16 Ağustos 2017 Çarşamba

Zahide UÇAR: CHP AKP’NİN BANYOSU MUDUR?



Zahide UÇAR: CHP AKP'NİN BANYOSU MUDUR?

AKP ve AKP'nin Başı bağırıyor;

"Kılıçdaroğlu Türkiye'yi yabancılara şikayet ediyor. Ekmeğini yediği ülkeye ihanet ediyor(!)"

Bak sen?? Ekmeğini yediği ülkeye ihanet ediyor öyle mi?

Hatırlatalım mı?

- "Ankara'nın şerrinden Brüksel'in şefaati iyidir" diyerek Brüksel'in kollarına sığınan AKP değil miydi?

ABD'de kürsüye çıkarak;

- "ABD'de özgürlük var. Benim ülkemde kızlarım başörtüsü nedeniyle okuyamadı." Diyen AKP Başkanı değil miydi?

AKP'nin başı 2004 yılında Almanya'da Schröder'e;

"Benim maaşım yetmiyor. Siz ne kadar maaş alıyorsunuz?" Diye sordu.

Yetmedi;

Ömer Çelik, 2013 yılında Moskova'da iken bir çağrı yapmış ve;

- "Geçmişte yapılan bazı yanlışlıklar yüzünden ülkemizi terk etmiş Hıristiyan ve Yahudiler var. Hepsine 'Ülkenize geri dönebilirsiniz' diyoruz." Demiştir.

Erdoğan Başbakan iken;

- "Yıllarca bu ülkede bir şeyler yapıldı. Farklı etnik kimlikte olanlar ülkemizden kovuldu. Acaba kazandık mı? Bu aslında faşizan bir yaklaşımın neticesiydi." diye konuştu.

Yunan basını, bu sözleri "tarihi itiraf" başlığı ile yayınlamıştır.

24.01.2012 tarihinde, Hollanda'dan Fatma Aktaş'tan bir ileti aldım. İletide bir açıklama vardı. Açıklamada;

- "Erdoğan ve Gül'ün Arie Oostlander'den ricasi:

'Önce askeri bitireceğiz. Sonra Atatürk'ü. Siz bu konuda bize yardımcı olacaksınız.'

Bu sözler, eski Avrupa Birliği Türkiye raportörü Hollandalı parlamenter Arie Oostlander tarafından, komisyon toplantısında, bize bilgi olarak iletildi. Yukarıdaki bu sözlerin, Mastricht zirvesinde Tayyip ve Gül'ün ricası olarak kendisine söylendiğini belirtti. Ermeni meselesinde de aynı şeyi söylediklerini ve durumu kendilerinin idare ederek, yardımcı olacaklarını belirttiklerini söyledi. Bu bakımdan, Fransa'daki karar(Ermeni soykırım yalanıyla ilgili alınan karardan bahsediyor), AKP hükümeti ile Fransızlar arasında danışıklı dövüştür. Bu konuda bir şey olacağını bu hükümetten beklemeyin, yoksa yanılırsınız."

Bir de Erdoğan'ın 04 Kasım 2002 tarihinde ABD Savunma Bakan Vekili Wolfowitz'e yazdığı ve o dönem haber olan bir mektup var. O mektupta;

- "Değerli Dr. Wolfowitz,

Ülkelerimiz arasındaki tarihsel ortaklık ve dostluğun gelecekte de sürmesi ümidimi paylaşmak için, bu mesajımı ortak dostlar aracılığıyla doğrudan size ulaştırmak isterim.

Seçim sonuçlarının bizim genelkurmay saflarında biraz rahatsızlık yaratmış olabileceğinden, resmî konumunuz gereği, hiç kuşkusuz haberdarsınızdır. Bilmenizi isterim ki, onların Türkiye'nin müreffeh, seküler (çağdaş) ve birinci dünya topluluğunun güvenilir bir üyesi olması ümitlerini partim ve ben de paylaşıyoruz. Ve geçmişte hiç olmadığı kadar birleşmiş olan ülkemizin çıkarları için en iyisi olacak şekilde birlikte çalışabileceğimiz kanaatindeyim.

Bu amaçla, Org. Özkök ile mümkün olduğu kadar kısa sürede mahrem, özel bir toplantı yapabilmeyi ümit ediyorum. Özel cep numaram şudur: 0533 7

Bu yardım ve ülkeme geçmişte gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkürler.

Sizinle kişisel olarak görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."

- Yılmaz Polat'ın tanımıyla, "CİA'nın pençesinde yapılan açılım", bir İngiliz gözetmen eşliğinde Oslo'da PKK ile yapılan ihanet görüşmeleri tarihe kaydedildi.

Tarihe not düşmeye devam edelim:

- Afyon'un AKP'li Belediye Başkanı Çoban, Kurtuluş Savaşı'nda Anadolu'yu kan gölüne çeviren işgalci Yunan askerlerini şehit ilan ederek, onlar için anıt yaptıracağını söylemiştir. Tepkiler üzerine amacına ulaşamamıştır.

Ve tabii, en vahimi de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı olan bir insanın, Ortadoğu'da, Türkiye dahil, 22 ülkenin bölünme projesi olan BOP Eş Başkanlığını kabul etmesidir. Yani;

Yabancı bir ülkenin projesinde, kendi ülke çıkarlarına ters, hatta kendi ülkesini bölecek bir projede Eş Başkanlığı kabul etmesidir. Bugüne kadar da BOP Eş Başkanlığından feragat ettiğini söylememiştir.

Şimdi;

CHP'yi hamam, Kılıçdaroğlu'nu tellak yerine koyup, işledikleri suçları, kirli maziyi CHP üzerinden yıkamaya çalışma uyanıklığı.

Bu kir CHP üzerinden aklanmaz. YIKANMAZ!!.

Tarih bu gerçekleri yazar.

Ahmet'in suçu Mehmet'in işlediği suç üzerinden temizlenmez.

Türkiye Türkiye olalı böyle bir beyin yıkama taktiği görmedi. Bu yöntem çok tanıdık geliyor.

Hitler'in propaganda tekniklerinden bazı hatırlatmalar yapalım;

- "Halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır.

- Asla kendinden başka bir seçeneğe hareket alanı bırakma.

- Asla kabahat üstlenme.

- Sadece bir rakibine odaklan ve kötü giden herşeyi onun üzerine yık.

- Hatalı olduğunu veya yanlış yaptığını asla kabul etme.

- Bir yalanı yeteri kadar sıklıkla tekrarlarsan, halk eninde sonunda ona inanır.

- Halkı her zaman ateşle. Asla soğumasına izin verme."

DECCAL

Dini tanımlarda DECCAL şöyle anlatılır:

Akı kara, karayı ak gösterecek.

Bastığı yerde ot bitecek.

Ne dersiniz?

Deccal ORTAYA ÇIKTI DA, BİZİM HABERİMİZ YOK MU ACABA?

15.08.2018

Not: Karadeniz'e PKK ve TİKKO'nun girmesini engelleyen Veli Küçük Hergelekon tezgahıyla derdest edildi. Yani, intikam alındı.

Sonuç: PKK Karadeniz'e indi, can alıyor.…

Sorumlu kim??

Zahide UÇAR 15.08.2017

 
a45UyF587661-170816185347 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/08/16  22:23 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Ad hoc
Belli bir amaca yonelik

Latince Atasozleri

Fakat dini olmayan musibetler, hakikat noktasinda musibet degildirler.
Bunlarin bir kismi Allah in bir ikazi ve uyarisidir; bir kismi gunahlara kefarettir; hastalik gibi bir kismi ise, Allah in bir iltifatidir, bir temizliktir.

(bk.Buhari, Îman: 39, Muslim, Birr: 52)
Lutfen bundan sonra Muslumanlardan eza, cefa ceken, basina bir musibet gelenler aglayip, zirlamasin.
Cunku baslarina gelen her turlu olumsuzluk onlarin Allahin sevgili kullarindan oldugunu gosteriyor.
Ben demiyorum, hadisler, ayetler boyle soyluyor.

Istanbul a vize uygulayacagiz

14 Subat 2014

Gecen hafta belediye baskan adayligimi acikladiktan sonra cok sayida mesaj aldim. Bunlarin cogu cesitli magaza ve pizzacilarda yuzde elliye varan indirimler hakkindaydi, bunun disinda birkac vatandasimiz secimlerde oylarini bana vereceklerini bildirdiler. Bu moral ile derhal calismaya koyuldum.

Ilk olarak mahalle esnafini ziyaret ettim. Sorunlarini dinledim. Berber Irfan abi, halasi ve enistesinin $ik $ik catkapi misafirlige gelmelerinden $ikayetciymis. Bizim belediyeciligimiz doneminde bu tip $ikintilarin yasanmayacagini, erken uyari sistemini hayata gecirecegimizi anlattim. Mutlu oldu. Kasap Adnan abi ise hayatin anlamini merak ettigini, bazen et keserken dalip gittigini soyledi. Baskanligim doneminde hayatin anlamini aciklayacagimi, biraz daha sabretmesini soyleyip onu teskin ettim. Firinci Hamdi usta ise cok yogun oldugunu belirtti. Ona bizim donemimizde bu kadar yogun olmayacagini soyledim. Su an gercekten cok yogun oldugunu tekrardan belirtti. Ona gene ayni cevabi verdim. Bu kez ofkeyle Arkadasim cok yogunum diyorum, musteri bekliyor, tezgahin onunu kapatma. dedi. Tartistik ve oradan ayrildim.

Hafta boyunca siz kiymetli Istanbullular icin ne yapabilirim diye dusundum. Iste hepsi birbirinden $ik vaatlerim:

Toplu tasimada $ikismaya son

Metrobus ve otobuslerde $ikis tikis seyahat etmek en buyuk cileniz. Peki bunun gercek sebebini hic dusundunuz mu? Dusunmediniz, cunku onceki yonetimler sizden dusunmenizi degil Akbil basmanizi istedi. Toplu tasimadaki $ikismanin en buyuk sebebi halkimizin yarisinin obez olmasi. 40 kiloluk, kedi gibi bir kizcagizla NBA de center oynayan 180 kiloluk adamin ayni fiyata yolculuk etmesi esitlik ilkesine ters degil midir? Evet, bundan sonra otobusun basamagindaki hassas terazi yardimiyla tespit yapacagiz ve 70 kilodan fazla vatandaslarimiz cift Akbil basacak. 140 kilo uzeri yolcularimiz ise uc bilet parasi odeyecek. Boylece insanlar ya kilo verecek ya da evlerinde oturmak zorunda kalacaklar ve sizler icin metrobus yolculuklari keyfe donusecek. Kilolu vatandaslarimiz evde oturdukca daha da kilo alacaklar dediginizi duyar gibiyim, ama bu belediyemizin sorumluluguna girmiyor. Az yesinler.

Ote yandan 65 yas ustu vatandaslarimiza ucretsiz seyahat hakkini ise geri aliyoruz. Boylece halkimizi genclesmeye tesvik etmis olacagiz. Yasliligi ozendirmemek gerekiyor.

Istanbul a vize geliyor

Daha once de gundeme gelen Istanbul a vize uygulamasini hayata geciriyoruz. Belirli konularda sinavi gecenlere gecici vize verilecek. Asagida henuz taslak halinde bazi kriterler var, bunlara bakip kendinizi sinayabilirsiniz.

Savrulan bir otobuste dengede kalabilmek

Bir baska aracin aniden onune kirmasi karsisinda gosterilen sogukkanlilik

Kaldirimsiz yuruyebilme

Tekerlekli sandalye ile 5 saat boyunca sehirde hayatta kalmak

Dolmus durmadan inebilme ve binebilme yetenegi

Dolmuslarin alakasiz bir durakta sebepsiz beklemelerine saygi gosterebilmek

Ote yandan, gecici vize verdigimiz vatandaslara bulunduklari yakadan karsiya gecmemeleri konusunda da bir taahhut imzalatacagiz. Bes sene boyunca karsiya gecmeyenlere kalici vize verilecek.

Engelliler icin yeni duzenleme yok

Bir de $ik $ik dile getirilen engelliler meselesi var. Mevcut belediyelerin engelliler icin yaptiklari gercekten muazzam, uzerine bir sey koyabilir miyim bilemiyorum. Adamlar her sene engelliler gunu dolayisiyla engellilerin yasadiklari zorluklari anlatan kisa film yarismalari duzenleyip dereceye girenlere odullerini torenle veriyorlar. Engelliler icin muthis bir hizmet bu. Belediye yoneticileri o filmleri izleyip duygusallasiyorlar. Harika bir hizmet. Soz veriyorum, biz de kendi yonetimimizde engelliler icin duygusallasacagiz. Kaldirimlarin, duraklarin ve toplu tasima araclarinin engelli vatandaslarimiza yonelik duzenlenmesi ise belediyemizin sorumluluguna girmiyor. Bu mevzularla sanirim muhtarliklardaki ihtiyar heyeti ilgileniyor.

Belediye baskan adayi Sayin Beyinsiz Adam in ozgecmisi

1986 yilinda efeler diyari Tokat ta dogdu. Tokat in kadim kulturuyle yogrularak yetisti. Uzun yillar ilk ve orta dereceli okullarda egitim gordu. Bunu yeterli bulmayarak kendini daha da gelistirmek icin liseye gitti. Egitime cok onem verdigi icin bazi siniflari birkac kez okudu. Henuz ogrencilik yillarinda icinde siyaset aski vardi. Uc kez sinif baskanligi aday adayi oldu ancak birtakim ayak oyunlari neticesinde aday gosterilmedi. 2007 yili siyasi kariyeri icin donum noktasiydi. Bu tarihte Halkin Kukreyisi Partisi Genclik Kollari Umraniye Inkilap Mahallesi Tanitim ve Medya Departmani lise birlerden sorumlu baskan yardimciligi gorevine getirildi. Bulundugu makami hice sayarak siradan bir insan gibi hayatina devam etti. Partide genel baskanliga kadar yukselme sansi varken siyasetten $ikilip ara vermek istedigini soyledi ve evine dondu. Ileri seviyede Turkce bilen genc siyasetci uc cocugu olmadigi icin mevcut siyasi partilerin kapisindan cevrilince bagimsiz aday oldu.

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder