24 Mart 2018 Cumartesi

Gerçek Bir Vatansever : İlk gördüğümde gözyaşlarına boğulduğum bu haritayı sizlerle paylaşmak istiyorum. . Halen daha baktıkça boğazım düğümlenir. . Paylaşan büyüğümün elinden küçüğümün de gözlerinden öperim..

Bu makaleyi de, Amerikalarda yaşayan, Amerikan anayasası üzerine yemin etmiş, Amerika vatandaşı, 7x24 ülkemizi karıştırmak, kafaları bulandırmak için profesyonelce çalışan, kriptolara kapak olsun diye iletiyorum.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA      

Gerçek Bir Vatansever : İlk gördüğümde gözyaşlarına boğulduğum bu haritayı sizlerle paylaşmak istiyorum. . Halen daha baktıkça boğazım düğümlenir. . Paylaşan büyüğümün elinden küçüğümün de gözlerinden öperim..

5 Mart 1921 tarihli Sphere gazetesinde çıkan bu harita o dönemin ne yazık ki Türkiye haritası arkadaşlar. . Yani Osmanlı haritası bile değil. . Hani uygulanmadı imzalanmadı dedikleri Sevr var ya işte o Sevr haritası. . Fakat sarı renk ile işaretlediğim bölgeler yani dedelerimize bırakılan toprakları bakınız nasıl belirtmişler.... Kemalistlerin nüfuz bölgesi Kemalist nüfus demişler... Altta yazanlar ise bambaşka bir açıklama...

Bakın ne diyorlar lütfen çocuklarınıza öğretin bunları lütfen. . :

"Kemalistler ya da millyetçiler gölgeli alanı etkin biçimde kontrol ediyorlar. . Onlar yunanlar tarafından Ege'den sürüldüler fakat Trakya'yı İzmir'i ermenistanı ve Basra körfezi altındaki bütün Mezapotamya'yı talep ediyorlar"

Hepiniz şahitsiniz arkadaşlar. . 1921 yılının ingilizleri kendi vatanını bayrağını inancını savunan biricik Türk Ulusuna Kemalistler diyorlar ve onlar bunu bizleri aşağılamak için kullanıyorlardı. . Ordularımız İzmir'e girdiğinde de "Kemalistler İzmir'i işgal etti" diye haberler yaptılar. . Onların gözünde vatan savunması yapanlar Kemal'in adamlar yani Kemalistlerdi! İşte görün Kemalistlerin yani Türkün başına ne gelmiş! İngilizin kendi ağzından okuyun! Kovulmuşuz Ege'den! Konya ovasına! Ve o halde bile Trakya'dan Mezapotamya'ya kadar topraklarımızı istemişiz! Bu harita Londra Konferansı günlerinde yayınlandı! O konferansta bize dediler ki direnmeyin artık Sevr'de küçük değişiklikler yapalım bitsin bu mesele! Kabul etmedik! Çok şükür ki kabul etmediler! Osmanlı temsilci Tevfik Paşa'ya söz verdiklerinde Tevfik Paşamız "artık Türk Milletinin gerçek temsilcisi Osmanlı değil TBMMdir" deyip sözü Bekir Sami Bey'e bıraktı! O gün Tevfik Paşamızın başında da fötr şapka vardı!

Bugün bunların hiçbirini bilmeyen insanlar Kemalist kelimesini aynı o günlerde olduğu gibi aşağılar gibi kullanıyor! Çünkü hepsi İngilizin günümüzdeki gizli askerleridir. . İşte sonunda bize bırakılan harita buydu! Bütün dünya buna şahitti. . Ve bütün dünya tek bir adamın nasıl ateşten gömleği giyip bir ulusa lider olduğuna da şahit oldu. . Ne mutlu Türküm diyene!


https://www.facebook.com/gercekbirvatansever/


a45UyF587661-180324152933 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2018/03/24  15:32 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


--

Soz yuva gibidir, mana kus gibi , cisim irmak gibidir ruh akip giden su gibidir.

Mevlana

Risale-i Nur, Said-i Nursi ye ait kitaplar koleksiyonuna verilen isimdir.
Said-i Nursi, bu kitaplarda Risale-i Nur dan ovguyle soz eder.
Ona gore kimse, bu kitaplara itiraz edememistir.
Herkes bu kitaplarin buyuklugunu ve yuceligini kabul etmistir.
Kur an i buyuk bir kitap olarak gormekle beraber, Risale-i Nuru daha fazla degerli bulur.
Risale-i Nur u okuyanlarin, devamli okuyup yazanlarin dogruyu bulacaklarini, okumazlarsa gaflet icinde kalacaklarini dile getirir.
(Sualar 486,548) (Barla Lahikasi 51,142) (Emirdag Lahikasi-2 187) (Tarihce-i Hayat 624) (Asa-yi Musa 250)

TURK UN ILAHISI
. . . . . .
Sarmis matem boralari,
Saz benizli ovalari,
Boynu buyuk yuvalari
Sen himaye et Yarabbi!
. . . . . .
Ne bir yazik diyen bize,
Ne ses veren sesimize,
Huzurunda geldik dize
Senden inayet Yarabbi!
. . . . . .
Her cehre bize yabanci,
Bari sen bir parca aci,
Surundurme altin taci
Sen vikaye et Yarabbi!
. . . . . .
Bir gun sabah olur diye,
Katlandik her iskenceye
Bu felaketli geceye
Ver bir nihayet Yarabbi!

Kemalettin Kamu

Liderler, baska careleri kalmadigi zaman dini buyuk cocuklarini yataga gondermek icin kullanir ve o yuzden bu kadar desteklerler.
Dinler atesbocekleri gibidir:
parlayabilmek icin karanliga gereksinim duyarlar.
Belli oranda bir cehalet herhangi bir dinin var olabilmesi icin gerekli kosul, onu yasatacak aractir.
Otoriteden baska hicbir seye dayanmayan dini kurallar, mucizeler, vahiyler, dinler suphesiz insanoglunun sadece cocukluk donemine uygun kisa-vadeli destekler.
Ve kabul edilmeli ki insan irki, tum tarihi ve fiziksel verilere bakarsak, su an 60 yasinda bir adamin 100 katindan daha yasli degil ve hala cocuklugunu yasiyor.

Arthur Schopenhauer


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder