28 Mayıs 2015 Perşembe

Bir Barış Yarkadaş klasiği: Atmasyonda sınır tanımam

Türkçe harf sorunu olanlar için word dosyası ektedir

Bir Barış Yarkadaş klasiği: Atmasyonda sınır tanımam

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ali Serdar Bolat 14 Nisan 2015

Y-CHP fedailerinden Barış Yarkadaş "Atmasyondan kim ölmüş" özlü sözüne uygun olarak şöyle yazıp duruyordu:

Eh, y-gazeteci dediğin de böyle olur. Esaretten kurtulan yurtseverlerin kumpastan AKP'yi sorumlu tutan demeçlerini görmezden gelirsin olur biter.

Bir de, böyle bir şart olduğunu Yarkadaş nereden biliyor? Kulağına Tayyip mi fısıldamış?

Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı, Vatan Partisi Başkanlık Kurulu Üyesi Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "Galiba Yarkadaş Aydınlık okumuyor, Ulusal Kanal'ı dinlemiyor, ona okuduğu bir gazeteden cevap vereyim de duysun" diye düşünmüş olacak ki (!), Fethullahçı ZAMAN gaz tenekesine demeç vererek kumpastan sorumlu olanın Tayyip Erdoğan olduğunu bir kere de oradan açıkladı. Şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanı, Harp Akademileri'nde TSK'ya yönelik komplo ve kumpaslardan bahsetti ama bununla kendisini kurtarması mümkün değil. Eğer TSK'ya yönelik bir komplo varsa, kumpas varsa bunun siyasi sorumluluğu kendisine aittir. İktidar o hakimleri, savcıları meslekten ihraç etmekle bu işten kurtulamaz."

Bakınız:

http://www.zaman.com.tr/gundem_ismail-hakki-pekin-eger-kumpas-varsa-siyasi-sorumlusu-erdogandir_2295314.html

Korg. Pekin, aynı söyleşide, AKP iktidarının MİT kanalı ile Suriye'deki teröristlere yardım ettiğini, silah gönderdiğini, sevkıyatı ortaya çıkaran savcıların başına neler gelidğini şöyle anlattı:

"MİT'in yapacağı işler belli. MİT, Suriye'de bir harekât yönetemez. Bir komşu ülkeye MİT aracılığı ile terör ihraç ediyoruz. Üstelik MİT bunu yaparken paralı askerler kullanıyor. O silahların yarın nereye gideceği belli değil."

"Muhaliflerin silahlarının bir kısmı MİT aracılığıyla gidiyor. MİT cihatçı gruplara silah gönderiyor. Katar aracılığı ile kurulan naylon şirketler var. Onlar aracılığı ile IŞİD'e, El Nusra'ya paralı asker sevkiyatı yapılıyor. Türkiye'deki bu şirketlerin tespit edilmesi lazım… Mesela emekli bir tuğgeneralin kurduğu bir şirket Suriye'ye paralı asker gönderiyor. Şirket MİT adına çalışıyor, başka türlü çalışamaz çünkü… Hükümetin buna mani olması lazım ama… MİT'in de bunları takip ediyor olması lazım. Ama bakın bu sevkiyatı ortaya çıkaran TIR savcıları ne oldu?"

Korg. Pekin, açılım ve PKK ile müzakere konusunda şunları söyledi:

"Kürt meselesinde de yanlış gidildi. PKK'ya silah bıraktırdıktan sonra siyasi çözüm üretmek, müzakereye öyle başlamak lazımdı… Özerklik taraftarı değilim ama her şey konuşulabilir. Yoksa buradan yürüyelim, olmazsa geri döneriz olmaz. O zaman risk çok büyür, çatışma başlar. Seçimden sonra müzakere sürse bile iktidar vaatlerini tutamaz. Çıta çok yukarıda tutuldu çünkü. Özerklik vaadi bu ülkede çatışma çıkarır. PKK'nın da silah bırakacağı filan yok. PKK, ABD ve Batı ile müttefik oldu."

Yarkadaş bunları okumuştur, ama zannımca "anlamamıştır" yine... Sen ne kadar anlatırsan anlat, Tayyip'in "Kabataş'ta türbanlı bacıma..." inadına benzer şekilde "Şartlı tahliye de şartlı tahliye" demeye devam edecektir. Bir yandan da kendisi ile çelişkiye düşme pahasına "ZAMAN'a demeç verdiler, bunlar Fethullahçı" demeye bile kalkabilir.

Aslan sosyaldemokratlar böyle...

Söyleşinin ikinci bölümü:

http://www.zaman.com.tr/gundem_ismail-hakki-pekin-yine-bunlarla-ugrasiyorsun-dursun-basimiz-belaya-girmesin_2295132.html

*********





-      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -      -
a45UyF587661  33 28.05.2015 12:01:02 From: oraj.poyraz@openmail.cc To: aliserdarbolat@yahoo.com
2015/05/28  13:47 6  64  1 undefined kemalistiz@googlegroups.com


Baskalarini ezerken, seni ezebilecek bir gucun bulundugunu da sakin hatirindan cikarma!

Anonim Nasihat

Yunan ordusu halifenin ordusu sayilir.
Hic de zararli bir topluluk degildir.
Asil kafasi koparilacak mahlukat Ankara dadir.

Teal-i Islam (Islami Yuceltme) Dernegi nin bildirisi - 1920

Bu ulkede ki(ABD) ekonomik ve siniflari nasil tanimlarim biliyor musunuz?
Ust sinif butun parayi elinde tutar ve hic vergi odemez.
Orta sinif butun vergileri oder ve butun isleri yerine getirir.
Fakirler de orta sinifi urkutmek icin vardir.

George Carlin

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder