15 Ocak 2016 Cuma

Ali Nejat Ölçen : GAFLET İÇİNDEKİ 1128 ADET BİLİMCİLER

 


Ali Nejat Ölçen : GAFLET İÇİNDEKİ 1128 ADET BİLİMCİLER



Büyük Orta Doğu Projesinde şu bilinmelidir ki:

Ortadoğu yöremizde "gerilla" savaşını yürürlüğe koyan PKK değil, onu kullanan ABD'dir. ABD'nin kimi zaman denetiminden çıkarak, içinde öğrencilerin bulunduğu okulu yakabilmekte ve halkın göç etmesine yol açan yıkım eylemlerini uygulamaya koyabilmektedirler. PKK'nın başarısızlığının temel nedeni yöre halkına da büyük zararlar vererek ABD'nin taşeronluğunu üstlenmiş olmasıdır.

Güney Doğu Anadolu'muzda halkımızı yaşamdan küstüren PKK vahşetini görmezden gelen 1128 bilimci, eğer ABD'de olsaydı, ve Kızılderililere uygulanan zulmü dile getirmeye girişselerdi başlarına ne geleceğini bilebilirler miydi?

Önce onlara kimi gerçekleri anımsatmak gerekecek.

1.R.T.Erdoğan, başbakan iken kendisini BOP'un eş başkanı olduğunu ve de kendisine görev verdiğini açıklamış ve ne yazık ki, CHP ve MHP'den hiç kimse, genel başkanları dahil "TBMM dışında Size hiç kimse görev veremez, ve de kimin görev verdiğini açıklamalısınız "diyememiştir!

2.Bir süre sonra Çankaya'da Abdullah Gül, konuyu "iyi şeyler olacak" diye açıklamış ve Başbakan R.T.Erdoğan de bunu "açılım" olarak çadır içinde yargı yoluyla PKK'nın silahlarını bırakacağını müjdelemişti. Açılımı korumak amacıyla PKK'nın kimi tahripkâr eylemlerine müdahale edilmemesi kararını veren kim di?

3.Aynı Başbakan R.T.Erdoğan, PKK ile masaya oturulduğunu söyleyenleri şerefsizlik le suçlamış ve kısa bir süre sonra buyruğundaki MİT başkanıyla görüşme yapıldığı anlaşılmıştı.

4.ABD kökenli açılımı kolaylıkla yürütebilmek için yasalarda değişiklik yapmak, Bilgi- sayarlara yapıştırılan uyduruk belgeler suç kanıtı olmalı, gizli tanıkların kim olduğu bilinmeden açıklamaları el arabasıyla yargıya taşınırken ve Genel Kurmay Başkanının terörist olduğu kanıtlanırken (!) Ordu Komutanları, Parti Başkan ve Genel sekreteri, aydınların iktidar karşıtları tutuklanıp Silivri zindanlarına atılırken, gizli tanığın bilinmemesi için Devlete kimlik değişikliği yapması biçiminde sahtekârlık hakkı tanınırken (5726 sayılı yasa ile) sizler 1128 kişi nerelerdeydiniz; ABD Dışişleri Bakanı Bayan Clinton "aşırı" gitmişsiniz dediğinde... Nereydiniz!

5.Açılımın, Güney Doğuda, Diyarbakır'ı, Şırnak'ı Cizre'yi,Sur,Nusaybin ve Silopiyi harabeye çevirirken Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde patlayıcı bomba 1 polisin, 3 küçük çocuğu ve 2 yurttaşımız can verirken bildirinizdeki imzalarınızın utancını duyabildiniz mi?

6.Bugün ABD'nin milis gücü PKK ile BOP'un uygulanmasını üstlenerek Gerilla savaşını başlatmıştır. Güney Doğu'da ABD ile Türk Ordusu hesaplaşmaktadır. Sizler hangi taraftasınız? Böylesi hesaplaşmanın bir tek sorumlusu vardır: Açılım'ın mucidi AKP iktidarı. Cematle elbirliği içinde Ordumuzu kendisini koruyamaz aydınlarımızı konuşamaz duruma getiren AKP iktidarıdır. Bu iktidar PKK karşısında Devletimiz kendisini koruma hakkını kullanmaktadır deme hakkını yitirmiştir çünkü bugünkü sonucun baş sorumlusudur AKP iktidarı.

7.Yer yüzünde hiçbir ülke Türkiyemiz kadar kendi içinde hain yetiştirememiştir. Şunu biliniz ki Güney Doğu Anadolu'muzda ABD'nin kara gücü PKK tükenip yok oluncaya kadar Türk Ordusu üzerine düşen görevi başarıyla sürdürecektir. Çünkü bu bir savaştır ve savaşı başlatan ABD'nin güdümündeki PKK'dır ve Kürt yurttaşlarımızı PKK'nın elinden ve onun TBMM'deki uzantısı büyük toprak ağalarının ikiyüzlü Parti'nin politikasından kurtarılacaktır. Çünkü:

8.Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devletine çizdiği Misak-ı Milli Sınırları içindeki yurttaşlarıyla birlikte bölünmeksizin barış içinde yaşamalarının tüm gerekleri yerine getirilecektir.

Böyle Biline Çare Buluna.

Dr. Ölçen


a45UyF587661-160115120429 Oraj Poyraz At Neomailbox cimcime@neomailbox.net
2016/01/15  13:20 2  65  undefined undefined egemen-turkiye@googlegroups.com

 
--

Iyi olmak istiyorsan, kotu olduguna inan.

Epiktetos

Senin dinin sana, benim dinim bana

(Kafirun 109/6)

Musrikleri gordugunuz yerde oldurun

(Tevbe 9/5)
Haydi bakalim simdi kivrinin durun, yok o nesh edildi, bu menhus oldu falan.
Sonucta ilah daha ilk anda bir oyle, bir boyle demis.
Daha kendi doneminde bir dedigi bir dedigini tutmamis.
Bir de zamanlar ustu olma iddiasi var.

Sivrisinekler Neden Linc Ediliyor

24 Temmuz 2013

Yillardir oynanan oyun bir kez daha sahnede. Yazin gelmesiyle birlikte tabiatin en narin canlilarindan olan sivrisineklere karsi bir linc kampanyasi yurutuluyor. Sivrisinekler asagilaniyor, sivrisinekler horlaniyor, sivrisinekler her turlu terlige maruz kaliyor. Ayiptir.

Ne zararini gordunuz bu hayvancagizlarin cok merak ediyorum. Suclari kan emmek mi? Peki sivrisinekler zevkine mi kan emiyor? Ilerde bildigim cok guzel bir insan var, birer gram kan emer miyiz? mi diyorlar birbirlerine? Yasamak icin besleniyorlar yahu, olay bu!

ASLINDA EN SADIK HAYVANLARDIR

Senin o mamalarla besledigin himbil kopegin tenis topunu getirince havalara ucuyorsun, kaybolup seni buldugunda sadakatini yere goge sigdiramiyorsun. Ote yandan sivrisinek dedigimiz hayvan defalarca kovmana ragmen gene gelmiyor mu suratina suratina. Sen uyurken bile basinda beklemiyor mu? Tamam arada ufak isiriklar aliyor belki ama sana zarari yok ki. 70 kiloluk bir insanin vucudunda bes litre kan var, iki gram eksildi diye mi bu tantana? Bu nasil bir cimriliktir, gozun doysun.

Ama kopekler sadikmis! Dunyada kopek mamalarina her yil milyarlarca dolar harcaniyor. O kadar parayi herhangi bir hayvana, mesela yilanlara harcasan yilan en sadik hayvan olur. Sok de sokayim diye pesinde gezer.

Beni en cok yaralayan da sivrisineklerin olurken bile binbir turlu hakarete maruz kalmasi. Ne yazik ki cogu sivrisinek kafasina terligi ya da saplagi yemeden hemen once Allahin cezasi! , Hay ben senin... , .....mun sinegi seni! gibi kufurler yiyerek can veriyor. Hos bir olum olmasa gerek. Oldureceksen oldur ama bari hakaret etme.

Oyle bir nefret var ki maalesef belki de ilk defa kan emmeye cikan bir yavru sivrisinege bile tarih boyunca yasayan butun sivrisineklerin gunahi yukleniyor. Babadan ogula nesil sanki bunlar. Sorsan dun kimi emdigini hatirlamaz, nasil bir vicdandir bu.

HAYVAN HAKLARINDA AYRIMCILIK VAR

Halbuki sivrilerle ayni ortamda mutlu olmak mumkun. Tek yapmaniz gereken uyumadan once odadaki sivrisineklerinizin karnini bir guzel doyurmak. Yani kolunuzu bacaginizi acip sizi emmelerine izin vermek. Karni doyan bir sivrisinek sizi asla rahatsiz etmez, tavanda lambanin yanina veya perdenin arkasina gecip ertesi gun emecegi kanin hayalini kurmaya baslar. Bunu onlara cok gormeyin.

Buradan hayvan haklari savunucularina ve Hayvan Partisi ne de seslenmek istiyorum. Ismini vermeyecegim birtakim hayvanlar soz konusu oldugunda mangalda kul birakmayan sizler mevzu sivrisinekler ve bilumum haserat oldugunda derin bir sessizlige gomuluyor, adeta gozlerinizi yumuyorsunuz. Bu cifte standart degil de nedir? Sivrilerin arkasi yok diye mi boyle yapiyorsunuz? Lobi mi yapmalari gerekiyor?

Ismini vermeyecegim demistim ama dayanamiyorum ve acikliyorum: Bahsettigim hayvanlar kedi, kopek ve esekler. Bunlarin kilina zarar verseniz sizi topa tutarlar. Hayvan haklarinda olcu sanirim hacim. Hacminiz kucukse haklarinizdan faydalanamiyorsunuz. Iste dunyanin en aci gercegi de bu.

Ingilizce anadilimiz olmali

Gecen gun bir is toplantisinin tam ortasina dustum. Toplantidaki herkes Turk tu ama konusmalar arasinda Check et, order edelim, fee bedel, toplantiyi set ettik, forget it, god damn it, oh come on gibi ifadeler duydum ve kendi kendime WTF is going on here! dedim. Tek kelime Ingilizce bilmememe ragmen ben bile ortamin etkisiyle Ingilizce konusmustum. Cok karizmatik buldum bir anda kendimi, kendime saygim artti. Boylece tamamen yurt icinde faaliyet gosteren firmalarin bile ise alirken neden ileri duzeyde Ingilizce istedigini de anlamis oldum.

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder