24 Temmuz 2020 Cuma

ERDOĞAN’DAN DIŞ GÜÇLERE SİTEM: “EN AZINDAN EKONOMİK BİR YAPTIRIM SERT BİR AÇIKLAMA BEKLERDİK”


ERDO??AN???DAN DI?? G????LERE S??TEM: ???EN AZINDAN EKONOM??K B??R YAPTIRIM SERT B??R A??IKLAMA BEKLERD??K???

24 Temmuz 2020

Ayasofya???n??n ibadete a????lmas??yla ilgili karar??n d??nyada b??y??k bir yank?? uyand??rmamas?? ??zerine Erdo??an?????n yak??n ??al????ma arkada??lar??na ???En az??ndan ekonomik bir yapt??r??m sert bir a????klama olabilirdi neden olmas?????? ??eklinde yak??nd?????? ????renildi.

???BATILI DEVLETLER YEN?? B??R HA??LI SEFER?? BA??LATACAKTI B??Z DE EKONOM??Y?? BUNA BA??LAYACAKTIK???

Konuyla ilgili olarak Kaparoz???a a????klamalarda bulunan bir yetkili ???Bizim plan??m??z biraz daha farkl??yd??. Bu karar??n b??t??n Bat?? d??nyas??n?? ??ok edece??ini d??????n??yorduk. Bizim hesab??m??za g??re b??y??k yapt??r??mlar a????klanacak T??rkiye???ye kar???? bir nevi Ha??l?? Seferi ba??lat??lacakt??. Biz de b??yle bir ??eye kar???? dolar?? tutam??yoruz diyerek ekonomik vaziyeti dinler aras?? bir mesele haline getirecektik. ???A?? da kalsak i??siz de kalsak ??lsek de?????? falan diyerek kendimize bir yol bulacakt??k. Arkada??lar Hazine???nin durumu ortada i??sizlik u??tu gitti. Yani yar??n ekonomi iyice dibi boylad??????nda millet bize hesap soracak. Biz ne diyece??iz beceremedik mi diyelim yani? Bizim iyi bir bahane bulmam??z gerekiyor. ??? dedi.

???2039???DA G??LHANE PARKI???NDA TANZ??MAT FERMANI???NI YEN??DEN OKUYALIM DO??RUDAN ??K?? Y??Z YIL GER??YE G??DEL??M???

A????klamalar??n?? s??rd??ren yetkili ???Benim bir arkada????m??n ??ocu??u ge??en g??n gelmi?? ???Araba almak hayal oldu arabalar ??ok pahal????? diyor. Karde??im araba ayn?? asl??nda sen yoksulla??t??n. Ama ??imdi b??yle s??ylesek bu arkada????m??z kendi kabiliyetsizli??inin nedenini gelir bize bulur. Bak??n ben d??rt yerden maa?? al??yorum ben bile zor ge??iniyorum. Bizim ekonomik anlamda yapaca????m??z bir ??ey kalmad??. Hazine tam tak??r. Ayasofya Hilafet buralardan gidece??iz art??k. Bunlar ilgi ??ekmezse Osmanl?? ??mparatorlu??u???nu yeniden kurabiliriz veya eski alfabeye ge??ilebilir. Benim ??ok enteresan bir ??nerim var mesela. 2039???da G??lhane Park?????nda Tanzimat Ferman?????n?? yeniden okuyal??m do??rudan iki y??z y??l geriye gidelim diyorum. ??lgin?? olmaz m??? Bizim ba????m??za ne geldiyse matbaan??n ??lkemize girmesiyle oldu. Ancak bunlara sorsan ge?? geldi??inden ??ik??yet ederler. Matbaay?? ??lkemizden ????kartabiliriz. Bunlar?? ciddi olarak d??????nmemiz laz??m. Yani Ayasofya???da beklenen olmad?? diye bir hayal k??r??kl?????? ya??amay?? do??ru bulmuyorum. Mutlaka yabanc?? ??lkelerin ilgisini ??ekecek bir ??ey bulabiliriz. Bak??n ben bunu ??imdiden s??yl??yorum haz??rl??????m??z?? ??imdi yapal??m diyorum. Dolar art??nca bir bahane bulamay??p ortada kalmamak i??in bahanelerimizi ??imdiden haz??rlayal??m diyorum. ??? dedi.

Uyar??: Sitede yer alan yaz?? haber g??rsel ve di??er t??m i??erik kurgudur.

FENER RUM PATR??KHANES?? KIZ KURAN KURSUNA D??N????T??R??L??YOR

https://kaparoz.com/2020/07/erdogandan-dis-guclere-sitem-en-azindan-ekonomik-bir-yaptirim-sert-bir-aciklama-beklerdik/


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Gencler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz.
Siz almakta oldugunuz terbiye ve irfan ile insanlik ve medeniyetin vatan sevgisinin fikir hurriyetinin en kiymetli timsali olacaksiniz.
Yukselen yeni nesil istikbal sizsiniz.
Cumhuriyeti biz kurduk onu yukseltecek ve yasatacak sizsiniz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

34. DOGA OLAYLARI, DOGAL NEDENLERLE ACIKLANIR

Doganin nedenleri hakkinda bilgisizliklerini itiraf edecekleri yerde, hakkinda hic olmazsa bir fikir edinebildikleri dogayi incelemek yerine hayal dunyasinda bilinmeyen bir neden aramaya giden din imamlarinin mantiklari kadar sasilacak hicbir sey yoktur. Gordugumuz olaylarin yaraticisi Allah'tir demek, bu olaylari gizli bir nedene baglamak degil midir? Allah nedir? Bir ruh nedir? Ey bilginler! Dogayi ve yasalarini inceleyiniz. Dogada, doganin icyuzunu gorup sectiginizde, fikirlerinizi aydinlatmak soyle dursun, tersine, fikirlerinizi daha cok karisikliga ve kendi kendinizi anlamak olanaksizligina dusurecek olan "dogaustu" nedenlere basvurmayiniz. Dogaustu nedenler aramayiniz.

"Bir Allah olmaksizin doganin aciklanmasi mumkun degildir" diyorsunuz. Bu, pek az anladiginiz her seyi aciklamak icin hic anlamadiginiz bir nedene, bir etkene ihtiyaciniz var demektir. Siz karanlik olan bir seyi, karanligi iki katina cikararak gormek ve secmek iddiasinda bulunuyorsunuz. Dugumleri cogaltarak, bir dugumu cozdugunuzu saniyorsunuz.

Ey cezbedici fizikciler! Bir Allah'in varligini bize kanitlamak icin, ayrintili botanik kitaplarini kopya ediniz. Insan vucudunun inceden inceye, uzun uzadiya aciklanmasina giriniz. Sonra sularin akintisina hayranlikla bakmak icin yeryuzune donunuz; kelebeklerin, boceklerin, poliplerin, icinde Allah'inizin buyuklugunu buldugunuzu saydiginiz organlasmis zerrelerin onunde dunyayi unutmaya daliniz. Butun bu seyler bir Allah'in varligini kanitlamayacaktir. Butun toplami evren olan sonsuz karmasik birlesmelerle cesitli seyler meydana getiren etki ve maddelerin cesitliligi hakkinda sahip olmaniz gereken fikirlerden yoksunsunuz. Bu, doganin ne oldugunu bilmediginizi kanitlayacaktir. Mikroskopla donanmis oldugunuz halde bile, doganin, gozlerinizin ancak pek az bir kisminin gordugu cok sayida varlik meydana getirmeye gucsuz olduguna hukmettiginizde, doganin kuvvetleri hakkinda hicbir fikre sahip degilsiniz demektir. Sozun kisasi, bu nitelik kanitlayacaktir ki, hissedilmesi ya da bilinmesi mumkun olan etkenlerden habersiz bulundugunuzdan, hakkinda gercek bir fikir edinmeniz hep olanaksiz olacak bir etkeni kast ettiginiz bir kelimeden yardim almayi daha kolay buluyorsunuz.

- - - - - - - - - - - - -
Snowball, Bak yoldas, demisti.
Senin onsuz edemedigin kurdele, koleligin simgesidir.
Ozgurlugun kurdelelerden cok daha degerli oldugunu kafan almiyor mu?

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Hayal gucum benim manastirimdir ve ben de onun kesisiyim.

KEATS,JOHN (1795-1821) Ingiliz sair.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 101 Kisirlastirma

1) Bir erkek veya kadini rizasi olmaksizin kisirlastiran kimse uc yildan alti yila kadar hapis cezasi ile cezalandirilir. Fiil kisirlastirma islemi yapma yetkisi olmayan bir kimse tarafindan yapilirsa ceza ucte bir oraninda artirilir.
2) Rizaya dayali olsa bile kisirlastirma fiilinin yetkili olmayan bir kisi tarafindan islenmesi halinde bir yildan uc yila kadar hapis cezasina hukmolunur.
ALTINCI BOLUM
Cinsel Dokunulmazliga Karsi Suclar



- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder