28 Ağustos 2012 Salı

Re: SEVGILI HAYDAR ATES SANIRIM ISRAIL INONU DEVRI SALTANATINDA KURULDU

1922 Eylül'ünde çıkan Çanakkale Krizi ("Chanak Affair") İngiltere Başbakanı Lloyd George'un hem başbakanlığının hem de siyasi kariyerinin sonunu getirdi.

İzmir'in 9 Eylül 1922'de kurtuluşundan sonra Fahrettin Altay komutasındaki Türk süvari kolordusu Çanakkale Boğazı üzerinden İstanbul'a yöneldiler.
Türk ordusu, Çanakkale'de bulunan İngiliz-Fransız işgal kuvvetlerine bir ültimatom vererek geçit hakkı istemişti.
Bunun üzerine bölgede bulunan Fransız birlikleri Fransa Başbakanı'nın emriyle derhal geri çekildiler.
İngiltere Başbakanı Lloyd George ise ültimatomu reddederek İngiliz kuvvetlerine direnme emri verdi ve hükümetindeki bir grup bakanla birlikte bir bildiri yayınlayarak Türkiye'ye savaş ilan edileceğini duyurdu.
Bu savaşı istemeyen Kanada Başbakanı, savaşa İngiltere hükümetinin değil, Kanada parlamentosunun karar vereceğini belirterek, Kanada'nın siyasi bağımsızlığını tarihte ilk defa fiilen ilan etmiş oldu.
İngiliz kamuoyu ve Muhafazakâr Parti ileri gelenleri ile hükümetteki üyeleri de Türkiye ile savaşa karşı çıktılar.
Dışişleri bakanı Lord Curzon ve Çanakkale Savaşındaki yenilgisini unutmamış olan savaş bakanı Winston Churchill de başbakanın çatışmacı politikasına karşı çıkınca Muhafazakâr Parti, 12 Ekim 1922'de Carlton House deklarasyonuyla hem hükümetten çekildi, hem de bir sonraki seçimlere Liberal Parti'den ayrı olarak gireceğini beyan etti.
Böylece hem Lloyd George, hem de lideri olduğu Liberal Parti İngiltere tarihinde bir daha tekrar iktidara gelmemek üzere siyaset sahnesinden kayboldular.

Ahmet Bey,
Sizi yazınızı fırsat bilerek herkese yazayım.
  1. Osmanoğullarının şahsi mülkü diye birşey yoktur. Onlar Türk milletinin mülkünü gasp etmiş bir aileydi. Türk devrimi Osmanlı ailesinin devlet üzerinde mülkiyet hakkı olmadığını iddia ederek ortaya çıkmıştır. Esasen devrim, ihtilal bu demektir.
    Dahası Osmanoğulları canlarını kurtardıkarı için şükretsinler, sonları Fransız ya da Rus hanedanı gibi olabilirdi. Çok rahat bir saray baskınıyla bütün sülalesi katledilebilirdi.
    Devrim ve ihtilallerin doğal seyri genellikle budur.
  2. Atatürk yeni bir rejim, yeni bir devlet kurmayı başarmış bir kurcu devlet adamıdır. Son tahlilde bu dünyadan yediği ve içtiğinden başka birşey götürmemiştir, gizli(?) ya da evlatlık çocuklarına da devlet mülkünden miras bırakmamıştır. Siz de yanılıp onu T.Erdoğan gibi suistimalcilerle sakın ola sakın kıyaslamayın. Yanılırsınız, ve yanılıyorsunuz.
  3. İngilizler İstanbul'dan ve Türkiye'den çekilmelerinin gizemli bir sebebi yoktur. 1922 Eylül'ünde yaşanan Çanakkale Krizi dönüm noktası olmuştur.
    1. İngiliz güçleri muzaffer Türk ordularıyla savaşacak kadar güçlü değildi.
    2. İngilizlerin Boğazları ve İstanbulu ellerinde tutabilmek için yeni bir deniz aşırı tahkimat yapmaları gerekecekti.
    3. İngilizler I. Dünya Savaşı yorgunuydu, kamuoyu yeni bir savaş istemiyordu.
    4. Ufukta II. Dünya Savaşı ve onun hazırlıkları vardı.

Saygılar.

On 27.08.2012 22:59, ahmet dogan Simsek wrote:
 

Haydar Bey

1)Ciddi olarak merak ettim. Osman oğulları batıda bulaşıkçılık falan yaparak yoksulluk içinde ölürken Türkiye'deki servet va taşınmazları ne oldu ve neden iradı kendilerine verilmeyip devletimiz onları bu kadar yüz üstü bıraktı. Bu Türk milletinin kin ve nefreti olmadığına göre, bu kin ve nefret neyin nesi idi.
2) Atatürk Bir subay General ve devlet adamı olarak içinden bir kuruş harcamadan dahi gelirini biriktirse Milletten hiç bir zaman iktidarı seçimle alamayacak olan CHP'yi
kıyamete kadar ayakta tutacak o çok büyük mirası nereden buldu da CHP ye ve bazı kişilere de ömür boyu aylık bağlamaya yetecek şekilde bırakabildi.
Yakın tarih içinde doğrularda bulunan bir hikayeler ve masallar manzumesidir.
Çünkü henüz ben İngilizler ve müttefiklerinden bir tek kişi dahi öldürmediğimiz halde neden geldikleri gibi gittiler soruma hala bir cevap alabilmiş değilim.
Hangi belgenin ne kadar gerçeği yansıttığı bilinmeyen bir ortamda belgelerin eksikleri fazlaları gerçekleri çarpıtılmışları yarısı gizlenip yarısı yazılmış olanları da mevcutken sorular o yeterli güvenilir ve ya tamamı ortada olmayan belgeler ile konuşmak ikna edici olmayacaktır.Sorular kriminolojik ve ya savcılık soruşturması gibi ehil eller ile sürdürülerek uygun görülen itimada şayan bilirkişilerce sürdürülürse belki inandırıcı olabilir. Artık milletimiz tüm okuryazarları aydınları cephelerde kalmış geri kalanlarda bir gece yazı devrimi ile okuma yazma bilmezler durumuna düşürülüp sadece Latince bilen Levantenler Sabataist Yahudiler dış bağlantılı mason ve azınlıkların eline kalmış bir devletin tüm devlet arşivleri de kilosu beş kuruştan Bulgaristan'a hurda kağıt diye satılmışken tarihimiz çok ciddi araştırma ekiplerince artık yeniden yazılmak zorundadır.
A.D.Şimşek
 

27 Ağustos 2012 21:05 tarihinde Haydar Ates <ates.haydar@yahoo.com> yazdı:
 
Sayın İkiz,
 
Yazdıklarınız benim sorularımla bağlantılı değil ve yanıt oluşturmuyor, ancak bilgi bilgidir diye kabul ediyorum.
Sizinle ilgili değerlendirmelerimi iletmek isterim. Siz tarihi bilmiyorsunuz, çünkü okumuyorsunuz, ya da okuduğunuzu anlayamıyorsunuz veya birileriyle paralel düşüncedesiniz ve tek hedefiniz Atatürk ve Cumhuriyet ile onun değerlerini karalamak. Bunun tam yanıtını benim ve sizin yazdıklarını okuyup yazılı bilgi ve belgelerle karşılaştıran arkadaşlarımız vereceklerdir.
Savunduğunuz veya hayran olduğunuz padişahlar ve sözde devlet adamları bu memleketi şahsi çıkarları ve haremlerini korumak pahasına satmışlar ve İngiliz / ABD uşaklığını onurlu yaşama tercih etmişlerdir.
 
Benim yazdıklarım yazılı tarih, sizin söyledikleriniz kulaktan dolma bilgilerdir, doğruluğu yoktur veya şüphelidir. En azından okuduklarınızı yanlış anladığınızı söyleyebilir ve özür dileyebilirsiniz. Hatasını kabul etmek insanı yüceltir. Siz ısrarla yanlış bilgilerle Atatürk'e ve Cumhuriyet'e, İstiklal Harbi'nin değerli kahramanlarına saldırıyorsunuz.
 
Haydar Ateş

From: Can Ikiz <canikiz@yahoo.com>
To: "UNITED-TURKS@yahoogroups.com" <UNITED-TURKS@yahoogroups.com>; "ozgur_gundem@yahoogroups.com" <ozgur_gundem@yahoogroups.com>
Sent: Sunday, August 19, 2012 10:23 PM
Subject: Re: [UNITED-TURKS] Re: [Ozgur_Gundem] SEVGILI HAYDAR ATES SANIRIM ISRAIL INONU DEVRI SALTANATINDA KURULDU
 
Sayin Ates,

Dedikleriniz dogru olabilir ama Tunus'lu seyyar saticinin kendisini yakmasi ile baslayan infial ve sonrasidir onemli olan. Bugun siz oturdugunuz yerden Amerika'daki her hangi birine yahut birilerine degil 1 tane isterseniz 1 milyon tane mail, facebook mesaji gonderiniz hic bir etki yada tepki alamazsiniz, hatta ve hatta  bu mesajlari oradaki muslumanlara gonderseniz dahi. Demek istedigim o ulkelerdeki ortam(lar)in da cok hazir oldugudur.

Sizlerin bence hata yaptiginiz nokta tarihi yanlis okumanizdan kaynaklaniyor ve dolayisi ile kliselesmis bilgelere cok cabuk yoneliyorsunuz. Bir anlamda kopya cekiyorsunuz, ogrenmek istemeyen insanin son duragidir kopya. Amerika'yi yanlis degerlendiriyorsunuz, dolayisi ile de asagidaki yazacaklarimdan dolayi mazur gorun ama deli sacmasi seyleri yaziyorsunuz. Oturun biraz Amerikan iktisat tarihine bir bakin, oyle cok eskilere gitmenize gerek de yok 70'lara kadar gitseniz yeter. Bizim ulkemizin solcularida, Islamcilarida gelip gelip ayni siyasal cozumlemeleri yapiyorlar, aslinda birlerinden kopya cekiyorlar. Buralarda da ozetlerini goruyoruz zaten; Rokfeller, Rothchild'lar vs. koskoca Amerika Birlesik Devletleri ve ufacik bir Israil. Bu bizim Nasreddin hoca'nin hikayesine benziyor: bu bizim cigerse benim kedi nerde, bu bizim kedi ise benim ciger nerde hesabi. Tamam Amerika'da guclu bir Yahudi Lobisi vardir ve Israil bu lobi'den, bazen lobidekilerin bile canini sikacak kadar yararlanmiyor degil ki adamlar zaten inkar da etmiyorlar ama buradan yola cikarak tum Amerika Israil'den yonetiliyor, ABD ve Israil birlikte birseyler kotariyorlar yada sonucta bizim buralarda Boyuk Israil Devleti kurulacak soylemlerini cikartmak abartinin abartisi bir durum. Bunlarla vakit harcamak yerine realitteye neden bakmiyoruz onu anlamiyorum. Amerika binlerce kapitalistin yasadigi bir ulke, sadece yahudi kapitalistlerin degil.

Amerika bugun Orta Dogu'daki lider denilen bu zorbalari artik istemiyor ama olay bugun mu basladi ve Israil istedi diye mi basladi? Biraz hafizalarimizi kurcalayalim mi ne dersiniz? Bakin gecmisteki her bir Amerikan baskaninin ayri ayri onemi vardir, ve adamlar bizdeki netekim pasa gibi kagittan kaplan adamlar degildir. Bugun Amerikan Ordusu var ise Jimmy Carter sayesinde vardir. Carter'dir NASA'ya, Ulusal Labaratuvarlar'a, MIT'i gibi tum universitelere fonlar ayirip askeri arastirmalar yapmalarini isteyen. Bir anlamda Amerika'ya ve Amerikan Ordusuna muhendislik alaninda cag atlamasina sebep olmustur o fonlar ve paralar. Ayrica cok onemli bir sey daha olmustur Amerika'nin ders aldigi, Iran devrimi; yanliz dikkat edin Amerika kendi Konsolosluk calisanlarini kurtarmak icin harcadigi cabanin milyonda birini uzun yillar ona muttefiklik yapan Iran Sah'i icin yapmamaistir. Hatta oyleki Iran Sah'i kactigin da Amerika tarafindan kabul edilmeyince ucagi bir sure havada kala kalmis neredeyse yakiti tukenecek denize dusecek hale gelmisti. Amerika o dakikalarda tum dis politikasini degistiriyordu. Peki buna sebep neydi? El-cevap: Cin.

Bana gore Amerikan yakin tarihinin gelmis gecmis en akilli baskani Richard Nixon'dur hem cok sanslidir hemde cok sanssiz. Kendisi asiri dindar biri idi, yanilmiyorsam Quaker mezhebindendi tam olarak bilemiyorum belki de bu yuzden olsa gerek rahip Billy Graham ile cok yakin dosttular. Bir diger avantaji ise Dis Isleri Sekreteri Harry Kissinger idi. Hem Graham hemde Kissinger Nixon'i Cin konusunda ikna ettiler ve boylece Amerika'nin meshur 'ping-pong' diplomasisi baslamis oldu.

Epey bir zaman Amerika'da Cin musait olur mu olmaz mi diye ikircikli davraniyordu bu yuzden hatta bir aralar Meksika'ya dahi sirketlerini gondermeyi dusunuyordu ve GM gibi bazi Amerikan sirketleri Amerikan-Meksika sinirinda fabrikalar bile acmaya baslamislardi.

Ancak, Iran olayi Amerika'ya kesinlikle ders oldu ve Cin ile pek cok konuyu anlasarak aradaki duvarlari alasagi ettiler. Ne zaman ki Cin Bati'ya acildi, Dogu, Uzak Dogu ve Latin Amerika'daki diktatorlere ve onlarla yapilacak is anlasmalarina artik ihtiyac kalmamisti. Dolayisi ile devrilebilirlerdi. Aslinda Cin'in Bati'ya filan da acildigi yok sadece kocaman bir fabrika haline getirildi, yada uzaktan bakinca Chicago'nun yada Michigan'in cok buyuk bir versiyonundan baska bir sey degil.

Eger, Cin bu sekilde kalitesiz ama cok ucuz uretime acilmis olmasaydi dunyadaki eski duzen hala devam edecekti. Belki uretimi daha da ucuzlatmak icin dahada zalim diktatorler gelip gidecekti, hepsi bu. Ayrica sunu da unutmayin, Iran Sah'indan sonra da sira yine de hemen Saddam'a gelmedi Uzak Dogu, Filipinler ve Latin Amerika'da ki ulkelerin diktatorleri elendi. Kisacasi Amerika daha once ucuz ham made ve is gucu ve kolay pazar icin is basina getirdigi bu kalpazanlar surunu isten cikartti. Hepsi bu.

Bugun BRICS ulkeleri sanki Amerika'ya ragmen ayakta duruyormus gibiler ama hepsi Amerika'ya bagimli. Amerika Cin'den mal almazsa Cin'de Brezilya'dan bir sey alamaz. Amerika'da issiz adam, emeklilik plani yapar ama Cin'deki, Hindistan'daki vs ulkelerdeki issiz adam actir, emeklilik plani filan hak getire.

Sonuc olarak sayin Ates, iktisadi ve siyasi Amerikan tarihini iyi okursaniz dogrudan kalkip beylik hikayeleri yazmazsiniz.






Saygilarimla
Can Ikiz
From: Haydar Ates <ates.haydar@yahoo.com>
To: "Ozgur_Gundem@yahoogroups.com" <Ozgur_Gundem@yahoogroups.com>
Cc: "UNITED-TURKS@yahoogroups.com" <UNITED-TURKS@yahoogroups.com>
Sent: Saturday, August 18, 2012 7:31 PM
Subject: [UNITED-TURKS] Re: [Ozgur_Gundem] SEVGILI HAYDAR ATES SANIRIM ISRAIL INONU DEVRI SALTANATINDA KURULDU
 
Sayın Can İkiz,
 
Arap Baharı diye lanse edilen olaylar, halkın kendi içindeki demokrasi özleminden ve diktaya karşı oluşlarından dolayı değil, tamamen süper güçler tarafından organiza edilen, provokatörleri önceden seçilip Guam v.b. adalarda eğitilen insanların yönlendirdiği olaylardır. Örneğin Mısır'daki olayları "Google" daki sosyal paylaşım siteleri ile organize eden şahsın gerçekte ABD'nin Colorado eyaletinden bütün mesajlarını gönderdiği ve orada yaşadığı ortaya çıkmıştır. ABD'nin Irak'ı işgali öncesinde, teskere henüz çıkmadan önce TBMM'den yetki alınmadan verilen izinle 3500 özel ajan (ABD tarafından Irak'tan seçilip Guam adasında özel eğitime tabi tutulanlar) Türkiye sınırından girerek ortamı hazırlamış, işgali kolaylaştırmıştır.
Bunları bir Fransız İhtilali gibi ele almamak gerekir. Bu olaylar sonrasında bu ülkelere demokrasi geleceğini düşünmek oldukça hayalciliktir. Bu ülkeler kısa süre sonra yeni diktatörlerini yaratacaklar, o zaman süresi içerisinde de batılı emperyalist güçler bu ülkelerin ekonomik kaynaklarını çoktan zimmetlerine geçirmiş olacaktır.
 
Mubarek'i iktidara getiren ve destekleyen, Hamas'ı ve Filistinlileri kontrol karşılığı verdiği söz nedeniyle İsrail ve ABD'dir. Gidişi de onların elinden olmuştur.
 
Haydar Ateş

From: Can Ikiz <canikiz@yahoo.com>
To: "Ozgur_Gundem@yahoogroups.com" <Ozgur_Gundem@yahoogroups.com>; "united-turks@yahoogroups.com" <united-turks@yahoogroups.com>
Sent: Saturday, August 18, 2012 5:32 PM
Subject: Re: [Ozgur_Gundem] SEVGILI HAYDAR ATES SANIRIM ISRAIL INONU DEVRI SALTANATINDA KURULDU
 
Sayin Ates,
 
Gerci yazilarinizi okumasi icin Zeki Kentel'e saglik vermissiniz ama bende okudum. Umarim sizce bir mahsuru yoktur.
 
Odatv.com'da Recep Bey Niye Boyle Konusuyor baslikli yazinizi 08.06.2010 tarihinde yazmissiniz. Bu yazinizin bir yerinde 'Saydığımız tüm bu Arap devletlerinin halkının, ellerinde Recep Bey'in posteriyle gösteri yapmaları bir şey ifade etmez. O halkların devlet yönetimini belirleme ve politikaya yön verme gibi bir rolleri yoktur. Çünkü o ülkelerde demokrasi yoktur. Onlar sadece reayadır.' demissiniz, hemen altta Askerhaber.com'a Israil, Filistin ve hamas Gercegi baslikli yazinizi 10.10.2011 yazmissiniz. Yaziniziniz sondan bir onceki paragrafinda ise 'Mısır lideri Hüsnü Mübarek ise İsrail'e yaptığı hizmetler ve HAMAS'ın gittikçe zorlaşan kontrolü için İsrail'den aldığı yardımın artırılmasını istemiş ve yardımın yıllık 8 milyar dolara çıkarılması konusunda ısrar etmiştir. Bunun üzerine İsrail, kendisini mali olarak zorlamaya başlayan ve HAMAS'ı yeterince kontrol edemeyen Mübarek'i devreden çıkarmaya karar vererek, Mısır'daki ajanları vasıtasıyla v ABD'nin de desteğiyle geçen yıl Mübarek'i deviren olayları organize etmiştir.' dıye yazmissiniz. Aslinda bu iki yazi sanki bir biri ile celismiyor gibi, sanirim sizde bunu fark etmis olacaksiniz ki sebep sonuc iliskisi ile Mubarek'in devrilmesi gercegini baska yonu ile aciklamaya calismissiniz gibi olmus biraz. Dediginiz dogru olmaya dogru olabilir, gercekten de Mubarek'in ac gozlulugu gozden cikarilma nedeni olabilir ama bu neden ile taa Tunus'dan baslayan Arap Halk hareketlerini aciklayamayiz degil mi? Bu durumda sizin ilk yazinizda ki 'onlar sadece reayadir' sozu biraz havada kaliyor gibi, ne dersiniz.
 
 
 
 
Saygilarimla
Can Ikiz
From: Haydar Ates <ates.haydar@yahoo.com>
To: "Ozgur_Gundem@yahoogroups.com" <Ozgur_Gundem@yahoogroups.com>
Cc: "UNITED-TURKS@yahoogroups.com" <UNITED-TURKS@yahoogroups.com>
Sent: Saturday, August 18, 2012 2:10 PM
Subject: Re: [Ozgur_Gundem] SEVGILI HAYDAR ATES SANIRIM ISRAIL INONU DEVRI SALTANATINDA KURULDU
Aşağıdaki bağlantıda bulunan yazılarımı okursanız ne demek istediğimi görürsünüz. Siz büyük yanılgı ve sabit fikir içindesiniz.
 
 
 
Haydar Ateş
 
 

From: zkentel <zkentel2001@yahoo.com>
To: Ozgur_Gundem@yahoogroups.com
Sent: Saturday, August 18, 2012 12:57 PM
Subject: [Ozgur_Gundem] SEVGILI HAYDAR ATES SANIRIM ISRAIL INONU DEVRI SALTANATINDA KURULDU
 
SEVGILI  HAYDAR  BEY

14 Mayıs 1948’de BM paylaşım planı uyarınca David Ben-Gurion tarafından Ä°srail Devleti’nin kuruluÅŸu ilan edildi.
24 saat sonra, MısırÃœrdünSuriye,Lübnan ve Irak orduları saldırıya geçerek Ä°srail topraklarına girdiler.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
SEVGILI  HAYDAR  ATES  BEY

MENDERES  HAKKINDA AGIR HATALAR ICINDESINIZ

HELE  HELE  ISRAIL'IN KURULMASINI  MENDERES'E  BAGLAMANIZ SIZIN ICIN AFFEDILMEYECEK  BIR HATADIR

SIZ BU HATAYI ISLEMEKLE  DOGRU  BILGILERIN SAHIBI OLMANIZ COK ACIK IKEN 

MILLETI  YANLISLIKLARA YONELTMENIZ AFFEDILIR BIR HATA  OLAMAZ  

OZUR DILEMENIZE GEREK YOK  SIZ AGIR SAPLANTILAR ICINDESINIZ 

DESEYDINIZ BARI  27  MAYIS  MENDERES  ISRAIL'I TANIDIGI  ICIN YAPILMISTIR 
 HER HALDE DAHA AKLA INANDIRICI  OLURDU

ALLAH SAGLIK ICINDE NESELI SEKERLI  TATLI BAYRAMLARINIZ OLSUN

SAYGILARIMLA  ZEKI KENTEL

--- In Ozgur_Gundem@yahoogroups.com, Haydar Ates <ates.haydar@...> wrote: > > Esas siz kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz. Ä°nönü ve Menderes'ten bahsederken aÅŸağıya terör örgütünün elebaÅŸlarını ve onlarla görüşen hainlerin bir kısmını koyup hedef ÅŸaşırtıyorsunuz. Peki o teröristbaşı ile ve terör örgütü ile bir süredir görüşen, karşılıklı protokoller imzalayan, ona "sayın" diye hitap eden diÄŸerlerinin resimlerini neden koymadınız ? >   > 1. EÄŸer Ä°nönü sizin dediÄŸinizi yapmak isteseydi ve seçime hile karıştırıp sizin dediÄŸiniz sözde baskı yapsaydı bu ülkede çok partili döneme geçilir miydi? DP kurulur muydu? DP seçim sonucu iktidar olur muydu? Bu 3 konu gerçekleÅŸtiÄŸi için sizin söyledikleriniz tümüyle yanlıştır ve uydurmadır. Siz herkesi kendiniz gibi okur-yazar olmayan mı sanıyorsunuz? > 2. Size sadece birkaç tarih verdim sıraya koyun dedim, böylece tarihi saptırmayın demek istedim, tek kelime cevap verememiÅŸsiniz, çünkü siz esas meseleden çıkıp demogoji yapmayı ve veremeyeceÄŸiniz cevaplardan kaçmayı seviyorsunuz. > 3. CHP'nin kuruluÅŸu Sivas Kongresi ile kurulan ve KurtuluÅŸ savaşı'nı baÅŸlatan Anadolu ve Rumeli Müdaafaa-i Hukuk Cemiyeti'ne gider. Siz arap tarihi okumaktan Türk Tarihi okumaya fırsat bulamadığınız için bunları bilmezsiniz. > 4. Sizin dedikleriniz olsaydı ÅŸu anda adınız belki soros, soyadınız gulick olurdu. Sizin aÄŸababalarınız ya amerikan mandasını ya da ingiliz mandasını kabul edelim, onlar bizi istedikleri gibi gütsün demiÅŸlerdi. Siz halen onların soyadını taşıyorsanız, ailenizin seceresini bilebiliyorsanız bunu ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÃœRK'e, silah arkadaÅŸlarına ve ailesinin % 80'i KurtuluÅŸ Savaşı'nda ÅŸehit olan bana ve asil Türk Milleti'ne borçlusunuz. Çünkü sizin dedeleriniz muhtemelen o dönemde sömürgecilere hizmet etmekle meÅŸguldü. > 5. Cumhuriyet tarihinde yurt dışından ilk borcu alıp bizleri borçlu ülkeler sınıfına sokan Menderes denen ne idüğü belirsiz zattır. > 6. Ãœlkede kurulan tüm sanayi tesislerini kapatıp, demiryolları yapımını durdurup ülkeyi dışa bağımlı hale getiren Menderes'tir. > 7. Türkiye'yi, ABD'nin isteÄŸi ile Ä°srail'in hamisi yapıp Ä°srail devletinin kurulmasına yardım eden Menderes'tir. >   > Haydar AteÅŸ > > > ________________________________ > From: ahmet dogan Simsek ahmetdogan.simsek@... > To: UNITED-TURKS@yahoogroups.com > Sent: Saturday, August 18, 2012 2:24 AM > Subject: Re: [UNITED-TURKS] MENDERES DEMOKRASÄ°SÄ° [1 Attachment] > > > Siz kimi kandıracağınızı zannediyorsunuz. Bu deÄŸiÅŸimler bir yılda mı olur diye düşünüyorsunuz yoksa. Dünya konjektürünün de Türkiye de ki millet düşmanı sahte cumhursuz cumhuriyet rejimini, cumhuriyet olmaya ve çok partili sisteme zorlayan  kurucu devletlerin baskıları olmasa idi 1946 altı yılında açık oy gizli tasnif sistemi uygulayarak milli iradeyi esir alan Ä°nönü rejimi Demokrat partinin kuruluÅŸuna izin mi verdi. Türkiye'nin kurucusu kurucu devletler ne diyorsa kendileri yaparlardı. O zamanlarda özgürlük için gösteri yapan gençlere Ankara valisi Nevzat TandoÄŸan'ın dediÄŸi gibi, sizde ne oluyor ulan bu ülkeye kominizim gelmesi gerekiyorsa onuda biz getiririz sözünde ifadesini bulan her ÅŸeyi yapmaya hazır ama tek millet uyanmasın ve gerçek cumhuriyet kurulmasın diye yapmayacakları melanet yoktu. !2 adalar sorununu verip kurtulan Ä°nönü dönemi diktasından bahis ediyoruz.  CHP denilen Türkiye'ye > bir çivi çakmayan ve çaktırmayan illede geri kalsın ki sadece biz yönete bilelim diyen bir partinin diktasından bahis ediyoruz. Allahsız kitapsız milletsiz bir yönetimden bahis ediyoruz. Tamamen azınlıkların elinde Türklerin masadan ve kasadan uzak tutulduÄŸu halkın çarık bulama-yanlarının yalın ayak gezdiÄŸi dönemde bir lira gündelikle çalışan işçilere kilosu beÅŸ liradan devlet memurlarına kilosu 33 kuruÅŸtan ÅŸeker satan ve tanıdığı avantajlı durumu kaybetmek istemeyen memurlar ile milletin başına bela olan Mason zihniyetinden bahis ediyoruz. Ä°ÅŸte o ta 1945 den beri deÄŸiÅŸen dünyanın baskısına direnemeyen ve yalancıktan çok partili sisteme geçerken CB. Olarak müseccel Mason. ileride halkı kandırmak için bu yıl kominizim gelebilir gibi masonik yalanlar söyleyen Celal Bayar'a kurdurulan sadece vitrinine bir kaç adama benzer kiÅŸi konulan bir dönemde zaten bütün anlaÅŸmalarda mecburi mutabakatlar > yapılmış ve Ä°ÅŸin son kertesi DP'ye bırakılmıştı. Milletin ezanını serbest bıraktı diye siz mason ve milli irade düşmanları da batılı efendilerinizin tamam indirebilirsiniz talimatını bekleyerek az çok Milli ama CHP'ye göre bin kat milli DP halk iktidarını daha ilk gününden düşürme tuzaklarına baÅŸlamıştınız. Çünkü devlet yapılanması sadece sizler gibilerin yani millet ile duygu ve doku uyuÅŸmazlığı içindeki ebediyen azınlık kalmaya mahkum olan ÅŸirretler diktasını batı daima devletin kritik noktalarını ellerinde tutmalarını ve talimat geldiÄŸinde geçici olarak iktidara getirilen milli hükumeti düşürmek için sizleri yedekte tutuyor ve devlette kalıcı olmanızı destekliyordu.  > DP'nin üçüncü defa seçimi kazanması ve Türkiye'nin bağımsızlığı için ABD ye karşı Sovyetler dengesi kurmaya kalkışması üzerine derhal düğmeye basıldı ve o zamandan beri mevcut olan NATO gladiosunun (Ergenekon kelimesini kullanmak onuruma dokunduÄŸu için Gladio adı ile yerel deÄŸil NATO çapında kurulu aynı örgütün baÅŸka bir koluna verilen adını kullanıyorum Tabi bu arada Ergenekon ile PKK NATO kardeÅŸliÄŸini de ifade etmiÅŸ oluyorum) ihanete hazır Amerikan çocukları harekete geçirildi ve gelenek haline dönüşecek olan yalan riya ahlaksız iftiralar sokak çatışmaları öğrenci hareketleri baÅŸlatıldı. Tankların yüzlerce öğrenciyi ezerek öldürüp susturduÄŸu ve cesetlerinin kıyma makinelerinde, kıyma haline getirilerek imha edildiÄŸi yalanları Yahudi ve Mason tekelindeki basında sekiz sütuna yazılıp radyolarda yalan iftiraların en aÅŸağılık ve rezilleri ile milli hükumete iftiralar > atılarak kahpece ve vatanın bağımsızlığını temelli Amerika'ya satarak ihanet edenleri ÅŸimdi hala savunanları bize yurtseverler olarak hala yutturabileceÄŸinizi mi zannediyorsunuz. > Yıllarca millete ihanet planları yaparak maaÅŸ alan kadrolar bir savaÅŸ çıkarsa atacak mermimiz ve mühimmatımız üç gün bile yetmez çaresine bakalım diye neden hiç düşünmek gereÄŸi duymadılar dersiniz. Çünkü ülkemiz ve milletimiz zaten esir di ve ordumuzu hem halkımızı esir tutmakta hem Ä°slam ülkelerini tehdit etmekte hemde Sovyetler'e karşı savaÅŸ çıkarsa gerekli mühimmatı o zaman veririm diyerek kullanıyordu ve sizler bunu hiç sorgulamadınız. Tüm derdiniz bu millet Ä°slam dinini terk edip sizler gibi batılılaÅŸarak batıya teslim olana batıda asimile olana kadar bin yıl devam edebilecek bir Türk milleti düşmanlığı düzenine hizmet ettiniz. Bu milletin tamamının Ä°slam kardeÅŸliÄŸi sayesinde hepsinin kendilerini Türk kabul ettiÄŸini düşünmeden vatandaÅŸ Türkçe konuÅŸ sloganları ile baskılar yaparak vatandaşın kafasına vura vura sizler Türk deÄŸilsiniz ulan neden isyan etmiyorsunuz > eÅŸekoÄŸlu eÅŸekler demeye gelen baskılar ile Türkler Müslüman deÄŸildir. Kuran öğrenmek yasak din dersi yasak Biz sizinle din kardeÅŸi deÄŸiliz zaten Ä°slamı da kabul etmiyoruz en gerçek Türkler biz Ne mutlu Türküm diyene diyen Yahudi Sabataist Mason ve ateist %02'lik Türk'e benzer Türklük iddiaları ile Türk milletini devre dışı bırakın kafirlerdir demeye getirdiniz.Biz Türklere de gerici irticacı vs gibi iftiralar atarak namuslu ve ÅŸerefli vatanseverleri ordudan devletten masadan kasadan uzak tutarak patronlarınız ABD ve batılı ülkelere hizmette kusur etmezken bizlere de kendi atalarımızın kefensiz ÅŸehitler olarak yatarak koruduÄŸu kendi ülkemizden Ä°ran'a gidin Arabistan'a gidin gibi aÅŸağılık aÅŸağılamalar ile parya muamelesi ettiniz. Hiç olmazsa artık sesinizi ve ÅŸerrinizi kesinki milletimiz tekrar tüm unsurları ile kucaklaşıp bu riskli coÄŸrafya da birde PKK ile Batı ve Ä°srail lehine kafirlik > ortaklığı kuran sizler ile uÄŸraÅŸmayalım ve bu coÄŸrafyada sizlerin bilerek ya da bilmeden kullanılarak bizleri batı ve Ä°srail lehine küçük parçalara bölünmek çabalarınızdan dolayı birde sizler ile uÄŸraÅŸmayalım. > Artık deÅŸifre oldunuz. Bu millete ve bu vatana sizlerden bölücülük dışında bir hayırlı iÅŸ gelmez. Ola ki ayılıp uyanasınız. Yoksa milletimiz eninde sonunda istiklalini kazanacaktır. Milletimizi kendisinden baÅŸka bir ÅŸeye dönüştürmekte kullanılan kendi milletimize düşmanlaÅŸtırılmış ve düşman olarak bakan sizlerde en azından tedavi edilebileceksiniz. Ordularımızda sanal rejim derdi yerine savunma sanayi-i ve çaÄŸdaÅŸ silahların üretimine ve eÄŸitimine yönelerek milleti deÄŸil askerini savaÅŸa eÄŸitme görevini rahatça yapabilir. Millet de sık sık yapılan ihtilal çalışmalarının masraflarını iÅŸ yerleri açmakta devlet de kapı kapı borç para dilenmekten temelli kurtulur. > Büyüme sancılarımızın sonucu özellikle azdırılan eskiden bazılarınızın kankalık ettiÄŸi terör Türkiyeyi devre dışı bırakarak bölgemizi yeniden paylaşım ataklarındaki oyunları ancak içeridede sizler ileuÄŸraÅŸmazsak göğüsleyimisabetlisonuçlar alabliriz. > Kimlerin kimler ile kanka olduÄŸunun ve Uluslararası çetelerin iÅŸbirliÄŸinin delilleriolan bu resimlere daha pek çok deliller eklenebilir. Silvri'deki mahkemelerde dosyalar dolu. Bakın saha kimler gladio kardeÅŸleri. Selam Kürdistan daÄŸlarındaki kardeÅŸlerime diye Bağırarak teröristleri selamlayan kriptolu Yahudi Yalçın küçüğü ve daha nicelerini eklemek mümkün.Milletiartık cahil ve ahmak yerine koymaktan vaz geçiniz > > > Åžimdilik bu kadar yeter sanırım. > A.D.ÅžimÅŸek > > 18 AÄŸustos 2012 00:16 tarihinde Haydar Ates ates.haydar@... yazdı: > > > >  > >Yine "Tarafgiller" iÅŸbaşında. Bunlardan birisi aÅŸağıdaki yazısında " Hele bir de, "TC'yi abd'ye teslim eden 27 Mayıs'ın lânetli hamisi" vatan haini Türk düşmanı sağır Ä°smet'i övecek ve Menderes'e iftira edecek kadar alçalma yok mu?... Pes doÄŸrusu be..." ifadesini buyurmuÅŸ. > >  > >Tarihler ortada. NATO 1949'da kurulmuÅŸ. 1950'de Menderes iktidarda, Türkiye NATO'ya 1952'de girmiÅŸ. Bu anlaÅŸmayı imzalayan Menderes denen adam. Kore'ye 1950'de asker gönderen Menderes. Bütün gizli anlaÅŸmaların tarihi 1950 ve imzalayan Menderes. Behey okuryazar olmayan, 3 tane tarihi bir araya getirmekten aciz adam bunun Ä°nönü ile ilgisi nedir. Bir kere de hatanı kabul et, toplama -çıkarma bilmiyorum, tarihleri ve olayları sıraya dizemiyorum dede adam sansınlar. > >  > >Haydar AteÅŸ > > > > > > From: ahmet dogan Simsek ahmetdogan.simsek@... > >To: UNITED-TURKS@yahoogroups.com > >Sent: Friday, August 17, 2012 4:50 PM > >Subject: Re: [UNITED-TURKS] MENDERES DEMOKRASÄ°SÄ° > > > > > >  > >Bende Bu yazıya katılıyor sadece Asker kiÅŸiler arasında ara sırada olsa izinde olduÄŸu sıralarda da olsa sadece namaz kılan yada sadece oruç tutanların da bayramlarını kutluyorum. Çünkü onlar hala milletimizin evlatlarıdır. Onlara düşmanlık ve baskı yapanları ise doÄŸrudan iç düşman olarak düşünüyorum.Hemde en kritik yerlerimizi ele geçirip tersanelerimizi bile engelleyip yerli silah sanayine bile izin vermeyen çıkarcı düşmanlar. Ä°nsan hapse düşünce bari elini açıp dua eder.  > >Bunlar hala milli iradeden intikam almak peÅŸindeler. > >Milletin deÄŸil Masonların adamları. Ne iÅŸleri var nüfus oranlarına göre belki bir iki tane olamak yerine tüm kritik köşeleri iÅŸgal edecek kadar Türk ordusunun içinde. 28 Åžubatta tüm milli sermayeyi düşmanlarımıza yaÄŸmalattılar. Tüm ihtillaller bu fislik kesimin iÅŸi idi aradaki ahmakları da kullandılar. Ne iÅŸi var ordumuz için de bu kadar pislik kiÅŸilerin ve onlara hizmet edecek kadar ahmak adamların diye sorarsak çünkü tüm akıllı namuslu ve ciddi vatan evlatlarını ordudan attılar. > >O attıkları Türk subaylarının milleti de ÅŸimdi onları içeri attı. > >Dışarıdaki destekçileri ile birlikte millete ihanetlerinden dolayı özür dileyeceklerine hala utanmadan kendilerini kahraman diye tanımlamak çabasındalar. EÄŸer içlerinde kurunun yanında yana suçsuzlar da varsa onlar inÅŸallah bu pisliklerden ayrıştırılıp adalet tarafından kurtarılırlar. > >A.D.ÅžimÅŸek > >

__._,_.___
Recent Activity:
KORKMA, SONMEZ BU SAFAKLARDA YUZEN AL SANCAK!
SONMEDEN YURDUMUN USTUNDE EN SON OCAK....
.

__,_._,___



--
Kurmus oldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur.

Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.com/

Camiler kisla, minareler sungu, kubbeler migfer,muminler askerimizdir.

Recep Tayyip Erdogan.
(1994 - 2006) Belediye Baskanligi Doneminde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder