26 Ekim 2021 Salı

ALPER AKSOY : RABİA İŞARETİ YASAKLANIYOR

 

ALPER AKSOY : RABİA İŞARETİ YASAKLANIYOR

May 04 2021 15:10

ABD ya da Rusya Türkiye'nin içişlerine karışmaya kalkarsa kızarız tepki veririz. Ama biz Mısır'ın içişlerine her türlü karışma hakkını kendimizde gördük son sekiz yıldır.

"Ümmetin lideri" diye kendimize görev yükledik bir de… Osmanlı sultanları bile 400 yıl "Hilafet bizde ümmetin lideri biziz" demesine rağmen Arap dünyasına kendini kabul ettirememiş. Osmanlı'nın yanında etin ne budun ne?. . Biz kim oluyoruz ki?. .

PKK ve PYD'yi terör örgütü olarak kabul etmeyen devletlere kızıyoruz ağzımıza geleni söylüyoruz. Haklıyız da… Mısır'ın "Terör örgütü" gördüğü "İhvan-ı Müslim"e arka çıkıyoruz militanlarına Türkiye'de oturum veriyoruz aylık bağlıyoruz İhvan simgesi olan Rabia işaretini ekranlarda mitinglerde kullanıyoruz Mursi için gıyabi cenaze namazları kılıyoruz… Kendimize yapılmasını istemediğimiz ne varsa biz Mısır'a yaptık.

Yunanistan ABD'yi arkasına alıp "Mavi Vatan"ı işgale kalkınca Mısır'ın önemini anladık... Ve şimdi Mısır ile ikili ilişkileri geliştirmek için görüşmeler başladı. Mısır'ın masaya koyduğu haklı şartlar:

1. İhvanı bir terör örgütü olarak kabul edip Türkiye'de oturum verdiğin İhvancıları bana iade edeceksin.

2. Cumhurbaşkanı ve Bahçeli Rabia işareti yaparak İhvan terörüne destek vermeye devam edecekse buyrun kapı açık çıkabilirsiniz.

3. Türk Televizyonlarında İhvan propagandasını derhal durdurun ve içişlerimize asla karışmayınız.

4. Siz Mursi'ye gıyabi cenaze namazı kıldınız ama biz PKK'lı teröristlere bunu yapmadık. Aklınızı başınıza alın!. .

Görüşmelerden sızan bilgilere göre 3. madde hemen kabul edilip "Ekranlarda İhvan propagandası yasağı" örtülü olarak başlatılmış. Göreceksiniz diğer 3 maddeyi de kabul edeceğiz. Ülke çıkarı için etmemiz de gerekir.

İmam-Hatip Ortaokulu ideolojisi ve seviyesi ile devlet yönetilemez. "Camdan köşkü olanlar başkasının penceresine taş atmasın" demiş atalarımız ama biz İhvan'a sahip çıkmak adına Mısır'a her türlü taşı attık.

"Demir tava geldi kömür tükendi

Akıl başa geldi ömür tükendi. "

Alper Aksoy

https://www.guncelmeydan.com/pano/rabia-isareti-yasaklaniyor-t50071.html


- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Bir millet ki resim yapmaz bir millet ki heykel yapmaz bir millet ki teknigin gerektirdigi seyleri yapmaz itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

175. CIKAR DUYGUSUYLA HAREKET EDENLER INANMAYANLAR DEGIL, INANCLI GECINEN RAHIPLER VE HER DINDEN MESLEKTASLARIDIR

Dinin meddahlari, bize her gun, inancsizlari inancsiz yapan nedenin yalniz ihtiraslar oldugunu tekrar ederler. "Ateistleri ortaya cikaran, gurur ve arzudur. Zaten onlarin Allah fikrini zihinlerinden silmek istemeleri Allah'in siddetli hukumlerinden, siddetli azaplarindan korkacaklari oldugundandir" derler. Insanlari dinsizlige yonelten nedenler ne olursa olsun, asil mesele, insanlarin gercege ulasip ulasmadiklarini incelemektir. Hicbir adam sebepsiz, gerekcesiz hareket etmez. Once kanitlari inceleyelim, sebep ve gerekceleri daha sonra inceleriz; bu kanitlarin, insanlarin guvenine pek layik olmayan bazi efendilerin pesinde giden bircok muminin kanitlarindan daha dogru ve akli basinda olup olmadigini gorelim.

Ey hudanin rahipleri, ihtiraslarin inanmayanlara vucut verdigini soyluyorsunuz; cikar endisesiyle ya da bozuk egilimlerine karsi oldugu icin inancsizlarin dini terk ettiklerini soyluyorsunuz; "inancsizlarin tanrilariniza hucum etmesi bu tanrilarin siddetlerinden korktuklarindandir ve ancak bundandir" diyorsunuz.

Pekala! Sizler bu dini ve ham hayallerini savunurken ihtiraslardan ve cikarlardan gercekten tumuyle uzak misiniz? Rahiplerin bu kadar cabasina ve gurultu patirtilarina konu olan dini odenekleri (evkaf gelirlerini) alan kimlerdir? Rahipler. Din kimlere iktidar, nufuz, itibar, rutbe, servetler veriyor? Rahiplere ve her dinden meslektaslarina.

Her ulkede akla, bilgiye, gercege, felsefeye karsi savasan ve kendilerini hukumdarlarin ve kavimlerin gozunde hoyrat kilan kirnlerdir? Rahipler ve her dinden meslektaslari.

Yeryuzunde insanlarin cehaletinden, bos ve batil fikirlerinden kim yararlaniyor? Rahipler, hocalar, hahamlar. . .

Ey rahipler! Insanlari aldattiginiz icin odullendiriliyorsunuz, rutbeler, odenekler aliyorsunuz ve insanlari dogru yola cagiranlari ve uyaranlari cezalandiriyorsunuz. Insanlarin budalaliklari, size kazanclar, bagislar, kefaretler sagliyor. En yararli gercekler, bunlari bildirenlere zincirlerden, iskencelerden, diri diri yakilmak icin alevlenmis odun yiginlarindan baska bir sey saglamiyor. . . Hangi tarafin, siz dincilerin mi, yoksa biz gercekcilerin mi cikar duygusuyla hareket ettigimiz hakkinda, cihan hukmunu versin!
- - - - - - - - - - - - -
Disaridaki hayvanlar bir domuzlarin yuzlerine, bir insanlarin yuzlerine bakiyor ama birbirlerinden ayirt edemiyorlardi.

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
2000 yilinda, umuyorum ki, cocuklarimizi Tanri'ya degil, insanligin gizil gucune inanacak sekilde yetistirecegiz.

GLORIA STEINEM
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 268 Baskasina ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanilmasi

1) Isledigi suc nedeniyle kendisi hakkinda sorusturma ve kovusturma yapilmasini engellemek amaciyla
baskasina ait kimligi veya kimlik bilgilerini kullanan kimse iftira sucuna iliskin hukumlere gore cezalandirilir.3



- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder