30 Eylül 2010 Perşembe

Fwd:Allahsiz Cemaat İletin:410 puani ile Galatasaray- 377 ile Besiktas Anadolu lisesine girilir mi ?



-------- Original Message --------
From:     bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com>

2010 SBS sinavinda sorularin calinmasi yetmemis. Evet 20000 ögrencinin 98 netin üzerine cikmasini aciklamayan MEB bakanligi. Bu serefsizligin üzerine düsmeyen MHP ve CHP vekilleri. Böyle olunca da bizim Allahsiz ve Vicdansiz Cemaatte  , sirtini ABD ye dayamis, taptigi tek güc ABD ile saldiriyor.
 
Bizim Allahsiz Cemaatte hic ama hic vicdan , onur , haysiyet yok.   Bu yil Anadolu Liselerinde % 10 luk kontenjanlar MEB il ve ilce müdürlerine - siyasetcilere verildi. Para ile satiliyor. Gerekce ne imis bu okullara para lazim imis.  MEB in aciklamasi bu. Okullara para lazim mis. Para kaynak okullara mi yoksa buralari en yüksek fiyati verene satan müdürler mi kazanacak bilmiyorum.
 
Bizim salak dincilerimiz de sevinecektir. Kendi cocugu ezilirken  Eyi eyi bizim seyhimizin oglu - kizi giriyor diye sevinir bu salaklar..
 
Yahu düsünün 410 puan ile GALATASARAY lisesine giriliyor.  Normal yerlestirmeyi gectim. Ücüncü ve son yerlestirmede  490 puan almis ögrenciyi almayan Galatasaray LİSESİ. 410 puanlik ögrenciyi aliyor.
 
Üçüncü yerlestirmede 482 lik ögrenciyi almayan Besiktas LİSESİ  377 puan almis ögrenciyi aliyor. 377 nedir ? En kötü derece.
 
 
Türkiye de % 58 lik evet. Salak dinciler sevine dursun. Millet cocugunu okutmak icin cabalarken yasananlara bakin. ALLAHSIZ cemaatin gözü dönmüs.
 
 
Girilmis durumda. Bizim dincilerde kendi cocugu 470 puanla  acikta kalir cakma Anadolu liselerine cocugunu yolladigi icin  üzülürken oh oh Cemaatin seyhinin cocugu giriyor diye seviniyor. O cemaat cocugu da Altinda spor arabali bilmem ne cocugu olarak Reynalara da takiliyor.
 
Biz hakkikaten İmansiz , aklini kaybetmis. Takim tutar gibi siyasi görüsü olan milletiz. Allaha degil tuttugumuz takima inanir onlarin her türlü zulmu yapmasina ragmen kaltak gibi tecavüzden zevk almaya calisan erdemsiz bir toplum olduk.
 
Zavalli Hanefi AVCI da orada onur mücadelesi veriyor.
__._,_.___

                 ---o0o---

- ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~
“Şimdi siz İmam denilince, camide namaz kıldıran insan zannediyorsunuz. 
İslami terminolojide İmam idari yetkinin elinde olduğu insandır.
Çünkü İmam, önderdir, rehberdir.
Şimdi burada biz bir önderiz, idareciyiz.
Ben  de İstanbul’un İmamıyım.

(8 Ocak 1995 Hürriyet, Neşe Düzel röportajı-RTE- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı)
oO-------------------------------------------------------------------Oo


http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder