27 Ağustos 2024 Salı

RİFAT SERDAROĞLU: DOĞRU PARTİ KURUCU GENEL BAŞKANI



RİFAT SERDAROĞLU: DOĞRU PARTİ KURUCU GENEL BAŞKANI

16-Ağustos-2024

KARNI BÜYÜK ÇAKMA USTA

Rahmetli Muhlis Akarsu sözleri, türküleri ve sazıyla dünya durdukça yaşayacak bir değerimizdir. Öldükten sonra beddua ile anılacak kötüler, onu canlı-canlı yakan yobazlar unutulup çöp olacaklar fakat Muhlis Akarsu hiç unutulmayacak…

Karnı büyük koca dünya

Keder dolu acı dünya

Ne gül koydun ne de gonca

Yedin yine doymadın mı?

Seni okuyup yazanı

Yunus gibi bir ozanı

Koskocaman Pir Sultanı

Yedin yine doymadı mı?

Fani kurmuşsun temeli

Bilmem sana ne demeli

Koskoca Mustafa Kemal'i

Yedin yine doymadın mı?

Tatlıdır içilir suyu

Kimseye benzemez huyu

Nice Muhlis Akarsu'yu

Yedin yine doymadın mı?

Hırsını ve kibrini aklının altında tutmaktan aciz kötüler için söylemiş bu sözleri, Muhlis Usta…

Bu girişten sonra, gelelim günümüze;

Maalesef 2002 yılından beri başımızda, yüzlerce defa Anayasa İhlal Suçu işlemiş, beraber yola çıktığı arkadaşlarının tamamını yemiş (harcamış) ama bir türlü doymamış karnı büyük bir çakma usta var!

Abdullah Gül'den Abdüllatif Şener'e, Ertuğrul Yalçınbayır'dan Bülent Arınç'a,

Zafer Çağlayan'dan Yaşar Yakış'a kadar yüzlerce arkadaşını önce kullandı, sonra da onlarla işi bitince kirli mendil gibi hepsini çöpe attı. Arkadaşlarını yedikçe karnı büyüdü, karnı büyüdükçe daha da acıktı, yeni arkadaşlarını da yemeye başladı…

Şimdi de, yiyecek arkadaşı kalmayınca, yeni Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını parayla transfer edip, MUTFAK malzeme dolabını doldurmaya başladı. Yiyecek adam kalmayınca, transferleri meze olarak yiyecek!

Bademe kimse bir şey söyleyemeyecek. "Bastırdım parayı bunları ben satın almadım mı? İster yerim, ister sabaha bırakırım, kime ne?

Eski ve yeni Başbakan devir teslim töreni öncesi baş başa görüşüyorlarmış.

Yeni atanan Başbakan, eski Başbakandan ne yapması konusunda akıl sorunca, eski Başbakan ona demiş ki; "Benden önceki Başbakan bana üç zarf vererek 'sıkıştığın zaman aç' demişti.

Birinci zarfı açtığımda 'senden öncekileri kötüle' yazıyordu. Bir müddet böyle idare ettim. Sıkışınca ikinciyi açtım, "çevrendekileri kötüle" yazıyordu. Bir süre de böyle geçti. Çok sıkıştığımda üçüncü zarfı açtım, "sen de üç zarf hazırla" yazıyordu. Aha sana üç zarflı nasihat" demiş…

Dünya siyasi tarihindeki dikta heveslilerini incelediğimizde, hepsinin kaçınılmaz sonu, ölümlerinin çok feci şekilde ve tek başına gerçekleştiğinizi görürüz.

Çünkü etrafında yiyecek baş kalmayınca, en sonunda da kendi başını yerler ve yok olur giderler.

Bizde de aynısı olacak. Kimse kendi sonundan kaçamaz. Bademlerin de sonu ibretlik olacak…

Arif Paşa'ya atfedilen bir söz vardır;

Ne kendi etti rahat, ne millete verdi huzur,

Yıkılıp gitti cihandan, dayansın ehli kubur…

Aziz Türk Milleti;

Bu rezil yönetimden, soygun ve ihanet düzeninden kurtulmak istiyorsak yani

geleceğimizin güzel olmasını istiyorsak, bugünden bedelini ödemek zorundayız.

Bedel ödemek, çalışmakla, zaman ayırmakla, kendiniz gibi düşünenlere destek olmakla olur. Haa "Ben oturayım, birileri tüm varlıklarını ortaya koysunlar ve ülkeyi kurtarsınlar" diye düşünüyorsanız, daha çok beklersiniz.

Herkes boyuna göre, elini taşın altına sokacak…

Sağlık ve başarı dileklerimle

🇹🇷

--

- - - - - - - - - - - - - - - -

A mari usque ad mare
Bir denizden diger denize (Kanadanin resmi mottosu)

~Latin Atasozu~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Para mal ise, fiyatı da onun başka para cinsinden karşılığıdır.

~EGE CANSEN~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Tilki derisi altinda calim satmaya ne gerek vardi,
Bilir misin ki rahmetli, tavuklari o derinin icinde calardi.

~Ahmed Seven~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Akil yollarini acmanin en akillica yolu dusunceyi cesitlendirmektir.

~Dusuncenin Dusunceli Sozleri~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Tamah mihneti davet eder

~Hz.Ali~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim

Ne umutla geldik koca şehire
Allah sonumuzu hayır getire
Alacaklı haciz koymuş Bekire

Hadi gel köyümüze geri dönelim
Fadimenin düğününde halay çekelim

Buralarda ağaçları kesmişler
Yerlerine taş duvarlar dikmişler
Sevdiğimi başkasına vermişler

Hadi gel köyümüze geri dönelim
Fadimenin düğününde halay çekelim

Bir başkadır Torosların yağmuru
Anam evde hazırlamış hamuru
Çok özledim havasını suyunu

Hadi gel köyümüze geri dönelim
Fadimenin düğününde halay çekelim

~Kaynak: Ferdi Tayfur~

- - - - - - - - - - - - - - - -

YILMAZ ÖZDİL'DEN BİRİLERİNİ KÜPLERE BİNDİRECEK YAZI
Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'un 5. yılında TBMM'de yaptığı konuşmada Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere izin vermeyeceğiz açık söylüyorum aldandık cümlesini köşesine taşıdı.
Yılmaz Özdil'den birilerini küplere bindirecek yazı
Yılmaz Özdil'in yazısı şu şekilde:
Asrın liderimiz TBMM'de konuştu din kisvesi altında bu milleti sömürenlere izin vermeyeceğiz açık söylüyorum aldandık dedi.
Halbuki… 2004 yılıydı geleceğe dair müjdelemişti size vaadediyoruz ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız demişti.
2007 yılıydı seçim mitinginde konuştu bu bir sevda meselesi lafla olmuyor ne aldatan olacağız ne aldanan olacağız dedi.
2009 yılıydı İstanbul Tarih Müzesi'nin açılışında konuştu felaket tellallarına kulak asmayın aldatan ve aldanan olmayacağız dedi.
Gene 2009 yılıydı Tbmm'de konuştu Mhp'nin iktidarda olduğu dönemin rakamlarını açıklarsam Bahçeli kaçacak delik arar ayıptır gerçekçi olun biz hiçbir zaman bunlar gibi milletimizi aldatmadık hiçbir zaman aldanan da olmayacağız aldatan da olmayacağız dedi. 2010 yılıydı Şanlıurfa'da seçim mitinginde konuştu aldanan olmadık aldatan da olmadık çünkü biz milletimizle yürüyoruz dedi
Gene 2010 yılıydı Ankara'da iftarda konuştu kimseyi bizim gibi düşünmeye zorlamayacağız toplumun vicdanı olmaya devam edeceğiz çünkü biz ne aldandık ne aldattık dedi.
Gene 2010 yılıydı bu defa Siirt'te konuştu yola çıkarken aldanan olmayacağız aldatan olmayacağız demiştik çünkü biz birileri gibi aldanmadık aldanmadan yolumuza devam edeceğiz dedi.
2011 yılıydı Amerikan televizyonunda Charlie Rose Show'a katıldı beni kimse aldatamaz dedi.
2013 yılıydı Ankara'da Harikalar Diyarı'nda konuştu söz verdik mi yaparız çünkü ne aldatan olduk ne aldanan olduk dedi.
Gene 2013 yılıydı tweet attı birbirimizin yaşam tarzına saygı göstereceğiz aldatan olmayacağız aldanan da olmayacağız dedi.
Gene 2013 yılıydı Müsiad'ın iftarında konuştu omurgalı olalım bizim ilkemiz budur aldatan olmadık aldanan da olmayacağız dedi.
Gene 2013 yılıydı partisinin il başkanlarına konuştu Chp'yle Mhp'yi görüyorsunuz yine kucaklaştılar Perinçek'in koyunu oldular ama biz aldatan olmayacağız aldanan da olmayacağız dedi.
Gene 2013 yılıydı Şırnak'ta konuştu çözüm sürecinden vazgeçen biz olmayacağız aldatan olmayacağız aldanan da olmayacağız dedi.
Gene 2013 yılıydı İstanbul'da fetocuların Türkçe olimpiyatının kapanış töreninde konuştu sizleri tebrik ediyor sonsuz teşekkür ediyorum hep birlikte insanlık onuru mücadelesi veriyoruz uyanık olacağız aldatan olmayacak aldanan olmayacağız dedi.
2014 yılıydı Ankara'da seçim mitinginde konuştu tabanda olan saf temiz kardeşlerime sesleniyorum oyuna gelmeyin aldatılıyoruz aldatıldık ben dahi aldatıldım dedi.
Gene 2014 yılıydı Yalova'da konuştu yalana talana oy verilmez dürüstlüğe oy verilir biz ne aldanan olduk ne aldatan olduk siyaset ilkeli olmayı gerektirir Chp'de böyle ilkeli duruş yok dedi.
2015 yılıydı Harp Akademileri Komutanlığı'nda konuştu şahsım başta olmak üzere aldatıldık dedi.
Gene 2015 yılıydı Kırıkkale'de cami açılışı yaptı milletimi uyarmaya devam edeceğim çünkü biz ne aldanan olduk ne aldatan olduk dedi.
2016 yılıydı yandaş televizyonda konuştu bunları iyiniyetle takip ediyorduk itiraf etmem lazım iyiniyetimizin kurbanı olduk gerçekten safmışız aldanmışız dedi.
2017 yılıydı sarayda muhtarlara konuştu siyasi hayatımda ne aldanan oldum ne aldatan oldum bizim anlayışımız bu dedi.
Gene 2017 yılıydı Katar televizyonuna konuştu Pkk ve Ypg konusunda mutabakatımız vardı maalesef Obama bizi aldattı dedi.
2018 yılıydı İstanbul'da seçim mitinginde konuştu ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız çünkü Ak Parti ne aldatan olur ne aldanan olur işte bundan rahatsızlar dedi.
2019 yılıydı İzmir'de konuştu evelallah destan yazıyoruz bize güvenin çünkü ne aldatan olacağız ne aldanan olacağız dedi.
Şimdi Tbmm'de konuştu din kisvesi altında bu milleti sömürenlere izin vermeyeceğiz açık söylüyorum aldandık dedi.
E bu vesileyle rahmetle analım… Din kisvesi altında bu milleti sömürenler aldatanlar ve aldananlar hakkında hatırasıyla onur duyduğumuz Profesör Yaşar Nuri Öztürk şunları söylüyordu.
Kur'an'da aldatışlar ve aldanışlar arasında dikkat çekilenler küçükten büyüğe doğru şöyle sıralanabilir. Yaldızlı süslü laflarla aldatma aldanma. (En'am 112) Beldelerde egemenlik kurmak gezip dolaşmakla aldatma aldanma. (Ali İmran 196; Gafir 4) Dine sokulan uydurma ve iftiralarla aldatma aldanma. (Ali İmran 24; Enfal 49) Hurafeler uydurmalar anlamını bilmeden okuyuşlarla aldatma aldanma. (Hadid 14) Sefil rezil yaşayışla aldatma aldanma. (Ali İmran 185; En'am 70 130; A'raf 51; Lukman 33; Fatır 5; Hadid 20) Allah ile aldatma aldanma. (Lukman 33; Fatır 5; Hadid 14) Aldatış ve aldanışın en yıkıcısı Allah ile aldatmadır
Kur'an'da şöyle buyuruyor: Sakın aldatıcı sizi Allah ile aldatmasın İnsanoğlunun en kahırlı bunalımları Allah'ın araç yapıldığı aldatıştan kaynaklanan bunalımlardır. En zehirli zulümler de bu aldatıştan doğar.
En kalıcı en yıkıcı bozgunlar bu aldatışın vücut verdiği bozgunlardır. Tarih buna tanıktır. Kur'an'daki 'Allah ile aldatılmayın' ihtarına rağmen Türk halkı dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor. Allah ile aldatmak; dinimizi çıkar koltuk baskı egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı vardır. Onun dini imanı Tanrısı ibadeti hep çıkarıdır hesabıdır. Allah ile aldatanlar dokunulmaz eleştirilmez bir 'tahakküm teolojisi' oluşturmuşlardır. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar. Türkiye'de bugün dayatılan tez Allah ile aldatma veya 'siyasal İslam' tezidir. Atatürk'ün mirası bütün ihtişamına rağmen bir tez olmaktan çıkarılmış bulunuyor. İç ve dış hıyanetler Türkiye'de oynanan bu oyunda ne yazık ki başarılı olmuştur.
Türk siyasetinin imansızlıkları gafletleri dalaletleri nefsaniyetleri ciddiyetsizlikleri tutarsızlıkları kirlilikleri işi bu noktaya getirdi. Atatürk'ün mirasını yeniden tez yapabilmenin ilk şartı işi buraya getiren 'Allah ile aldatma' siyasetine son vermektir. Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir. Türkiye'de bugün kadın özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır.
Türkiye'de sosyal devleti çöküşün eşiğine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı 'sadaka kültürü' ve bu kültürün yarattığı 'sömürü merhametçiliği' gelmektedir. Akp iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir.
Allah ile aldatanlar iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedir. Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak İslam'ın gerçeği içinden çıkarılabilir. İyi insan olmak için müslüman olmak gerekmiyor ama müslüman olmak için iyi insan olmak gerekiyor.
Türkiye'nin en önemli meselesi namuslu adam meselesidir Türkiye'nin en büyük açığı namuslu adam açığıdır. Laiklik sadece devletin dinden dinin de devletten elini çekmesini sağlamıyor; din sınıfının dinini yaşamak isteyen kitlelere tasallutunu da önlüyor. Bu açıdan bakıldığında laiklik dine en büyük hizmetin kurumudur. Ve laiklik dindarların adeta huzur ve mutluluk gemisidir.
Dinci sömürücüler laikliğe esas bu ikinci anlamı yüzünden düşmandırlar. Çünkü onların kitleler üzerindeki şeytani hegemonyalarını kıran laikliğin bu ikinci anlamıdır. Bu anlam din bezirganlarının korkulu rüyalarının ve saltanatlarını yitirme kaygılarının esas sebebidir.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/yilmaz-ozdilden-birilerini-kuplere-bindirecek-yazi--463399h.htm


- - - - - - - - - - - - - - - -

Eğer kötülükler yok edilecekse, biz yok etmeliyiz.
Eğer köleler serbest bırakılacaksa, bize serbest bırakmalıyız.
Eğer yeni gerçekler keşfedilecekse, biz keşfetmeliyiz.
Eğer elbisesizler giydirilecekse;
açlar doyurulacaksa, adalet yerini bulacaksa;
işçilik ödüllendirilecekse;
batıl akıldan kovulacaksa;
korunmasızlar korunacaksa ve sonunda doğruluk zafer kazanacaksa bunların hepsi insanların eseri olmalı.
Geleceğin büyük zaferleri insanlık tarafından kazanılmalı ve sadece insanlık tarafından kazanılmalı.

~Robert Ingersoll~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Amantes amentes
Asik olmak deliliktir.

~Latin Atasozu~

- - - - - - - - - - - - - - - -

ŞEYTAN SOL EL İLE YEMEK YER

https://www.youtube.com/watch?v=iIFthxpqHjg

- - - - - - -







- - - - - - -

Tevfik_Cavdar-Osmanlilarin_Yari-Somurge_Olusu.pdf
Yilmaz_Aydin-Aztekler.epub
Arif_Tekin-Hz.peygamberin_olumu.pdf
Osho-Olgunluk-Kendin_Olma_Sorumlulugu.epub
Stage_4-John_Buchan-Thirty-Nine_Steps.pdf
Yeni_Bir_Yasam-Krishnamurti_001-Yeni_Bir_Yasam-Krishnamurti_001.mobi
Heyula-Erol_Celik.epub
Marc_Auge-Paganizmin_Dehasi.epub
Federico_Garcia_Lorca-Bernarda_Alba-nin_Evi.docx
Kapital_Cilt1-Karl_Marks.epub
Erdogan_Tokmakcioglu-Osmanli_Tarihinde_Katledilen_Sehzadeler.pdf
Plinio_Margos-Gece_o_Kadar_Kirliydi_ki_Ikisi_de_Kayboldular.pdf
Didem_Madak-Ah_lar_Agaci.pdf
Musahipzade_Celal-ISTANBUL_EFENDISI_son_sekil.pdf
John_Perkins-Bir_Ekonomik_Tetikcinin_Itiraflari.epub
Aiskhylos-Adak_Tasiyanlar.pdf
Orhan_Pamuk-Beyaz_Kale.epub
William-Shakespeare-Coriolanus.pdf
Ronny_Laws-Evrenin_Ucu.epub
Talat_Sait_Halman-kahramanlar_ve_soytarilar.pdf
Jose_Saramago-Bilinmeyen_Adanin_Oykusu.pdf
Can_Baskent_Editor_-Kara_Dergisi_Seckisi.epub
Arthur_Conan_Doyle-Sherlock_Holmes_Antolojisi.epub
Mustafa_Armagan-Abdulhamidin_Kurtlarla_Dansi.epub
Siz_Kimi_Kandiriyorsunuz-Soner_Yalcin.epub
Muazzez_Ilmiye_Cig-Inanna_nin_Aski.pdf
Barbara_Taylor-Yasak_Iliski.epub
Mircea_Eliade-Dinsel_Inanclar_ve_Dusunceler_Tarihi-Cilt_2.pdf
komedya.pdf
Turk_Dunyasi_Gramer_Terimleri_Kilavuzu-Emine_Gursoy_Naskali.pdf

- - - - - - -

"> "> "> "> "> "> "> ">
- - - - - - -

OrajKalip

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -

Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/
Eposta adresleri
(Derdiniz varsa buradan ulaşın.)
:
0raj.p0yraz@neomailbox.net
oraj.poyraz@openmail.cc
HvLWPtIjJR8X@protonmail.com
0PjukdvspdUh@mail2tor.com
Tor ağı üzerindeki web siteleri
Darkweb diye bilinir, TorBrowser kullancaksınız.
:
http://45m2jpfwn6ydfrqyhw5jbqszyip45pvi6m2cyo3722wyhur6yuitgbyd.onion/
http://kbq4ghhydumvhgvwkccbad5g7ae2yho6a4llxuy2z4oa6dox6gjtngad.onion/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder