25 Mayıs 2017 Perşembe

DÜNYA'YA BENZER GEZEGENİN İNCELENMESİ ORTADOĞU'YA BENZER BİR BÖLGENİN BULUNACAĞI ENDİŞESİYLE DURDURULDU


 


DÜNYA'YA BENZER GEZEGENİN İNCELENMESİ ORTADOĞU'YA BENZER BİR BÖLGENİN BULUNACAĞI ENDİŞESİYLE DURDURULDU

NASA, dün Kuğu takımyıldızında Dünya'ya benzeyen bir gezegen bulunduğunu açıklamasının ardından bugün geri adım attı. Gezegeni bulan Kepler teleskopundan gelen son fotoğraflar uzmanlarda hayalkırıklığı yarattı: "Amaaan Ortadoğu gibi bir yer var orda ya, bırakıyoruz beyler araştırmayı..."

Milyarlarca dolar harcayarak yapılan çalışmalarda temel hedefin dünyaya benzer bir gezegen değil, Ortadoğu'su olmayan bir gezegen arayışı olduğunun altını çizen NASA Basın Sözcüsü Isaac Tungsten, bunca emeğin sonunda büyük bir hayalkırıklığı yaşadıklarını gizleyemedi.

NASA'da moraller bozuk

Kepler 452-B adı verilen gezegende maalesef Ortadoğu 127-C isminde bir bölgenin bulgularına rastladıklarını söyleyen NASA Basın Sözcüsü Isaac Tungsten yaşadıkları üzüntüyü şöyle aktardı:

"Ya su var, efendime söyliyim atmosfer var, yeşillik var. Resmen kalktık NASA'nın koridorunda sevinçten oynadık ya. Ama noldu sonra bi fotoğraf geldi, arkadaş birden dedi ki 'Beyler şurda peşmerge gibi bir şey var, IŞİD'li gibi duran figürün ötesinde', baktım hakkaten var. Allah kahretmesin ya. Bütün keyfimiz kaçtı. Ağlayarak istifa eden uzay mühendisi gördü bu gözler, lanet olsun... Onca emek, onca çaba... Buyur çöpe gitti her şey..."

"Devam edecek gücümüz yok"


Son gelen veriler ışığında artık projeye devam edecek motivasyonlarının da kalmadığını sözlerine ekleyen Tungsten, can güvenliklerinin tehlikede olabileceğini de öne sürerek yaşadıkları korkuyu dile getirdi. "Valla uzay araştırmaları yapılırken canlı bombayla patlatılırsak, inanın bunu kimseye izah etmemiz imkansız. Keşke filmlerdeki gibi alien'lı, yaratıklı, garip gurup canlılar bize saldırsaydı da, yine şu manzarayı görmez olsaydık" diyen Tungsten, durduk yere heyecanlandırdıkları herkesten de özür dilemeyi ihmal etmedi.

New York Times muhabirinden gelen "Peki gezegende petrol var mı?" sorusu üzerine ise beklenmedik bir şekilde sinirlenen Tungsten, toplantıya geldiği bisikletinin pompasıyla gazeteciyi kovalamaya başladı. Alienlar ve Diğer Türler Daire Başkanlığı koridorunda muhabiri yakalayan Tungsten, haber yayına hazırlandığı esnada "Var ulan, var eşşoleşşek doymadınız petrole, al mna koyim var" bağırışları eşliğinde gazeteciyi dövmekteydi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=284644

 
Zaytung.com Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan Bildirilmiştir: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel materyal, html kodlarına varıncaya kadar yalandır uydurmadır. Kemik yaşı 18'den küçük olanlar siteye bir arkadaşa bakıp hemen çıkmak için dahi giremezler. Son olarak bizi dava edip mahkemelerde süründürmezseniz gerçekten çok seviniriz. Saygılarımızla.


a45UyF587661-170525111609 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/05/25  12:24 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Az ibadet edip cok calismak, cok ibadet edip az calismaktan ustundur.

Hz.Ali

Ingiltere Osmanli Devleti nin yonetimine el koyarsa, saltanat ve hilafetin Ingilizler elinde bulundugunu goren Misir ve Hindistan Muslumanlarinin da Ingiltere yle dost olmanin geregine inanacaklari a$ikardir.

Ingiliz Muhipler Dernegi Baskani, Adliye Nezareti Mustesari ve yazar Sait Molla

Turkiye Cumhuriyeti seyhler, dervisler, muritler, meczuplar memleketi olamaz.
En dogru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatidir

ATATURK, 1925, Kastamonu Nutku, Soylev ve Demecleri


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder