1 Şubat 2020 Cumartesi

Kim hırzsız, kim?

Yorum sosyal medyadan.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu devletin sağladığı fonları pahalı yemek organizasyonlarında harcamakla suçlandığı soruşturmada mahkum oldu.

Soruşturmayı yürüten savcılarla anlaşma yoluna giden Netanyahu suçunu kabul etti ve yaklaşık 100 BİN liralık cezaya çarptırıldı dedi bir İsrailli...

"Biz de sanıyorduk ki bizim başbakan acayip bir yolsuzluk işledi ve biz İsrail olarak Museviler olarak yerin dibine girdik sanıyorduk. Sonra öğrendik ki "birisi" kendi ülkesini ve devletini tam İKİ YÜZ SEKSEN DOKUZ MİLYAR DOLAR dolandırmış bu rakam ülkesinin merkez bankasındaki rezervin iki katıymış ikisi bir Körfez ülkesi altısı da bir Avrupa ülkesinin bankasındaki hesaplardaymış bu meblağdaki serveti ile bizi ve ABD'yi bizi şeytan ilân eden ve ambargo uygulanan bir ülkeyi ayağa kaldırmakla tehdit ediyormuş ve istediklerini yaptırıyormuş bunu öğrendikten sonra Esad'ın bizim için azılı düşman değil gerçek bir dost olduğunu düşünmeden edemedik çünkü Esad bu şahsa "hırsız" demişti..." diyor.

289.000.000.000 Dolar...

İyi uykular Türkiyem!

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Benim hayatta yegane fahrim servetim Turklukten baska bir sey degildir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

102. DUNYA OLCUSUNDE BIR ALLAH'IN DUNYA OLCUSUNDE BIR DIN BILDIRMESI GEREKIRDI

Tanrisallik, kuremizin cesitli ulkelerinde o kadar cok cesitli bir tarzda bildirildi ki, din sorununda insanlar, birbirlerine ofkeyle ya da asagilayici gozle bakiyorlar. Cesitli mezheplerin taraftarlari, birbirlerini pek gulunc ve deli buluyorlar. Bir dinde en cok saygi duyulan sirlar, diger dinde alay konusudur. Kendisini insanlara tanitmak icin bu kadar cabalayan Allah, hic olmazsa insanlarin tumune bir lisanla seslenmeliydi. Bu sekilde, onlarin zayif zekalarini, gercekten "hak dini"nin hangi din ve Allah'in gozunde en sevimli dini torenin hangi toren oldugunu arastirmak sikintisindan kurtarmis olurdu.

Evrensel bir Allah'in, evrensel bir din bildirmesi gerekirdi. Bu durumda hangi ugursuzluk eseri olarak yeryuzunde bu kadar cesitli din bulunuyor? Her biri ozellikle yalniz kendisinin dogru oldugunu iddia eden dinlerin icinde, gercek olan hangisidir?. . . Hicbirinin dogru olmadigina pekala inanilabilir. Dusuncelerdeki uyusmazlik, agiz dalasi ve cekismeler, dayanilan ilkelerin, baslangic noktasi kabul edilen esaslarin kararsizligini ve karanlikligini, acik olmadigini gosteren kusku goturmez, acik belirtilerdir.

- - - - - - - - - - - - -
Milliyetci, kendi tarafinca girisilen katliama karsi cikmamakla kalmaz, ayrica bunlari hic duymamak gibi muthis bir yetenege de sahiptir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Cocukluk, anlami bilinmeyen derin acilarla doludur.

Bagirsak agrisi, bogmaca oksurugu, hayalet korkusu, cehennemi ve seytani saymiyorum bile, ve cok fazla pasta istedigim icin bana kizan gokyuzundeki Allah Baba.
ELIOT,T.S. (Thomas Stearns) (1888-1965) ABD dogumlu Ingiliz sair, oyun yazari ve elestirmen.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder