15 Ocak 2016 Cuma

Bütün okullar İmam hatip olacak!

 


Bütün okullar İmam hatip olacak!

TÜRGEV'in yurt genelinde kentlerin neredeyse tüm üst düzey devlet yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen 'bütün okulları İmam Hatip'e çevirme toplantıları' yaptığı ortaya çıktı.

15 Ocak 2016 Cuma 20:37

Vali ve vali yardımcılarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantılara TÜRGEV ve Türkiye'deki okul profilini anlatan bir sunum ile başlanıyor. Ardından da toplantının yapıldığı kent özelindeki okulların durumuna geçiliyor.

Toplantıya o ilin en üst düzey devlet yöneticisi konumundaki Vali katılsa bile genelde başkanlığı TÜRGEV yetkilisi yapıyor. İstanbul gibi metrpollerdeki toplantılara ise -Türkiye'de bulunduğu zamanlarda- bizzat Bilal Erdoğan'ın katılıp, başkanlık ettiği belirtiliyor.

LİSELERİN İMAM HATİPLEŞTİRİLMESİ İSTENİYOR

Toplantıların değişmeyen maddesi kentlerdeki İHL ve İHL'lere giden öğrenci sayısının arttırılması. Bu kapsamda gerekirse düz liselerin ve Anadolu liselerinin İHL'leştirilmesi isteniyor. Bununla ilgili olarak da yöneticilerden somut adım atmaları ve bu adımları hızlı bir biçimde TÜRGEV'e raporlamaları bekleniyor.

'İmam Hatip Koordinasyon Toplantısı' adı verilen ve 3 aylık periyotlarda gerçekleştirildiği kaydedilen toplantılarda İHL sayısının istenen düzeyde olmadığı düşünülen kentlerin yöneticileri uyarılıyor. Bu durumun kariyerleri açısından hiç de iyi olmayacağı göndermelerinde bulunuluyor.

TÜRGEV koordinasyonundaki İHL toplantılarına her kentin Vali ve Vali yardımcılarının yanı sıra Milletvekilleri, Belediye Başkanları, AKP İl Başkanları, İlçe Kaymakamları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Müftülerin yanı sıra Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, TUGVA, MÜSİAD vb. yandaş vakıf ve derneklerin temsilcileri katılıyor.

Toplantıya davet edildiği halde gitmeyen kişilerin not edildiği öne sürülüyor.

ALINAN KARARLAR

İşte AKP'nin arka bahçesini genişletmek için düzenlendiği öne sürülen TÜRGEV toplantılarında alınan kararlardan bazıları:

- Köy ortaokullarının İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürülmesi

- Mevcut ortaokullarla aynı binada imam hatip ortaokulu açılması ve süreç içinde bu okulların tamamen imam hatip ortaokuluna dönüştürülmesi

- İstendiği taktirde yeni İHL binaları ya da yurtlar yapılmak üzere TÜRGEV'e arazi tahsis edilmesi

- Konunun aciliyetine göre hazır inşa edilmiş yapılar bulunarak TÜRGEV'e aktarımın yapılabilmesi için yöntemler geliştirilmesi

- Yapımını TOKİ'nin üstlendiği ve kamu ortaklığı bulunan binalardan TÜRGEV'e daireler bağışlanması ve buralarda İHL'li öğrencilerin kalması

- 10 ar kişilik gruplarla ev toplantıları düzenlenmesi

- AKP kadın kollarının İHL' lere öğrenci kazandırmak için ev ziyaretleri yapılması

- Alevi ve laik kesimlerin yoğunlukla yaşadığı yerlere gereksinim duyulup duyulmadığına bakılmaksızın İHL açılması

- İllerin yanında ilçelerde de İHL koordinasyon kurulu toplantılarının yapılması ve bu toplantıların ayda bir gerçekleştirilmesi

- Toplantılara davet edilip gelmeyen yöneticilerin isimlerinin not edilmesi (Karşıgazete)

Yurt Gazetesi

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/butun-okullar-imam-hatip-olacak-h102633.html


a45UyF587661-160115221033 Oraj Poyraz At Neomailbox cimcime@neomailbox.net
2016/01/15  23:20 2  65  undefined undefined egemen-turkiye@googlegroups.com

 
--

Takva akillica yapilan islerin en guzelidir. Hakka asi olmak ahmakca yapilan islerin en cirkinidir.

Ehl-i hikmet

Zeyd o kadindan ilisigini kesince onu sana nikahladik ki, Zaten Allah in emri yerine getirilmistir.

Ahzab 33/37
ZEYNEP Muhammedin in oz halasinin, guzelligi ile unlu kizi ve 7.esidir.
Kolesi ve hukuken evlat edindigi Zeyd i, hala kizi Zeynep ile evlendirdi.
Muhammed goruntude boyle bir evlilik yaptirdi diye dedikodularin ardi arkasi kesilmedi.
Azhab suresinde Muhammed peygamber hanimlari dedikodu yapmayin diye vahiy geldi dedi.
Muhammedin in istemesiyle Zeyd, evliligi sona erdirdi.
Bir muddet sonra da Peygamber e, Zeynep ile evlenmesi icin vahiy yoluyla emir geldi.

Suleyman Celik: SEVR ANTLASMASI NDAN GUNUMUZE

scelik44@gmail.com

10 Agustos 1920 de Osmanli Imparatorlugu ile Birinci Dunya Savasi nin galipleri arasinda, Turk Ulusu nun olum fermani olan Sevr Antlasmasi imzalandi.

Internette kolayca bulabileceginiz Sevr haritasinda gorececeginiz uzere Osmanli ya, Sultan in halifecilik oynamasi icin, kucuk bir yer birakilmaktadir. Gercekte Muslumanlarin halifesi rolunu oynayarak Ingiltere nin kuklasi olmasi ve onun Islam ulkelerini somurmesine tinsel aracilik yapmasi dusunulmustur.

Aslinda Osmanli ya birakilan bolgenin Karadeniz kiyisinda, bir Pontus Rum Devleti kurulmasi icin Ingiltere soz vermistir. Yani gercekte Turklere Ic Anadolu da denizi olmayan kucuk bir alan birakiliyordu.

Turkiye Buyuk Millet Meclisi (Gazi Meclis) 19 Agustos ta aldigi kararla bu antlasmayi gecersiz saydi. Imzalayanlari ve onaylayanlari Vatan Haini ilan etti. 7 Ekim de Ankara Istiklal Mahkemesi Sevr i imzalayan Hadi Pasa, Riza Tevfik, Resat Halis ve Damat Ferit Pasa yi idama mahkum etti.

Imkansizi mumkun kilan Buyuk Dahi Gazi Mustafa Kemal Pasa nin onderliginde bir araya gelen Turk Ulusu, Ulusal Kurtulus Savasi sonunda kendisine bu antlasmayi dayatanlari dize getirerek olum fermanini kabul etmedigini dunyaya duyurdu. Ardindan Lozan Baris Antlasmasiyla Sevr tarihin cop sepetine atildi. Ne yazik ki gunumuzde Lozan tartisilir olmus, onun bir yenilgi oldugunu one surenler ortaya cikmistir. Boyle sapkinlara Sevr haritasini gosterin. Baska soze gerek yok.

Ancak emperyalistler kolay kolay pes etmezler. Bizim planlarimiz uzun erimlidir. Gerceklesmediginde bekletir ve kosullar olustugunda yeniden ortaya sureriz derler.

Ingiliz Bas Delegesi ve muttefiklerinin sozcusu Lord Curzon Ismet Pasa ya Lozan da demistir ki bak general, tum isteklerimizi ret ediyorsun. Bunlari ben cebime koyuyorum. Ulken harap ve yoksul. Para bizde ve (yaninda bulunan ABD Delegesi Amiral Bristol u gostererek) bunlarda var. Yarin borc almak icin gelip onumuzde diz cokeceksin. O zaman cebimdekileri cikarip hepsini alacagim.

Lord Curzon Ataturk doneminde cebine koyduklarindan zirnik alamamis, hatta dostlugunu kazanmak icin Krallarini ayagina gondermislerdir. Fakat ne yazik ki Ataturk ten sonra gelenler Lozan in kazanimlarini, ozellikle 2.Dunya Savasi sonrasinda Ingiltere nin yerini alan ABD ye kaptirmislardir.

Sovyetler Birligi nin dagilmasiyla dunyanin tek super gucu olan ABD hedef buyutmus, mazlum uluslarin ulusal devletlerini toptan ortadan kaldirmaya karar vermistir. Medyayi, yazarlari, (sozde) bilim insanlarini, ozellikle yerel isbirlikci/hain etki ajanlarini kullanarak kuresellesme ve dunya vatandasligi masallari ile ulusal devletleri cagdisi ilan eden, ulusal kahramanlari gozden dusurmeye, ulusal refleksleri koreltmeye yonelik; ote yandan din ve mezhep ayriliklari ile mikro milliyetcilikleri one cikaran butuncul bir bilgi kirliligi (desinformasyon) olusturma ve beyin yikama kampanyasi baslatildi. Yeni planlar yapildi, taktik ve stratejiler gelistirildi. BOP ve bunun gelistirilmisi GOP bu kapsamda yapilan planlardir. Bu planlar cercevesinde Sevr benzeri yeni haritalar servis edilmeye baslandi.

Bu yeni emperyal stratejiyi goz onune alarak, ulkemizde son yillarda yasananlari, yazilanlari, konusulanlari dusunun ve buna gore yeni haritalari yeniden degerlendirin.

Ataturk e ve silah arkadaslarina, Rauf Denktas a vb. yapilan saldirilari buna gore degerlendirin. Ulkenin bolunmez butunlugu icin canini ortaya koymus, gazi olmus ulusal kahramanlarimizi intihara surukleyecek derecede, alcakca yapilan saldirilari dusunun.

Ulusal birligimizi simgeleyen ozdeyislerin ortadan kaldirilmasini, TC nin resmi dairelerin logosundan silinmesini, andimizin yasaklanmasini ve en onemlisi bayragimizin yakilmasi, hatta askeri garnizonda gonderinden indirilmesini, buna karsilik bolucu teror orgutunun bayragi ile elebasinin posterlerinin her yere asilmasini toplumun bir tepki vermeksizin sessizce izlemesini buna gore degerlendirin.

VE TEKRAR TEKRAR IYI DUSUNUN! NEREYE GIDIYORUZ?..


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder