24 Nisan 2016 Pazar

PKK'dan Ermenistan'a takviye kuvvet!

 


PKK'dan Ermenistan'a takviye kuvvet!

SİSLİYAN KOMUTAN OLDU
3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Terör örgütü PKK, yıllardır el ele verdiği Ermenistan için bütün teröristlerini seferber etti. Özel eğitilmiş 400 teröristi, Azerbaycan ile savaşması için Ermenistan'a gönderdi. Ermeniler de bu eli kanlı teröristlerin başına, ASALA lideri Vazgen Sisliyan'ı koydu.

Eklenme: 11 Nisan 2016, 10:59

Azerbaycan'ın, Ermenistan işgali altındaki Karabağ topraklarda çatışmalar şiddetlenince, Erivan yönetimi yıllardır destek verdiği PKK'dan yardım istedi. Terör örgütünün elebaşları Kandil'de bir toplantı yaparak, Suriye'den 150'si Ermeni, 250'si Kürt 400 kişilik terörist grubunu, Karadağ'da gönderdi. Bomba tuzaklama konusunda özel eğitim alan bu teröristler Karabağ'daki 3 farklı noktaya yerleştirildi. Ağır silahları Ermenistan ordusu üzerinden temin edilen teröristler, Azerbaycan ordusuna karşı aktif olarak rol alıyor.

SİSLİYAN KOMUTAN OLDU

Teröristlerin başına geçen kişi ise Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isimdi. ASALA'nın Paris'teki Türk elçiliğine düzenlediği saldırının failli Vazgen Sisliyan, PKK'lı gruba komutanlık etmeye başladı. Terörist, Paris saldırısını gerçekleştirmesinin ardından yaptığı açıklamada gerçek niyetini ortaya koymuş, sözde soykırımı işaret ederek "Dünya kamuoyunu Ermenistan üzerinde yoğunlaştırmanın en kolay yolu şiddet politikasıdır" ifadelerini kullanmıştı. Sisliyan'ın grubun başına geçtikten sonra söylediği ilk sözler ise "Hepimiz Türkiye'nin boğazına dayanmış keskin birer bıçağız" oldu.

3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

ASALA lideri Sisliyan'ın komuta ettiği PKK'lı teröristler Azerilerle çatışmaya girdi. Azeri kaynaklar bu çatışmada 3'ten fazla PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Ermenistan'ın cephede savaşacak asker bulamaması nedeniyle PKK'lı teröristler çatışmalarda aktif olarak rol alıyor. Ermeni birliklerle beraber hareket eden teröristler, daha çok ön cephelerde yer alarak Azerbaycan ordusuna karşı savaşıyor.

(Güneş)

http://www.yeniakit.com.tr/haber/pkkdan-ermenistana-takviye-kuvvet-160898.html
a45UyF587661-160411144139 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2016/04/24  19:00 1  39  1923atamizindeyiz@googlegroups.com


 


--

HARBE GIDEN
. . . . . .
Harbe giden sari sacli cocuk!
Gene boyle guzel don;
Dudaklarinda deniz kokusu,
Kirpiklerinde tuz;
Harbe giden sari sacli cocuk!

Orhan Veli KANIK

Risale-i Nur u sadece kuslar degil, gokte ve havada bulunan tum varliklar alkislar

Said-i Nursi
Islam dinine gore basta insan olmak uzere, butun yaratiklar kendi dillerince Tanrinin adini anarlar.

Sevki Yilmaz dan Gundemi Alt Ust Edecek Iddia: HDP ERMENILERIN OCUNU ALMAK ICIN KURULDU

Turkiye Buyuk Millet Meclisi (TBMM) 20 nci doneminde milletvekilligi yapmis olan Sevki Yilmaz, Cekmekoy Belediyesi tarafindan duzenlenen soylesiye katildi.
Cekmekoy Belediyesi Nikah Sarayi nda yapilan soylesiye Cekmekoy Belediye Baskani Ahmet Poyraz in yani sira cok sayida kisi katildi.
Halklarin Demokratik Partisi nin (HDP) Kurtlerin temsilcisi olmadigini ifade eden Yilmaz,
Ermenilerin bizden oc almak icin kurulmus bir partidir HDP. Onun Kurt davasi ile bir ilgisi yoktur.
Ben Musluman Kurt kardeslerimi tanirim Kurt kardesim bebek oldurmez, Kurt kardesim kadini daga cikarmaz, Kurt kardesim kafa ezmez. Musluman Kurt, gencler is bulsun diye kurulan fabrikalari ve okullari yakmaz.
Bunlar Kurt kardeslerimden intikam aliyorlar. Cunku Musluman Kurt, Istiklal Savasi nda ve Canakkale Savasi nda Turklerin yaninda yer aldilar diye konustu.(Gazetevan)

http://www.ulushaber.org/sevki-yilmazdan-gundemi-alt-ust-edecek-iddia-oc-almak-icin.html


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder