24 Haziran 2012 Pazar

Fwd: [Ozgur_Gundem] ISLAMCILARA SORU:III

Vallahi çok doğru bir noktaya temas etmişsiniz.
Kürtaj dı, füzeydi, Suriye'yeydi derken bir sürü şey boğuldu gitti.
Evet, gemicikler ne olacak?
İsviçre'deki 8 ayrı banka hesabında yatan milyar dolarlar ne olacak?
PKK'yla görüşme şerefsizliği ne olacak?
Kürecikte kurulan radarın hatta konulacak füzelerinin anahtarının, kontrolü Türk tarafında olacaktı, olmadı, o ne olacak?
Daha akla gelen çok mühim bir sürü soru var.
Aman haaaaa, gargaraya gelmesin


-------- Original Message --------
From: Ali Nejat ÖLÇEN <alinejat@olcen.net>


 

Bu e-mail,konuyla ilgisi olmayan seçkin bireylere ulasmis ise kendilerinden beni af etmelerinidiliyorum. Saygilarimla.

 

ÜLKEMİZ ISLAMCILARINA SORU:ÜÇ

 

Ali Nejat Ölçen

 

Islam’ın Ayetlerini bir yana bırakıp, birbirinize  soru sormak yerine yüreginizde cesaretin kırıntısı kalmışsa Başbakan R.T.Erdoğan’a aşağıdaki soruları yöneltiniz:

 

.Ya Başbakan,deyiniz: Genç yaşındaki oğlunuz içine üç TIR kamyonunun girdiği gemiciği hangi tasarrufuyla satın aldı? Bunu kendisine  sordunuz mu? Sizden habersiz ve parasal katkınız olmadan mı bu gemiciği satın aldı?

.Ya Başbakan, Suudi Arabistan Kralını ziyaret ettiğinizde orada Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül ile karşılaştınız. Her ikinize de verilen armağanları kamuoyu merak etmiş, basında da sizlere soru yöneltilmişti.  Aldığınız armağanları hala açıklamamakta kararlı mısı-

nız?

.Wikileaks olarak bilinen bir internet dolaşımında  Yurtdışı 8 ban-kada hesabınız olduğu açıklanmıştı. Bunu yadsımakla yetindiniz. Fakat Batı ülkelerindeki tüm bankalara yazı ileterek hesabınızın bulunmadığını isbat etmeyi düşünüyor musunuz?

.Sizin Tutuklu olan Abdullah Öcalan’la  resmi buyruğunuzdaki üst düzey görevlilerin görüşme yapılmasını sağladığınızı iler süren kişiyi “şerefsizlikle” suçlamıştınız. Şimdi de o görüşmenin yapılmasını si­zin sağladığınızı itiraf ettiniz. Birbiriyle çelişen bu iki ifadenizi Islam’ın Kutsal Kitabıyla bağdaştırıyor musunuz?

.Hac Suresinin 22’ni Ayeti “yalan söylememeyi” buyuruyor. Saf Su­resinin 2 ve 3’ncü Ayetleri de  yapamayacağınız şeyi söylememeyi koşul görüyor.Oysa: Danimarka’da Hz.Muhammet’i aşağılayan bir karikatür için Andres Rasmussen ,ülkesinde basın özgürlüğü olduğu için özür dilememiş siz de NATO genel sekreteri olmasını veto edeceğinizi açıkla-ıştınız. Bu sözünüzü niçin tutmadınız?

.NATO’nun Libyaya  savaş gemileri göndererek  saldırısı karşısında NATO’nun orada ne  işi var dediniz, bu sözünüzün tersine Siz de savaş gemilerimizi Libya’ya gönderdiniz. Yapamayacağınız ,bir şeyi söylemeniz Kutsal Kitabın Hac Suresindeki 22’ci Ayete aykırı değil mi?

. Ülkemizde kurulan “füze”lerin kumandası ve , düğmesi elimizde olacak demiştiniz. ABD bastırınca  birkaç gün sonra düğmeler NATO’ nun elinde olacak dediniz. Devlet yönetirken çelişkiye düşmemek gerekmez mi? Islam’ın Kutsal Kitabı da yapamayacağını söylemeyin

buyur muyor mu?

 

Sy.Başbakan, haşa size böyle sorular yöneltmek haddimiz mi? Fa­kat  soru yönetmeyince de Ali Nejat adındaki biri bizi korkaklıkla suçlayacak ve Kutsal Kitabın hükmüne ters düşmekte size ortak olduğumuzu ileri sürecek.

 

Lütfen yukarıki sorularımıza yanıt vererek bizleri bu güç durumdan kurtarınız. Çünkü o kişi, iki ayda bir Türkiye Sorunları adıyla 20 yıldan bu yana kitap dizisi yayınlıyor ve ücretsiz dağıtımını sağlıyor.

 

Biliyoruz ki, e-mail iletisindeki yazışmalarımızı yayınlayarak bizleri yedi düvel karşısında  mahcup duruma sokacak. Himmet buyurun bizleri Silivriye gön­dermeden önce sorularımızı yanıtlayınız.

 

 

 

__._,_.___
Recent Activity:
Guruptan ayr&#305;lmak için, a&#351;a&#287;&#305;daki adrese bo&#351; bir eposta gönderin:
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
.

__,_._,___






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder