mısıroğlu düzenli olarak yaptığı cumartesi sohbetlerinin geçtiğimiz haftaki ayağında 24 Haziran seçimlerinde bir televizyon kanalında sokak röportajına katılanların AKP'ye "yol ve köprü yaptığı için oy verdiklerini söylediği"ni hatırlatıp "Demiyor ki dindar olduğu için rey verdim. " dedi.

"Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım. " diyen Mısıroğlu "Kafir olarak ölmek başka zulüm altında mümin olarak ölmek başka şeydir. Onun için İslam gelsin. Diyorlar ki 'Batar Türkiye…' Tamam batacağını kabul etsem bile ben razıyım. Siz razı olmayın. Müslümanların İslam'a en yakın kimi görüyorsa ona oy vermeleri vaciptir. " ifadelerini kullandı.

https://gazetemanifesto.com/2019/kadir-misiroglu-seriat-gelsin-de-isterse-turkiye-batsin-238530/?fbclid= IwAR06t-LU4aFdCoDTyzylbsSeY2ojFPKIc7YYjlR_HjNgS9hvwWTwxPbnVWI

--   a45UyF587661    Millete efendilik yoktur.  Hizmet vardir.  Bu millete hizmet eden onun efendisi olur.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder