17 Mart 2018 Cumartesi

YAYIN YASAĞI VARRR! DUYMADIĞINIZ TECAVÜZLER. !

DİKKAT!...
Hep de İmam Hatipler, Kur'an Kursları söz konusu.
Ve zaten yayın yasağı da bu yüzden.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA      

YAYIN YASAĞI VARRR! DUYMADIĞINIZ TECAVÜZLER. !

15 Mart 2018

  • Ankara Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Kur'an dersleri veren öğretmen Sefer A. 15 yaşından küçük 12 kız öğrencisine cinsel tacizde bulundu. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Akçaabat İmam Hatip lisesinde Arapça öğretmeni Y. D. 17 yaşındaki kız öğrencisine defalarca tecavüz etti sonra da "Muta nikahı" yapayım dedi. Olaya " Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Afyon Otpazarı Camiinde imamlık yapan M. E. Ç'nin 7 ve 9 yaşındaki kuran kursuna gelen iki öğrenciyi taciz etti. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi Müdürü üç çocuk babası A. D. kız öğrencisiyle ilişkiye girdi. . Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Düzce'nin Esençam Köyü'nde imam H. A. 14 yaşındaki kız çocuğa tecavüz etti. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Bitlis'in Tatvan ilçesi İmam Hatip Lisei'nde din öğretmenliği yapan Alper Tarık P. isimli bir öğretmen 16 yaşındaki öğrencisi K. K. 'ye cinsel istismarda bulunurken yakalandı. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Konya İhsan Dede İmam Hatip ortaokulunda sekiz kız öğrenciye tecavüz edildi. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Tekirdağ Kapaklı İmam hatip ortaokulunda 8 kız öğrenciye tecavüz edildi. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Bartın'da Ulugeçitambarcı Köyü cami odasında açılan Kuran Kursu'nda imam 'Kuran kursunda çocuklara cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Afyon Sinanpaşa İlçesine bağlı Karacaören köyü İmamı Zekeriya A. 20 yaşında bir genç kıza tecavüz etti. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Antep'te Şahinbey Camisi'ne bağlı Kuran kursunda 60 yaşındaki temizlik görevlisi Süleyman Ş. bir yıl boyunca yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 çocuğu kursunun tuvaletinde tecavüz ettiği belirlendi. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Konya'da yatılı bir Kur'an kursunda belletmenlik yapan 5 kişi yaşları 11-12 arasında değişen 3 çocuğa tecavüz ettiği belirlendi. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Ankara Beypazarı'nda yatılı bir Kuran kursunda öğretmenlik yapan Ali K. halasından başka kimsesi olmayan 11 yaşındaki erkek bir öğrenciye aylarca tecavüz etti. Olay ortaya çıkınca konuşmasın diye çocuğun halasına baskı yapıldı yurt müdürü Asalettin A. "Kurban kestik olay kapandı" dedi. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Ağrı'da İmam Buhari Yatılı Erkek Kuran Kursu'nda kalan 9 yaşındaki U. P. adlı yetim bir erkek öğrenci Kuran hocası olan 17 yaşındaki Y. K. 'nin tecavüzüne uğradı. .ve "Gidecek yerim yoktu" diye ağlayarak verdiği ifade insanlık için bir utançtı. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi. .

  • Adıyaman Gerger İmam Hatip Lisesi'nde 30 öğrenci tecavüze uğradı. Savcılık ve Milli Eğitim Bakanlığı idari soruşturma başlattı.çocukların makatlarındaki yırtık doktor raporları ile tespit edildi. Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

  • Ensar da 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi.çocuklar Karaman Devlet Hastanesinde Kontrolden geçti ve tecavüz raporlarla belgelendi. Ak Parti eski Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Sema Ramazanoğlu olay için "Bir kereden bir şey olmaz" dedi. . Olaya "Gizlilik" gerekçesi ile yayın yasağı getirildi. .

Tüm bu olaylarda piyasada göremediğimiz yeni aile bakanı olacak kadınsa Hollanda ve Arakan'da partisine oy toplamak için piyasaya çıktı… ve Arakan'lı bir çocuğa sarılırken çekilmiş fotoğrafını twitter dan paylaşarak resmin üzerine "Ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan dünyanın neresinde olursa olsun mazlumun yanındadır" ' dedi. .

Bu yasaklar hep size mi be usta. . !!

Allah belanızı versin pezevenkler. .

Midemizi bulandırıyorsunuz erkekliğimizden utanır olduk!.

https://gazeteinsan.com/insan/yayin-yasagi-varrr-duymadiginiz-tecavuzler/


a45UyF587661-180317194226 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2018/03/18  00:32 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


--

Eksi carpi eksi arti edecek,
Boyle yazilacak, boyle bilinecek,
Kimse neden? demeyecek.

Anonim & Avni

MAIDE - 69 Fakat inananlar, Yahudiler, Sabiiler ve Hiristiyanlardan Allah a ve ahiret gunune inanan, iyi isler yapana korku yoktur, onlar uzulmeyeceklerdir. Ayni hukum BAKARA - 62 de de gecmektedir.
***
AL - IMRAN - 85 ise Kim Islamiyetten baska bir din ararsa onunki kabul edilmeyecektir.
O ahirette de kaybedenlerdendir. denilmektedir.

Yeterli nedenlerin varsa her seyi basarabilirsin.

JIM ROHN

Milletimiz her gucluk ve zorluk karsisinda, durmadan ilerlemekte ve yukselmektedir.
Buyuk Turk Milletinin bu yoldaki hizini, her vasitayla arttirmaya calismak, bizim hepimizin en kutlu vazifemizdir.

Mustafa Kemal ATATURK


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder