22 Aralık 2015 Salı

Suriye ordusu sınırımıza dayandı

Suriye ordusu sınırımıza dayandı

22.12.2015 00:08

Rus savaş uçaklarının da desteğiyle 10'dan fazla stratejik tepe ele geçirildi

Bölgede yayın yapan televizyonlar, Suriye ordusunun, Halep kırsalında Han Tuman beldesini IŞİD militanlarından geri aldığını, operasyon sonucu en az 70 militanın öldürüldüğünü, çok sayıda IŞİD militanının İdlib'e kaçtığını duyurdu.

Suriye ordusu sınırımızda

Suriye ordusunun Türk sınırına yakın bölgede ilerlediği, yaşanan sert çatışmalarda "zaferler" elde ettiği bildiriliyor. Esad yönetiminin başlıca destekçilerinden Rusya'nın medyasına göre Rus savaş uçakları ve Hizbullah savaşçılarının yardımıyla Suriye ordusu hafta sonunda "Lazkiye'nin kuzeyinin tümünü kurtardı ve 10'den fazla stratejik tepeyi ele geçirdi ve onlarca teröristi öldürdü. Bu arada, İran'ın Fars haber ajansı, Suriye ordusunun taarruzuna ilişkin olarak, " Şam'ın liderliğindeki güçlerin militanlarla meydana gelen sert çatışmaların sırasında bir dizi zafer elde ettiğini , büyük çaptaki taarruzun Suriye ordusunun "Lazkiye ilinde sekiz stratejik tepe ve bir köyde ele geçirmesi ile sonuçlandığını, 25'den fazla teröristin öldürüldüğünü" de aktardı. Suriye ordusu, Halep kırsalında stratejik öneme sahip Han Tuman beldesini de IŞİD'den geri aldı. Hizbullah'a ait El Manar TV'sinin haberine göre, Halep'in güneyinde bulunan ve IŞİD'in en güçlü olduğu bölgelerden biri olarak kabul edilen Han Tuman'a 3 koldan operasyon düzenleyen Suriye ordusu birlikleri, beldenin içlerine kadar ilerledi. Han Tuman'ın kurtarılması, ordunun bölgede güçlenmesini sağlayacak ve IŞİD'in Halep'in batısına ilerlemesi tehdidini zayıflatacak. Bu arada, Son 4 yılda çıkacağı ikinci yurtdışı gezisini İran'a yapacak olan Suriye lideri Beşar Esad'ın uçağını 4 Rus jeti koruyacak.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/suriye-ordusu-sinirimiza-dayandi-127704h.htm


a45UyF587661-151222140536 Oraj Poyraz At Neomailbox cimcime@neomailbox.net
2015/12/22  14:20 2  65  undefined undefined egemen-turkiye@googlegroups.com

 

Bin kapidan, yuz bin kaleden iceri girebilirsin de kucucuk bir gonulden iceri giremezsin.

Hz.Ali

Pespese iki Ayet var bunlar Enfal Suresindedir;

Enfal-65 Ey peygamber inanlari savasa tesvik et. Eger icinizden sabirli yirmi kisi bulunursa onlarin ikiyuzune galip gelir. Ve eger sizden yuzkisi olursa, kafirlerin binini yener. Cunku onlar hicbir seyden anlamaz guruhturlar.

Enfal-66 Simdi Allah yukunuzu hafifletti. Bildi ki sizde muhakkak bir zaaf var. Artik sizden sabirli ve metanetli yuz kisi olursa ikiyuzunu yenerler. Eger sizden bin kisi olursa, Allah in izniyle ikibine galebe calarlar. Allah sabir ve sebat edenlerle beraberdir.

Mantigi, analitik felsefeyi, matematigi ve bilimi sizi yoldan cikarmak icin Seytan icat etti.
Fazla rasyonel olmadan tovbe edin!
Tanri dinozor fosillerini (ve evrim icin var olan tum genetik ve antropolojik delilleri) sizi kandirip, onun var olmadigina inandirmak ve boylece sizi sonsuz cehennemle cezalandirmak icin yaratti.
COK GEC OLMADAN TOVBE EDIN!

Akilli bir kisi..


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder