1 Şubat 2020 Cumartesi

İYİ PARTİLİ TUBA ÇOKAL: "FATİH TEZCAN'A NEDEN İŞLEM YAPILMIYOR?"

Yasaysa yasa.
Cumhurbaşkanı için ayrı hakaret yasası var ve gürül gürül çalışıyor.
Hatta haddinden fazla, haksız, hadsiz, usülsüzce.

Peki ölmüş Atatürk'ün manevi hatırasını koruyan, ona yönelik hakaretleri cezalandıran yasa neden hiç çalışmıyor.
Neden bu kapsama giren her zanlı hemen meczup himayesine giriyor.

Mürteciler bu kadar aptal, epleh, moron, özürlü olamaz.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


İYİ PARTİLİ TUBA ÇOKAL: "FATİH TEZCAN'A NEDEN İŞLEM YAPILMIYOR?"

03.11.2019 12:21

TBMM'de konuşan İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal 29 Ekim'de Cumhuriyet değerlerini hedef alan Atatürk düşmanı Fatih Tezcan'a neden hukuki işlem yapılmadığını sordu.

İZLEYİN AŞAĞIDA:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d/media/tjw9tqp8vd4jdzm-.mp4

Atatürk düşmanı yazarı Fatih Tezcan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaptığı skandal paylaşımlara tepkiler devam ediyor. İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal Meclis'te yaptığı konuşmada yargı organlarına tepki göstererek Fatih Tezcan'la ilgili bir yaptırımda bulunulmadığına dikkat çekti. "Bu adamı hukuktan kim koruyor" diyen Çokal'ın ifadeleri şöyle:"Atatürk'ü yok sayarak hutbe okutan Diyanet ile Atatürk'ü yok sayarak Cumhuriyet'i kutlayan valilerle ülke yöneten sizlerin bizleri yok sayması gayet doğaldır. Son birkaç yıldır hukuku göreceli hale getirdiniz. Mesela Sayın Cumhurbaşkanımıza ilişkin en küçük bir yorum savcılar tarafından mercek altına alınırken Atatürk'e ve daha dün kutlamasını yaptığımız Cumhuriyet'e sövenlere dokunan yok. "

'İŞLEM BAŞLATAN YOK'

"Halkı kin ve nefrete teşvik pahasına Atatürk ve Cumhuriyet'e ısrarla söverek halkı kutuplaştırma yoluna giden Fatih Tezcan için kılını kıpırdatan işlem başlatan yok. Bu sözde yazarın Atatürk ve Cumhuriyet'e sövmekten başka bir işi olmadığı da aşikar. Bu adamı hukuktan kim koruyor bilmek istiyoruz"

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/iyi-partili-tuba-cokal-fatih-tezcana-neden-islem-yapilmiyor-254778h.htm

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Turk milleti guzel her seyi her medeni seyi her yuksek seyi sever takdir eder.
Fakat muhakkaktir ki her seyin ustunde taktir ettigi bir sey varsa o da kahramanliktir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

180. INANMAYANIN OLURKEN TOVBE ETMESI, INANMAMAK ALEYHINE HICBIR SEY KANITLAMAZ

Inanicilik taraftarlari, inanmayanlari, cogunlukla "samimiyetsizlikle" suclarlar, cunku hastalik sirasinda ilkelerinde sarsildiklari, goruslerini degistirdikleri ve olurken kanaatlerini terk ettikleri gorulur. Vucut perisan oldugu zaman, muhakeme yetisi de birlikte perisan olur. Sakat ve is yapamaz insan, son demi yaklastiginda, akil ve muhakemesinin kendisini terk ettigini bizzat fark eder. Asil belirgin niteligi cesareti yikmak, korkak kilmak ve dimagi zayiflatmak olan bazi hastaliklar vardir; bazi hastaliklar da vardir ki, bedeni yikima ugratirken muhakemeyi asla bozmaz. Her ne olursa olsun, hastaliginda kanaatini degistiren bir inancsiz, dinin kesin bir sekilde zorunlu kildigi gorevi saglikliyken ihmal eden bir inanandan ne daha nadirdir, ne daha olaganustu. Saltanati doneminde tanrilar hakkinda az saygi gosteren Isparta Krali Cleomenes, hayatinin sonlarinda hurafelere inanir oldu. Tanrisalligi kendisiyle ilgilendirmek icin cevresine bir suru rahip ve haham topladi. Dostlarindan biri kendisine, bundan dolayi saskinligini soylediginde, Cleomenes su cevabi verdi: "Ne sasiriyorsunuz? Ben artik eski ben degilim; ayni adam olmadigimdan ayni tarzda dusunemem ".

Din imamlari gunluk islerinde, baskalarina ogrettikleri siki ilkeleri yalanlar ve ogrettikleri siki dini hukumlere oldukca sik karsi gelirler. Oyle ki, inancsizlar onlari samimi olmamakla suclarlar. Bazi inancsizlar, gerek can cekisme gerek hastaliklari sirasinda, saglikliyken savunduklari gorusleri yalanlarsa, rahipler, savunduklari dini saglikliyken bile yalanlamazlar mi? "Kendi yapmadiginizi, neden baskalarina yaptiriyorsunuz?" paylama sorusuna maruz olmazlar mi? Comert, acgozlulukten arinmis, gorkemin dusmani, yoksullugun dostu Prelats'lar, yani ruhani baskanlar goruyor muyuz? Sozun kisasi, bircok Hiristiyan rahibin yaratilisinin, hudalari ve ornek misalleri olan Hazreti Isa'nin siki ahlakina uydugunu hic goruyor muyuz?

- - - - - - - - - - - - -
En gec 2050 yilina kadar, su andaki konusmamizi anlayabilecek tek bir kisinin kalmayacagini hic dusundun mu, Winston?

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
En zeki insanlar, bir babanin bir cocugu oldugunda etik olarak ona sevgiyle bakmak, zarar gormesini engellemek, hastaliklardan korumak, giydirmek, beslemek, simarikliklarina katlanmak, iyiligi icin olanlar disinda ona el kaldirmamak ve hicbir sekilde bilerek aci vermemekle yukumlu oldugunu soyleyeceklerdir.

Tanri'nin dunyadaki cocuklarina gun gece gosterdigi tavir bunlarin tam tersi olmasina ragmen, o butun bunlari yaptiginda, bu zeki insanlar, bu suclari ictenlikle mesru gormekte, gormezden gelmekte, affetmekte ve bir suc olarak bile gormeyi ofkeyle reddetmekteler.
TWAIN,MARK (Samuel Langhorne Clemens) (1835-1910) ABD'li yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder