26 Şubat 2017 Pazar

Rifat Serdaroglu : HAYIR ÇIKMAZSA

 


Rifat Serdaroglu : HAYIR ÇIKMAZSA



Eee gözünüz aydın gari; "Azerbaycan Başkanı Aliyev, karısını Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atadı! Emine Hanım'ın, Bilal'in, Sümeyye'nin de yolları açılmış oldu… (Hayır çıkmazsa!)

Yıllardır yazıyoruz, anlatıyoruz!

Türkiye, hedefi FETÖ ile aynı olan bir organize suç şebekesinin gözetiminde adım-adım "Federe İslam Devletine" doğru gidiyor…

1979-1980 yıllarında şimdiki AKP Milletvekili Metin Külünk "Akıncı Liseliler Başkanı" oldu. Humeyni'nin Türkiye İmamı Mehdipur'un elemanı Akıncı Önderi Mehmet Güney ve Yakup Aslan İslam Devrimi için çalışmaya başladılar. Yakup Aslan anılarında Metin Yüksel, Mehmet Ali Tekin, Edip Yüksel ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine yardım ettiğini yazıyor.

Hepsi İmam-Hatip Lisesi öğrencisi gençler Bolu ve Kayseri'deki kamplarda eğitiliyorlardı.

Her kampta bulunan pankartlardan öncelikli olanlar şunlar idi;

Bugün İran, yarın Türkiye/ Sınıfsız, sınırsız İslam Devleti,

Kahrolsun küfrün zilleti, kurulsun İslam Devleti…

Anayasamız Kur'an, düzenimiz şeriat/ Ordu gidecek, şeriat gelecek!

Şeriat gelecek, vahşet bitecek/ Lâiklik dinsizliktir, onu getirene lanet olsun…

İşte AKP'nin fikri yapısı ve Türkiye'yi götürmek istediği hedefi yıllardır budur!

Humeyni İran'da yönetimi zorla ele geçirdikten sonra

"Sepah e Pasdaran" adıyla "Muhafızlar Ordusunu" kurdu.

Bunlara "İslam Devrimini korumak" görevi verildi.

Sayıları 1981 de 50 bin, 1983 de 150 bin, 1985'te 250 bin, 1987 de 450 bin oldu. Bunlar yıllar içinde 2 Milyon insanı yargısız infazla öldürdüler! Tabii ki, kafası kesilenler sıralamasında öncelik, Ordudaki rütbeli subaylarda idi!

Bunu niye anlattım?

Çünkü "Pasdaran" benzeri "Silahlı Gruplar" kuruluyor ve İstanbul'daki AKP'li belediyeler otomatik silah bulunduruyor!

Bunlar, AKP'li Belediyelerde çalışan militanlar, AKP tarafından beslenen Vakıf ve Dernekler (Ensar-Türgev vs), AKP'li Belediyelerle çalışan Güvenlik Şirketleri elemanları (Sadat gibi) …

Tamamiyle AKP kontrolünde olan HÖH (Halk Özel Harekâtı) elemanlarının Polis otolarının yanında ellerinde silahlar ile poz vermeleri hala görmezden mi gelinecek?

AKP'li İlçe-İl Başkanlarının "Evet çıkmazsa iç savaş çıkar", Erdoğan'ın Dünürünün "Her ilçede, her an sokağa çıkacak ve Erdoğan'ı koruyacak silahlı gruplar kuruyoruz", "Osmanlı Ocakları Genel Başkanı

Emin Canpolat'ın "Vatan için, Bayrak için silahlanın", Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Türkiye'nin yeni Ombudsmanı Şeref Malkoç'un "Halk silahlandırılacak" diye demeçler vermelerini tesadüf veya haddini aşan konuşmalardan saymak, yaklaşan tehlikeyi görmemektir!

Şimdi beraberce düşünelim;

-İktidar veya Cumhurbaşkanının yakınları niçin "Silahlı Örgüt" kurar?

-Bunlar kuş veya karga vurmak için mi silahlanır?

-Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iç ve dış güvenliğini sağlayacak kolluk gücü-ordusu yok mu?

-Türk Devlet Yetkilileri niçin bu kalkışmaya izin verir?

-Bu ülkede her parti-her grup silahlanırsa, kamu düzeni nasıl sağlanacak?

-Bir elinde Kur'an, diğer elinde pompalı tüfek taşıyan, Derviş Memed benzeri sapıklara karşı halkımızı kim koruyacak?

-Sayın Cumhuriyet Savcıları, bizim her yazımızı noktası virgülüne kadar inceliyorsunuz da kamuoyu önünde yapılan bu açıklamaları neden görmüyorsunuz?

-Referandumdan evet çıkar da Erdoğan Başkan olursa bu illegal örgütler T.C Devletini aynen FETÖ gibi yönetecek!

Böyle Hukuk Devleti, böyle demokrasi olmaz olsun…

Hayır, Hayır, Hayır…

Sağlık ve başarı dileklerimle 23 Şubat 2017

Rifat Serdaroğlu

 
a45UyF587661-170226202910 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/02/26  20:47 2  65  alelma@yahoogroups.com


 


Ars longa, vita brevis
Sanat uzun, yasam kisa

Latin Atasozu

Resulullah sav buyurdular ki:
Kim tavla oyunu oynarsa elini domuz kanina bulamis gibi olur.

Kutubu Sitte 5337

Kur an daki Celiskileri Goz Ardi Etme Cabalarinin Yeni Celiskilere Neden Olmasi

Muhammed in, Tanri dan geldi diyerek yerlestirdigi hukumlerin celiskili ya da birbirleriyle tutarsiz olmasi, bir aralik oylesine goze batar ve oylesine halkin tuhafina gider olmustur ki, gerek Araplar, gerek Yahudiler ve Hiristiyanlar onu alaya almislardir. Tanri nin asla hata yapmayacagini, Kur an i sil boz tahtasi haline sokmayacagini, celiskili hukumler koymayacagini soyleyerek, Muhammed i uydurmacilikla damgalayanlar olmustur. Onlarin bu sekilde konusmalarina karsi Muhammed, Kur an i uydurmadigina dair Tanri dan vahiy geldigini soyleyerek isin icinden siyrilmaya calismistir. Bu amacla Kur an koydugu ayetlerden biri soyledir:

Ey Muhammed sana, Kur an i kendiliginden uydurdu derler; de ki, Uydurdumsa sucu bana aittir ... (Hud Suresi, ayet 35).

Bunu yaparken, Kur an da, celiski bulunmadigini, cunku celiski ve tutarsizlik gibi seylerin insana ozgu olup, ancak insan yapisi kitaplarda (sozlerde) bulunabilecegini, oysa ki, Tanri dan sadir olan sozlerde boyle bir sey olamayacagini anlatmak uzere su ayeti koymustur:

(Eger Kur an) Tanri dan baska bir yerden gelseydi, onda birbirini tutmaz bircok (celisme) olurdu (Nisa Suresi, ayet 82).

Fakat, isi biraz daha saglama almak icin, ayetlerin zamana ve ihtiyaca gore Tanri tarafindan degistirildigini soyleyerek, celiskili gibi gorunen ayetlerin kaldirilmis oldugu kanisina yer vermistir. Nahl Suresi ne koydugu su ayeti okuyalim:

Bir ayetin yerini bir baska, ayetle degistirdigimizde -ki Allah indirdigini gayet iyi bilir onlar Muhammed e, Sen sadece uyduruyorsun derler. Hayir, oyle degildir (Nahl Suresi, ayet 101).

Bunu pekistirmek uzere de, Allah diledigini mahveder, diledigini birakir (Rad Suresi, ayet 39) seklindeki ayetleri ornek vermistir. Anlatmak istemistir ki, Tanri, her yarattigini diledigi gibi yok edebildigi gibi, diledigi ayetleri nesh eder , yani kaldirir ya da degistirip yerine bir baskasini koyar veya oldugu gibi birakir. Bu dogrultuda olmak uzere, Kur an koydugu ayetlerden bir digeri soyledir:

Herhangi bir ayetin hukmunu yururlukten kaldirir veya unut-tufursak, onun yerine daha hayirlisini veya benzetini getiririz... (Bakara Suresi, ayet 106).

Yani Tanri, koymus oldugu ayetlerden herhangi birini kaldirmak istedigi zaman, onun yerine daha iyisini , daha hayirlisini ya da benzerini koymakta oldugunu bildiriyor! Ancak, Muhammed, bu tur ayetleri one surerek Kur an da celiski olamazmis, yani Tanri celiskili hukum koymazmis kanisini yaratmaya calisirken, cok daha sakincali celiskilere neden olmustur. Bir yandan Tanri yi, Hic yanilmayan, din gununun sahibi olan, her seyin hakimi, ilim ve hikmetin kokeni, ebediyetler ve ezeliyetler boyunca hata islemez olan, her seyi en mukemmel bir sekilde onceden hesaplayan, her yaratigin kaderini daha dogmadan once deftere yazan olarak tanimlarken, yani Tanri nin asla yanilmaz, asla hata yapmaz, her seyi en mukemmel ve ek$iksiz, en hayirli sekliyle dusunur ve yapar oldugunu belirtirken, diger yandan bu ayni Tanri nin, her seyi en iyi sekliyle dusunemedigini, en isabetli sekilde karar veremedigini, hayirli hukmun ne oldugunu bilemedigini, hata isleyebildigim ve bundan dolayi koydugu ayetlerin hukmunu yururlukten kaldirip, yerine daha hayirlisini veya benzerini koydugunu soylemistir.

Tanri yi hem hata yapmaz hem de hata yapar sekilde, tanimlamakla yeni celiskilere sebebiyet vermistir. Fakat, Kur an in uydurma olmadigini ve celiskili hukumler kapsamadigini belirtmek amaciyla, Tanri dan vahiy geldigini soylemesine ve ornegin, (Eger Kur an) Tanri dan baska bir yerden gelseydi, onda birbirini tutmaz bircok (celisme) olurdu (Nisa Suresi, ayet 82) seklinde ayetler yerlestirmesine ragmen, Muhammed, halktan kisilerin kendisi hakkinda yalanci , uydurucu ya da meczub diye konusmalarini onleyememistir. Onleyebilmek icin, iyice guclenmeyi beklemistir. Nitekim, Medine ye gecip de, taraftarlarinin sayisinin arttigini ve giderek guclendigini gordugu an, kendi aleyhinde konusanlari kilic yoluyla susturmaktan geri kalmamistir. Yaratmis oldugu korku ve dehset havasi sayesinde, artik hic kimsenin kendisini uydurmacilikla ya da celiskili hukumler koymakla damgalamaya cesaret gosteremeyecegini dusunmustur.
https://kuranelestirisi.wordpress.com/2011/12/30/kurandaki-celiskileri-goz-ardi-etme-cabalarinin-yeni-celiskilere-neden-olmasi/


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder