4 Şubat 2016 Perşembe

Rifat Serdaroğlu: DELİRTECEKSİNİZ ADAMI!

 


Rifat Serdaroğlu: DELİRTECEKSİNİZ ADAMI!

Biraraya gelmişler ve Cumhur'un Başı'nın gidiş biletini kesmeye karar vermişler! Bunlar da, asrın liderine sinsice yaklaşıp, onu kandırmak için bir örgüt kurmuşlar ve yıllarca aldatmışlar!

Başlarını Abdullah Gül çekiyor. Yani Örgüt başkanı Kayserili Apo!

Örgütün propagandadan sorumlu başkan yardımcısı, Manisalı Lawrance Bülo!

Örgüt tetikçisi Van'ın beyaz çoraplı prensi, Hüseyin Teneke!

Örgütün Yargı sorumlusu, Ali Dibo namlı Kara Sado!

Örgütün Fedaisi, Şeyhülislam Damadı, tokatlanan Suat Kılıcıkırık!

Örgütün basındaki savunucusu, Akif Deki!

Arkadaş, yalnız bu örgüt çok iyi çalışıyor, vesselam!

Karda yürüyorlar izlerini belli etmiyorlar. Bir gün biri vuruyor, öteki gün diğeri! Vuran, lafı çakan derhal yer altına kaçıyor. Yaptıkları resmen Çin işkencesi gibi!

Asrın lideri, her gün iğne üstünde oturuyor gibi. Bugün kimler ve neler konuşacak? Bu örgüt üyeleri neyi ne kadar biliyorlar? Örneğin, evden kaçırılan paraların zulalarını biliyorlar mı? Yurtdışındaki işleri Kayserili Apo çözdü mü?

Manisalı Cübbeli Bülo, mesajını niçin tam tamına 17/25 te gönderdi? Ne demek istiyor? Acaba pay mı istiyor? Ya bildiklerini anlatırsa?

Cemaatin devlete sokulması işinde Van'lı Hüseyin her şeyi biliyor. Konuşur mu?

Ya Ali Dibo diye bilinen kasaba avukatı Sado ne yapar? Cemaat-AKP işbirliği ile Türk Ordusuna kurulan kumpasın belgelerini açıklayıp Reis'i yakar mı?

Bu iş çorap söküğüne benzer, ya bürokratlar da konuşmaya kalkarsa!

Toledo Ahmet de bu kervana katılır mı?

Böyle şüphe ve korku içinde yaşamaya, yaşamak mı denir yahu?

Değerli Okurlar;

Gördüğünüz gibi "Tarzan çok zorda!" İğdiş edilen Saray Ağası gibi, başı yerde dünyayı dolaşıp duruyor!

Düşene yardım etmek, yiğitliğin şanındandır. Gelin, insanlık bizde kalsın, beraberce son kez zordaki bu adama akıl verelim; Dinlese de, dinlemese de!

Bak Arkadaş;

Nasıl ki Gezi olaylarını "Polis zoruyla" orantısız güç kullanarak, öldürerek, yaralayarak, gençlerin gözlerini çıkararak bastırdıysan, nasıl ki 17/25 olaylarında, hırsızları bırakıp polisleri içeri atma becerisini gösterdiysen,

bu korkunç olayı da aynı usullerle bastırıp, söndürmelisin!

Yoksa yangın büyümek ve bacayı sarmak üzere!

Önce Nöbetçi Savcınızı çağırıp ona gerçekleri anlatın ve deyin ki;

Bunlar "Hükümeti yıkmak üzere kurulmuş kanunsuz bir örgüttür."

Derhal tutuklanmaları gerekir. Sadece kendileri değil, bunlara destek olan haşhaşilerin-casusların da tutuklanmaları şarttır. Siz Bağımsız Yargısınız!

Size kimse karışamaz! Ben "Kuvvetler arası uyum" gereği sizinle konuşuyorum.

Önce bu hainleri Silivri'ye atın, iddianameyi bir yıl içerisinde yazsanız da olur, gecikse de olur…

Sonra Maliye Bakanınızı çağırın ve deyin ki;

Bunların Milletvekili olmadan önceki servetleri ile şimdiki servetlerini kıyaslayın. Aradaki farkı belgeleyip Savcıma verin. Mallarına el koyun, kayyum atayın. Ticaret yapanlara ise denetim elemanlarını bolca gönderin. Vergi kaçırmıştır bunlar diye okkalı birer ceza kesin…

Sonra kendinize, yeni Karun Numanlar, yeni Soylu Süleymanlar, yeni Jöleli gençler bulun ki, herkes yanınıza gelenin ya Saray'a danışman ya da

"köşe" olduğunu anlasın ve "Bana da bir gün sıra gelir" diye sizi desteklemeye devam etsin…

Bak Arkadaş;

Sen de kendini topla biraz. Seni aldatmayan kalmadı yahu! Neredeyse seni kandırmayan ahirete imansız gidecek. Esad, Gülen, Öcalan, Obama, Putin, Cübbeli Bülent, Teneke Hüseyin, Suat Kılıcıkırık, Kara Sado, Toledo Ahmet, hepsiyle baştan iyi idin, şimdi yanından kaçan kaçana…

Ya bu dediklerimi çabucak yapın, ya da kendinize yeni bir yol açıp, kendinizi kurtarın! Seni çekemeyenler var, onlara da şunu söyle;

"Beni çekemiyorsanız, anten takın anten…"

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Şubat 2016

İLK KURŞUN


a45UyF587661-160204162005 Oraj Poyraz At Neomailbox cimcime@neomailbox.net
2016/02/04  19:20 2  65  undefined undefined egemen-turkiye@googlegroups.com

 

Yaslan ama paslanma!

Anonim Nasihat

Ebu Hureyre ( Radiyallahu Anh ) soyle dedi : Rasulullah ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) :
Cehennemde kafirin iki omuzu arasi , sur atli bir suvari yuruyusu ile uc gunluk mesafedir buyurdu.

( Muslim - Buhari )
Cehennemle ilgili hadis. Sahihmis bilenler denetlesin.

Bana Adini Sor

11 Mart 2015

Gectigimiz gunlerde, bu tanitim yazisini yazmak icin 13 Mart ta vizyona girecek Bana Adini Sor un on gosterimindeydim. Biz unluler pek cok seyi halktan once gorme imkanina sahip oluyoruz ve bu harika bir duygu. Tabi unlu olmanin dezavantajlari da var. Yolda rahat rahat yuruyememe, gece kulubu cikisinda $ikistirilma, magazin basininin devamli takibinde olma gibi... Ama bunlar hic basima gelmedi nedense. Birileri benim unlu oldugumu bu insanlara soylemeli.

Bana Adini Sor bir ask hikayesi gibi basliyor. Yetistirme yurdundan iki yakin arkadas, Yasemin ve Hakan, yillarca hic ayrilmadan 30 lu yaslara yaklasmislar. Iliskileri dostluk gibi gorunse de, Yasemin Hakan i obur turlu de sevmektedir. Bir de hayatlarina Merve isimli biri girer. Ve ask ucgeni start alir.

Rahat rahat yayilmis cay ve kurabiyeler esliginde filmi seyrederken (biz unlulerin boyle bir ayricaligi var) Hakan in hal ve hareketleri yuzunden sinirlerim bozuldu. Yasemin (Ozge Borak) kendisini sevmesine ragmen Hakan bunu fark etmiyor. Ona adeta bir baci gozuyle bakiyor. Dikkat buyurun, baci gozuyle baktigi kisi Ozge Borak. Okuyucularimizin daha iyi anlamasi icin buyuk harflerle yazayim: OZGE BORAK. Hala bir seyler netlesmediyse google > search > Ozge Borak.

Bir insanin Ozge Borak a baci gozuyle bakabilmesi icin onun gercekten bacisi olmasi gerekir. Obur turlusu esyanin tabiatina aykiridir. Ama Hakan, tabiat kanunlariyla alay edercesine, skolastik bir zihin yapisiyla, Yasemin e sevgili gozuyle bakmiyor. Uc gunluk bes gunluk hadise degil, neredeyse 20 yil boyunca anlamamis Yasemin in kendisini sevdigini!

Hakan sen iyi misin? Iyi misin sen Hakan? Nasil hayatlar yasiyorsunuz siz ya? Bir kiz benden hoslanacak ve ben bunu fark etmeyecegim oyle mi? Ben boyle bir durumda en ufak ipucuna bile devasa anlamlar yuklerim. Otobuste akbilini uzattigim kiz bana gulumsese bundan mana cikaririm, dogacak cocuklarimiza isim dusunurum, arkadaslara hatunun teki pis yazdi bana derim. Nasil insanlarsiniz Hakan, anlamiyorum sizi Hakan, bu hoyratligi cozemiyorum Hakan.

Yaninda Ozge Borak varken bir de bu Hakan in hayatina Merve (Basak Parlak) giriyor. Kurban oldugum Allah verdikce veriyor. Kiza tam araba carpacakken Hakan kiza sarilarak kurtariyor, sonra firsat bu firsat deyip sarildikca sariliyor, Hakan amacini asiyor, Hakan hoyratlasiyor, Hakan capkinligin kitabini yaziyor. Vay arkadas. Biz ayni durumda kizi sarilarak kurtarsak yuru git pis herif, birak araba carpsin bana, dokunma sen der. Ama Hakan da seytan tuyu var.

Pek cok Turk gencinin bir sevgili bulamadan yillar gecirmesi iste bu Hakan lar yuzunden. Normalde evrende bir denge var. Dunyada ortalama her bir erkege bir kadin dusuyor. Ben niye yalnizim, benim hakkim nerede diye sizlaniyorsaniz, sizi Hakan la tanistirayim. Bravo Hakan, al Yasemin i de sen al, Merve yi de sen al, buyur Nebahat da senin olsun, genc adamsin Buse ve Ilknur da yaninda dursun. Biz kimiz ki? Kimiz ki biz?

Iste bu ask ucgenini, yer yer gulerek yer yer duygulanarak, cogunda Hakan a ofke dolu bakislarla izlerken filmin yarisindan sonra isler bambaska bir hal aliyor. Hikaye sadece bir ask hikayesi degilmis, tuhaf seyler oluyor. Vay arkadas neler donmus diyorsun, ama surprizini kacirmamak icin soyleyemem.

Son sozum Merve ye. Hakan seni arabanin onunden cekip kurtardiginda uzun uzun sarildiniz, sonra sana yemege cikmayi teklif etti ve kabul ettin. Yarin obur gun ayni durumda ayni hareketi ben yaparsam ve sen kabul etmezsen yakana yapisirim, samimiyetini sorgularim, rencide ederim. Haberin olsun.

http://beyinsizadam.net/turkiyede-bilim-neden-ilerlemiyor/
lukasaluka@gmail.com


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder