15 Eylül 2024 Pazar

"GÖLGE OYUNU: TÜRKİYE’NİN GİZLİ GÜÇLERİ VE YENİ DÜNYA DÜZENİ"


"GÖLGE OYUNU: TÜRKİYE'NİN GİZLİ GÜÇLERİ VE YENİ DÜNYA DÜZENİ"

TÜRKİYE, DERİN GÜÇLER VE KÜRESEL İLLUMİNATİ İTTİFAKI

Türkiye, sadece coğrafi olarak değil, aynı zamanda politik ve stratejik olarak da dünyanın en önemli merkezlerinden biridir. Ancak bu önemi sadece görünürdeki siyasetle sınırlı değil. Türkiye, bir yandan kendi içinde derin güçlerin gölgesinde yönetilirken, bir yandan da küresel bir "Yeni Dünya Düzeni" komplosunun önemli bir parçası haline getirilmektedir. Bu teori, mevcut iç ve dış siyasetin aslında gölgede oynanan büyük bir oyunun yansıması olduğunu iddia eder.

İLLUMİNATİ'NİN GİZLİ AJANLARI: TÜRKİYE'DEKİ DERİN BAĞLANTILAR

İlluminati, dünya çapında güç dengesini kontrol eden bir grup olarak bilinir. Ancak son yıllarda Türkiye'nin stratejik konumunu kullanarak bölgedeki etkisini artırma yolunda adımlar atmıştır. İddialara göre, Türkiye'nin hükümeti ve bürokrasisinde yer alan bazı kilit isimler, bu küresel elitlerin gizli ajanları olarak hareket etmektedir. Siyasi figürlerin ardındaki gerçek güçler, gizli toplantılar ve küresel ağlarla kontrol edilmektedir. İlluminati, Türkiye'deki çeşitli grupları manipüle ederek kendi ajandası doğrultusunda hareket etmelerini sağlar.

DERİN DEVLET VE İSLAMİ SÖYLEM: HALKIN ZİHNİYETİ NASIL YÖNLENDİRİLİYOR?

Türkiye'de uzun yıllardır varlığı tartışılan "Derin Devlet" (derin güçler), İlluminati'nin yerel uzantıları olarak işlev görür. Bu derin yapı, ülkenin siyasetini perde arkasından yönlendiren bir grup seçkin insandan oluşur. Din, burada güçlü bir kontrol mekanizması olarak kullanılır. İlluminati, Türkiye'de İslami söylemi güçlendirmiş ve bu söylemi kullanarak halkı manipüle etmiştir. Dini liderler ve figürler, derin devletin kontrolündedir ve halkın dikkatini çekmek, gerçek gündemi gizlemek için kullanılır.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ: BİR KANDIRMACA MIYDI?

Birçok insan, 15-Temmuz-2016'daki darbe girişiminin ardında sadece iç siyasetin olmadığını düşünmektedir. Aslında bu girişim, küresel güçlerin ve İlluminati'nin Türkiye üzerinde tam kontrol sağlama girişiminin bir parçasıydı. Darbe girişimi sırasında bazı kilit figürler, İlluminati'nin planlarına hizmet ediyordu. Darbe, başarısız görünse de, aslında Türkiye'yi daha da karışık bir siyasi ve toplumsal yapıya sokarak küresel güçlerin daha rahat müdahale edebilmesi için bir bahane yaratmıştır.

DIŞ POLİTİKA VE ENTRİKALAR: TÜRKİYE'NİN YENİ DÜŞMANLARI KİM?

Son yıllarda Türkiye'nin dış politikada giderek daha bağımsız bir çizgi izlemesi, İlluminati'nin küresel planlarına ters düşen bir durum gibi görünebilir. Ancak bu, büyük bir illüzyonun parçasıdır. Türkiye, Suriye ve Libya'daki askeri müdahaleleri, Rusya ve Çin ile olan ilişkilerini güçlendirmesi ve Batı'dan bağımsız hamleler yapması, aslında büyük bir oyunun parçasıdır. Küresel elitler, Türkiye'yi bölgede bir "karıştırıcı" güç olarak kullanarak hem Batı'yı hem de Doğu'yu manipüle etmektedir. Türkiye'nin zaman zaman Batı ile karşı karşıya gelmesi, aslında küresel elitlerin kontrolünde bir güç dengesinin sağlanmasıdır.

YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYE'NİN ROLÜ

İlluminati'nin en büyük hedefi, "Yeni Dünya Düzeni"ni kurmaktır. Bu düzen, tüm ulusların merkezi bir otorite tarafından yönetileceği, din, dil ve ırk gibi unsurların birleştirileceği bir küresel yönetim sistemini amaçlar. Türkiye, bu plana uyum sağlaması gereken kilit bir oyuncudur. Ancak, Türkiye'deki bazı milliyetçi ve bağımsız hareketler, bu plana direniş göstermektedir. Derin güçler, bu direnişi bastırmak ve ülkeyi küresel düzenin bir parçası haline getirmek için her türlü aracı kullanmaktadır. Medya manipülasyonları, ekonomik krizler, siyasi kargaşa ve toplumsal hareketler, bu amaçla yönlendirilen araçlardır.

EKONOMİK KRİZLER VE PARA SAVAŞLARI

Türkiye'de yaşanan ekonomik krizlerin ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların arkasında da küresel finans elitleri vardır. Bu elitler, Türkiye ekonomisini zayıflatarak halkı daha da kırılgan hale getirmek ve ülkenin dışa bağımlılığını artırmak istemektedir. Ekonomik krizler, halkın umutsuzluğa kapılmasına neden olurken, bu durum İlluminati'nin planlarını daha kolay uygulamaya koymasını sağlar.

İLLUMİNATİ'NİN NİHAİ PLANI

Sonuç olarak, Türkiye'nin geleceği, büyük bir gölge oyununun parçası olarak şekillendiriliyor. İlluminati, Türkiye'yi yeni dünya düzeninde önemli bir oyuncu yapmayı amaçlıyor, ancak bunu halkın iradesine rağmen gizli ajandalarla yapıyor. Türkiye'de yaşanan her büyük olay, aslında bu büyük komplonun bir parçasıdır. Hem içeride hem de dışarıda entrikalar dönerken, gerçek güçlerin kim olduğunu ve nihai amaçlarının ne olduğunu anlamak zorlaşıyor. Fakat bir şey kesin: Türkiye, küresel güçlerin satranç tahtasında önemli bir taş ve bu oyunda herkesin göremediği bir plan var.

Bu teori, Türkiye'nin hem iç hem de dış politikasında olup bitenleri, ekonomik krizleri, siyasi olayları ve halkın yaşadığı belirsizliği bir araya getiriyor. Her şeyin ardında büyük bir güç olduğu fikrini destekliyor.

Bu makale bizzat benim tarafımdan ChatGPT4'e yazdırılmıştır.
Yapay zekanın ne kadar inandırıcı SALLADIĞINI size göstermek istedim.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


--

- - - - - - - - - - - - - - - -

Olumu hatirlamak, omru uzatir, cok yasama arzusu omru kisaltir. Boyle biri, uc seye hasret gider. Isteklerine doymaz, umduguna kavusamaz. Ahiret icin kafi hazirlik yapamaz.

~Ehl-i hikmet~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Durmak, devrilmenin bir oncesidir.

~Gurbuz Azak~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Varolma nedenleri bize göre bir Tanrı tarafından, aslında sadece insanın zaafının bir yansımasından başka bir şey olmayan bir Tanrı tarafından belirlenmiş olan, bu yaratılmış şeyleri ödüllendiren ve cezalandıran bir Tanrı tasavvur edemiyorum.
I cannot imagine a God who rewards and punishes the objects of his creation, whose purposes are modeled after our own — a God, in short, who is but a reflection of human frailty.
Neither can I believe that the individual survives the death of his body, although feeble souls harbor such thoughts through fear or ridiculous egotisms

~Albert Einstein, quoted in The New York Times obituary, April 19, 1955; from George Seldes, ed., The Great Thoughts, New York: Ballantine Books, 1996, p.134.)~

- - - - - - - - - - - - - - - -

İMAMOĞLU YASAĞI | Turgay Yıldız

https://www.youtube.com/watch?v=TEXowwCVmsA

- - - - - - - - - - - - - - - -

Efendi sen kim oluyorsun, buna mecelle (seriat hukuku) karar verirBasbakan olduktan sonra
Bir kac hafta sonra isareti alan seriatci bir terorist DanistayÓ© basti ve turban karari veren Danistay uyelerini silahla taradi, Danistay uyesi bir hakimi oldurdu.

~Recep Tayyip Erdogan.
Basbakan olduktan sonra~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Hanci

~Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı!
Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş...
Aman karanlığı görmesin gözüm!
Beyaz perdeleri, ger yavaş yavaş.

Sıla burcu burcu... ille ocağım!..
Çoluk çocuk hasretinde kucağım...
Sana her şeyimi anlatacağım,
Otur baş ucuma, sor yavaş yavaş.

Güç bela bir bilet aldım gişeden;
Yolculuk başladı Haydarpaşadan!
Hancı nolur, elindeki şişeden,
Birkaç yudum daha ver yavaş yavaş!

Ben o gece, hem ağladım, hem içtim,
İki gün, diyardan diyara uçtum...
Kayseri yolundan, Niğdeyi geçtim;
Uzaktan göründü, Bor yavaş yavaş...

Bekir Sıtkı Erdoğan
Emekli Deniz Subayı
Ölümü 08-2014~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Festina lente.
* * *
Yavasca acele et.

~Latin Atasozu~

- - - - - - - - - - - - - - - -

EVSİZLER GÖÇMENLER MÜLTECİLER…

https://www.youtube.com/watch?v=QapfYUdZuGI

- - - - - - - - - - - - - - - -

Beklenmedik bir anda ele geçen boş vakit, mutlaka boşa harcanır.

~MURPHY KANUNLARINDAN
Murphy kanunları ilk olarak 1949 yılında Captain Ed Murphy tarafından Anything that can go wrong will go wrong yanlış gitme olasılığı bulunan bir şey, yanlış gider olarak emrindeki proje yöneticisi George Nicholsun yarattığı bazı durum ve tersliklerden mülhem olarak vazedilmiştir.
Zaman içinde pek çok kişi benzer terslikleri Murphy kanunu adı altında listeye eklemiş, kurallar anonim bir hal almıştır.
1917 doğumlu Edward A.Murphy Jr.ABD Hava Kuvvetlerinde 1949da roketler üzerine deney yapan mühendislerden biriydi.
İnsan üzerine ivmelenmenin etkilerini inceliyordu (USAF proje MX981).
Deneylerden biri pilot üzerinde 16 değişik noktaya akselometre takılması gerekiyordu.
Sensör bir yapıştırıcı ile ancak iki türlü takılabiliyordu ve birisi 16 sensörün tamamını da yanlış takmayı becerdi.
Bunun üzerine Murphy, daha sonra kanun olarak nitelendirilecek ilk söylemlerini bir basın toplantısında açıkladı.
Bir kaç ay içinde Murphynin Kanunları mühendislik sahasında çalışanlar arasında yayıldı ve 1958de de nihayet Websterin sözlüğüne girdi.~

- - - - - - - - - - - - - - - -

Sayın İnançlı, inancın konusunda inanılmaz derecede eminsin çünkü senin doğru ve diğerlerinin yanlış olduğunu bildiğini söylüyorsun. Sonsuz ruhun ile bunda ısrarcı olursun. Ama yine de iki düzine büyük denilecek dinlerin olduğunu ve Dünya üzerinde binlerce başka inancın olduğunu hiç düşündün mü? Sadece Hristiyanlık içerisinde 45.000 mezhebin olduğunu ve her birinin diğerlerinden mutlak gerçeği daha iyi anladığını iddia ettiğini biliyor muydun? Her inancın her bir üyesinin gerçekten sadık, gerçekten samimi ve senin kadar haklı olduklarını düşündüklerini biliyor muydun?
==aa00001114
- - - - - - -







- - - - - - -

Halit_Ertugrul-Kendini_Arayan_Adam.epub
Osho-Ruh_Eczanesi-Insan_Ruhuna_Ozel_Receteler.epub
Ball-Dramaturji_Calismasi_Oyun_Okuma.pdf
There_Are_No_Snakes_In_Ireland-Frederick_Forsyth.epub
Dmitry_Glukhovsky-Metro_2033.epub
Postmodern_Toplumdan_Kesitler-Yasar_Cabuklu.mobi
Jorge_Luis_Borges-Yollari_Catallanan_Bahce.epub
Jean-Christophe_Grange-Koloni.epub
Julia_Quinn-Sahane_Bir_Kadinin_Gizli_Gunlugu.epub
Hilmi_Zafer_SAHIN-yarin-dunde-baslar.doc
Solution_Manual_to_Introduction_to_Quantum_Mechanics_1995_David_J._Griffiths.pdf
Karl_Marx-Kapital_Cilt_III.epub
Tom_Robbins-Parfumun_Dansi.epub
Seviye_Yayinlari-YGS-LYS_Ogreten_Biyoloji.pdf
Nedim_Sener-Ergenekon_Belgelerinde_Fethullah_Gulen_ve_Cemaat.epub
2.Bolum_WINDOWS98.pdf
David_Mamet-Olenna.doc
Beyaz_Kale-Orhan_Pamuk.epub
Murathan_Mungan-Timsah_Sokak_Siirleri.pdf
Edgar_Allan_Poe-Eirosla_Charmionun_Konusmasi.el.pdf
Franz_Kafka-Sevgili_Milenaya_Mektuplar.epub
The_Citadel-A_J_Cronin.epub
Eugene_Ionesco-GERGEDANLAR.pdf
Sabahattin_Ali-Sabahattin_Ali_Butun_Oykuleri_I.epub
BUYUK_SELCUKLU_DEVLETININ_TURKMENLER_TARAFINDAN_KURULUSU.pdf
Dostoyevski-Ecinniler_II.epub
Kenan_Kalecikli-Sevgi_Gunlugu.epub
17:59 16.610.351 f1f1653063fd405cb411cf94c7f91edc_1_.pdf
Racine-Bayazit_OCR_.pdf
Kucuk_Tragedyalar-Aleksandr_Puskin.epub

- - - - - - -

"> "> "> "> "> "> "> ">
- - - - - - -

OrajKalip

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -

Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/
Eposta adresleri
(Derdiniz varsa buradan ulaşın.)
:
0raj.p0yraz@neomailbox.net
oraj.poyraz@openmail.cc
HvLWPtIjJR8X@protonmail.com
0PjukdvspdUh@mail2tor.com
Tor ağı üzerindeki web siteleri
Darkweb diye bilinir, TorBrowser kullancaksınız.
:
http://45m2jpfwn6ydfrqyhw5jbqszyip45pvi6m2cyo3722wyhur6yuitgbyd.onion/
http://kbq4ghhydumvhgvwkccbad5g7ae2yho6a4llxuy2z4oa6dox6gjtngad.onion/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder