14 Mayıs 2021 Cuma

NİHAT GENÇ : DAVUTOĞLU-BABACAN-AKP: PALU AİLESİ

 


NİHAT GENÇ : DAVUTOĞLU-BABACAN-AKP: PALU AİLESİ

17 Mart 2021 10:16 Güncellendi: 17 Mart 2021 10:24

"İstiklal Marşı varken Andımız'a ihtiyaç yoktur" diyen Davutoğlu!

Şuna bakın çuvalın dibindekileri kemirirken ayağı söküğe takılıp kalmış fare suratlı zavallı!

Sen kimsin ülkemizin değerlerini yarıştırıyor aklınca eliyor seçiyor keyfince her biri milli bütünü kucaklayan kutsal ve hazine kavramlarımızı birbiriyle düşmanlaştırıyorsun.

Bu kavramlar Hint sokak satıcılarının mutfağı mı lan her çöp ve baharattan hepsinden biraz biraz boca et eşinle yakalandığın şu rezil Van kahvaltısı fotoğrafı gibi azucuk azucuk sür dürümle oh biraz da IŞİD Nusra sür Halep'e sür Şam'a sür oh oldu sana siyaset!

Mehmet Akif de Türk de aynı şeydir aynı ruh aynı bedendir terbiyesiz adam bölücülüğünüzün boyutları nereye varmış.

Mehmet Akif'in hatırasını satırla ortadan ikiye ayıracak kadar gözü dönmüş müflis bezirgan!

Ne demek istiyorsun ahlaksız herif! İstiklal Marşı başka Türk başka mı?

Söylediklerinin anlamı nedir be kafayı donu sıyırmış!

Birgün siyasetin kerhanesinden diğer gün tımarhanesinden konuşan kayış atmış delirmiş üç kuruşluk adamlar sarhoşken mi söyledin?

İstiklal Marşı ve Akif örneğiyle sen ne demeye çalışıyorsun Akif Türk değil miydi İstiklal Marşı kafi Türk kalsın mı ulan cani beyinli İstiklal Marşı'nı söyleyin ama Türküm demeyin ne anlama geliyor?

Ulan ahlaksız çöpten çim kafalı adam! İstiklal Marşı başka Türk başka anlamlarına çekilen getirilen bu lafları sana yalata yalata yediririm!

CIA'nın Biden'ın maymun penisinden sömürge siyaseti işte bu!

Zavallı adi adam bu topraklar üzerine ileri geri laf etme hakkına hiç sahip değilsin.

İşte bu zehirli fikirlerinle milyonlarca müslümanı öldürterek insanlık suçu işledin.

Bir insanlık mahkemelerinde yargılanacaksın. İki on milyon insanın göçü gibi bu toprakların tarihinde hiç görülmemiş felaketlere sebep oldun yarınlarda kurulacak İstiklal Mahkemeleri'nde yargılanacaksın.

Biraz sabırlı ol 'tek tip' fikirlerini orada açıklarsın.

Akif'in aziz hatırasına dokunma hakkınız hiç yoktur şu deli Kadiriniz Mehmet Akif'e küfrederken de ağzını açmayıp sus pus köşede oturan da sizsiniz.

Bir milyon müslümanı öldürenlerin pis murdar ağzına diline aynı topraklarda cihan harbinde milyonlarca müslümanı kucaklamaya duaya koşmuş Mehmet Akif'in aziz ismini kirlettirmeyiz göğüs göğüse mahkeme mahkeme savaşır bağımsızlığımızı kurda kuşa ite köpeğe yem ettirmeyiz.

Gelelim Deva Partisi'ne.

Babacan'ın partisinden de Yeneroğlu denen eski AKP'li vekil. Kimliksiz suratsız tıynetsiz bu adam da kalkmış demokratik devlet kimlik dayatmaz diye saçmalıyor.

Fransız Rus Amerika İngiliz Japonun her milletin bir kimliği adı var Türk'e gelince yok niye Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanının işine gelmiyor Babacan'ın hoşuna gitmiyormuş.

Şu adama bakın suya düşmüş sümük gibi suratıyla kalkmış kime kimlere laf ediyor.

Seninkiler İngiltere'ye kaçıp İngiltere Kraliçesine sadık kalacağım imzası-yemini etmeden İngiliz vatandaşı olamadı.

Seninkiler CIA'nın beni kullanmasına izin veriyorum imzası atmadan Amerikan vatandaşı hiç olamadı.

CIA ajanı da oldunuz kraliçenin donuna da İskilipli'den beri sadık kaldınız ama Türk'e gelince dayatmaymış.

Sana FETÖ'cüler küreselciler liberaller Soroslar hainler ajan tezgahlar çoktan dayayacağı kadar dayamış. Ortada şahsiyetin varlığın kalmamış iradenin minicik bir parçası lekesi dahi yok oluncaya kadar dayatan projesini dayatmış projeci pasta kalıbını dökmüş üstüne suratınızın resmi diye tükürüp sıvamış.

Davutoğlu Babacan AKP alayı PALU AİLESİ alayınıza dayatmışlar sizi şöyle Müge Anlı'nın programına alalım.

Yüzlerce meydan savaşından bağımsızlığını her yüzyılda bir daha ilan ederek çıkmış beş bin yıllık Türk Milleti'nin tarihi varlığı ve kimliği üzerine size tek laf ettirmeyiz üç kağıtçı yalancı kumpascı aile!

Balgam suratlı deniz anası gibi yumuşak omurgasız adam.

Yaka 'kartlarınızı' takın ve yüzünüzü kameraya dönün.

Allah'a şükrolsun sen bu Soros hunisi kafayla bu suratla iyi ki Cumhuriyetçi iyi ki Türk değilsin!

Sahi siz AKP'ye neyin muhafetinizi yapıyorsunuz? İşte Cumhuriyet'i yıkma projesinde 'ortaksınız'. Sizin AKP'ye muhalefetiniz hep onlar götürdü biraz da biz götürelim.

Yoksa yıkım karşı devrim aynı proje. .

Ne dininiz kalmış ne ahlakınız ne ar ne haya.

Çala çala çuval bırakmadınız.

Soya soya hazine banka belediye bırakmadınız.

Yalan ikiyüzlülük riya ve dibine kadar yolsuzluğa gömülüp memlekette ne Allah ne ahlak ne din bırakmadınız.

Ve kalkmışsınız hala dayatmaymış kimlikmiş ulan çakal hangi hacı baba hangi şeyh tüp çikolata gibi emdirtip söylettiriyor sana bu dönmedolapları!

Değneksiz köy bulmuşsunuz üfürün bakalım bu lafları size İstiklal Mahkemelerinde yedireceğiz. Siz de ortağınız gibi 'dayatmacı tek tipçi' o güya çok bilmiş lafları artık doya doya anlatırsınız!

Terbiyesiz adamlar haddinizi bilin siz Cumhuriyet Türkiye Türk Milleti Türk'üm Türkiye Cumhuriyeti gibi lafları ağzınıza alacak adamlar değilsiniz.

CIA labirentlerinin şişmiş götlü deney fareleri gelin mahkemeye.

Bağımsızlık savaşı neymiş Cumhuriyet neymiş Türk Milleti'nin egemenlik hakkına 'dayatma' diyenlerle mahkeme mahkeme meydan meydan sokak sokak hesaplaşalım.

Bağımsızlık savaşı neymiş öğrenirsiniz bağımsızlık savaşından güç alıp bağımsız konuşan yazar kimmiş ömrünüzde bir kez görme şansınız olur!

Sümüklüböcekle insan denen yaratık arasındaki farkı öğrenirsiniz!

Arsa kupon araziyle memleket toprağı arasındaki farkı öğrenirsiniz.

CIA kumpaslarında .öt .öte yığılı botlarda kaçarken FETÖ'cü kitlelerin öğrendiği gibi.

Bu topraklar göğüs göğüse savaşlarla bağımsızlığını kazandı.

İngiliz gemisiyle kaçan padişahların inayetiyle hiç değil.

Hala tanımamışsan bağımsızlık savaşı egemenlik neymiş sana da dayata dayata tanıtırız!

https://www.veryansintv.com/davutoglu-babacan-akp-palu-ailesi

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Okul sayesinde okulun verecegi ilim ve fen sayesindedir ki Turk milleti Turk sanati Turk iktisadiyati Turk siir ve edebiyati butun guzellikleriyle gelisir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

136. KAVIMLERE ZARAR VERDIKLERINDE ALLAH'TAN BASKA KORKACAKLARI OLMADIGINA KRALLARI INANDIRMANIN KOTULUGU HAKKINDA

Savsak, acgozlu ve kotu ahlakli hukumdarlar, insanlarin felaketlerinin gercek nedenleridir. Surup giden yararsiz ve haksiz savaslar, yeryuzunu insansizlastirir, halksiz birakir. Acgozlu ve zorba hukumetler, doganin insana sundugu zenginlikleri yok eder. Saraylarin ve mabeyinlerin ackurtlugu tarima durgunluk verir, sanayiyi sondurur; kitlik, yokluk, bulasici hastaliklar, yoksulluklar dogurur. Allah, kavimlerin eylemlerine karsi ne acimasizdir ne de uygun; hemen her zaman tasyurekli olan, ancak kavimlerin magrur baskanlaridir.

Uyruklarina zarar verip refah ve mutluluklarini ihmal ettiklerinde, Allah'tan baska korkacaklari olmadigina hukumdarlari ikna etmek, saglam bir siyasettir ve hukumdarlarin ahlaki icin kotudur. Ey hukumdarlar! Kotuluk yaptiginizda ilahlara degil, kendi halkiniza tecavuzde bulunursunuz; adaletsiz hukumet ettiginizde halka ve dogrudan kendinize kotuluk yaparsiniz.

Tarihte, dindar zorbalardan daha bol bir sey gorulmez. Yine tarihte, haktan yana, gozeten, aydin hukumdarlardan daha ender hicbir sey yoktur. Bir mutlak hukumdar, sofu ve dininin gorevlerini yerine getirmede esirce durust, rahiplerine karsi cok uysal ve comert olabilir ve ayni zamanda hukumeti yonetecek erdem ve zekadan tumuyle yoksun olabilir. Din, hukumdarlar icin, kavimleri daha saglam bir sekilde boyunduruk altinda tutmanin ozel bir aracindan baska bir sey degildir.

Dini ahlakin dilber ilkelerine uyan bir zorba, uzun suren saltanatinda uyrugunu ezmekten, emeklerinin urunlerini elinden almaktan doymayan ve onlari hirsina kurban etmekten baska bir sey yapmayan bir zalim olabilir. Baskasinin ulkesini zorla alan, bazi milletleri yediden yetmise bogazlatan, butun hayati boyunca insan turunun kilici kesilen bir fatih olabilir. Boyle bir zorba, sanir ki, bu kadar cinayetin ve dunyaya yaptigi kotulugun kefareti olarak, en korkunc acilar veren bir soyguncuyu bile cok hafif bir sekilde cezalandirarak onu avutma, bagislama ve gonlunu alma yetkisine sahip olan bir rahibin ayaklari onunde aglamakla vicdanini rahatlatabilir.
- - - - - - - - - - - - -
Yalniz bugunku hayatin aci ve yoksul oldugunu, ac kaldiklarini, soguktan usuduklerini, uyuduklari zamanin disinda boyuna calistiklarini biliyorlardi.
Fakat suphesiz gecmis gunler daha kotuydu.
Boyle olduguna inanmak onlari memnun ediyordu

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Tanri'yi sevenler kendi turdesleriyle her zaman dost olmayabilir.

INGERSOLL,ROBERT G. (1833-1899) ABD'li hukukcu ve hatip.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 73 Sorusturulmasi ve kovusturulmasi sikayete bagli suclar1

1) Sorusturulmasi ve kovusturulmasi sikayete bagli olan suc hakkinda yetkili kimse alti ay icinde sikayette bulunmadigi takdirde sorusturma ve kovusturma yapilamaz.
2) Zamanasimi suresini gecmemek kosuluyla bu sure sikayet hakki olan kisinin fiili ve failin kim oldugunu bildigi veya ogrendigi gunden baslar.
3) Sikayet hakki olan birkac kisiden birisi alti aylik sureyi gecirirse bundan dolayi digerlerinin haklari dusmez.
4) Kovusturma yapilabilmesi sikayete bagli suclarda kanunda aksi yazili olmadikca suctan zarar goren kisinin vazgecmesi davayi dusurur ve hukmun kesinlesmesinden sonraki vazgecme cezanin infazina engel olmaz.
5) Istirak halinde suc islemis saniklardan biri hakkindaki sikayetten vazgecme digerlerini de kapsar.
6) Kanunda aksi yazili olmadikca vazgecme onu kabul etmeyen sanigi etkilemez.
7) Kamu davasinin dusmesi suctan zarar goren kisinin sikayetten vazgecmis olmasindan ileri gelmis ve vazgectigi sirada sahsi haklarindan da vazgectigini ayrica aciklamis ise artik hukuk mahkemesinde de dava acamaz.
8) Mulga 6 12 2006 – 5560 45 md.



- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder