30 Mayıs 2015 Cumartesi

Evine Türk Bayrağı astı diye ÇAYKUR'un çayını almadığı vatandaş isyan etti

Evine Türk Bayrağı astı diye ÇAYKUR'un çayını almadığı vatandaş isyan etti

Rize'de Arif Kosif isimli çay üreticisi evinin cephesine Türk Bayrağı astığı ve "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazdırdığı iddiasıyla çaylarının alınmadığını söyledi. Yaklaşık 500 kilo yaş çayı ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binası önüne döktü.

Rize'nin Derepazarı ilçesi Tersane Çay Fabrikasına bağlı bir çay alım evine çay satan Arif Kosif isimli çay üreticisi, evinin cephesine Türk Bayrağı astığı ve "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazdırdığı iddiasıyla çaylarının alınmadığını söyledi. Yaklaşık 500 kilo yaş çayı ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binası önüne döktü.

Kosif, ÇAYKUR'un önüne çayını döktükten sonra, "O İmdat bey gelene kadar gece gündüz buradayım ben. Herkesin çayını aldılar benimkini almadılar. Niye biliyor musun? Evimin cephesine Türk Bayrağı yaptırdım. 'Ne Mutlu Türküm Diyene' yazdırdım. Beni dinledir. Ben vatan haini miyim? Araştırın bakalım ben bu vatana herhangi bir ihanette bulundum mu? Oturuyorsunuz şeyinize dimi. Öyle gitmez. Öyle gitmez. Bunu yaşayacaklarına öl kardeşim öl. Bu cepheyi göze aldık yeter ya yeter." dedi.

Herkesin çayını aldıklarını kendisinin çayını almadıklarını iddia eden 66 yaşındaki çay üreticisi çayı bozuk olması halinde aynı şekilde bir daha çay getirmeyeceğine ve alınmaması halinde tek kelime dahi etmeyeceğine dile getirdi. "Şu çay Türkiye Cumhuriyetini yıkacak bir çay mıdır?" dedi. 300 liraya toplattığı çaylar alınmadığı için çayların yarısını da dereye döktüğünü söyledi.

2 kere iktidar partisine oy verdiğini ifade eden çay üreticisi Arif Kosif, "2 kere oy verdim. Allah o elimi alsın benden bir daha verirsem. Böyle bir şerefsizlik olur mu ya? Bu nedir ya. Kendi ülkemizde zulüm yaşıyoruz yetti artık ya. Buraya geldi ya. Zulüm yaşıyoruz, zulüm. Gelsin İmdat Bey bana 2 kelime etsin beni ikna etsin. Koltukta oturmakla değil. Geleceksin orda o sabahın köründe yamaçlarda çayı toplarken göreceksin nasıl oluyor diye. Yazık değil mi ya? O oturduğu yerden açıklama yapıyor." dedi.

Kalp hastası olan Arif Kosif'i ÇAYKUR görevlileri uzun süre ikna etmeye çalıştılar.



a45UyF587661-150530100823 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2015/05/30  17:16 6  64  1 undefined kemalistiz@googlegroups.com

 

Yalanin dostu, gercegin de dusmani coktur.

De Girardin

Peygamberden mucize istegi
TAHA 133.onlar: (muhammed) bize rabbinden bir mucize getirmeli degil miydi?
Dediler.
Once gelen kitaplardakinin apacik delili (Kur an) onlara gelmedi mi?
YUNUS 20.ona (muhammed e) rabbinden bir mucize indirilse ya!
Diyorlar.De ki: gayb ancak Allah indir.
Bekleyin (bakalim) ben de sizinle beraber bekleyenlerdenim.
ENBIYA 5 hayir, dediler, (bunlar) sacma sapan ruyalardir; bilakis onu kendisi uydurmustur; belki de o, sairdir.(eger oyle degilse) bize hemen, oncekilere gonderilenin benzeri bir ayet getirsin
ENBIYA 6.bunlardan once helak ettigimiz hicbir belde iman etmemisti; simdi bunlar mi iman edecekler?
RA D 7.kafirler diyorlar ki: ona rabbinden bir mucize indirilseydi ya!
(halbuki) sen ancak bir uyaricisin ve her toplumun bir rehberi vardir.

Kendine Acindirmak

Kendimi kaptirmamaya calistigim cocukca, yaki$iksiz bir duyumuz vardir. Dertlerimizle dostlarimizi acindirmak, kendimize vah vah dedirtmek. Basimiza gelenleri buyutur, sisirir, karsimizdakini aglatmak isteriz, neredeyse. Baskalarini kendi dertleri karsisinda sogukkanli gorduk mu overiz, ama sogukkanliligi bizim dertlerimize karsi gosterdiler mi dariliriz, kizariz. Dertlerimizi anlamalari yetmez, yanip yakinmalarini isteriz. Oysaki insan sevincini buyulterek anlatmali, uzuntulerini kisaltarak. Kendini yok yere acindiran gercekten dertli olunca acinmamayi hakeder. Durmadan vahlanan kimse vahlanilmaz olur. Kendini canli iken olu gostereni, olu iken canli gorebilir herkes. Oylelerini gordum ki, es dost kendilerini gurbuz, keyifli gorecek diye odleri kopar, iyilesmis sanilmamak icin gulmelerini tutarlardi. Saglik, kimseyi acindirmadigi icin, nefret ettikleri bir sey olurdu. Isin tuhafi, bu gordugum kimseler kadin da degildi.

Michel de Montaigne : Denemeler


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder