27 Ocak 2016 Çarşamba

Naci BEŞTEPE (AYDINLIK) : Aferin BİDEN

 


Naci BEŞTEPE (AYDINLIK) : Aferin BİDEN

Başlık tümcesi CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'e ait.

Niçin aferinmiş?

RTE'nin yapamadığını yapmış.

Üç partinin milletvekillerini bir masada toplamış.

Ne başarı!

BENDEN DE AFERİN

Benim aferinim Biden'e değil.

O masa çevresinde toplananlara.

Önce, "Kuvayı Milliye Partisiyiz" diyen CHP'ye.

1919'da; Wilson Prensipleri Cemiyeti ve İngiliz Muhipleri Cemiyetlerinin aksine, Sivas Kongre kararına "Manda ve himaye kabul edilemez" maddesini koyan bağımsızlıkçı Atatürk'ün kurduğu partinin bugünkü döküntülerine.

Sonra; "Yurtta biat (RTE'ye), dünyada biat (ABD'ye)" ilkesinin yılmaz bekçisi AKP'ye.

Ancak onların iktidarında yabancı bir ülkenin başkan yardımcısı her partiden birkaç vekili hem de ismen toplantıya çağırabilirdi.

Hiç şaşırmadım.

Kahroldum.

Türk vatandaşı onurum kırıldı.

ABD GERDEĞİ

Son bir aferin de HDP/PKK'ye.

Başkasının organı ile gerdeğe girme heveslisi eş-damatlar partisine.

ABD'den özerklik, özgürlük ve sonunda Kürt devleti kurmasını bekleyenlere.

Biden'in sözlerine üzülmemişlerdir sanırım.

PKK'yı terör örgütü saydıklarını söylemiş Biden.

Rol gereği olduğunu anlamışlardır.

Silopi'de bulunan ABD insansız hava aracı son kanıtıdır.

PYD'yi kollayarak PKK'ya sahip çıkmış ki bunu en iyi HDP'liler bilir.

Bir de tarih bilseler.

Türk halkı istemedikçe ABD'nin onlara devlet kurduramayacağını anlarlar,

boşuna umutlanmazlar.

AFERİN MHP

Tek içten ve gerçek aferin MHP'ye.

Uzun yıllardan sonra milliyetçi olduklarını gösteren bir davranış sergiledikleri için.

Saygısız, terbiyesiz, densiz ABD başkan yardımcısının ağzının payını verdikleri için.

Mandacı bozuntusu ABD'ye karşı Türk ulusunun onurunu korudukları için.

Katılımcıları beğenmedikleri için katılmamış olsalar da…


a45UyF587661-160127095921 Oraj Poyraz At Neomailbox cimcime@neomailbox.net
2016/01/26  12:30 2  65  undefined undefined egemen-turkiye@googlegroups.com

 

Intikam alma gucu malumdur turkun,
Ofkeye cevrilecek sabirindan urkun !

Ya kub (208/823)- Babasi (183/799) Ibn Ishak (153/770) Abdullah b.Ebi Bekr b.Amr b.Hazm- Amra binti Abdurrahman

Hz.Peygamber in hanimi Aise (r.a.) soyle demistir:
Recm ayeti ve yetiskin olanin (Radau l-kebirin) on defa emmesi (ile ilgili ayet) inzal olundu.
Bunlar evimdeki yatagin altindaki bir kagittaydi.
Resulullah (s) hastalandiginda, onunla ilgileniyorduk.
(Bu sirada) bize ait bir evcil hayvan girerek onu yemis Bu rivayette on defa emme ayetinin oldugu kagidin bir evcil hayvan tarafindan yenildigi aktarilmakta ancak bir nesh olayindan bahsedilmemektedir.(Ahmed b.Hanbel, Musned, VI, 269.)
Hadisin ibni Mace versiyonu: ...
Aise (Radiyallahu anha) dan; Soyle demistir :
Andolsun ki recm etme ayeti ve yetiskin kisiyi on defa emzirme (sebebi ile nikahlamanin haramligi) ayeti indi ve andolsun ki bu ayetler tahtimin altindaki bir yaprakta (yazili) idi.
Resulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) vefat edip biz O nun Olumu ile mesgul olunca, evde beslenen bir koyun (veya keci odaya) girip o yapragi yedi

Anneler Gunu Stadyumlarda Kutlanmali

24 Temmuz 2013

Bugun Anneler Gunu. Ama icimde bir burukluk var. Boyle ozel bir gunun ayri ayri evlerde degil stadyumlarda hep beraber coskuyla kutlanmasi gerekirdi. Cunku biz millet olarak ozel gun ve resmi bayramlarda 101 pare top atisi yapilmadan, gecit resmi olmadan, uniformalar giyilmeden kutlama olmayacagina inaniyoruz. Isterdim ki anneler de uniformalarini giyip uygun adim yurusun, biz de tribunden onlari alkislayalim, gozlerimiz dolsun, sonra ne bileyim Turk yildizlari ucak gosterisi falan yapsin. Bunlar hos seyler sonucta. Kuzey Kore de ozel gunler ve resmi bayramlarda yapilan gosterileri gorunce hangimiz duygulanmiyoruz? Oradaki milli birlik ve butunluge hangimiz imrenmiyor?

Ben isterdim ki anneler stadyumlarda cesitli koreografiler yapsin, kule olustursun... Tamam, belki kule yapmalari o kadar kolay olmayabilir. Sonucta anne dedigimiz insanlar genellikle kilolu olur. Ama bu tamamen onlarin sorunu. Eger o perde takma isini yillarca bize yaptirtmak yerine kendileri yapsalardi bugun cok daha atletik olabilirlerdi. Uzgunum.

EN GUZEL HEDIYE UCLU PRIZDIR

Birileri coskuyla Anneler Gunu nu kutlarken ote yanda sessizce aglayanlar var. Kim onlar? Bu gune ozel kampanya yapmasi mumkun olmayan demir-celik, hirdavat ve tiras bicagi gibi sektorler. Evet, bu sektorler Anneler Gunu nde derin bir sessizlige gomulur. Diger butun sektorlerin reklamlari yaldir yaldir donerken bu sektorler bir kosede usulca aglamaktadir. Cunku Anneler Gunu ile urunlerini bagdastirmalari mumkun degildir. Infrared isitici markalari bile bir sekilde urunlerini bugune baglayip Anneler Gunu nde verilecek en guzel hediye infrareddir. Anne sicakligi gibi... diyebilirken bu bahsettigim sektorlerdeki firmalarda mayis ayinin ikinci pazar gunu depresyon, halsizlik, umursamazlik ve gozleri sabit bir noktaya dikerek donuk donuk bakmalar gorulur.

Ama son yillarda bu alakasiz sektorler Ya biz de Anneler Gunu nden faydalanalim, ne olur ki sanki? deyip isin cilkini cikardi. Annenize en guzel hediye uclu kablodur, priz kapagidir noktasina geldik. Lutfen yapmayin bunu. Bir cimento firmasinin Anneler Gunu nde kampanya yapmasinin ihtimali yok. Isterseniz deneyebiliriz:

Annenize verilecek en guzel hediye cimentodur. Aileyi adeta bir cimento harci gibi birlestiren o degil midir?.. Olmadi. Zorlama oldugu cok bariz.

Bugune ozel, annesiyle gelen her musterimize dort torba cimentoya bir torba bedava... Onlar en iyi cimentoyu hak etmiyor mu sizce... Bu da basarisiz cunku hicbir insaat iscisi cimento alisverisine annesiyle gitmez.

Gordugunuz gibi ne kadar caba sarf etsek de olmuyor. Simdi sakin olun ve elinizdeki o reklam butcesini yavasca baska bir gune birakin. Cicek ve cikolata firmalari disinda kimse bugunle ilgili reklam yapmasin.

ANNELERI RAHAT BIRAKIN

Bu reklamlar anneleri de degistiriyor. Sevgili firmalar, anneleri neden gaza getiriyorsunuz? Eskiden elini opup gununu kutlayinca sevincten ucan annem simdi bana infrared isitici isteyen gozlerle bakiyor. Tamam siz reklam icabi Annenize en guzel hediye infrared isiticidir diyorsunuz fakat bizimki inaniyor buna. Gercekten de en guzel hediyenin infrared isitici oldugunu dusunuyor. Insaf edin, siz bile uretici firma olmaniza ragmen buna inanmiyorsunuzdur.

Gecen Anneler Gunu nde Annecim sana en guzel hediye bugun burada yaninda olmam degil midir? dedim, Kendine biraz fazla anlam yukluyorsun bence diye cevap verdi. N olur yapmayin, lutfen annelerimizi gaza getirmeyin.

Son sozum annelere. Sevgili anneler, basimizin tacisiniz fakat o terlik ne? 2012 yilindayiz hala terlik firlatiyorsunuz. Misafirin yaninda gizli gizli cimdik atmalar falan... Bu mudur yani? Yapmayin..

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder