15 Kasım 2016 Salı

Din öğretmeni, yargılandığı davada öğrencilere 'fahişe' dedi!

 


Din öğretmeni, yargılandığı davada öğrencilere 'fahişe' dedi!

15.11.2016 13:46 GÜNCEL

Din öğretmeni, yargılandığı davada öğrencilere 'fahişe' dedi!

Beykoz'da bir lisede öğrencilere yönelik ayrımcı ifadeler kullanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin hakkında açılan davanın ikinci duruşması gerçekleştirildi. Duruşma 1 Mart'a ertelenirken, din öğretmeni davaya şahit olarak katılan öğrencilere 'fahişe' dedi.

İleri'de yer alan habere göre; Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi'nde görevli bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin hakkında, dersine girdiği bir sınıfta, "Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum" dediği için dava açılmıştı.

Geçtiğimiz mayıs ayında görülen dava duruşmasında Eğitim-Sen İstanbul 2 No'lu Şube'nin müdahil olma talebi kabul edilmemiş ve sanık hakkında tutuksuz yargılama kararı verilmişti. Davanın ardından sanık din öğretmeni başka bir okula tayin edilmişti.

Davanın ikinci duruşması bügun Beykoz Adliyesi'nde gerçekleştirildi. Duruşma öncesinde Eğitim-Sen, Birleşik Haziran Hareketi, CHP, HDP, Halkevleri üyeleri tarafından adliye önünde bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Davaya ilişkin sürecin aktarıldığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Akıl almaz ifadeleriyle kadınlara yönelik her türlü şiddetin öğrencilerin kafasında meşrulaştırmasına yol açan bu öğretmen, din temelli açıklamaları ile dini referans alarak anayasamızda düzenlenen ayrımcılık yasağı hükümlerini ihlal etmiştir. Çocuk haklarını merkeze almayan eğitim politikalarını üretenler, çocukların istismarcılarıyla evlendirilmelerinin yolunu açan yasaları düzenleyenler, karma eğitimin kaldırılması için çaba gösterenler, fetvalarıyla çocuk istismannı yaygınlaştıranlar bu suçlara zemin hazırlamıştır.

Çocuklara yönelik cinsel sörmürü karnesinin içIer acısı olduğu ülkemizde çocuk istismarı, cinsel taciz vakaları her geçen yıl artarak devam ederken çocuk haklarını korumak ve geliştirmek amacıyla faaliyet gösteren derneklerin dahi kapatıldığına tanık oluyoruz. Bizler laik, demokratik, bilimsel olmayan ayrımcı ve çocuk bedenine yönelik her türlü baskıcı politikanın, çocukları cinsel objeye dönüştüren, taciz eden zihniyetin karşısında olmaya devam edeceğiz".

DİN ÖĞRETMENİ ÖĞRENCİLERE 'FAHİŞE' DEDİ

Mahkeme heyetinin salonun küçüklüğü gerekçesiyle izleyicileri almadığı duruşmada, tacizci din öğretmeni mahkeme başkanına kendisinin 'siyasi görüşü' gerekçesiyle duruşmayı takip etmeye gelenlerin 'davayı manipüle ettiğini' öne sürdü.

Duruşmada 2 öğrenci şahit olarak davaya dahil olurken, tacizci din öğretmeni öğrencilere 'fahişe' dedi.

http://www.birgun.net/haber-detay/din-ogretmeni-yargilandigi-davada-ogrencilere-fahise-dedi-135670.html

 
a45UyF587661-161115144845 Oraj Poyraz At 0raj.p0yraz@neomailbox.net 0raj.p0yraz@neomailbox.net
2016/11/15  16:47 6  64  uyarlama@googlegroups.com


 

--

Neyin gercekten sizi ilgilendirdigini bilir ve bu bilincle duzenli bir sekilde hareket ederseniz, iradeniz disinda hicbir sey yaptirilamaz hale gelirsiniz. Otekiler sizi incitemez, dusmanliklara cekilemezsiniz ve aci cekmezsiniz.
. . . . . .
Seyleri gercekte olduklari gibi gorun. Bir sey oldugunda, sizin guc alaniniz icindeki tek sey, ona k...arsi takindiginiz tutumdur; onu ya kabul edersiniz ya da ofkelenirsiniz.
. . . . . .
Kisi, Edimleriyle Kendini gerceklestirir. Olaylar bizi incitemez fakat olaylara bakisimiz bizi incitebilir.
. . . . . .
Dar kafali insanlar bir talihsizlikle karsilastiklarinda aliskanlikla baskalarini suclarlar. Ortalama insanlar kendilerini suclarlar. Bilgelik yasamina kendini adamis olan insanlar bir seyi veya baska birisini ani ve mantiksiz bir guduyle suclamanin aptallik oldugunu, suclamanin gerek baskalarina gerekse kendilerine hicbir sey kazandirmadigini anlarlar...

Icsel Huzur Iyi Yasamin Kapisini Acar/ Epiktetos

Olum hakikatinin muammasini yalniz Risale-i Nur cozmustur

Said-i Kurdi

Evet Karabekir, Arapoglu nun yavelerini Turk ogullarina ogretmek icin Kuran i Turkce ye tercume ettirecegim ve boylece de okutturacagim, ta ki budalalik edip de aldanmakta devam etmesinler

Mustafa Kemal ATATURK
(Ataturk -Kazim Karabekir-Pasalarin Kavgasi Syf,159 )


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo LiteCoin URL:   LTtsCJ2mLUXLLs8v5US8w5zQeq66eakPtU

NameCoin URL       :  N7wbJyxqoueznDHu9tnu56y1V7B9P1Phs4
FeatherCoin URL     :  6rHGzeMefFvzqmBM5VNqmUziCxtga4wpDs
TerraCoin URL        :  1GQFs8GpaTXxoeTAsGmo56WNfYSZRy2mBD

PeerCoin URL         :  PMeBpz6X9RRLQxdFs5Jws5JwFec3Mzen8q6Twg





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder