25 Nisan 2016 Pazartesi

PYD'nin keskin nişancıları Türkiye'de eğitim vermiş

 


 PYD'nin keskin nişancıları Türkiye'de eğitim vermiş

SUR'DA ÖLDÜ
ÜÇLÜ HAİN İTTİFAK
YPG'NİN KADIN KOLU YPJ
SAMAN ALTINDAN SİLAH SEVKİYATI

23 Şubat 2016 Salı - 10:52 | Son Güncelleme : 23 02 2016 - 11:06

PKK'nın talimatıyla HDP/ DBP'nin sözde öz yönetim ilan ettiği Sur, Cizre, Silvan, Dargeçit ve İdil'de kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için operasyon başlatan güvenlik güçlerine saldıran teröristlerin arasında, Suriye'den ithal PYD/YPG/YPJ'li keskin nişancıların olduğu fotoğraflarla belgelendi.

Ele geçirilen görüntülerde, Suriye'den gelen YPG'nin kadın kolu YPJ'li (Kadın Savunma Birlikleri) teröristler görülüyor.

SUR'DA ÖLDÜ

Şok görüntülerdeki YPJ'liler arasında Sur'da öldürülen keskin nişancı Deniz kod adlı terörist de bulunuyor. YPJ'nin sözde komutanlarından olan Deniz kod adlı teröristin, Silvan'daki PKK'lılara keskin nişancı eğitimi verdikten sonra Sur'a geçtiği öğrenildi. Güvenlik güçlerinin tespitlerine göre YPJ'li kadın teröristlerin bazıları da Silvan'dan sonra Cizre'ye giderek oradaki PKK'lılara katıldı. Bir çoğu, HDP'lilerin 'sivil yaralılar var' iddiasında bulunduğu ancak PKK'nın karargah olarak kullandığı binanın bodrum katında güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldü. YPG'nin kadın birimi YPJ'nin içinde çok sayıda Avrupa ülkelerinden, Sırbistan'dan ve Kanada'dan gelen silahlı lejyonerler bulunuyor.

ÜÇLÜ HAİN İTTİFAK

ABD'nin terör örgütü olarak görmediği PYD'ye DAEŞ ile mücadele ettiği gerekçesiyle gönderdiği uzun namlulu silahların bir bölümünün, Doğu'da güvenlik güçlerini şehit eden PKK'lıların elinde olduğu da görüntülerde yer alıyor. Sur, Cizre ve Silvan'da çekilen görüntülerde, PKK ve YPJ'li teröristlerin ellerinde ABD malı M-16 ve Kanas suikast silahı olduğu görülüyor. Deniz kod adlı YPJ'li kadın teröristen Silvan'da bu silahlarla keskin nişancı eğitimi alan PKK'lıların daha sonra Sur ve Cizre'ye gönderildiği tespit edildi. PKK-PYD-ABD'nin Türkiye karşısında oluşturduğu hain ittifak da, bu görüntülerle bir kez daha gözler önüne serildi.

YPG'NİN KADIN KOLU YPJ

YPJ (Yekîneyên Parastina Jin) çoğu keskin nişancılarından oluşan YPG'nin kadın kolu. 2012 'de faailyete başlayan YPJ, DAEŞ'in Kobani saldırısı ile beraber güçlendi. YPJ'ye Türkiye'den katılan çok sayıda kadın terörist DAEŞ'in Kobani'den geri çekilmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Kobani'de eğitim alan YPJ'li teröristler, Sur ve Cizre'de keskin nişancı olarak güvenlik güçlerine saldırdığına dair haberlerle gündeme gelmişti.

SAMAN ALTINDAN SİLAH SEVKİYATI

Şanlıurfa'da PYD'nin Suriye'den PKK'lılara gönderdiği çok sayıda tüfek, tabanca, el bombası, roket atar başlığı ve mermi ele geçirildi. Bir arazideki saman balyalarının altına çuvallar içinde ele geçen silahların, arasında PYD denetimindeki Telabyad'dan PKK'lılara dağıtılmak üzere getirildiğine dair notlar da bulundu. (Star)


http://www.gazetevatan.com/pyd-nin-keskin-nisancilari-turkiye-de-egitim-vermis-917742-gundem/

a45UyF587661-160223163642 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2016/04/25  19:00 1  39  1923atamizindeyiz@googlegroups.com

 

--               

Iyiligi, hastaligi, sefaleti, mutlulugu, zenginligi, fakirligi yapan zihindir. EDMUND SPENCER

Tanim: Biz Resulullah (sav) ile birlikte gazveye cikmistik. Beraberimizde kadin yoktu. Husyelerimizi aldirmayalim mi? diye sorduk. Bizi bundan yasakladi, sonra da muvakkat istifade hususunda bize ruhsat tanidi. Herhangi birimiz, bir elbise mukabilinde kadinla, bir muddet icin nikah yapiyorduk. Buhari, Tefsir, Maide 9, Nikah 6, 8; Muslim, Nikah 38, (1404) Hadis No : 5631

Kendine Acindirmak Kendimi kaptirmamaya calistigim cocukca, yaki$iksiz bir duyumuz vardir. Dertlerimizle dostlarimizi acindirmak, kendimize vah vah dedirtmek. Basimiza gelenleri buyutur, sisirir, karsimizdakini aglatmak isteriz, neredeyse. Baskalarini kendi dertleri karsisinda sogukkanli gorduk mu overiz, ama sogukkanliligi bizim dertlerimize karsi gosterdiler mi dariliriz, kizariz. Dertlerimizi anlamalari yetmez, yanip yakinmalarini isteriz. Oysaki insan sevincini buyulterek anlatmali, uzuntulerini kisaltarak. Kendini yok yere acindiran gercekten dertli olunca acinmamayi hakeder. Durmadan vahlanan kimse vahlanilmaz olur. Kendini canli iken olu gostereni, olu iken canli gorebilir herkes. Oylelerini gordum ki, es dost kendilerini gurbuz, keyifli gorecek diye odleri kopar, iyilesmis sanilmamak icin gulmelerini tutarlardi. Saglik, kimseyi acindirmadigi icin, nefret ettikleri bir sey olurdu. Isin tuhafi, bu gordugum kimseler kadin da degildi. Michel de Montaigne : Denemeler

Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder