28 Mayıs 2016 Cumartesi

Ganalı din adamından akılalmaz sözler: Eşcinsellik depremlere neden oluyor!

Zırvanın iki önemli zırvalama noktası var.

1. Sismoloji bilimi hikayeymiş meğer, tek başına bütün her şeyin açıklaması Kur'anda yazanlardan ibaretmiş. Esasen hep yazdım, sorunun ana fikri bu. Bütün soruların cevabını içerdiği söylenen tek bir kitap var ortada, ya da bütün cevapların sorusunu içeren tek bir kitap. İddia çooook ama çok büyük. Haddini fazla fazla aşan, aştığı için de akıl dışı gerçek üstü bir iddia. O derece gerçek üstü ki, kimse artık bu iddianın gerçekliğin sorgulamıyor, buna teşebbüs dahi etmiyor, bunu aklına dahi getirmiyor. İddianın gerçek üstü oluşunu son derece doğal ve normal karşılıyor.

2. Allahın iğrenmesi bana ilginç geldi, tıpkı bir insan gibi hisleri, duyguları, algıları olan bir ilah. Aslında bu yeni bir haber değil, Allahın kızdığını, öfkelendiğini, kin tuttuğunu, sevdiğini, sevindiğini, üzüldüğünü falan biliyorduk. Fakat iğrenme konusu yeni.

Insana benzer bir ilah.
İnsanla insan olan bir ilah.
İnsana oyun eden, tuzak kuran bir ilah.
İnsanın duygu ve düşüncelerini önemseyen bir ilah.

Tuhaf, hem de çok tuhaf.

Bunca duygu, algı, his bana bu ilahın bana tıpkı bir insan gibi zaafları olduğunu anlatıyor.

Teşbihte hata olmasın. Örneğin, siz yerde yürüyüp duran karıncalardan bazılarına sempati, bazılarına antipati duyar mısınız? Ben duymam, aralarında taraf da tutmam. Hatta ne yaparlar, ne ederler umursamam. Kendi değer yargılarıma göre onları ölçüp biçmem.

Saygılar.

Oraj POYRAZ  L2fSIJNoA0xfSNxA


Ganalı din adamından akılalmaz sözler: Eşcinsellik depremlere neden oluyor!

Sozcu.com.tr

11:2828 Mayıs 2016

Ganalı Müslüman din adamı Mallam Abass Mahmud, eşcinsel çiftler arasındaki ilişkinin Allah'ı tiksindirdiğini belirterek, bunun depremlere neden olduğunu iddia etti.

"Erkekler cinsel ilişkiye girdiğinde Allah kızıyor ve bu mide bulandırıcı birleşme depremelere neden oluyor" diyen Mahmud, Allah'ın antik şehirler Sodom ve Gomore'yi de eçcinsellik yüzünden yerle bir ettiğini söyledi.

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre; Mahmud'un bu yorumları, Başkent Akra ile Kumasi şehride eşcinsellere yönelik düşmanlığın arttığı yönündeki haberlerin hemen ardından geldi.

http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/ganali-din-adamindan-akilalmaz-sozler-escinsellik-depremlere-neden-oluyor-1250419/ 
a45UyF587661-160528120131 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2016/05/28  17:00 1  39  1923atamizindeyiz@googlegroups.com


 



--

Ben mu minlerin emiriyim; onlarin en yoksulunun gecindigi gibi gecinmek zorundayim.

Hz.Ali

Risale-i nur oyle degerli bir kitaptir ki ,kuranin onda yansiyan nurlarina hizmet etmek ,askerlikten ve kutsal savastan daha ustundur.
benim elimde firsat ve param olsa, Risale i nur hizmetinde olan degerli kardeslerimi askerlikten kurtarmak icin; bin lira karsiliginda bile olsa bedeli oder ve kurtaririm onlari.

Lemalar | On Altinci LemA a | 156
Said-i Nursi

Benim goruslerim Spinoza ninkine yakindir: Duzenin, bizim sadece belli bir olcude ve yetersiz bir sekilde kavrayabileyecegimiz mantiksal yalinligina duyulan inanc ve bunun guzelligine duyulan hayranlik.

My views are near those of Spinoza: admiration for the beauty of and belief in the logical simplicity of the order which we can grasp humbly and only imperfectly.

Kaynak: Albert Einstein, 1947; from Banesh Hoffmann, Albert Einstein Creator and Rebel, New York: New American Library, 1972, p.95.
(Bu goruslerinden dolayi Einstein in Panteist oldugu sonucu cikarilabilirse de, bir sonraki gorusunde de agnostiklige yakin oldugunu belirttigini gorecegiz)


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder