26 Şubat 2016 Cuma

Rifat Serdaroglu : İMAM KİMSE O GÖMSÜN!.

 


 

Rifat Serdaroglu : İMAM KİMSE O GÖMSÜN!.

"Ben İstanbul'un İmamıyım" dedi, gele-gele "Gasilhane İmamlığına" geldi.

Ne dedi, Cumhur'un Başı; "Çukur açanı açtığı çukura gömerek, imza atanı attığı imzanın utancına gark ederek, kem söz söyleyeni sözünün ağırlığı altında ezerek, Allah'ın izni ve inayetiyle hepsinin de üstesinden geleceğiz!"

Bu sözleri, dikta ile yönettiği ülkesini "kan gölü" haline getirmiş olan Esad' mı, yoksa Demokratik Hukuk Devletinin Cumhurbaşkanı mı söylüyor?

Maalesef, Anayasa'sında "Hukuk Devleti" yazan TC Devletinin Cumhurbaşkanı, kendisini hem Savcı, hem Yargıç, hem mahkeme, hem İmam, hem de mezarcı yerine koyup, "Öldürün ve Gömün" diye fetva vererek söylüyor!

Kimse bana, "Cumhurbaşkanı, bu sözleri mecazi anlamda kullandı, elbette ki Hukuk Devletiyiz" masalını anlatmaya kalkmasın.

Devlet yöneten insan, ağzından çıkan sözün nereye gideceğini bilmelidir.

Cumhurbaşkanı'nın bu sözünü duyan sınır boyunda görevli bir asker, bir polis yakaladığı bir kişiyi Yargıya teslim edeceği yerde öldürüp gömerse, o askere-polise kim bir şey diyebilecek!

Cumhurbaşkanı'nın Allahın izni ve inayetine bağladığı "Cahiliye döneminin kısasa kısas" yöntemine, TC Devletinin Askeri-Polisi-Vatandaşı uyarsa, ülke ne hale gelir?

Herkes kendi kafasına göre terörist- devlet düşmanı gördüğü kişiyi gömmeye kalkarsa, ülkemiz kendini çok kanlı bir iç savaşın içinde bulur.

Bu da Türk Devletinin sonu olur.

Bir TC Vatandaşı, kendisini Anayasa ve Yasaların üstünde görüyorsa ve aklı başında ise, o kişi dikta heveslisidir. Başka bir deyişle o kişinin Demokrasi ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Bir an için, Cumhurbaşkanı'nın dediği "Cahiliye döneminin kısasa Kısas" yönteminin geçerli olduğu bir düzende yaşadığımızı düşünelim!

Gömmeye kimden başlayacağız?

-"Bütün şehirlerimizi bomba ve silah deposu haline çevirdiğinizi biliyoruz" diyen MİT Müsteşar Yardımcısından mı?

-Yoksa PKK Narko-Terör örgütü lideri ile görüşen Devlet Memurlarını kanuna karşı "Yasal Korumaya" alan Siyasetçilerden mi?

-Türk Askerini şehit eden katilleri, "Seyyar Mahkeme" kurdurup, adam başı

4 dakikada serbest bırakan Yargıçlardan mı?

-Bombalar, silahlar Türkiye'ye girerken, "Görmeyin" diye emir veren Siyasetçilerden mi?

-Kanunsuz emre uyup suç işleyen Vali 'lerden mi?

-Binlerce barikat açılırken, kilometrelerce tünel açılırken görmeyen, göz yuman Vali ve Emniyet Müdürlerinden mi?

-Türkiye'den Suriye'ye dolmuş-otobüs seferleri ile IŞİD' e militan gönderilmesini engellemeyenlerden mi?

Kimlerden başlayalım ha, kimlerden başlayalım gömmeye?

Değerli Okurlar;

Bizler yani normal vatandaşlar, yasalara bağlı bireyleriz.

Bizlerin öldürmeyle, gömmeyle işimiz olmaz. Anayasa ve Yasaları bilerek ve planlayarak ihlal eden demokrat geçinen yobazları, kaçabilecekleri yere kadar kovalar ve demokratik yolla tahtlarından indirir, Yargı'ya teslim ederiz.

Gömmek isteyen, buyursun gömebiliyorsa gömsün!

Bizler, yani Türk Milletinin aydın bireyleri, koltuğun tahtın insanlara bir şey katmadığını iyi biliriz.

Neyzen Tevfik, bu insanlar için ne güzel söylemiş;

"En yukarıdaki tahta da çıksan, oraya da aynı g.tle oturacaksın. G.t tahta çıkınca değişmez ki…"

Sağlık ve başarı dileklerimle 26 Şubat 2016

Rifat Serdaroğlu


a45UyF587661-160226152424 Oraj Poyraz At Neomailbox cimcime@neomailbox.net
2016/02/26  13:10 1  39  undefined undefined Milli_Haber@googlegroups.com

Moderatör arkadaşlara seslenmek istiyorum.
İlettiğim epostaların grup konseptine ve ilkelerine aykırı olduğunu düşünen var ise beni ikaz etsin.
Kullanmakta olduğum eposta listesini henüz güncelledim.
Olabildiğince dikkat etmeye çalıştım.
Ancak, hatalar olabilir, epostalarım rahatsızlık sebebi olabilir.
Bunun için şimdiden özür diler, sıkıntı var ise geri dönüşler beklerim.

Selamlar.

Oraj POYRAZ(cimcime@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )

 

Gercekten verecek sevgim var; ama bunu hakedecek kimsem yok..

Charles Bukowski Sozleri / Heinrich Karl Bukowski / Bilge Sozleri

Muftu Hilmi Efendi, Selimiye camii inde hurriyetin ve adaletin saygi deger temsilcisi olan Venizelos hazretlerinin sagligi icin guzel bir dua okumus ve hazir bulunanlar sukran duygularini belirterek duaya katilmislardir.

Edirne Tem in gazetesinden -8.1920

Halktan Gizlenen Universite Gercegi

24 Temmuz 2013

Universiteyi bitirip firmalara gorusmeye gittim. Hepsi Sen bu is icin fazlasin dedi. Bir kere universiteden mezun oldugunda bir daha asla lise mezunu olamiyorsun. Universite yonetimi lise diplomami geri vermeyince ilkokula tekrar basladim!

Yillardir medyada hep universite mezunlarinin issizliginden bahsediliyor. Peki siz hic Su kadar lise mezunu issiz diye bir haber gordunuz mu? Gormediniz, cunku hepsinin isi gucu var. Ilkokul mezunlarina hic girmiyorum bile. Bir ilkokul mezununun issiz olduguyla ilgili tek bir habere dahi rastlamadim.

Yani aslinda bu devirde lise mezunu olmak muthis avantajli. Ama kazara universiteyi bitirdiysen geri donusun yok. Cunku herkesten gizlenen, universiteye girerken bize soylenmeyen dehset verici gercek su: Bir kere universiteden mezun oldugunda bir daha asla lise mezunu olamiyorsun! Universite egitimini geri alma sansin yok.

GENCLER, AYNI HATAYA DUSMEYIN!

Gecen yil bolumumle ilgili onlarca firmaya is gorusmesine gidip elim bos donunce guvenlik gorevlisi, garsonluk, komilik gibi islere basvurdum ama gelin gorun ki universite mezunu oldugumu duyar duymaz reddettiler. Overqualified sin dediler, yani sen bu is icin fazlasin... Onlara bu is icin fazla olmadigimi, paraya ihtiyacim oldugunu, lutfen beni gozlerinde cok buyutmemelerini, zaten universite yillarimi kantinde gecirdigimi, derslere dogru duzgun girmedigimi, batak ve pistide bu kadar iyi olmami okul yillarina borclu oldugumu, kagit varsa su an bile kapismaya hazir oldugumu, ekonomi hocasi dogum yaptigi icin uc ay gelmedigini, kopyayla ve iltimasla sinif gectigimi, aslinda vizyonumun cok dar oldugunu, internet ortamlarinda bana liseli dediklerini uzun uzun anlatmama ragmen hicbiri beni ise almadi!

Okudugum universite de lise diplomami geri vermeyi Problemlisiniz galiba biraz diye reddettigi icin sifirdan baslamaya karar verdim. Su an ilkokul 2 ye gidiyorum, uc sene sonra ilkokul diplomami alip egitimimi sonlandiracagim ve sanayide ise baslayacagim. Yasi genc olanlar lutfen benim dustugum hataya dusmesin cunku bu yastan sonra her gun andimizi okumak ve sinifta konustugun icin tahtaya isminin yazilmasi insana gercekten cok koyuyor.

BEYINSIZ ADAM DAN KRALICE YE SORULAR

Ingiltere Kralicesi Elizabeth e bir mektup yazdim, asagidaki sorulari sordum. Yanitlari bekliyorum...

Husnu Mubarek ve Kaddafi nin basina gelenler sizi de endiselendirdi mi? Ingiliz halkinin da sonunda Yeter deyip size karsi ayaklanmasindan korkmuyor musunuz?

Oglunuz Charles Galler Prensi. Bir insana 50 yil boyunca Galler i yonettirmek acaba ne kadar dogru? Galler bu sonucta. Futbolda aldigi sonuclari ibretle izliyoruz. Charles a daha onu acik bir ulke verilemez miydi?

Soyle bir bakiyorum, 1926 dogumluymussunuz. Bu 86 yasinda oldugunuz anlamina geliyor. Sizce de fazla bir yas degil mi bu?

89 yasina kadar, yani uc yil daha yasarsaniz eger -tamam belki zor ama gerceklesmesi imkansiz da degil, ozellikle su ana kadarki performansinizi goz onunde tutarsak- en uzun sure tahtta kalma rekoru sizin olacak. Bu uzerinizde bir baski olusturuyor mu?

Bir onceki soruyu acayim. Ornegin ligde 99 golu bulunan futbolcu bir turlu 100 uncu golunu atamaz, cunku uzerinde bir baski olusur. Kastettigim bu. Yani siz de tam 88 yasinizdayken rekora bir adim kalmisken Acaba basaramayacak miyim? diye korkar misiniz?

Bir roportajinizda Tanri omur verdikce kraliceyim demistiniz. Gorunen o ki Tanri omur veriyor. Peki daha ne kadar surecek bu? Tanri nin verdigi omru hafiften suistimal ettiginizi dusunmuyor musunuz?

Ingiltere ne zaman cumhuriyet olacak? Neden birkac inkilap yapmayi dusunmuyorsunuz?

Ingiliz halki ne zaman kul olmaktan cikip vatandas seviyesine yukselecek? Bunun yolu cumhuriyeti ilan etmekten gecer, biliyorsunuz.

Biz su an cagdas medeniyetler seviyesindeyiz ve burasi inanilmaz guzel. Sizin de tez zamanda krallik gibi cagdisi bir anlayistan kurtulup bize katilmanizi umit ediyoruz. Sizi ne zaman aramizda gorecegiz?

Sevgiler.

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder