29 Ekim 2019 Salı

BAĞDADİ VE ERDOĞAN’NIN İLETİŞİM AĞI ORTAYA ÇIKTI!

Ve çok ciddi suçlara ait duyurular var.

Benim için yeni olan öldürülen DAİŞ lideri ile bizim Yüce Galaksi BAşkanımız arasındaki kişisel bağlantı.
Ve bu bağlantı kanıtlanırsa bir suç oluşturuyor.
Tahmin ederim, başta bölücü Kürtler ve batılı gizli servisler harıl harıl kanıtlar peşinde geziyor.

Bunun dışında MIT'in adam kaçırdığı, işkence yaptığını yalnızca ulusal basında yer alan haberleri takip ederek benimde bildiğim ve zaman zaman dikkat çektiğim bir konudur.
Şu meşhur siyah Mersedeslerle yapılan adam kaçırmalar kaçırmalar var ya işte o.

Peki ya MIT görevlileri bu suçları neden işliyorlar?
Milli güvenlik gerekçesiyle mi?
Hayır, Recep Tayyip ERDOĞAN(RTE)'nın, ailesinin, yakın çevresinde yer alan AKP'li suç ortaklarının suçlarını gizlemek, yeni suçlar işlemeleri için bütün bu faaliyet.
Sayısız anayasal, yasal suç...
Ve bu devlet görevlileri de aynı zamanda bütün bu suçların ortağı olmaktalar.
Bakın adamlar ne diyor?
"Özel Faaliyetler Daire Başkanlığı AKP hükümetini ve Erdoğan'ı ayakta tutan bir yapıya sahiptir "
Ve doğru diyorlar.

Ayrıca yine başka kanallarda da, MIT içerisinde böyle bir grubun eski Zırhlı Birlikler arazisinde bir çiftlik evinde böylesi yasa ve ahlak dışı faaliyetler yürüttüğünü de okumuştum.
Demek ki, böylesi bir güvenli ev, ya da işkence hane de Gazi Çiftliğinde varmış, bu da yeni bir haber.

Düşman bu bilgilere sahip.
Müsaade edin biz de artık bilelim.
Sizler de bilin.

Ve şunu herkes bilmeli ve hatırlamalı, yasalar herkesi bağlar.
İşkence, adam kaçırma, öldürme gibi gizli! operasyonların hepsi de suçtur.
Ne MIT ne polis, ne de başka bir devlet kurumunun suç işleme ayrıcalığı, hakkı yoktur.
Devletin ne şartlarda adam öldürebileceği, buna kimlerin yetkili olduğu, bu yetkilerin nasıl kullanılacağı da ayrıntılı şekilde yasal mevzuatta yer almaktadır.
Biz buna kısaca SAVAŞ diyoruz, ve onun hukuku da bizim mevzuatımızda anlatılmıştır.

Devran döner, ve bir gün tıpkı Ziverbey İşkencehanesi, ve işkencecileri gibi bu suçların da failleri ortaya dökülür.
İşte o gün geldiğinden yanınızda Yüce Galaksi Başkanı olmayacak.
Ben herkese kuvvetle şunu öneririm.
Lütfen KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYIN.
Yarın ofsayta düştüğünüzde çok sıkıntı yaşarsınız.
Kesin olan bu ülkede bir gün çok uzak olmayan bir gelecekte tarihi bir hesaplaşma yaşanacaktır.


SUÇ DEVLET SIRRI OLMAZ!....
DEVLET ADAMLARININ SUÇLARI DA DEVLET SIRRI OLMAZ..
Bunu sakın unutmayın.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


BAĞDADİ VE ERDOĞAN'NIN İLETİŞİM AĞI ORTAYA ÇIKTI!

28 EKİM 2019

Öldürülen DAİŞ lideri Ebubekir El-Bağdadi'nin Erdoğan ile direkt iletişiminin olduğu ve bu iletişimi Hakan Fidan ve MİT Özel Faaliyetler Dairesi başkanı emekli albay Kemal Eskintan'ın sağladığı ortaya çıktı.

ABD ve Suriye Demokratik Güçleri'nin (QSD) ortak operasyonu ile 27 Ekim 2019 tarihinde İdlib'de öldürülen DAİŞ lideri Ebubekir El-Bağdadi'nin Recep Tayip Erdoğan ile direkt iletişimde olduğu ve bu iletişimin Hakan Fidan ile MİT Özel Faaliyetler Dairesi başkanı emekli albay Kemal Eskintan'ın sağladığı öğrenildi.

DAİŞ LİDERİ BAĞDADİ KEMAL ESKİNTAN ARACILIĞIYLA BİR ÇOK KEZ REYHANLI'YA GİTTİ

Hatay'a 5 kilometre mesafede bulunan Türkiye'nin denetimindeki Barişa köyünde İdlib'den Türkiye'ye geçmeye çalışırken QSD ve Amerika'nın ortak özel bir operasyonu sonucu öldürülen DAİŞ lideri Ebubekir El-Bağdadi'nin daha önce de bir kaç kez MİT Özel Faaliyetler Dairesi başkanı emekli albay Kemal Eskintan'ın aracılığıyla Hatay/Reyhanlı'ya gitdiği ortaya çıktı.

Ayrıca Kobanê savaşında ve daha sonra YPG güçlerine karşı başta DAİŞ çeteleri olmak üzere diğer çete gruplarının desteklenmesi silah cephane ve savaşçı aktarımı gibi birçok faaliyetin uygulayıcısı olan Özel Faaliyetler Dairesi'nin Başkanı Kemal Eskintan'ın DAİŞ'in lideri Ebubekir El-Bağdadi'nin Erdoğan ile direk iletişimi sağlayan bir numaralı isim olduğu öğrenildi.

BAĞDADİ İÇİN SAKLANMA KOŞULLARI HAZIRLANDI

Suriye'de DAİŞ ve diğer çete gruplarıyla ilişkileri birçok kez belgelenen Türk devletinin; DAİŞ'in kurucusu Erdoğan'ın müttefiki Bağdadi için de saklanma koşullarını hazırladığı ve bunu MİT Özel Faaliyetler Dairesi Başkanı emekli albay Kemal Eskintan üzerinden sağladığı ortaya çıktı.

Ordudan emekli olduktan sonra görevi VİP derecesindeki stratejik makamlarda görev yapan üst düzey devlet memurlarının can ve mal güvenliğini sağlamak olan Eskintan'ın Suriye'de DAİŞ'in yenilgiye uğramasından sonra saklanmaya çalışan Bağdadi'nin güvenliğini de sağlamak için harekete geçtiği ortaya çıktı.

PEKİ KİMDİR KEMAL ESKİNTAN?

DAİŞ eylem tiplerinin MİT'in Özel Faaliyetler Dairesi'nin başındaki Emekli Albay Ebû Furkan kod adlı Kemal Eskintan Albaylıktan asker emeklisi olup Hakan Fidan'ın müsteşar olması ile birlikte 2010 yıllarında Koruma Daire Başkanı olarak göreve başladı. 2014'de Özel Operasyonlar Daire Başkanlığı ve 2017 yılında ise Özel Faaliyetler Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Şu anki Özel Faaliyetler Daire başkanı Eskintan Rojava'da YPG komutanlarına karşı başarısız olan suikast planlarını hazırlayıp yönlendiren kişi olarak ortaya çıkmıştır.

Hakan Fidan MİT müsteşarlığı görevine gelir gelmez Kemal Eskintan'ı MİT'e almış ve kısa zamanda Eskintan Özel Faaliyetler Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilmişti. Şu an ise başkanlığını yapmaktadır. Eskintan'ın İran istihbaratı İtlaat ile olan geçmişe dayalı karanlık ilişkileri ve geçmişten gelen ortaklıkları da bulunmaktadır.

Ayrıca Eskintan Erdoğan'ın ordusu olarak bilinen SADAT'a Suriye ve Irak'ta Eğit Donat programını yaptıran isimdir.

MİT ÖZEL FAALİYETLERİ NELERDİR?

Özel Faaliyetler; Özel Faaliyetler Başkanlığı Özel Koruma Daire Başkanlığı İran-Irak Daire Başkanlığı Lojistik Destek Daire Başkanlığı Suriye Daire Başkanlığı ve Gaziantep Özel Faaliyetler Başkanlığı Şube Müdürlüklerinden oluşan bir yapıya sahiptir.

Özel Faaliyetler Türkiye içinde ve dışında özellikle PKK'ye karşı mücadele eksenli bir faaliyet izlerken diğer taraftan da PKK'yi gerekçe göstererek AKP ve Tayip Erdoğan'ın Osmanlıcılık ideolojisi çerçevesinde Irak Suriye ve İran'da yayılmacı bir politikanın uygulayıcısı durumundadır. Bu nedenle Özel Faaliyetlerin MİT içindeki bütçesi MİT'in birçok Daire Başkanlıklarından daha fazladır. Irak ve Suriye'deki ve buna son zamanlarda İran'daki Azerilerin silahlandırılmasını da eklersek bütün bu ülkelerde silahlı guruplar oluşturulması bunların silahlandırılması faaliyetleri bu başkanlık tarafından Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla gerçekleştirilmektedir.

Suriye'de DAİŞ ve diğer çete gruplarıyla ilişkileri Kobanê savaşında ve daha sonra YPG güçlerine karşı başta DAİŞ çeteleri olmak üzere diğer çete gruplarının desteklenmesi silah cephane ve savaşçı aktarımı gibi birçok faaliyetin uygulayıcısı olan Özel Faaliyetler Daire Başkanlığı AKP hükümetini ve Erdoğan'ı ayakta tutan bir yapıya sahiptir ve Özel Faaliyetler Başkanlığı MİT'in temel çekirdek yapısını oluşturmaktadır.

MİT/Özel Faaliyetler Başkanlığı MİT'in Ankara/Yenimahalle yerleşkesi dışında Atatürk Orman Çiftliği içinde konumlandırılarak bütün faaliyetleri diğer MİT'in faaliyetlerinden izole edilmiştir. MİT'in bütün gizli tutuklama/kaçırma ve sorgulama faaliyetleri burada yapılıyor. Kaçırılan kişiler buraya getirilerek sorgulanıyor. Özel Faaliyetler Başkanlığının bu yerleşkesi dışında Ankara/Pursaklar ilçesinde Özel Faaliyetler Başkanlığına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek tarafından tahsis edilmiş ve Ankara Gücü spora ait bir yerleşkesi de bulunmaktadır. Suriye'deki DAİŞ El Nusra ve diğer çete gruplarına Irak'taki DAİŞ Haşdi Watani Irak Türkmen Cephesi denen çete guruplarına gidecek silah ve mühimmat TIR'ları buradan hareket etmektedir.

KÜRDİSTAN STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ

https://raperinagel6.com/tr/bagdadi-ve-erdogannin-iletisim-agi-ortaya-cikti/# . XbgxC9VRWUn

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Muspet bilimlerin temellerine dayanan guzel sanatlari seven fikir terbiyesinde oldugu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmis ve yukselmis olan erdemli kudretli bir nesil yetistirmek ana siyasetimizin acik dilegidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

124. IMANI AKLIN YERINE KOYMAK ISTEYENLERIN SARLATANLIKLARI NE KADAR SACMA VE GULUNCTUR

Bana surekli olarak, dinin gerceklerinin aklin ustunde oldugunu yineliyorsunuz. Ancak, bu sekilde teslim etmiyor musunuz ki, bu gercekler akli basinda insanlarin anlayacagi icerikte degildir. Aklin bizi aldatabilecegini one surmek, "gercek batil olabilir; yararli olan sey zararli olabilir" demektir. Akil, yararliyi ve dogruyu tanimaktan baska bir sey midir? Bundan baska, bu hayatta kendimize rehber olmasi icin, tasidigi hal ve sifatla aklimizdan ve az cok egitilmis duygulanmizdan baska bir seye sahip olmadigimizdan, "akil sadakatsiz bir rehberdir ve duygularimiz aldaticidir" demek, "hatalarimiz kacinilmaz ve cehaletlerimiz yenilmezdir ve son derecede bir adaletsizlik etmeksizin, bize vermis oldugu yegane rehberleri izledigimiz icin Allah bizi cezalandiramaz" demektir. Aklimizin, kavrayisimizin ustunde olan seylere inanmak zorunda oldugumuzu one surmek, Allah, kanatsiz havalara yukselmemizi emrediyor demek kadar gulunc bir sozdur. Hakkinda akla basvurulmasi dogru olmayan konular, sorunlar bulundugunu soylemek, bizim icin en onemli olan iste, yalniz hayalgucune danismamiz gerektigini ya da gelisiguzel, rastlantiya bagli olarak hareket etmenin uygun oldugunu soylemektir.

Din bilginlerimiz, aklimizi Allah'a kurban etmemiz gerektigini soyluyor. Ancak bize yalnizca yararsiz bagislarda bulunan ve bunlari kullanmamizi istemeyen bir zata aklimizi feda etmemiz icin hangi neden ve gerekce vardir? Bizzat din bilginlerimize gore, kalpleri kiracak, gozleri kor edecek, bize tuzak kuracak, bizi bastan cikaracak kadar muzip olan bir Allah'a nasil guvenebiliriz? Sozun kisasi, bizi daha kolay sevk ve idare etmek icin gozlerimizi kapatmamizi emreden bir Allah'in gostericilerine nasil guvenebiliriz?

- - - - - - - - - - - - -
Intikam ve cezalandirma fikri cocukca bir hayaldir.
Durust olmak gerekirse, intikam diye bir sey yoktur.
Intikam, gucsuz oldugunuzda ve gucsuz oldugunuz icin gerceklestirmek istediginiz bir eylemdir Gucsuzluk hissi ortadan kalktiktan hemen sonra o arzu da buharlasir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Tanidigim en mutlu insanlar kendi ruhlarini onemsemeyen, otekilerinin acilarini hafifletmek icin en ustun cabayi gosterenlerdir.

STANTON,ELIZABETH CADY (1815-1902) ABD'li kadin haklari savunucusu.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder