24 Temmuz 2020 Cuma

7 TİP'Lİ GENCİN KATLEDİLMESİ OLAYININ FAİLİ KIRCI: BAHÇELİEVLER KATLİAM DEĞİLDİR ÜLKÜCÜLERİN İNTİKAMIDIR

7 TİP'Lİ GENCİN KATLEDİLMESİ OLAYININ FAİLİ KIRCI: BAHÇELİEVLER KATLİAM DEĞİLDİR ÜLKÜCÜLERİN İNTİKAMIDIR

22:50 23.07.2020

Ankara'da 1978 yılında 7 TİP'li gencin öldürülmesi olayının faillerinden Haluk Kırcı "Herkes Bahçelievler'den bahsediyor solcuların yaptığı katliamlardan bahsetmiyor. Biz oraya intikam için gittik" dedi.

Ankara'nın Bahçelievler semtinde 1978 yılında Türkiye İşçi Partisi (TİP) üyesi 7 gencin öldürüldüğü olayın faillerinden Haluk Kırcı olayın 'katliam' olmadığını 'Ülkücülerin intikamı' olduğunu söyledi.

Haber Global'e konuk olan Kırcı "Katliamı neden gerçekleştirdiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Katliam katliam denilip geçiliyor. Sanki başka katliam olmadı Türkiye'de. Hep Bahçelievler ön plana çıkarıldı. İstanbul'da 1 Mayıs Mahallesi'nde 5 işçi Ülkücü diye öldürüldü. Adanada 5 tane Ülkücü öğretmen öldürüldü. Bahçelievler katliam değildir. Biz öldürülen iki arkadaşımızın intikamı için oraya gittik. "

https://twitter.com/i/status/1286363992101986307

'BEN AZMETTİRSEM ÖLDÜRTÜRDÜM'

Kırcı gazeteci Can Dündar'a yönelik silahlı saldırıya dair de konuştu. Kendisinin azmettirdiği iddia edilen saldırıyı değerlendiren Kırcı "Ben olsam Can Dündar'ı öldürtürdüm. Yapacak olduktan sonra temiz iş yapardım. Ne yapılmış Can Dündar'a? Yere ateş edilmiş saldırı diye. Sonra yakalanmışsın. Devlet gidecek Can Dündar'ı getirecek burada yargılayacak başka yolu yok bunun" dedi.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202007231042514616-7-tipli-gencin-katledilmesi-olayinin-faili-kirci-bahcelievler-katliam-degildir-ulkuculerin/

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Gencler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz.
Siz almakta oldugunuz terbiye ve irfan ile insanlik ve medeniyetin vatan sevgisinin fikir hurriyetinin en kiymetli timsali olacaksiniz.
Yukselen yeni nesil istikbal sizsiniz.
Cumhuriyeti biz kurduk onu yukseltecek ve yasatacak sizsiniz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

34. DOGA OLAYLARI, DOGAL NEDENLERLE ACIKLANIR

Doganin nedenleri hakkinda bilgisizliklerini itiraf edecekleri yerde, hakkinda hic olmazsa bir fikir edinebildikleri dogayi incelemek yerine hayal dunyasinda bilinmeyen bir neden aramaya giden din imamlarinin mantiklari kadar sasilacak hicbir sey yoktur. Gordugumuz olaylarin yaraticisi Allah'tir demek, bu olaylari gizli bir nedene baglamak degil midir? Allah nedir? Bir ruh nedir? Ey bilginler! Dogayi ve yasalarini inceleyiniz. Dogada, doganin icyuzunu gorup sectiginizde, fikirlerinizi aydinlatmak soyle dursun, tersine, fikirlerinizi daha cok karisikliga ve kendi kendinizi anlamak olanaksizligina dusurecek olan "dogaustu" nedenlere basvurmayiniz. Dogaustu nedenler aramayiniz.

"Bir Allah olmaksizin doganin aciklanmasi mumkun degildir" diyorsunuz. Bu, pek az anladiginiz her seyi aciklamak icin hic anlamadiginiz bir nedene, bir etkene ihtiyaciniz var demektir. Siz karanlik olan bir seyi, karanligi iki katina cikararak gormek ve secmek iddiasinda bulunuyorsunuz. Dugumleri cogaltarak, bir dugumu cozdugunuzu saniyorsunuz.

Ey cezbedici fizikciler! Bir Allah'in varligini bize kanitlamak icin, ayrintili botanik kitaplarini kopya ediniz. Insan vucudunun inceden inceye, uzun uzadiya aciklanmasina giriniz. Sonra sularin akintisina hayranlikla bakmak icin yeryuzune donunuz; kelebeklerin, boceklerin, poliplerin, icinde Allah'inizin buyuklugunu buldugunuzu saydiginiz organlasmis zerrelerin onunde dunyayi unutmaya daliniz. Butun bu seyler bir Allah'in varligini kanitlamayacaktir. Butun toplami evren olan sonsuz karmasik birlesmelerle cesitli seyler meydana getiren etki ve maddelerin cesitliligi hakkinda sahip olmaniz gereken fikirlerden yoksunsunuz. Bu, doganin ne oldugunu bilmediginizi kanitlayacaktir. Mikroskopla donanmis oldugunuz halde bile, doganin, gozlerinizin ancak pek az bir kisminin gordugu cok sayida varlik meydana getirmeye gucsuz olduguna hukmettiginizde, doganin kuvvetleri hakkinda hicbir fikre sahip degilsiniz demektir. Sozun kisasi, bu nitelik kanitlayacaktir ki, hissedilmesi ya da bilinmesi mumkun olan etkenlerden habersiz bulundugunuzdan, hakkinda gercek bir fikir edinmeniz hep olanaksiz olacak bir etkeni kast ettiginiz bir kelimeden yardim almayi daha kolay buluyorsunuz.

- - - - - - - - - - - - -
Snowball, Bak yoldas, demisti.
Senin onsuz edemedigin kurdele, koleligin simgesidir.
Ozgurlugun kurdelelerden cok daha degerli oldugunu kafan almiyor mu?

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Hayal gucum benim manastirimdir ve ben de onun kesisiyim.

KEATS,JOHN (1795-1821) Ingiliz sair.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 101 Kisirlastirma

1) Bir erkek veya kadini rizasi olmaksizin kisirlastiran kimse uc yildan alti yila kadar hapis cezasi ile cezalandirilir. Fiil kisirlastirma islemi yapma yetkisi olmayan bir kimse tarafindan yapilirsa ceza ucte bir oraninda artirilir.
2) Rizaya dayali olsa bile kisirlastirma fiilinin yetkili olmayan bir kisi tarafindan islenmesi halinde bir yildan uc yila kadar hapis cezasina hukmolunur.
ALTINCI BOLUM
Cinsel Dokunulmazliga Karsi Suclar



- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder