29 Haziran 2015 Pazartesi

Selcan Taşçı: Cevap verebilecek varsa buyursun

Selcan Taşçı: Cevap verebilecek varsa buyursun


Bir yeni haftayı daha "Sizden Gelenler" le selamlıyoruz. Bu pazartesinin ilk mektubu hayli ilginç. "Mektubumu ısrarla, illa ki yayınlamanızı istiyorum, adımı gizlemeyin" diyen Afşin Kundak, AKP'nin "muhteşem 13 yılı"nı yazmış, neleri "başardığını"; aktaralım:

"Demokrat Parti ve Rahmetli Menderes'ten bu yana ülkemizde vuku bulan gelişme ve hizmetler bazı kör çevreler tarafından hiç anlaşılamadı ve inkâr ediliyor. Bu süreç Rahmetli Demirel ve Rahmetli Özal ile sürdü ve AK Parti ile sürüyordu ki, son seçimde milletimiz tarafından biraz sekteye uğratıldı. Ama yine de umutluyuz, AK Parti mecbur CHP veya MHP ile koalisyon yapacak ve güzel işler devam edecek.

Artık sokaklarımız ABD, Suudi Arabistan gibi mübarek ülkelerdeki gibi son derece lüks arabalarla dolu, eskiden zenginlerimiz ABD-Miami'ye gidince en fazla 70 bin dolarlık ev alabilirken, şimdi milyon, hatta milyar dolarlık evler alabiliyor. Dünyada en zengin ilk 100 içinde kaç Türk var, biliyor musunuz?

ABD gibi artık bizim de kölelerimiz var, onlar Afrika'dan getiriyordu, bizim yerli Kunta Kinte'ler yetmedi, AK Parti ve Davutoğlu sağolsun, Suriye'den, yerinden yurdundan ettiğimiz milyonlarca yeni köle sokakları bekliyor.

Neymiş efendim, Ege'de birkaç lüzumsuz kaya Yunanlı'nın eline geçmiş. Yunan'lı bizim dostumuz, hem Osmanlı olma yolunda çok yol aldık, onlar da bizim tebamız, yani hiçbir sorun yok Kıbrıs da onların olabilir. Ha onların ha bizim, hepimiz Hrant Dink'iz, hepimiz Osmanlı'yız. Savaş ne kötü şey, kardeşçe, barış içinde yaşamak varken neymiş savaştı, fetihti, rahatını boz. Bu konuda en kötü örnekler, Sultan Alpaslan, Fatih Sultan Mehmet gibi çok kan dökmüş kişiler ki, bu gibiler yüzünden "Analar çok ağlamış". Birinin bunlara "Barış Süreci"ni anlatması gerekirdi. AK Parti sayesinde artık analar ağlamıyor, yapıcı olalım ve "barışın dilini"konuşalım. Şimdilik Kürdistan'ı inşa ediyoruz, ardından Büyük İsrail kuruluyor. Sonra sırada Büyük Ermenistan var, savaşa hayır, barışın dilini konuşmamız lazım.

Anaları çok ağlatmış bir diğer örnek Mustafa Kemal. Ben şahsen Mustafa Kemal'e gıcık oldum, ne vardı Yunan'ı, İngiliz'i kovmasaydı, ne güzel kardeşçe yaşar, hatta dinimizi daha güzel yaşardık. Fethullah Hoca, Said Nursi demiyor muydu: Dinler arası diyalog, onlar da cennetlik, neymiş tek din İslam? Yunan, İngiliz duraydı iyiydi, işin yoksa namaz kıl, oruç tut, üstelik işin yoksa Avrupa Birliği'ne girmek için yırtın. Yunan, İngiliz gönderilmeseydi, çoktan AB'ye girdiydik. Az kaldı, ülkeyi en az 36 parçaya bölünce o iş de tamam.

AK Parti sağ olsun, İslam'ın şartlarını 2'ye indirdi de kurtulduk:

1) Camide gözükmek,

2) Eşinin başının örtülü olması, gerisi lüzumsuz.

Eskiden eli silahlı soyguncuları, sapık katilleri sadece Amerikan haberlerinde veya filmlerinde görür idik. Şükür şimdi ülkemizde her gün eli silahlı soyguncuları, sapık katilleri görmek mümkün hale geldi, müthiş bir gelişme.

Şehirler gökdelenlerle doldu, AVM'ler her yeri kapladı, farklı ülkelerden insanlar ülkemiz madenlerini çok düşük ücret karşılığında çıkarıyor ve insanlığın hizmetine sunuyor, biz de çok sevap alıyoruz.

Balkanlar, Somali, Afganistan, Libya ve Irak'a demokrasi gitti, Suriye'nin de tamamına gitmek üzere ve ne şeref ki, AK Parti, TSK ve MİT'in bunda çok büyük payı var.

Türk kelimesinden de yakında kurtuluyoruz, bu konuda özellikle CHP'nin AK Parti'ye büyük desteğini bekliyorum, hem türban konusunda CHP'nin desteği olmasa idi, türban kreşlere kadar serbest olabilir miydi, şükür kreş çocukları da sevap kazanıyor, CHP'li dostlara, özellikle Dersim'li Kemal Bey'e şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ah!! Rahmetli Özal bugünleri görebilseydi, çok gurur duyardı AK Parti'yle.

Kısaca, Türk ne demek, Mustafa Kemal de kimmiş, ümmetiz biz ümmet. En önemli dostlarımız IŞİD, Barzani, Önder Apo, Mursi, Şeyh Maktum, Müslüman Kardeşler, Suudiler gibi çağdaş ilericiler ve "Biji Obama" çok sempatik adam, aslında gizli Müslüman, bence halife olmalı.

Yakında milletçe köşeyi dönüyoruz da bazıları hâlâ bölünme, ekonomik yıkımdan bahsediyor, ne garip.

Selamlar, ben AK Gençlik'ten Afşin Kundak, cevap verebilecek varsa yazsın da görelim.


a45UyF587661-150629111419 Oraj Poyraz <oraj.poyraz@openmail.cc>
2015/06/29  13:50 6  64  1 undefined kemalistiz@googlegroups.com

 

Adet
. . . . . .
Ahmaklarin tabi olduklari sey

LEHCET UL HAKAYIK (GERCEKLERIN DILI)

Yunan kuvvetlerinin ozel bir toren ve saygi ile karsilanmasi....

Izmir Valisi Kambur Izzettin in genelgesinden - 26.05.1919

Turkiye Cumhuriyeti Ordularina Mesaj

29 Ekim 1938

Ankara Hipodromunda yapilan resmi gecit toreninden once Basbakan Celal Bayar tarafindan okunmustur.

Zaferleri ve gecmisi insanlik tarihi ile baslayan, her zaman zaferle beraber uygarlik nurlarini tasiyan kahraman Turk ordusu!

Memleketini en buhranli ve zor anlarda eziyetten, felaketlerden, belalardan ve dusman isgalinden nasil korumus ve kurtarmis isen cumhuriyetin bugunku verimli devrinde de askerlik tekniginin butun modern silah ve araclari ile donatilmis oldugun halde gorevini ayni baglilikla yapacagina hic suphem yoktur.

Bugun, cumhuriyetin onbesinci yilini devamli artan buyuk bir rahatlik ve kudret icinde kavrayan buyuk Turk milletinin karsisinda kahraman ordu, sana kalpten tesekkurlerimi sunar ve bildirirken buyuk ulusumuzun ovunme duygularini da dile getiriyorum.

Turk vataninin ve Turkluk toplumunun san ve serefini, ic ve dis her turlu tehlikelere karsi korumaktan olusan gorevini her an yerine getirmeye hazir olduguna benim ve buyuk ulusumuzun tam bir inanc ve guvenimiz vardir.
Buyuk ulusumuzun orduya verdigi en son sistem fabrikalar ve silahlar ile bir kat daha kuvvetlenerek buyuk bir kendini feda etme ve yasamayi degersiz gormekle her turlu gorevi yerine getirmeye hazir oldugunuza eminim.
Bu inancla kara, deniz, hava ordularimizin kahraman ve deneyimli komutanlari ile subay ve erlerini selamlar ve ovgulerimi butun ulus karsisinda bildiririm.

Cumhuriyet Bayrami nin onbesinci yildonumu hakkinizda kutlu olsun.

Mustafa Kemal ATATURK
Ulus, 30.10.1938



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder