24 Nisan 2015 Cuma

Erdoğan’ı kızdıran konuşma!

Erdoğan'ı kızdıran konuşma!

Nisan 23, 2015 |

TBMM'nin 95. kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Kurul'da Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın yaptığı konuşma Erdoğan'ı kızdırdı!

Veli TOPRAK/ Başak KAYA- ANKARA

Toplantıda Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan konuşması salonda buz gibi hava esmesine neden oldu. Erdoğan'ın yüzünün asıldığı konuşmada Tarhan, özetle şunları söyledi:

ASARSIN DA KESERSİN DE

"23 Nisanda o çocukları koltuklarına oturtup 'Artık asarsın da kesersin de' demişlerdi, hatırlar mısınız? Ben onlara inat, asmayın da kesmeyin de diyeceğim çünkü asmaya, kesmeye, destana meraklı olanlar yüzünden ölen çocuklar, çocuğu ölen kadınlar gördüm. Tekmelerle öldürülen, gaz fişeğiyle vurulan çocuk yaştaki oğulları için ağlayan anneler gördüm. Onlarla beraber yeryüzü ağladı, gökyüzü ağladı, duvarlar ağladı.

400 EMİR ERİ

Evet, öldürmekten, asmaktan, kesmekten, yakmaktan çok acılar yaşadı bu ülke. Kafa kesmeye pek meraklı olanlara, dâhilde ve hariçte kanlı oyunlar oynayanlara inat kindarlığı değil, şiddeti değil, sevgiyi öğrenin diyeceğim onlara. Kindar adamlara, 400 emir eri peşinde koşup öfkeden kıpkırmızı kesilip kutuplaştıranlara inat onlara yüz vermeyin. Doğasını dizginleyemeyenlere, 'diktatörlük, diktatörlük' diye yanıp tutuşanlara dikkat edin çocuklar diyeceğim.

FAKİR SÜSÜ VEREREK ZENGİNLEŞTİLER

Onlara inat bin kez düşmüş ama bin kez ayağa kalkmış özgürlüklerinize sahip çıkın çocuklar diyeceğim. Kızlı-erkekli oturmayı yoldan çıkmak olarak görenlere masumiyetinizle ders verin, sarsın onları, kendine getirin diyeceğim. Her şeyi çıkarları için yaptılar, zenginleştiler, üstelik kendilerine fakir süsü vererek ve acımadan oy veren o iyi insanları da bu suça ortak etmek istediler diyeceğim.

ALTIN VARAKLI KADEHLER

Üzülmeyin geçmişi birer tutam minare tozu ve davul gölgesi eşliğinde piyasaya sürüp saraylarda altın varaklı kadehler eşliğinde yeni Osmanlıcılık yapmaya kalkışanların maceraları bitiyor diyeceğim. Öyle Orta Doğu'nun lideriymiş, halifesiymiş; geçmiş ola diyeceğim. İstedikleri kadar geçmişi çarpıtıp belleklerimizi silmeye çalışsınlar, kazanımlarımızı asla ve asla yok edemeyecekler diyeceğim.

 http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/erdogani-kizdiran-konusma-2-812376/


a45UyF587661-150424112415 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2015/04/24  22:25 6  64  1 undefined kemalistiz@googlegroups.com

 

Iyi ve kotu, insanin dogal duygu ve davranislaridir.

David Hume

( Hadisin ravilerinden ) A mes rahimehullah der ki :
Bildirildi k i, cehennemliklerin Malik e yalvarmalari ile Malik in onlara verdigi cevap arasinda bin yillik zaman gececektir. Cehennemlikler , bu sefer aralarinda :
Rabbinize dua edin, sizin icin O ndan daha hayirli kimse yok ! diyecekler ve elbirlik soyle yakaracaklar :

Cehennemle ilgili hadis. Sahihmis bilenler denetlesin.

Ruhunda sukunete kavusmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmali ve iman etmelidirler.
Ama hakikatin pesindeki insanlar ic huzurundan feragat etmeli ve yasamlarini bu sorgulamaya adamak;
kendisi ve hayatla yuzyuze gelmekten korkmamak zorundadir.

Friedrich Nietzs


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder