11 Aralık 2016 Pazar

İşte sayfalarında yaptıkları terör çağrısı ve provokasyon

 


İşte sayfalarında yaptıkları terör çağrısı ve provokasyon

11.12.2016 03:21

Yeni Akit'in yalanlayıp "montaj" dediği "Medine sözleşmesine göre Kürtlerin ya sınır dışı edilmesi yada boynunun vurulması gerekiyor" ifadelerinin gerçek olduğu ortaya çıktı.

Dinci Yeni Akit, çocuk istismarcısı yazarları, FETÖ tutuklusu muhabirlerinden sonra bir günah daha işledi ve açıkça yalan söyledi.

Yeni Akit gazetesinin internet sitesindeki bir haberde yer alan "Medine sözleşmesine göre Kürtlerin ya sınır dışı edilmesi yada boynunun vurulması gerekiyor" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Bunun üzerine Yeni Akit ilgili ifadeleri siteden kaldırdı. Ancak hemen arkasından yaptığı açıklamada, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin "montaj" olduğunu iddia ederek haberi paylaşanları "yalancılıkla" suçladı.


(Akit'in olayı yalanlayan manşeti)

Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendilerine "iftira" atıldığını iddia ederek "FETÖ ve PKK yandaşları bugün sosyal medyada Yeniakit'e yönelik ahlaksızca bir iftirada bulundu. Terör yandaşlarına kan kusturan, eli kanlı örgütlerin foyasını ortaya çıkarmayı kendisine görev bilen yeniakit.com.tr'de sözde Kürt düşmanlığı yapıldığı öne sürülüp, sosyal medyaya montajlanmış bir görüntü servis edildi. Sitemizde 'Medine sözleşmesine göre Kürtlerin ya sınır dışı edilmesi yada boynunun vurulması gerekiyor' şeklinde bir haber yapıldığını öne sürüp, montajlanmış bir ekran delil olarak paylaşıldı. Photoshop'ta oluşturulmuş görüntünün gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Sitemizde yayınlanan haberler içerisinden uygun kelimeler kes kopyala yöntemiyle bir araya getirilmiştir" dedi.

ÖN BELLEK ELE VERDİ

Ancak Yeni Akit'in unuttuğu bir şey vardı. İnternette yer alan içerikler kaldırılsa bile google ön beleğinde arşivleniyor ve bu arşivlere sonradan ulaşılabiliyor.

Yeni Akit'in sayfasından kaldırdığı provokasyon kokan ifadeler de Google arşivine yakalanmaktan kurtulamadı.

Önbellekte çıkan haberde, Yeni Akit'in ara başlıkta "MEDİNE SÖZLEŞMESİNE GÖRE KÜRTLERİN YA SINIR DIŞI EDİLMESİ YA DA BOYNUNUN VURULMASI GEREKİYOR" dediği görülüyor.

Haberin devamında da HDP'lilerin ve bunlara göz yuman Kürtlerin toptan kılıçtan geçirilmesi gerektiği, çocuk ve kadınlarının esir edilmesi, mallarının ise ganimet olarak alınması gerektiği belirtiliyor.

Yeni Akit'in ilgili haberinin ön belleğine şu linkten ulaşılabilir: TIKLAYINIZ

HABER NEYDİ

Yeni Akit'in önce yayınlayıp sonra geri çektiği haberde HDP milletvekili eski Diyarbakır Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş hedef alınmıştı.

2017 yılı bütçe görüşmelerinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nı eleştiren Erdoğmuş, "Diyanet Kutlu Doğum Haftası'nda Medine Sözleşmesi'ni gündemine alsın" tavsiyesinde bulunarak Medine Sözleşmesi'nin "savaşı haram kıldığını" vurgulamıştı.

Bu ifadelere yanıt veren Yeni Akit, "MEDİNE SÖZLEŞMESİNE GÖRE KÜRTLERİN YA SINIR DIŞI EDİLMESİ YA DA BOYNUNUN VURULMASI GEREKİYOR" ara başlığıyla, özetle şunları yazdı:

"Erdoğmuş'un belirttiği Medine Sözleşmesi'nde Medine içinde bulunan tüm etnik unsurların birbirlerine karşı barış içinde yaşaması, dışardan yapılacak saldırılar karşısında ise toptan savunma içinde bulunulması gerekiyor. (...)

Müftülerin yüz karası Nimetullah Erdoğmuş'un vekili olduğu HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın Türkiye aleyhine haçlılarla işbirliği içinde olduğu da herkesin malumu.

Yapılacak olan Erdoğmuş'un tavsiyesine göre PKK ve HDP'lilerin ve bunlara göz yuman Kürtlerin toptan kılıçtan geçirilmesi çocuk ve kadınlarının esir edilmesi, mallarının ise ganimet olarak alınması olmalıdır."

İşte o haberin tam sayfa görüntüsü:

Odatv.com

http://odatv.com/iste-sayfalarinda-yaptiklari-teror-cagrisi-ve-provokasyon-1112161200.html

 
a45UyF587661-161211170904 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2016/12/11  18:25 2  65  alelma@yahoogroups.com


 


Yalniz kalmaktan daha kotu seyler de vardir hayatta ama genellikle bir omur alir bunun farkina varmak o zaman da cok gectir ve cok gecten daha kotu bir sey yoktur hayattta.

Charles Bukowski Sozleri / Heinrich Karl Bukowski / Bilge Sozleri

Allah in Resul u Isa yoksa cehennemde mi?
TEVBE - 31 Onlar Allah i birakip hahamlarini, papazlarini ve Meryem oglu Mesih i RABleri olarak kabul ettiler.
Halbuki olara da ancak tek Allah a kulluk etmeleri emredilmisti.
Ondan baska tapacak tanri yoktur.
O, onlarin es kostuklari seylerden munezzehtir.
ENBIYA - 98 Hic suphe yok ki siz ve Allah in disinda taptiklariniz cehennemin odunusunuz.
Oraya gireceksiniz.
ENBIYA - 99 Eger onlar tanri olsalardi, cehenneme girmeyeceklerdi.
Hepsi orada ebediyyen kalacaklardir.

Halktan Gizlenen Universite Gercegi

24 Temmuz 2013

Universiteyi bitirip firmalara gorusmeye gittim. Hepsi Sen bu is icin fazlasin dedi. Bir kere universiteden mezun oldugunda bir daha asla lise mezunu olamiyorsun. Universite yonetimi lise diplomami geri vermeyince ilkokula tekrar basladim!

Yillardir medyada hep universite mezunlarinin issizliginden bahsediliyor. Peki siz hic Su kadar lise mezunu issiz diye bir haber gordunuz mu? Gormediniz, cunku hepsinin isi gucu var. Ilkokul mezunlarina hic girmiyorum bile. Bir ilkokul mezununun issiz olduguyla ilgili tek bir habere dahi rastlamadim.

Yani aslinda bu devirde lise mezunu olmak muthis avantajli. Ama kazara universiteyi bitirdiysen geri donusun yok. Cunku herkesten gizlenen, universiteye girerken bize soylenmeyen dehset verici gercek su: Bir kere universiteden mezun oldugunda bir daha asla lise mezunu olamiyorsun! Universite egitimini geri alma sansin yok.

GENCLER, AYNI HATAYA DUSMEYIN!

Gecen yil bolumumle ilgili onlarca firmaya is gorusmesine gidip elim bos donunce guvenlik gorevlisi, garsonluk, komilik gibi islere basvurdum ama gelin gorun ki universite mezunu oldugumu duyar duymaz reddettiler. Overqualified sin dediler, yani sen bu is icin fazlasin... Onlara bu is icin fazla olmadigimi, paraya ihtiyacim oldugunu, lutfen beni gozlerinde cok buyutmemelerini, zaten universite yillarimi kantinde gecirdigimi, derslere dogru duzgun girmedigimi, batak ve pistide bu kadar iyi olmami okul yillarina borclu oldugumu, kagit varsa su an bile kapismaya hazir oldugumu, ekonomi hocasi dogum yaptigi icin uc ay gelmedigini, kopyayla ve iltimasla sinif gectigimi, aslinda vizyonumun cok dar oldugunu, internet ortamlarinda bana liseli dediklerini uzun uzun anlatmama ragmen hicbiri beni ise almadi!

Okudugum universite de lise diplomami geri vermeyi Problemlisiniz galiba biraz diye reddettigi icin sifirdan baslamaya karar verdim. Su an ilkokul 2 ye gidiyorum, uc sene sonra ilkokul diplomami alip egitimimi sonlandiracagim ve sanayide ise baslayacagim. Yasi genc olanlar lutfen benim dustugum hataya dusmesin cunku bu yastan sonra her gun andimizi okumak ve sinifta konustugun icin tahtaya isminin yazilmasi insana gercekten cok koyuyor.

BEYINSIZ ADAM DAN KRALICE YE SORULAR

Ingiltere Kralicesi Elizabeth e bir mektup yazdim, asagidaki sorulari sordum. Yanitlari bekliyorum...

Husnu Mubarek ve Kaddafi nin basina gelenler sizi de endiselendirdi mi? Ingiliz halkinin da sonunda Yeter deyip size karsi ayaklanmasindan korkmuyor musunuz?

Oglunuz Charles Galler Prensi. Bir insana 50 yil boyunca Galler i yonettirmek acaba ne kadar dogru? Galler bu sonucta. Futbolda aldigi sonuclari ibretle izliyoruz. Charles a daha onu acik bir ulke verilemez miydi?

Soyle bir bakiyorum, 1926 dogumluymussunuz. Bu 86 yasinda oldugunuz anlamina geliyor. Sizce de fazla bir yas degil mi bu?

89 yasina kadar, yani uc yil daha yasarsaniz eger -tamam belki zor ama gerceklesmesi imkansiz da degil, ozellikle su ana kadarki performansinizi goz onunde tutarsak- en uzun sure tahtta kalma rekoru sizin olacak. Bu uzerinizde bir baski olusturuyor mu?

Bir onceki soruyu acayim. Ornegin ligde 99 golu bulunan futbolcu bir turlu 100 uncu golunu atamaz, cunku uzerinde bir baski olusur. Kastettigim bu. Yani siz de tam 88 yasinizdayken rekora bir adim kalmisken Acaba basaramayacak miyim? diye korkar misiniz?

Bir roportajinizda Tanri omur verdikce kraliceyim demistiniz. Gorunen o ki Tanri omur veriyor. Peki daha ne kadar surecek bu? Tanri nin verdigi omru hafiften suistimal ettiginizi dusunmuyor musunuz?

Ingiltere ne zaman cumhuriyet olacak? Neden birkac inkilap yapmayi dusunmuyorsunuz?

Ingiliz halki ne zaman kul olmaktan cikip vatandas seviyesine yukselecek? Bunun yolu cumhuriyeti ilan etmekten gecer, biliyorsunuz.

Biz su an cagdas medeniyetler seviyesindeyiz ve burasi inanilmaz guzel. Sizin de tez zamanda krallik gibi cagdisi bir anlayistan kurtulup bize katilmanizi umit ediyoruz. Sizi ne zaman aramizda gorecegiz?

Sevgiler.

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo LiteCoin URL:   LTtsCJ2mLUXLLs8v5US8w5zQeq66eakPtU

NameCoin URL       :  N7wbJyxqoueznDHu9tnu56y1V7B9P1Phs4
FeatherCoin URL     :  6rHGzeMefFvzqmBM5VNqmUziCxtga4wpDs
TerraCoin URL        :  1GQFs8GpaTXxoeTAsGmo56WNfYSZRy2mBD

PeerCoin URL         :  PMeBpz6X9RRLQxdFs5Jws5JwFec3Mzen8q6Twg






-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder