21 Nisan 2020 Salı

ÇÜNKÜ BUNLAR MAFYA ÇETE OLMUŞLAR. ADALETİN ÇETESİ BUNLAR.

İstanbullu Avukatlar Gurubu....
Bunlar Yüce Galaksi Başkanımızın sayısız davasını takip eden avukatlar.
Evet, daha önce de yazmıştım.
Bunlar gerçek mafya, tıpkı müvekkilleri gibi.

HSYK'ya etki edebiliyorlar.
Hakimlerin tayin olmalarına sebep olabiliyorlar.
Hatta tenzili rütbe olmalarına dahi yol açabiliyorlar.

Ve bu da siyasi, hukuki, mali, idari açıdan denetlenemez sınırsız sorumsuz kuvvetler birliği zırvasının ürettiği başkanlık sisteminin ürünleri.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


ÇÜNKÜ BUNLAR MAFYA ÇETE OLMUŞLAR. ADALETİN ÇETESİ BUNLAR.

6 Kasım 2019

Antalya'da Delphin Oteller zinciri ortaklarının FETÖ üyesi olmak suçundan yargılandığı davada "FETÖ borsası" iddiasında bulunuldu. Sanık işadamı Ufuk Cömertoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in kendisini tehdit ettiğini öne sürerek "Senin dedi 'hakimini değiştiririm sana gerekli cezayı veririm siz bu çocuklardan ayrılacaksınız bunlara malın fazlasını vereceksiniz' dedi. Yani bir kumpas kurdular bize. 'Ömer Gür'e beraat alan benim Fettah Tamince'ye beraat alan benim. ' Evet yani ben ne yapayım efendim. Adaletin çetesi bunlar" dedi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Alper Mine Cömertoğlu çifti ile Ufuk ve Egemen Cömertoğlu'na FETÖ üyesi olmak suçundan dava açılmıştı. Davanın son duruşması 14 Ekim'de Antalya 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre tutuksuz sanık Ufuk Cömertoğlu şu iddialarda bulundu:

-Nereden biz FETÖ'cü oluyoruz nasıl oluyoruz biz yargılanıyoruz divan duruyor yani. İnanın sayın başkanım yani benim mümkün değil Türkiye'de herkese sorun herkes gülüyor. 'Abi sizden FETÖ'cü olur mu' diyor. İş adamıyım helikopterim var geliyorlardı. Mustafa Köse'si Menderes Türel'i diğer Dışişleri Bakanı benim helikopteri kullanıyorlardı seçim zamanında. Mustafa Köse'yi bana gönderdi dedi ki 'Abi şu şu şu spor kulüplerinin borcu var'. Elden para verdim. Başımıza bu iş gelince hepsi kayboldu.

-Ailece bizim FETÖ ile işimiz yoktur. Yalnız şunu çok iyi biliyorum Kürşat denen bir tane avukat var ahlaksız. Eskiden benim avukatımdı. Şimdi Tolga Cömertoğlu'nun avukatı. Bu adliyede Kürşat (Ahmet Kürşat Köhle) bir gene savcı var Gürkan (Gürkan Kütük) devamlı benim otelime geliyor. Onunla yiyor içiyor yatıyor kalkıyor.

-Ee olur mu öyle şey sonra bir tane de avukat var Ahmet Özel. Beni tehdit etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok yakın arkadaşıyla gittim oraya o da kendisi hacıdır 'Allah'a inanan insanım gelirim her yerde ifade veririm gerekirse Cumhurbaşkanına da çıkarız' dedi. Beni tehdit etti 'Senin hakimini değiştiririm sana gerekli cezayı veririm siz bu çocuklardan ayrılacaksınız bunlara malın fazlasını vereceksiniz' dedi. Evet arkadaşımın yanında dedi ve şahidim de var. Tehdit etti. İhtar var mahkemeye daha önce de oğlum çekti bununla ilgili. Efendim olmaz ki böyle.

-Biz tırnaklarımızla yaptık. Kumpas kurdular bize. İstanbul'da beraat da verdiler 'Beraat da alırım senin beraatini da alırım ben hallederim' dedi. 'Çünkü Ömer Gür'e beraat alan benim Fettah Tamince'ye beraat (takipsizlik) alan benim'. Size sığındım yani adaletinize sığındım. Çünkü bunlar mafya çete olmuşlar. Adaletin çetesi bunlar.

http://www.kocaelicumhuriyet.tv/haber/turkiye/cunku-bunlar-mafya--cete-olmuslar--adaletin-cetesi-bunlar-

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Turk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare cumhuriyet idaresidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

40. SOYUT BIR RUH ZEKI OLAMAZ VE BIR ILAHI ZEKAYA TAPMAK HAM BIR HAYALDIR

Zeki olarak adlandirdigimiz bir varligin dusuncelere, iradelere sahip olmasi gerekir. Dusuncelere, iradelere sahip olmak icin organlara sahip olmak gerekir; organa sahip olmak icin bir vucuda sahip olmak gerekir. Cisimleri etkilemek icin cisme sahip olmak gerekir. Duzensizligi, karisikligi hissetmek icin "sikinti duymak" yetenegi olmalidir. Bundan acik olarak su sonuc cikar: Soyut bir "ruh" zeki, kavrayisli olamaz ve dunyada olup bitenlerden etkilenemez. Siz, "ilahi zeka, ilahi fikirler, ilahi amaclar insanlarin zekalariyla, fikirleriyle, amaclariyla hicbir sekilde benzerlik gostermez" diyorsunuz. Ancak bu durumda, insanlar gerek iyi, gerek kotu olarak Allah'in amaclarini nasil degerlendirir, dusuncelerini nasil akla vurur, zekasini nasil tutkuyla yuceltebilir?! Bu durum, hakkinda bir fikir edinmek mumkun olmayan bir zat hakkinda hukum vermek, onu fazlasiyla takdir etmek ve begenmek, ona tapmak demektir ve Allah'in isine, amaclarinin derinligine hayran olmak, hakkinda bir fikir vermek mumkun olmayana tapmak degil midir? Bu ayni amaca hayran olmak, ne icin oldugunu bilmeksizin hayran olmak degil midir?

Hayranlik cehaletin kizidir. Insanlar ancak anlamadiklarina hayran olur ve taparlar.

- - - - - - - - - - - - -
Dogru sozler paylasildikca dogru dusunceler artar, paylasalim.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Mahser Gunu'nu beklemeyin.

Zaten her gun yasaniyor.
CAMUS,ALBERT (1913-1960) Cezayir dogumlu Fransiz yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder