8 Mart 2018 Perşembe

MUHAMMET SADECE SAVUNMA SAVAŞI YAPMIŞTIR.



MUHAMMET SADECE SAVUNMA SAVAŞI YAPMIŞTIR.

Hayır Muhammet saldırı savaşları yaparak insanları kılıç zoru ile müslüman yapmıştır.

Uydurma müşrikler Muhammet e saldırdığı için kendini savunmak amacıyla yaptığı savaşlar dışında savaş yapmamıştır.

Asıl sen uydurma Sadece Ben-u Kureyza'da Muhammet teslim olmuş 1000 e yakın yahudi erkeğinin ki bunların içinde 12 yaşında çocuklar da vardı kafalarını kestirmiştir.

Yukarıdaki gibi sözlü tartışmalara defalarca şahit oldum. Aslında bu kadar derin tartışmaya gerek yok. Muhammet'in nasıl biri olduğunu görmek için cenaze törenine bakmak kafidir. Muhammet'in cenazesi Muhammet'in yaşantısının fotoğrafıdır. Muhammet nasıl biri ise cenazesine aynen yansımıştır. Bir insanın nasıl biri olduğu sevilip sevilmediği nefret edilip edilmediği aynen cenazesine yansır. Bu sadece Muhammet için değil her insan için geçerlidir.

Muhammet'in ölmeden 2-3 ay önceki veda hutbesinde 80.000 ila 100.000 arası müslümanın toplandığı rivayet edilir. 2-3 ay sonra ölünce bu 100.000 e yakın insan buhar olup uçmuş. Kimsecikler yok. 8 Haziran 632 Pazartesi günü öldüğü rivayet edilir ve ölüsünün 3 gün sonra Çarşamba günü sadece 17 kişi ile kaldırıldığı en yakın dava arkadaşları Ebu bekir Ömer ve Osman'ın cenazeye katılmadığı yazılır İslami kaynaklarda.

Haziran ayında gündüz 50 dereceye yaklaşan çöl sıcağında bir ölünün 3 gün beklemesi ne demek bir düşünün. Bırakın 3 günü aynı gün kokmuştur ölüsü. 3 gün sonra gömmeye gelenlerin kokudan bayaa bir zorlandıkları kuvvetle muhtemeldir. .

2-3 ay önce veda hutbesinde 1000.000 yakın insan varken cenazesinde sadece 17 kişinin olması bu 100.000 e yakın insanın zorla tehditle ve korkudan geldiğinin en büyük belgesidir. Muhammet'in ölümü ile insanlar akın akın islamiyeti terk etmeye başlamış ancak 1. halife Ebu Bekir Ridde Savaşları denilen katliamlarla insanları kılıç zoru ile tekrar islamiyete zorlamıştır.

Muhammet'in cenazesinin fotoğrafına bakarsak; Evet Muhammet'in insanları kılıç zoru ile katlederek saldırı savaşları ile zorla müslüman yapmaya çalıştığını mallarını yağmaladığını köle-cariye edindiğini rahatça söyleyebiliriz. Muhammet sadece savunma savaşı yapmıştır diyenlerin aşağıda vereceğim kaynaklardan Muhammet'in cenazesini güzelce okuyup tekrar düşünmelerini tavsiye ederim.

KAYNAKLAR :

İbni Kesir Büdaye-Nihaye Hz. Muhammed'in gömüldüğü yer kısmında. 5/292. Burada İmam Ahmet'ten alıntı yapıyor İmam Malik Muvata no: 545 Cenâiz kısmı Taberi Tarih 11. yılı olayları 3/216 ve sonrası

Ahmet b. Hanbel 6/62. Ayşe hadisleri İbni Abdi'l Ber Temhidö Muvatta şerhi 24/396 İbni Sad Tabakat: 2/401.

Tabakat İbn Sa'd c.2 k. 2 s.70 ve buna yakın bir ifadeyle el-Bed'u ve't-Tarih kitabında geçer; Kenzü'l-Ummal c.4 s.54 ve 60.

Tabakat İbn Sa'd c.2 k. 2 s.78

Ikdu'l-Ferid c.3 s.61; Zehebî'nin Tarih'inde c.1 s.321 324 ve 326'da

İbni Hişam c4 s342 Tabari c2 s452 485 ibni Kesir c5 s270

Ahmed b. Hanbel Müsned'de c6 s242 ve 274


a45UyF587661-180308144113 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2018/03/08  15:25 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 

--

Demokrasi prensibi, hakimiyete istismak eden vasita ne olursa olsun, esas olarak, milletin hakimiyete sahip olmasini ve sahip kalmasini icap ettirir

Mustafa Kemal Ataturk

Maide Suresi 33.Ayet:

Allah ve Resulune karsi savasanlarin ve yeryuzunde (hak) duzeni bozmaya calisanlarin cezasi ancak ya (acimadan) oldurulmeleri, ya asilmalari, yahut el ve ayaklarinin caprazlama kesilmesi, yahut da bulunduklari yerden surulmeleridir.
Bu onlarin dunyadaki rusvayligidir.
Onlar icin ahirette de buyuk azap vardir. ***

Kur an-i Kerim in bazi ayetlerine iliskin mazeretler:
1- Bu ayetler yanlis tercume edilmis!
2- Bu ayetler yanlis anlasilmaya musait yani herkes anlayamaz!
3- Bu ayetler zaman asimina ugradi yani bugun gecersiz!
4- Bu ayetler cag disi yani Islam da reform yapilmasi lazim!
5- Bu ayetlere iman etmek imkansiz ama yine de ben bir muslumanim!

Mazeretlerin Cevaplari:

1- Diyanet Vakfi Meali ni, konularinda uzman Ilahiyatci Heyet hazirladi. En cok itibar edilen meal. Heyetteki herkesin yanlis tercume yapmasi imkansiz. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
2- Kur an-i Kerim i herkesin anlayabilecegine dair ayetler var* ve zaten bu sebeple indirilmis . Tersi ise adaletsizlik olur cunku herkesin anlayamayacagi ve yanlis anlasilmaya musait bir kutsal kitap gondermek Allah a yakismaz. Bir sakinca da sudur; Muslumanlara siz Kur an i anlamazsiniz, sadece biz anlariz diyen ruhban sinifi olusur ki Islam da ruhbanlik haramdir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
3- Kur an in, kiyamete kadar , cihansumul(evrensel) yani her zaman ve her yerde hukmunun gecerli olduguna inanmak farzdir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
4- Allah 21. yuzyilin hayat sartlarini ve yasam bicimini ezelden beri bildigine gore Allah in bu durumu hesaba katmadigi ni iddia etmek Allah a karsi cok buyuk bir iftiradir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
5- Bu ayetlere iman etmeyenin adi Musluman degil Kafir dir.** Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.

*Bakiniz: Nahl Suresi 89. Ayet, Enam Suresi 38. Ayet, Maide Suresi 15. Ayet, Hac Suresi 16. Ayet.
**Bakiniz: Bakara Suresi 85. Ayet ve Maide Suresi 44. Ayet.
***Maide Suresi 33. Ayet in Sebeb-i Nuzul u (Inis Sebebi) : {Kaynak: Kutub-u Sitte; Buhari, Muslim, Tirmizi, Ebu Davud, Ibn-i Mace, Nesai.}

Bir bedevi kabilesi Yesrib e (Medine ye) goc ettiler, hava degisiminden hasta oldular, Resulullah a basvurdular, O da Beyt-ul Mal in develerinin sidiklerini ve sutlerini icmelerini tavsiye etti, adamlar develeri caldilar, Resulullah yakalatti, gozlerini oydurdu, Maide Suresi 33. Ayetin emrettigi gibi ellerini ve ayaklarini caprazlama kestirdi, ardindan cole atmalarini emretti, adamlar su su diye inleyerek taslari yaladilar ve bu sekilde kan kaybindan olduler.


Kucuk seylere gereginden cok onem verenler, ellerinden buyuk isler gelmeyenlerdir.

EFLATUN

Bir insan hayranlik duyup sevebildigi surece sonsuza kadar genc demektir.

Pablo casals


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder