21 Haziran 2015 Pazar

"Halkların Demokratik Partisi" palavrasının sonu

Türkçe harf sorunu olanlar için word dosyası ektedir

"Halkların Demokratik Partisi" palavrasının sonu

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ali Serdar Bolat 20 Haziran 2015

Atlantik ötesindeki "Üst Akıl"ın verdiği akılla Hakan Fidan'ın PKK'yı solculara pazarlama partisi olarak kurdurduğu "ilerici, solcu, demokrat" HDP'nin maskesi düştü. Irkçı bölücü yüz ortaya çıktı.

HDP, yani PKK, sadece Kürtlerin değil, tüm halkların partisi idi. PKK yönetiminde çeşitli etnik guruplar demokratik bir ortamda barış içinde yaşayacaklardı.

Suriye'de ele geçirdiği bölgelerde etnik temizlik yapmaya başlaması gösterdi ki, PKK'nın halkları bir arada yaşatma gibi bir isteği ve yeteneği yok. Halkların partisi değil yani.

Arap olsun, Türk (Türkmen) olsun, Kürt olmayan herkesi ele geçirdiği yerlerden kovuyor. Tıpkı kankası Barzani'nin Irak'ın kuzeyinde yaptığı gibi.

Son olarak ele geçirdiği Tel Abyad'da etnik temizlik uyguluyor. Bir yandan bölgedeki Kürt olmayan nüfusu kovuyor, diğer yandan da IŞİD nedeniyle önceden bölgeden Türkiye'ye kaçmış olan Kürtleri Tel Abyad'a alıyor ve kapıyı kapatıyor, Arap ve Türkmenler Türkiye'de kalıyor.

Ayrıca, Cezire Kantonu'ndan Tel Abyad'a 8 bin Kürt getirerek nüfus yapısını tamamen değiştirmeyi planlıyor

CHP'li, EMEP'li, ÖDP'li ve diğer sözde "solcu" lara duyurulur. Vatansız sahte solculara inanıp PKK sevdalısı haline gelen akılsız "solcu"lara duyurulur.

Amerikan uçakları havadan vuruyor, Amerika'nın kara gücü olarak hareket eden PKK vurulan bölgeleri ele geçiriyor, Kürt olmayan nüfusu kovarak ırkçı bir yönetim kuruyor. Böyle bir örgüt, "demokrat, solcu, ilerici" olabilir mi?

Aydınlık, 19 Haziran 2015

http://aliserdarbolat.blogspot.com.tr/2015/06/halklarn-demokratik-partisi-palavrasnn.html

arşiv:

ABD havadan, PKK karadan etnik temizlik yapıyor

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ali Serdar Bolat 18 Haziran 2015

Amerika planlıyor, PKK Suriye'de etnik temizlik yapıyor.

PKK'nın Suriye kolu PYD'nin eline geçen bölgelerdeki 12 bin Türkmen yollarda. Çoğu Türkiye'ye sığındı.

Kürt kökenli olmayanların Esad yanlısı veya Esad karşıtı olmaları durumu değiştirmiyor. Hepsi yurtlarından birlikte kovuluyorlar.

Esad karşıtı Türkmen Komutan Ömer Dede El Cezire televizyonuna şunları anlattı:

"Türkmen köyleri 1,5 yıldır IŞİD zulmü altındaydı. Şimdi de koalisyon (ABD - Katar) uçaklarının desteği ile ilerleyen YPG (PKK'nın Suriye kolu PYD'nin silahlı örgütü) köyleri boşaltmamız için bizi tehdit ediyor. "Köyleri boşaltın yoksa yakarız" diyorlar."

"Koalisyon uçakları, IŞİD'in elinde olmayan Kürt olmayan köyler dahi bombalıyor. Şu ana kadar en az 300 Arap ve Türkmen köyünü ellerine geçirdiler"

Sadece Barzanistan'da ve Suriye'nin kuzeyinde değil, Türkiye'de de etnik temizlik yapılıyor. Suriye sınırındaki ilçelerden Arap ve Türk nüfus kaçmaya başladı.

Hatta Kars, Ardahan ve Iğdır'daki Azeri Türkleri de göç ediyor, Kürt nüfus artıyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem durumu seçimler sırasında yerinde gözlemledi.

Amerikancı medya ve Y-CHP tarafından "solcu" cilası ile parlatılan HDP'nin yani PKK'nin solcu molcu değil bal gibi ırkçı olduğu bir kez daha görülüyor.

Son seçimlerde aldananların dikkatine.

Aydınlık, 14 Haziran 2015

http://aliserdarbolat.blogspot.com.tr/2015/06/abd-havadan-pkk-karadan-etnik-temizlik.html

arşiv:

Çözüm yolu: Suriye ile derhal işbirliği

++++++++++++++++++++++++++++++++

Ali Serdar Bolat 17 Haziran 2015

Amerika, Irak'ta izlemiş olduğu yolu Suriye'de tekrarlıyor.

Saddam'ın Irak Ordusu'nu Irak'ın kuzeyine göndermesini Türkiye'deki işbirlikçi iktidarların da yardımı ile engelleyerek Barzanistan'ı kurmuş olan Amerika, aynı yolu şimdi de Suriye'de izliyor.

Esad'ın Suriye Ordusu'nu Suriye'nin kuzeyine göndermesini işbirlikçi AKP iktidarının da yardımı ile engelleyen Amerika, orada "kanton" adı altında PKK devleti kuruyor.

Amerikan uçakları IŞİD mevzilerini vuruyor. Çekilen IŞİD'in boşalttığı yerlere giren PKK'nın Suriye kolu PYD, etnik temizlik yapıyor, yani o bölgelerdeki Arapları ve Türkleri (Türkmenleri) sürerek yerlerine Kürt nüfus yerleştiriyor. Araplar ve Türkler Türkiye'ye kaçıyor.

900 kilometrelik Türkiye- Suriye sınırının 450 kilometreden fazla bir kısmı Suriye tarafında PKK'nın kontrolüne girdi. PKK'nın bir gümrük kapısı bile oldu.

Saddam düşmanlığı sonucunda Irak sınırımız Barzani'nin kontrolüne geçmişti. Şimdi de Esad düşmanlığı sonucunda Suriye sınırımız PKK'nın eline geçiyor.

Barzanistan, böylece "Kürt Koridoru" denilen Amerikan Koridoru ile (PKK bölgesi ile) Akdeniz'e bağlanıyor.

Yakında Irak ve Suriye ile sınırımız kalmayacak. İran sınırından Akdeniz'e kadar Barzanistan ve PKK bölgesi ile komşu olacağız. Güney sınırımız boydan boya Kürdistan olacak.

Vatan Partisi çözüm yolunu gösterdi: Suriye düşmanlığına son verilmeli, Suriye ile işbirliği yapılarak Amerikan Koridoru kurulması önlenmeli.

İşte 6 maddelik çözüm planı:

Aydınlık, 17 Haziran 2015

http://aliserdarbolat.blogspot.com.tr/2015/06/cozum-yolu-suriye-ile-derhal-isbirligi.html



***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder