20 Mayıs 2011 Cuma

Fwd: Hodri meydan

OLMAZ OLDU!!

Tuncay Erciyes

Olmaz böyle şey demeyin dostlar OLDU. Bazılarınızın “PERŞEMBENİN ne olacağı ÇARŞAMBADAN BELLİYDİ” diyerek güldüğünü görür gibiyim:))

CHP, Hakkari Uludere'de 5 teröristin öldürülmesine tepki olarak Diyarbakır'daki TÜM SEÇİM BÜROLARINI KAPATIR, CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Değer, öldürülen teröristlerin ardından kurulan TAZİYE ÇADIRLARINI ZİYARET EDEREK, yaşananlara tepkisini koyduğunu kaydedip, OPERASYONLARIN DURDURULMASINI İSTER ve CHP Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Salih Sümer, "GERİLLA" olarak ifade ettiği teröristlerin çıkan çatışmada ölmelerinden üzüntü duyduklarını belirterek, PARTİ SEÇİM BÜROLARINI KAPATACAKLARINI SÖYLERSE,

http://www.internetajans.com/default.asp?nid=105595 )

Sonraki gün, CHP Konya 6. sıra Milletvekili adayı DURMUŞ ALİ KARAMUT'un, Akören ilçesine bağlı Çatören köyünde gerçekleştirilen şenlikte, övgüler yağdırdığı Dışişleri Bakanı ve AK PARTİ Konya 1. sıra milletvekili adayı AHMET DAVUTOĞLU İÇİN SEÇİMLERDE DESTEK İSTEMESİ NORMALDİR:)).

http://www.haberturk.com/gundem/haber/631203-siyasette-bir-ilk

Ve ben de böylece, CHP’nin niçin Cumhuriyet Güçbirliği ile yaptığı görüşmeleri YARIDA BIRAKTIĞINI, anlamış olur ve gider oyumu Atatürkçülüğünden kuşku duymadığım Cumhuriyet Güçbirliğinin bağımsız adaylarına veririm. (Bende M. B.)

 

Beschreibung: Beschreibung: Beschreibung: http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/190520111057274340729.jpgBeschreibung: Beschreibung: Beschreibung: http://cdn1.cnnturk.com/handlers/file.ashx?FileID=472789&Width=0&Height=0&BlackWhite=FalseHOŞ DEĞİL AMA GENE DE YENİ CHP 'ye EVET ?????

- " Atatürk ilkelerinin bekçisi olmak zorunda değilim."

      Yeni CHP Parti içi Eğitim sorumlusu Gn.Bşk.Yar. Sena Kaleli

- " Anayasa'dan Türklük kavramı çıkarılsın"   Binnaz Toprak

- " Tekke ve zaviyeler açılsın "  Ankara Mv.Adayı Bülent Kuşoğlu

- Fethullahın önünde kalkan olan İstanbul Mv.Adayı  Muhammed Çakmak

- Çarşafa rozet takan Gürsel Tekin

- Atatürkçü Gazeteleri tehdit eden ,pkk avukatı Sezgin Tanrıkulu

- VE Üniversitelerde türban sorunu bizim uyumlu davranışımızla çözüldü diyen,yukardaki adayları size DAYATAN , ABD'den içazet alan Gn.Başkan.

 

KARAR SİZİN.

YA ,HOŞ DEĞİL  AMA GENEDE YENİ CHP DERSİNİZ,

YA , ABD'nin KADROLU EŞBAŞKANI, DİN SÖMÜRGENLERİ,KUBİLAY KATİLİNİN, SAİDİ KÜRDİ 'NİN TORUNLARINI SEÇERSİNİZ.

YA DA TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN ATATÜRKÇÜ KAHRAMAN KOMUTANLARINI SEÇERSİNİZ.

BU DEĞERLİ ATATÜRKÇÜLER TBMM'NE GİRDİKLERİ TAKDİRDE, GEREK YENİ CHP GEREKSE MHP'DEKİ BİR ÇOK GERÇEK ATATÜRKÇÜLERİN "CUMHURİYET GÜÇBİRLİĞİ" NE KATILACAKLARINDAN EMİNİM.

 

İyi çalışmalar saygı ve sevgiler

Murat Binzet

mailto:m1000zet@gmail.com

Beschreibung: Beschreibung: http://cdn1.cnnturk.com/handlers/file.ashx?FileID=472766&Width=0&Height=0&BlackWhite=False

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder