31 Mayıs 2015 Pazar

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul : Cumhuriyet Gazetesine Yapılanlar Hukuka Tecavuzdur.

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul : Cumhuriyet Gazetesine Yapılanlar  Hukuka  Tecavuzdur.

draertugrul@hotmail.com
Cumhuriyet Gazetesi MİT tırları ile ağır silahların taşındığı haberini vererek yılın gazetecilik olayına imza atmış mesleki açıdan zirveye oturmuştur. Ancak bir kısım odaklar bu başarıdan rahatsızdır. Çünkü başarı aynı zamanda Türk milletinden saklanan ve Türk Milletine ihanet demek olan gizli bir silah taşıma faaliyetini deşifre eden haberdir. Bu nedenle gazeteye inanılmaz baskılar ve bu haberi yapanlar hakkında tutuklama dahil her türlü hukuk kalıpları dışında planlar yapıldığı gözlenmektedir. 14 Mayıs 1950 tarihinde iktidara gelen dahili ve harici bedhahların yönetiminde o zaman 280 kuruş olan bir ABD doları bu gün itibarı ile 2.654.000 TL dir. Yani Türk Lirası 884.000 defa değer kaybetmiştir. Ulusal iradeye anayasamıza aykırı olan şey de aslında budur. Atatürk diyor ki." Mili paranın kudretini beynelmilel buhrana karşı yüksek varlığının esaslarını masun bulundurmak başlıca gayemizdir."

Türk milletinin de gayesi budur. Türk Milletinin demokratik gayesi :Altın ve Doviz fiyatlarının sabit tutularak Türk Milletinin ezilmesine son verilmesidir. Esas çelişme budur.Bu esas çelişmeyi yani Türk parasının ezilerek Türk milletinin yok edilmesi olayını Türk milletinden saklamak için çeşitli oyunlar ve operasyonlar düzenlenmektedir. Bu operasyonlar uluslar arası uzmanlar ve bu işin dahildeki işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilmektedir.

Ergenekon, Balyoz davasından tutuklananlar 4 -6 sene tutuklu kalan tüm komutanlar beraat ettiler. Şimdi de tutuklu olan fakat itiraz mahkemsince serbest bırakılan bir bölüm yazar ve gazeteci tutuklular tahliye edilmediler. Anayasamızın 37 maddesi gayet açıktır." Hiç kimse kanunen tabi olduğu mahkemeden başka bir merci önüne çıkarılamaz. Bir kimseyi kanunen tabi olduğu mahkemeden başka bir merci önüne çıkarma sonucu doğuran yargı yetkisine sahip olağanüstü merciler kurulamaz."

Bu bir anayasa maddesidir. Balyoz ve Ergenekon'da bu madde ayaklar altına alındı. Asker şahıslar Anayasamızın 145. maddesine göre Askeri Mahkemeler Askerlerin kanunen tabi olduğu Mahkemeler iken bu maddeye Anayasanın 121 ve 122 maddelerine aykırı olarak ucube bir fıkra eklenerek" Özel yetkili mahkemeler" yetkili kılındı. Şimdi de ağır cezayı gerektiren suçlar tek hakimlik Sulh Ceza mahkemelerine tutuklama yetkisi adı altında bakılmaktadır. Bunlar casusluk çete kurmak gibi ağır ceza mahkemelerinin yetkisinde bulunan suçlarda tutuklama mahkemsi gibi görevlendirildi. Anayasamızın 37. maddesinin açıkça ihlalidir.

Şimdi de Cumhuriyet Gazetesi üzerinden normal bir gazete haberciliğini çete ve casusluk gibi kamuflajlarla gazetecileri tutuklama planı yürütülmeye çalışılmaktadır.

2002 den bu yana AKP iktidarı açık bütçelerle Türk milletinin cebinden tam tamına 345 Katrilyon TL almıştır. Sahnede gördüklerimiz Bunun yarattığı Milli Reaksiyonları bastırma hareketleridir. Açık bütçelerin doğurduğu Milli reaksiyonlar ancak DENK bütçe yapılarak düzeltilebilir. Açık bütçeler nedeniyle doğan milli eraksiyonlşar ceza mahkemeleri kullanılarak düzeltilemez. Cumhuriyet gazetesi de milli reaksiyonları haber yapan yazan irdeleyen yorumlayan milli bir gazetedir. Yapılan saldırların sebebi budur.

Gazetemizin tüm mensuplarına geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz. Hukuk dışı yollardan gidilerek yapılan tüm baskıların milletimizin çelik elleri ile çok yakında demokratik hakkını kullanarak yerle bir edileceği inancımızı belirtiyoruz. Başarılar dilenir.

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul
Tıp Doktoru -Yazar
E Dz Tbp. Alb.
Türk Milletinin Bir Ferdi


a45UyF587661-150531111500 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2015/05/31  13:08 6  64  1 undefined kemalistiz@googlegroups.com

 

Buyuk Angelo nun, bir kiliseyi dekore ederken, terlik giymis birkac melek cizdigi soylenir.
Bir kardinal, resme bakip sanatciya sormus: Kim su gune kadar terlikli melek gormus?
Angelo, baska bir soruyla cevap vermis: Kim su gune kadar ciplak ayakli melek gormus?

Robert Ingersoll

Fakat dini olmayan musibetler, hakikat noktasinda musibet degildirler.
Bunlarin bir kismi Allah in bir ikazi ve uyarisidir; bir kismi gunahlara kefarettir; hastalik gibi bir kismi ise, Allah in bir iltifatidir, bir temizliktir.

(bk.Buhari, Îman: 39, Muslim, Birr: 52)
Lutfen bundan sonra Muslumanlardan eza, cefa ceken, basina bir musibet gelenler aglayip, zirlamasin.
Cunku baslarina gelen her turlu olumsuzluk onlarin Allahin sevgili kullarindan oldugunu gosteriyor.
Ben demiyorum, hadisler, ayetler boyle soyluyor.

Din,insanligin asaletine edilmis bir kufurdur.
O olsun ya da olmasin,hayatinizda iyi seyler yapan iyi insanlar ve kotu seyler yapan kotu insanlar her zaman olacak.
Ama iyi insanlarin kotu seyler yapmasi icin din gerekiyor....

STEVEN WEINBERG


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder