31 Aralık 2019 Salı

DİLİPAK: EVİNDE KUR’AN-I KERİM OLMAYAN YÜZDE 33'LÜK KESİM...

TCK MD. 216 , HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK VEYA AŞAĞILAMA

Madde 216- (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakı- mından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

% 33'LÜK KESİM BÜYÜK ÖLÇÜDE SOL-SOSYALİST KENDİNİ LAİK-ATATÜRKÇÜ DİYE TANIMLAYAN KESİM. ATEİST AGNOSTİK FUHUŞ UYUŞTURUCU KRİMİNAL RİSK GRUBU KESİMLER BİR DE.

Cümleye bakar mısınız?
Adam kibar kibar hakaret ediyor.
Kendine Atatürkçü denilenler ile fuhuş yapanları, uyuşturucu kullananları, kriminal risk gurubunda olanları aynı cümlede kullanıyor.

Evet, anlaşılan bu ülkede Müslümanların hakaret etmesi serbest.
Çünkü yasa uygulaması gerekenler öylece mal mal bunların ülkenin, dünyanın kalanına hakaret etmesini izliyor.

Ulan pezevenk, ulan lağım ağızlı, ulan beyinsiz, ulan ....
İçimde dürülüp duranları ancak bu kadar ifade edebiliyorum.

Kimler miş bu Atatürkçüler, bunların örgütleri neymiş, liderleri kim miş, örgütlerinin gündemi, üye listesi, organizasyon şeması neymiş?

Kendi cemaatlerinizle karıştırdınız her halde.
Üye listeleri gizli, gündemi, vizyonu, misyonu, hedefleri gizli.
Organizasyon şeması gizli, bağlantıları gizli.
Akıllanmadınız değil mi?
Aptallıkta inat edeceksiniz değil mi?
Bir Fetö darbesi size yetmedi, az geldi değil mi?
Bir sonraki Süleymancı, bir sonraki Menzilci darbeler de sizi kesmeyecek değil mi?

Ve bu Atatürkçüler senin anana ne yapmışlar da bu kadar dertlisin?

Evet, yüz bin kez yazdım, bir kez daha yazacağım, etnik Müslümanlar hariç, kitabi Müslümanlar, cihatçı, şeriatçı, Dar-ül Harpçi Müslümanlar ile ne diğer Müslümanların, ne İslam aleminin, ne insanlık ailesinin diğer üyelerinin bir ve beraber yaşaması imkansızdır.
Bunlar ile tıpkı NAZİZM gibi mücadele edilmesi şarttır.

Bunlar dinen ahlaksızdır, bunlar dinen hunhardır, bunlar dinen saygısızdır, bunlar dinen yağmacıdır.
Bunların göya(!) kutsal kitaplarda buldukları ayetler ve hadisler bunları insanlığın kalanına karşı her türlü habaset ve melaneti yapmaya sevk etmektedir.

Evet, Kur'an zararlı bir kitaptır.
Ve onun zararını ancak meallerini, tefsirlerini okudukça anlayacaksınız.
Ve yine yüzbin kez yazdım, göya Allahın emriymiş, OKUYUN, OKUYUN, OKUYUN.
Ulan okuyun işte bu kadar mı zor.
Muhammed emretmiş, insan kendi peygamberini de mi dinlemez.
Kafir misiniz, müşrik misiniz, fasık mısınız, nesiniz?

Okuyun ve işin aslını görün, okuyun ve kadınlara karşı, gayri müslimlere karşı, ibadeti, imanı eksik olanlara karşı, dünyanın kalanına karşı Müslümanların nasıl düşman edildiğini görün.
Köleliğin hala daha nasıl muteber olduğunu anlayın
Kadınların nasıl ezildiğini anlayın.
Cemaatlerin neden ve nasıl birbirine karşı can düşmanı olduğunu görün ve anlayın.
Diğer dinlerden olanlarla nasıl barış içinde yaşayamayacağını görün ve anlayın.
Bu düşmanlığın ne kadar sinsici, namertçe, ahlaksızca olduğunu görün.

Yahu çok mu zor.
Ateistler, Deistler okudular.
Herkes okudu, bir Müslümanlar okumadı.
Müslümanlar lütfen kendi kutsal kitabınız ne diyor okuyun anlayın.

Yeter artık, din din diye hem yaşadığınız semtin, apartmanın, evin, şehrin, ülkenin, hem de çevreleyen bütün dünyanın içine ettiniz, sürekli olarak nefret ürettiniz.
Bi durun, üç beş adım geriye çekilin bir bakın.
Bu din müritlerine 1500 yıldır ne vaat etmiş, ne vermiş.
Tarihe bakın.
Savaş, savaş, savaş.
Esaretler, cinayetler, suikastler, yağmalar, kölelikler, göz yaşı, kan.
Hemen her yerde, her zaman böyle.

Ve üstelik hem kel , hem de fodulsunuz.
Dünya bunu affetmez.
Hem muktedir değilsiniz,  hem tehdit ediorsunuz.
Son 1000 yıldır işgaller, yenilgiler, hezimetler, rezaletler aklınızı başınıza getirmedi.
Sizin aklınızın başına gelmesi için ne gerekiyor.
Bu gün bütün İslam alemi taş devri şartlarında ya da istikameti orası.
Nereye varacaksınız, daha çok dindar olsanız, ülkede 150 bin değil, milyon hafız olsa ne olacak?
Kafirlere karşı galip gelebilecek misiniz?
Bu güne kadar olmamış, olamamış şey bundan sonra nasıl olacak?


 Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  



DİLİPAK: EVİNDE KUR'AN-I KERİM OLMAYAN YÜZDE 33'LÜK KESİM...

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak "bazı şeyleri yeniden düşünmenin vakti geldiğini" söyleyerek bir takım eleştirilerde bulundu.

31 Ekim 2019 12:38

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak "bazı şeyleri yeniden düşünmenin vakti geldiğini" söyleyerek bir takım eleştirilerde bulundu.

Türkiye'de evinde Kur'a-ı Kerim olup da düzenli okuyan insan sayısının yüzde 25 zaman zaman okuyanların yüzde 32 evinde Kur'an-ı Kerim olmayanların yüzde 33 olduğunu ifade eden Dilipak "Yüzde 33'lük kesim büyük ölçüde sol-sosyalist kendini Laik-Atatürkçü diye tanımlayan kesim. Ateist agnostik fuhuş uyuşturucu kriminal risk grubu kesimler bir de" dedi.

Dilipak'ın "Yeniden düşünmek başlığıyla" (31 Ekim 2019) yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

Kur'an'ın meali hacim olarak alıkuşu" romanı kadar ama çoğu kimse zahmet edip zaman ayırıp okumuyor. Evinde işyerinde Kur'an-ı Kerim olmayanların oranı % 33. Üç evden birinde Kur'an-ı Kerim yok bırakın meali. . Yokluğu da boşluk oluşturmuyor zihinlerde(!?). Hiç meal yüzü görmemiş yurttaş sayısı % 60+ bir de cevapsız: % 23. Meal okuyan sayısı % 17 Kur'an kursuna giden İmam-Hatiplisi ilahiyatçısı cami cemaati meraklısı dahil.

Bakın memleketimizde evinde Kur'a-ı Kerim olup da okuyan düzenli okuyan insan sayısı % 25 zaman zaman okuyan % 32 evinde Kur'an-ı Kerim olmayan % 33 % 10'da cevapsız.

% 33'LÜK KESİM BÜYÜK ÖLÇÜDE SOL-SOSYALİST KENDİNİ LAİK-ATATÜRKÇÜ DİYE TANIMLAYAN KESİM. ATEİST AGNOSTİK FUHUŞ UYUŞTURUCU KRİMİNAL RİSK GRUBU KESİMLER BİR DE.

Bu insanlara ulaşamıyoruz ve hayatımızla onlara güzel örnek olamıyoruz bir de. İdeolojik-politik tartışmalarla sürekli uzaklaşıyoruz birbirimizden. Tehditkâr aşağılayıcı dışlayıcı bir dil sadece siyaset ve ideoloji ile sınırlı kalmıyor futbola kadar gidiyor. Etnik mezhebi hemşericilik gibi alt başlıklara kadar gidiyor bu iş. Bir türlü Taif'e giden peygamber gibi olamıyoruz. Güzel söz ve hikmetle hakkı tebliğ konusunda ciddi sorunumuz var. Bu dili akraba ve komşuluk ilişkilerinin de ötesi aile içinde bile belli bir seviyede tutamıyoruz. Şimdi siyaset bürokrasi iş dünyası medya ortamında da bol bol herkes karşısındakilere haddini bildiriyor. Gücü yeten yetene. Ya bendensin ya da düşmanımsın. Zaten Allah'ın emrine uymazsan haram işlemiş olursunuz. Peygamberin sünnetine uymazsanız mekruh olur. Birileri gibi düşünmezseniz dinden çıkarsınız ya da kelle koparırlar. Bu âlemde herkes sahip olduğu imkân ve güçle birbirini yola getirmeye satın almaya boyun eğdirmeye çalışıyorlar. Her biri modern bir put sanki. Aslında İlahlık ve Rab'lik taslıyorlar. Firavun da öyle yapıyordu.

https://www.gercekgundem.com/guncel/130165/dilipak-evinde-kurani-kerim-olmayan-yuzde-33luk-kesim




- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Arkadaslar efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Turkiye Cumhuriyeti seyhler dervisler muritler meczuplar memleketi olamaz.
En dogru en hakiki tarikat medeniyet tarikatidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

114. HICBIR SEY MUCIZELERIN DOGRULUGUNU KANITLAMAZ

Butun tanrisal vahiylerin aciklanmasinda ve yonetiminde, bir Allah'in bilgisinden, iyiliginden, adaletinden eser bulunmadigindan sikayet edecek olsam, Alah'la bizim aramiza giren buyuk sahsiyetlerin kurnazliklari, hirslari, cikarciliklari hakkinda kuskulanacak olsam; beni temin ederler ki, kendi adina bildirimde bulunmak goreviyle yolladigi sahislari, Allah, acik mucizelerle dogrulamistir. Ancak, Allah'in kendisini gostermesi ve bizzat aciklamada bulunmasi daha kolay degil miydi? Ote yandan, bu mucizeleri incelemeye koyulsam, gorurum ki, mucize denilen seyler dogruya benzerlikten yoksun ve kendilerinin en yuksek yuce zat tarafindan gonderildiklerini baskalarina inandirmakta cok cikari olan, bazi kuskulu kimseler tarafindan aktarilmis hikayelerdir.

Inanilmaz mucizelere bizi inandirmak icin hangi taniklar gosteriliyor? Bunlara bizi inandirmak icin binlerce yildir var olmayanlarin (soz konusu mucizeler hakkinda taniklik edebilseler de) kendi hayalguclerinin saskini olmalarinda ve becerikli sahtekarlarca gozleri onunde yapilan hokkabazliklara aldanmis olduklarindan kusku duyulabilirdi. Ancak diyeceksiniz ki, bu mucizeler, bir gelenek sonucu surekli olarak bize kadar gelmis olan kitaplarda yazilidir. Bu kitaplari kim yazmistir? Bunlari aktaran ve dogrulayan insanlar kimlerdir? Ya dinleri kuranlar, ya da din kurucularin ummetleridir. Demek oluyor ki, dini islerde, ilgililerin tanikliginin istinaf ve temyizi, buna itiraz edilmesi mumkun degildir.

- - - - - - - - - - - - -
Milliyetci, kendi tarafinca girisilen katliama karsi cikmamakla kalmaz, ayrica bunlari hic duymamak gibi muthis bir yetenege de sahiptir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Hiristiyanligin kurucusu cikip da, "Inanmak kurtulmak icin sart degil, yalnizca harekete gecmek icin gerekli; kardeslerini gercekten seven, kibar,durust, adil ve merhametli insanlar sonsuza kadar kutsanacaktir," deseydi, cikip yalnizca bunu demis olsaydi, muhtemelen daha az zulum yasanirdi.

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder