24 Nisan 2013 Çarşamba

15-Bombayı FBI Mı Patlattı ?

ikincil kaynak Haber Vaktim, yalancılığıyla, ahlaksızlığıyla meşhur bir haber kanalı.
Ancak başka haber kanallarında da aynı haber var.
Üstelik şüpheli, olağan şüpheli olan ABD hükumeti.
Bunların sicili son yüzyıldaki her olaydan dolayı bozuk.
En son 11 Eylül olaylarında benzeri bir komplo yaşamıştık.
Bakalım arkasından ne çıkacak?
Saygılar.

Oraj POYRAZ

Bombayı FBI Mı Patlattı ?

ABD'nin Boston kentinde 15 Nisan'da yaşanan bombalı saldırılarla ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.

24 Nisan 2013 Çarşamba 00:19

Amerikan haber portalı Natural News, bombalı saldırının FBI'a bağlı Amerikan askeri kuruluşu "The Craft" tarafından yapılmış olabileceğini gündeme getirdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaletinin başkenti Boston'da geçtiğimiz 15 Nisan günü gerçekleştirilen bombalı saldırılarla ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.
Amerikan haber portalı Natural News, 15 Nisan tarihindeki bombalı saldırının FBI'ya bağlı Amerikan askeri kuruluşu "The Craft" tarafından yapılmış olmasının büyük olasılık olduğunu gündeme getirdi. Mike Adams imzasıyla, "Boston maratonu bombalamasında muhtemel en büyük şüpheliler üzerinde tam bir basın karartması sürmektedir" başlıklı bir makaleye yer veren site, iddialarını destekler nitelikte çok sayıda fotoğrafı da yayına verdi.

FOTOĞRAFLAR HER ŞEYİ AÇIKLIYOR

Patlama sırasında olay yerinde olan, 'The Craft' isimli özel askeri operatörlerin fotoğraflarının basın tarafından özellikle karartmaya tabi tutulduğunun belirtildiği makalede, "Bu fotoğrafik bir kanıttır. Gerçek polis çalışmasında buna 'delil' denir. Ancak şaşılacak derecede ilginçtir ne NYT, ne Washington Post, ne LA Times ne dünya da tek bir ana akım basın organında 'The Craft' isimli özel birlikten bahsedilmedi. Tek bir cümle bile edilmedi" şeklinde çarpıcı bir girişe yer verildi.

PATLAYAN FBI ELEMANININ ÇANTASI

Makalenin ekinde yayınlanan fotoğraflar ise adeta her şeyi açıklar nitelikte. Patlamada kullanılan sırt çantasının, 'The Craft' elemanı askeri bir provokatör tarafından taşındığı şüpheye yer bırakmayacak şekilde net. Patlama öncesinde olay yerinde sırt çantalarıyla gezinen iki elemanın patlamanın ardından olay yerinden hızla uzaklaştıkları, elemanların birinin sırt çantasının olmadığı açıkça görülüyor. Ayrıca bombaların patladığı çanta ile FBI elemanlarının taşıdığı çanta birebir örtüşüyor. Natural News yazarı Mike Adams, "Bu, hızlı bir şekilde dünyadaki tüm zamanların en büyük medya örtbası haline geliyor. Basın konferansında bu bulgu sansürlendi" değerlendirmesinde bulundu.

BUSANSÜR ÇABASI NEDEN?

"Doğu Kıyısı'ndan Infowars.com muhabiri Dan Bidondi açık bir basın toplantısı sırasında 'The Craft' operatörlerinin fotoğraflarını göstermeyi denedi ancak hükümet ajanları onun resimlerini engellemek için resimlerinin bulunduğu panoyu havaya kaldırarak derhal sansür uyguladı" bilgisini veren Adams, ayrıca, "Şu soru için istirhamda bulunuyoruz: Ülke çapında bir basın karartması uygulanan 'The Craft' üyelerinin bu fotoğrafları hakkında bu kadar tehlikeli olan şey nedir?" sorusunu gündeme getirdi.


a45UyF587661-201304241418-15
^^^^^ - vvvvv


--
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Butun yukselisler icin kalbe kanaat, kanaattir.

O.Faruk Sehsuvar

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kurmus oldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur:
Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com

Ayrilmak isterseniz de:
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com

Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder