18 Nisan 2012 Çarşamba

POLITIK - Dışkılayıp, üstüne tüy diktikten sonra bir de eserleriyle gurur duyuyorlar.

El insaf diyeceğim, ama biliyorum, yok böyle birşey.
Haberi verenin adı Taraf adı üstünde.
Haberi ileten Amerikadan iletiyor, o da rüyalarını bile Amerikanca görüyor.
Yüksek yargıya ataması yapılan Sarosçu olduğu dile düşmüş beyni ve yüreği ABD'ye bağlanmış bir kişi.
Atamayı yapanın ağzından milliyet, milliyetçilik kelimeleri çıkmıyor, çıkamıyor, onun yerine kaviyet, kavmiyetçi değiliz lafları çıkıyor.

Herşeyin ekseninde ABD oligarşisi, emperyalizmi var, milliyetçilikten fersah fersah uzaktalar.
Ondan sonrada yapılan işi, sanki büyük bir eser yaratmış gibi sergiliyorlar.
Neymiş, ABD'nin zombisi olunca demokrat oluyor, milliyetçi olunca da kavmiyetçi, ulusalcı, Ergenekoncu oluyor.(O.P.)

Konunun ana fikiri ne adamım BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINA KARŞIYMIŞ.
Dava bu...
Peki ya atananın, atayanın, haberi yapanın, haberi iletenin Pro-Amerikan, Sarosçu, Rochefellerci, oligarşi taraftarı, milliyet ve millet karşıtı, ABD tetikçisi olması ne olacak?
Başörtüsüymüş.
Buradan anlıyoruz ki, aslında başörtüsü kafaları değil, akılları örten bir örtüymüş. (O.P.)
Artık minareyi çalan kılıfını hazırlar demeyeceğiz, ülkeyi yağmalayan başörtüsünü hazırlar diyeceğiz.
(O.P.)

Böyle milletin elindekini avucundakini almak sevaptır.(Yağmacının mottosudur)

Sonra da sanki üstüne düşen her şeyi yapmış insanların iç huzuruyla,"hayırlısı, inşallah, hamdolsun" deyip, kulağımızın üstüne yatacağız.
İşte bu kadar..

Mahkemeye demokrat takviye

Taraf - 17.04.2012

M

ahkemeye demokrat takviye CUMHURBAŞKANI Gül, Anayasa Mahkemesi'ne özgürlükçü fikirleriyle tanınan Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Zühtü Arslan'ı atadı

Anayasa hukukçusu Ergun Özbudun başkanlığında, AKP için sivil anayasa taslağı hazırlayan ekipte yer alan Prof.Dr.Zühtü Arslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine atandı.
Prof.Dr.Zühtü Arslan, Anayasa Mahkemesi'nin, 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin 367 kararına kamuoyunda en çok tepki gösteren isimlerden biri olarak biliniyor.

Cumhurbaşkanlığı Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi üyeliği için, Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından gösterilen üç aday arasından Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Zühtü Arslan'ı seçti.

Başörtüsü yasağına karşı

AKP'nin 2008'de hazırlattığı sivil anayasa taslağının mimarlarından biri olan ve kamuoyunda cesur tavırlarıyla tanınan Zühtü Arslan, Türkiye Sosyal ve Ekonomik Etüdler Vakfı'nın (TESEV) "Almanak Türkiye 2005: Güvenlik Sektörü ve Demokratik Gözetim" başlıklı raporu için bir bölüm kaleme almıştı.


(O.P.): Lafın patenti Oraj Poyraza aittir demektir. :-)
--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Qui scribit, bis legit Yazan iki kere okumus sayilir.  Latin Atasozu   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum gruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/  Dinlerin kitaplar1n1;  Okuyup anlayana 'ateist', Okuyup anlamayana 'dindar', Hem okumay1p hem de anlamayana, 'yobaz' denir.  Nikola Tesla  ....... Dinler atesbocekleri gibidir:  Parlayabilmek icin karanliga gereksinim duyarlar.  Tum dinlerin kosulu yaygin olan belirli bir derecede cehalettir.  Ki sadece bu havada yasayabilirler ancak.  Arthur Schopenhauer  . . . . . . . . . . . . . . . .  Ey mutsuzlar!  Kardeslerinizi bogazliyorlar, goz yumuyorsunuz. Çigliklar duyuluyor ama siz susuyorsunuz. Aramizda dolasip kurbanini seciyor zorbanin teki, sessiz kalirsak bize dokunmaz diyorsunuz. Bok yiyorsunuz! Ne tuhaf yer burasi, sizler nasil insanlarsiniz! Haksizlik varsa bir yerde eger ayaklanmali insan. Ayaklanma olmuyorsa batsin o sehir yerin dibine. Yansin bitsin, kul olsun karanliklar basmadan.   Bertolt BRECHT 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder