25 Mayıs 2016 Çarşamba

65. hükümet/Yılmaz ÖZDİL

Ve halkın yarısı hala daha mevcut durumu demokrasi zannediyor.
Bu insanların idrak yollarındaki tıkanıklığı açmak için ne yapmak lazım bilmiyorum?


Saygılar.

Oraj POYRAZ  L2fSIJNoA0xfSNxA  


65. hükümet/Yılmaz ÖZDİL



64'üncü hükümetin ekonomiden sorumlu başbakan yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiden sorumlu başbakan yardımcılığına kaydırıldı.

Tbmm başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan boşalan dışişleri bakanlığına, mgk genel sekreteri Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın çalışma arkadaşı Recep Tayyip Erdoğan getirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine açıklanmadan yarım saat önce sürpriz şekilde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesi kulislere bomba gibi düştü, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan istişareler neticesinde, maliye bakanı Recep Tayyip Erdoğan'la sanayi bakanı Recep Tayyip Erdoğan kabinedeki yerlerini korurken, bir önceki hükümetin hükümet sözcüsü Recep Tayyip Erdoğan çevre bakanı olarak hükümete girdi.

Aile bakanlığına diyanet işleri başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı getirmek isteyen başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bu bakanlığa merkez bankası başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı getirmeyi düşünen cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerilim yaşandı.

Ak saray'daki asrın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın araya girmesiyle tatlıya bağlandı, meclis külliyesi'ndeki dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın da onayı alınarak, dolmabahçe'deki mit müsteşarı Recep Tayyip Erdoğan aile ve bilim bakanı yapıldı.

En büyük sürpriz tarım bakanlığında yaşandı, çalışma bakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarımdan sorumlu milli savunma bakanı olmasına kesin gözüyle bakılıyordu, ancak son dakikada yaşanan değişiklikle spordan sorumlu milli eğitim bakanı Recep Tayyip Erdoğan tarım bakanı oldu, Recep Tayyip Erdoğan'dan boşalan spordan sorumlu şehircilik bakanlığına ise, daha önceki Recep Tayyip Erdoğan hükümetinde adalet bakanlığı yapan Recep Tayyip Erdoğan oturdu.

Recep Tayyip Erdoğan hükümetlerinin tecrübeli başbakan yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez Recep Tayyip Erdoğan hükümetinde yeralmadı, onun yerine ilk kez Recep Tayyip Erdoğan başbakan yardımcısı yapıldı, halef-selef Recep Tayyip Erdoğanların devir teslim töreninde duygulu anlar yaşandı, Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk olarak Recep Tayyip Erdoğan kutladı.

Kabine listesi hazırlanırken içişleri bakanının unutulduğu anlaşıldı, orman turizm ve avrupa birliği bakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içişleri bakanlığını vekaleten yürüteceği, güvenoylamasından sonra gıda ulaştırma ve çalışma bakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içişleri bakanlığına getirileceği, gümrük sağlık ve ticaret bakanlığına da kültür ve su işlerinden sorumlu teknoloji ve tabii kaynaklar bakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vekalet edeceği öğrenildi.

Kabinenin tek türbanlı bakanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

*

Sayın gerizekalı basınımız hâlâ "bakanlar kurulunda sürpriz değişiklikler var" filan diye yazıyor.

*

Ne sürprizi birader…

İki dudağının arasına bakanlar kuruludur!

 
a45UyF587661-160525110907 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2016/05/25  11:00 1  39  1923atamizindeyiz@googlegroups.com


 



--

Solem lucerna non ostenderent
Gunes fenerle gosterilmez (bariz olaylar icin)

Latin Atasozu

Maide-69 Fakat inananlar, Yahudiler, Sabiiler ve Hiristiyanlardan Allah a ve ahiret gunune inanan, iyi isler yapana korku yoktur, onlar uzulmeyeceklerdir. Ayni hukum Bakara-62 de de gecmektedir.



Fakat Al-i Imran-85 ise Kim Islamiyetten baska bir din ararsa onunki kabul edilmeyecektir. O ahirette de kaybedenlerdendir. denilmektedir.

Turk milletini Allah icin, Peygamber icin topraklarini, menfaatlerini, benligini unutturacak, Allah la mutevekkil kilacak derin bir gaflet ve yorgunluk besiginde uyuttular.(..)

Mustafa Kemal ATATURK
(Mustafa Kemal in yazdigi Afet inan imzasiyla cikan Medeni Bilgiler kitabi 1931)


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder