25 Kasım 2010 Perşembe

İnternet sitelerine baskın

Geçmişte Çatlı ve ekibinin Kanada ve özellikle Fransa'da Ermeni finansörlere TİT imzalı suikastler düzenlemiş olduğunu hatırlatmak isterim.
Eğer Türk İntikam Birliği Teşkilatı (TİBT) eski TİT ile aynı yapıysa, karşımızda içinde rahmetli Çatlıların da bulunduğu yapının bir benzeriyle karşı karşıyayız demektir.
Ya da, böyle bir benzerlik üreterek kamuoyu çalışması yapan bir odak vardır.

En iyisi siz siz olun, ketenpereye gelmemek için internet üzerindeki etkinliklerinize dikkat edin derim..

- ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~

İnternet sitelerine baskın

24 Kasım 2010 Çarşamba 18:46

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde yer alan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle 6 ilde operasyon başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gelen ihbar ve şikayetler üzerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Ankara, İstanbul, Antalya, Edirne, İzmir ve Muğla'da bazı internet siteleri ile bu sitelerle bağlantı kuran internet kullanıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Soruşturma kapsamında, internet sitelerinin bulunduğu adreslere operasyonlar düzenlendi. Yapılan aramalarda internet siteleri ve bağlantı adreslerinde bulunan bilgisayar ve hard disklere el konuldu. Aramalar sırasında, kurusıkı tabanca ve sahte kimlikler ele geçirildi.

Yetkililer, soruşturmanın bazı sitelerde özellikle ''Türk İntikam Birliği Teşkilatı'' adı altında, bazı kişilere yönelik yazılan hakaret ve tehdit mesajları çerçevesinde yürütüldüğünü kaydettiler.

Operasyon kapsamında 13 kişinin gözaltına alındığı, el konulan bilgisayarların incelenmesi çerçevesinde gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

http://gercekgundem.com/?p=331877
-- 
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, düşmanınızın gücünü hafife almayın, bir gün zararınıza olabilir.”

Attila

oO-------------------------------------------------------------------Oo

http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder