30 Nisan 2014 Çarşamba

Re: [inanc] Re: ~TR-KSA Re: [SiyasetMeydani] Cemaata Ofkenin Anatomisi

Çok derin analizler yapılmış.
Hepsi hikaye.
Ben kestirmeden söyleyeyim.

Ben cemaate neden mi düşmanım?
Çünkü küresel oligarkların tetikçisi, işbirlikçisi oldular.
Her yerde.
Hem Türk(!?)iyede hem başka ülkelerde.

Başka ne yaptılar?
Amerikalıların menfaatleri için ülkenin yetiştirdiği pırlanta gibi subaylara, bürokratlara, akil insanlara zulüm yaptılar.

Hepsinden önemlisi, ülkenin özünü bir kenara bıraktılar, yabancıların beklentilerine göre dine düzen vermeye kalkıştılar.
Bilenler bilir ben Müslüman bile değilim.
Ama el insaf, temiz, saf, kendi halinde, işinde gücünde insanları aldatmanın nasıl bir bahanesi olabilir?

Hem Türk(!?)iye'de  hem  de bütün dünyada.
İnanan insanları kandırmanın bir bedeli olmayacak mı?

Oraj POYRAZ
L2fSIJNoA0xfSNxA

On 29.04.2014 14:11, ahmet dogan Simsek wrote:


Bahis konusu olay tam 47 yıl önce yaşanmış ve daha sonra üzerinde pek çok araştırma lar yaptığım olaydan yedi yıl sonra aynı mahlukun yeniden gelişinde Bizzat Resulullah efendimizin en zor anlamız da gelip o mahluku uzaklaştırmasına şahit olduğumuz başkaları için inanılmaz olsa bizler için kesinleşmiş olaylardır. Eğer o zaman teklif edilenlerden bir tanesini kabul etmiş olsa idim kendimizi kaptırmış olurduk. Sadece Allah gönülden sığınıp yalvarmaktan başka hiç bir sığınma imkanımız da yoktu. O hipnozun manyetik bir çekimle beynimizi boşaltmasına ramak kala namazı bozup secdeye kapanarak Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi diye yalvarmamış olsa idim beynin boşaltılıp sonrada yeniden yüklenmesi kaçınılmaz olacaktı.
Beynin manyetik bir çekim ile engel olunamaz bir şekilde boşaltılması sırasında beyni boşalmış ne olduğunu kim olduğunu artık anlaması imkansız bir duruma geçmeye saniyeler kala aklıma en son gelen bir yerden daha önce okuduğum şu kıssa geldi.
Musa as. kıyıya çıkar Firavunun üzerine kızıl deniz kapanırken işin vahametini fark eden firavun üç kere Ya Musa Ya Musa Ya Musa diye feryat edip bağırır. Ama Musa as. Artık onun zulmünden bıktığından mı nedense sessiz kalır ve Firavun boğulur. O sırada Allah tarafından kendisine ne kadar zalimsin Ya Musa. Eğer o üç kere Ya Rabbi Ya Rabbi Ya rabbi diye bana yakarsa idi ben onu kurtarırdım der. 
O anda aklıma gelen tek şey Allah kendisine içten bir şekilde yakaran kulunu kurtaracak yegane güzün sahibi Hepimizin Rabbi olan sadece Allahdır düşüncesinin yıldırım gibi hızla geçmesi ile aynı anda namazı bozup kıyamdan doğrudan secdeye kapanmak an içinde meydana geldi. O manyetik çekim koptu. Ama bu benim hemen temelli kurtulmam anlamına gelmiyordu. Daha günlerce savaş verecek ve evimi işimi arabamı bırakıp Belçika da Ablamın yanında olan Annemi de alıp Türkiye'ye kaçmam bir oldu. İki yıl daha aynı güçte olmasa da savaş devam etti. Eşim yedi yıl sonraki karşılaşma ve Resulullah tarafından kurtarılmamız sonucunda aslında yedi yıldır intihar et baskısı altında yaşadığını itiraf etti. Çünkü benim Almanya'daki son kurtuluş ve kaçma öncesi gecemde bütün gece ve sabah olduktan sonrada saat ona kadar oturduğum ve kurandan bildiğim ayetleri okuduğun 12 saatte civarı donmuş bir vaziyette kurandan ayetler okumaya başladığım anda aynı koltuğun diğer ucunda eşimde donup kalmış ve bir birimize yardım imkanı da kalmamıştı. Sabah on civarı benim üzerimdeki donmanın çözülmesi ile aynı anda Eşim birden Bismillahirrahmanir rahim diye bağırarak uyandı ve benim gece başıma gelen inanılmaz olaylardan habersiz seni tutan ve kendisine gökler padişahı diyen mahluku gördüm şeffaf bir küre tipi fanusun içinden insanlara ve dünyaya kibirle bakıyordu. İçinde olduğu şeffaf fanusun içinde Bir taht da oturuyordu. Rengarenk süslenmiş bir oda gibi tahtı da renkli kurdeleler ile süslenmişti diye tarife çalışıyordu. Yedi yıl sonra tekrar geldiğinde bu sefer aynı fanusun içinde kilitlenmiş kurdeleler ve tahtının rengi solmuş dişleri dökülmüş bir şekilde geldiğinde ben gece yarısı çoktan uyanmış kapıdan ve ya camdan perdeyi aralayıp bakmam halinde göreceğim şeyden derhal çıldıracağım iç güdüsü ile Kuran bilhassa Kadir suresini tekrar tekrar okumaya başlamıştım. Eşim beni görünce bu seferde benden korkarak feryat etti. Çok korkunç bir şekilde görünüyor muşum. Ben kendisine benim görüntüm de bir değişiklik yok sana öyle görünüyor. Gözlerini sakın açma ve benimle gözlerin kapalı olarak konuş diye tembih ettim. Bu seferde gecenin 2'si ile 3'ü arası kapıyı açsana birisi kapıda yalvarıp duruyor sende hiç insaf yok mu kapıyı aç diye bağırmaya başladı. Birden fırlayıp kapıyı kendisinin açmasından korkarak ellerini yakalayıp dikkat et Almanya'daki olaylar yeniden başladı sakın benden habersiz kapı pencere falan açayım deme sadece bildiğin sureleri oku diye ikna ettim. Zaman zaman kendisini kaybediyor ve o mahlukla konuşuyordu. Konuşmalarından onu bana kötülük yapmak yada öldürmek ile tehdit ediyor olmalıydı ki. Hadi be sen onun daha doğru dürüst ayetleri bile okuyamadığı zaman baş edemedin şimdi bu halinle mi onunla baş edeceksin diyordu. 
O da Eşime sen beni buradan çıkar ben yeniden eski durumuma gelirim sanada ne istersen veririm diyordu ki.Eşim ona seni ben kitlitlemedim ki nasıl açmayı bileyim hem zaten bilsem de açmam gibi sözler söylüyordu. Sonradan konuşmalarımızda Beni buraya sen kitlitledin sadece sen açabilirsin Çünkü insanlar içinde beni senden başka suretim ile gören sadece sensin diyor ve kendisini serbest bırakmanın yolunu geveleyip duruyor bir türlü açıkça söyleyemiyordu. Sonradan anladık ki Eşim ya imandan çıkmalı yada intihar etmeli idi ki onu gördüğü anda Bismillahirahmanir rahim diye onu oraya kilitlediği Besmele sakıt olsun. Bu konu da çok uzar. Sıradan cin olaylarında iki kişiyi aynı anda aynı olaylar ile esir alması pek görülen vakalar dan değildir. Resulullah efendimizin de her cin olayında Bizzat gelip o mahluku uzaklaştırması ama onun sonra gene gelmesi ve Efendimizin de yeniden gelip uzaklaştırması bunun bir kaç kere daha tekrar etmesi ve evin içindeki mahlukunun yanması ile dışarıdakilerin de kendisininde temelli uzaklaşması. (Allah ölüm halinde yeniden saldırmasından korusun inşallah) Cümlemizi de korusun.  
Bu mahluk eğer kendisine uysa ve teklifini kabul etse idim. O hikayemde anlattığım gibi Bankadaki kasiyerden çevremdeki herkesi bir tür hipnoz altına almam ve yönetmemi sağlayarak sizin hoca gibi beni kullanacaktı. Devlet adamlarını da bankadaki kasiyer gibi teshir edecekti ki pek çoğunu ediyor. Ayrıca Hipnozun merkezden değil hipnoza kapılmış olanların diğerlerini de farkına varamayacakları şekilde bir tür ikna ile hipnoz altına almaktan söz ediyordu. FG ve cemaati sadece İnsi şeytanların değil bu tip deccali vakaların da hipnozundadır. Umarım ileride bunları son nefesi vermeden önce hatırlarsınız.   
Selamlar
A.D.Şimşek


29 Nisan 2014 12:33 tarihinde Abudeyam <abu.deyam@gmail.com> yazdı:
 

Sevgili Kardesim

Benzer bir algi hipnozunun sizi alip goturdugunu
Kardeslerinizin karsi safina konuslandirdigini
Sizi onlarla amansiz bir savasa yonlendirdigini
de zaman zaman dusunseniz iyi olur derim.

Derim de sizi bunu yapabilecek durumda gormuyorum.
Belki bu hipnozdan cikamadan terk-i hayat edeceksiniz.

Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Abudeyam



2014-04-29 10:04 GMT+02:00 ahmet dogan Simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com>:

 
Sayın Mehmet Bey
İster inanın ister inanmayın. Deccal konusunda Rabbim Allah tarafından eğitilip bana kendisini Rabbim olarak tanıtarak hocanızın şimdiki yaptığı işi bana yaptırmak isteyen Şeytani ve Deccali mahluku içinizden yakın temas olarak 1967 nisan ayında tanımış kişiler ben ve eşimdir.
Onu tanıyanlardan delirip kıyamet koparmasın diye ona çaldığı çocukları annesi ile birlikte kurban kesip yiyen bir kişiyi ve annesini de bana Rabbim Allah yakından tanımayı sağlayarak öğretti. Deccali Tanrı sananlar sizin hoca ile sınırlı değil yani. Bu zincirleme bir hipnoz.Deccala teslim olan kendi nefsini ve çıkarını düşünen herkesi hipnoz halkasına katıyor. Yakalananın çıkması Allaha gönülden sığınarak uzun ca bir savaş vermesine bağlı.
Emrolunduğu dibi dosdoğru olmayanın okuyacağı dualar ve Kuran ayetleri dahi onu kurtaramıyor. Zaten çoğuda cennetlik iş yaptığını sanıyorlar.
Biz şimdiden söyleyelim de. Sonra mahşerde yakamızı tutup madem biliyordun neden söylemedin demeyin. Deccalın ve avanesinin nerelerden yakaladığı öğrendik lakin kimlerin yakalandığını anlamak hiç de kolay olmuyor. İllaki kendilerine açık verdirerek Allah dilediğine öğretiyor.
A.D.Şimşek


29 Nisan 2014 09:52 tarihinde Abudeyam <abu.deyam@gmail.com> yazdı:



Sayin Simsek
Sevgili Kardesim


deccalin usaklari hakkinda bile acaba sorusu sormadan kendisini sureti haktan zanneden bir sapik oldugunuzu bu yazidan anlamak imkani bulmus oldum.

tebrikler diyelim.
Gec de olsa anlamissiniz.

Sizi yeterince taniyorum. Beni sasirtmiyorsunuz.

Bu guruplarda yazistigimiz arkadaslarin bir kismi ile yaz aylarinda bir yerde oturur, cay iceriz. Iclerinde hanemize misafir olanlar da vardir.
Allah omur verirse, bu gunlerin gectigini gorecegiz.
Gunun getirdiklerinin etkisinde kalarak dusunen ve Musluman kardeslerine futursuzca saldiranlar
sakallarini ellerine alarak dusunme imkani bulacaklar.

O gun lutfen hakkimdaki bu teshisinizi hatirlayin:-)))))

Abudeyam





2014-04-28 20:30 GMT+02:00 ahmet dogan Simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com>:
 
Abu Deyan mahlasi ullanan Prof. Mehmet Can Bey
Bildiginiz gibi bir kac yas da olsa ben sizden buyugum.
Ama size Mehmet kardes diye degil sayin Hocam diye hitap etmeye simdiye kadar devam ettim. Ancak bu yaziniz ile siz henuz bir isl okul ogretmeni olabilecek kadar dahi entelektuel bilgi casusluk diplomasi uluslar arasi soguk savaslar ajanlar casuslar vatan hainleri vatana ihanete ucreti mukabilinde razi olanlar, kolu arkaya bukulup tehdit ve santajlarla yakinlari uzerinden tehdit edilenler ve zaten yabanci kimlikle kripto kisi olarak kendi irkina ve ya dinine hizmet icin bilerek dusmanlarimizin hizmetinde calisanlar gibi konular ile uluslar arasi savaslarda iceriden satin alinanlar ve ya sizin hoca gibi deccali haram gasp haksizlik yolu ile seytanin kolesi olup Islami ifsat ederek kafirlere ustunluk saglayacak hizmetler ile kendi oz vatanlarina ihanet etmekten cekinmeyecek kadar pisliklesmis deccalin usaklari hakkinda bile acaba sorusu sormadan kendisini sureti haktan zanneden bir sapik oldugunuzu bu yazidan anlamak imkani bulmus oldum. Bu gun Sayin Munir Beye Yazisindaki usluptan dolayi sitem etmistim. Takdiri ilahi olarak Munir Beye sitemimin cevabi Allah'in takdiri ile sizin uzerinizden geldi ve beni ikaz edip fazla iyi niyetlisin.kimin ne mal oldugunu biz bildirmedikce siz bilemezsiniz. Biz ise diledigimize bildiririz mesaji olarak geldi.
Gelelim sanki hainler ve mel'un lara iftira ettigimiz yanildimiz zanniniza dair asagidaki yaziniza.
28 Nisan 2014 17:43 tarihinde Abudeyam <abu.deyam@gmail.com> yazdı:


Bu yaziyi formule etmek icin epeyi dusundum.

Sayin Basbakanimizin ozel katkilariyla Turkiye toplumunda Cemaata karsi doruga varan ofkenin yapisini ortaya koymak icin madde madde siralamak istersek acaba soyle mi olur?
Sayin Basbakanimizin katkisi yanlis. Bu gruplarda Cemaat bu yaptigi ile tamamen bitmistir diye ik yazan bendim. FG denilen deccali hain icin Hasan Sabbah Ve cematinin kendisine tapan putperest cakallari icinde Hasan Sabbahin Hashasinleri diye yerine cuk oturan sozleri ilk yazan kiside bu fakirdir.  Ayrica Cemaat okullarinin Islam ve ucuncu dunya ulkelerine kurduklari okullarin aslinda, Dunya siyonist ve haclilarinin o ulkeleri ele gecirmek amacli Truva atlari oldugunu ve FG denilen asagilik herifin hem Islam alemine hemde insanlik alemine Siyonist ve hacli isgal guclerini tasimakta mekkare hayvanlari olarak kullanildiklarini da ilk dile getiren Allahin Lutfu ile bu fakir oldu. Bu sozleri medya ve Basbakan daha sonra duyarak kullandilar. Bu soylememin nedeni Basbakan bizi kiskirtmadi. Biz millet olarak Basbakani motive ederek vatan hainlerine karsi vatani ve milleti savunmaya tesvik ettik. Oda gercek bir Musluman komutan olarak savasi idare etmektedir. Eger siz ihaneti anlayamiyor ve Muslumanlar ile arasini acip Siyonist ve Haclilara teslim olan haramci eskiya yabancilara bagli mafya yapilanmasini teshis edememeniz normalde imkansizdir. Demekki sizde onlardan birisiniz ve bu yuzden basireti baglanip kor edilmissiniz. Dikkat edin bu dunyada kor olan ahirettede kor olur. 

1. Cemaatin insanlarin ozel telefonlarini dinlemesi, insanlarin ozel hayatlarina tecavuzdur.
Evet dogrudur ama bu azim ahlaksizlik ve buyuk bir gunah olmasindan ote bu alcaklarin yaptigi cok daha kat kat kotuluk ve serefsizlik olup islamin asla kabul etmeyecegi, islam kisvesi altinda islendigi icin islama surdukleri ve karistirdiklari bu ahlaksiz leke yuzunden yanilmiyorsan sadece bu suc dahi organize bir suc oldugundan hepsinin idamini gerektirecek kadar cok agir bir suctir ve olene kadar kisisel insan haklarindan insanliga ihanetten mutlaka mahrum birakma cezasida verilmelidir. 
2. Cemaatin devlet adamlarinin telefonlarini dinlemesi,devlet sirlarina ulasma tesebbusudur, casusluktur.
Evet dogrudur ama bu azim ahlaksizlik ve buyuk bir gunah olmasindan ote bu alcaklarin yaptigi cok daha kat kat kotuluk ve serefsizlik olup islamin asla kabul etmeyecegi, islam kisvesi altinda islendigi icin islama surdukleri ve karistirdiklari bu ahlaksiz leke yuzunden yanilmiyorsan sadece bu suc dahi organize bir suc oldugundan hepsinin idamini gerektirecek kadar cok agir bir suctir ve olene kadar kisisel insan haklarindan insanliga ihanetten mutlaka mahrum birakma cezasida verilmelidir. 
2. Bu telefon dinlemelerinden elde edilen bilgileri 13 sene boyunca biriktirip toplu olarak servis etmek, siyasi hayata siyaset disindan yoneltilmis bir saldiridir.
Evet sadece siyasi hayata degil milli iradeye devlete millete yabancilar adina saldiri oldugundan dusman savascisi olarak esir muamalesi gorme haklari yoktur ve bu suctandan vatana ve millete karsi dusmanla isbirligi yapmaktan dinlemelerini dusmanlar ve rakip ulkeler ile paylasmaktan dolayi bu maddede de ayni ihanetten ayrica hukum giymeleri gerekir. 

Suc isnadi ve mahkeme karari olmadan insanlarin telefonlarinin dinlenmesi kuskusuz ozel hayata tecavuzdur. Ceza kanununda karsiligi olan bir suctur.
Mahkeme karari olsa dahi hem mahkemeler sonuclanana kadar aciklanamaz olan sirlari aciklamaktan hemde baska bir ulkedeki merkezleri uzerinden yabanci istihbarat orgutlerine satmaktan yine vatana ihanetten idamlik suctur. Agirlastirilmis Muebbede cevrilse dahi asl bir daha cikamayacak sekilde mahkum olmalarini gerektirir. 

Bu dinlemelerden elde edilen bilgiler arasinda devlete ait gizli kalmasi gereken bilgiler de olabilir.
Olduguna Kusku yok Dis isleri dinlemesi ve MIT operasyonu uzerinden devlet sirlarini kendilerine bagli medya uzerinden dis dunyaya servis etmislerdir. 

Bunlarin secim oncesi servis edilmesi de siyasi bir eylemdir.
Evet ama bu yurt içindeki bir siyasi eylem değil dışarıdan gelen saldırıda turuva atından çıkarak düşmana kapıları açan hainlerin eylemidir ve siyasiden çok savaşda vatana ihanettir. 

Bunlar tamam.

Icimizde telefon konusmalarimizin baskalari tarafindan dinlenmiyor oldugunu dusunenimiz var midir? Hepimiz bu ihtimali gozonune alir, baskalarinin duymasini istemedigimiz seyleri asla telefonda konusmayiz.
 Bu ciddiye alinmayacak ahmakca bir savunmadir. Cunku bu vatandasi dinleyerek vatandasa zarar vermekten karsiligi olan cezanin uygulanip hainlerin cezasini cektikten sonra serbest kalacaklari siradan bir suc degil devletin dunyay kapali sirlarinin konusuldugu kriptolu telefonlarda daha telefonlar yerlerine teslim edilmeden ikisi disari ve biri iceride uc yabanci dinleme odagina hizmet amacli sifrelerde Truvati icindeki hainler tarafindan ozel olarak dinleme savunmasinin kale kapilarinin aciik birakilmasi dolayisi ile devletin icinden devlete ihanet edecek kadar alcak serefsiz vatan haini kahpeler harekatidir.  Cezasida Vatana ve millet kesin ve organize olarak ihanetten verilmelidir.

Siradan insanlar boyleyken konusmalari cok daha onemli zevatin daha az dikkatli oldugu dusunulebilir mi?
Cok daha onemli zevatin belinde tabanca omzunda nakinali ve kemerinde savunma amacli el bombalari ile dolasmasi adetten ise bu aptalca soruyuda sorabilirsiniz. Devlet erkanini devlet de korumak uzere kurulu birimler korur. Burada devlet erkanini korumasi gereken alcak ve serefsiz isine vatanina milletine devletine ihanet etmis alcaklar korumalarin icine sizmis veya tehdit santaj kullanilarak bazilari susturularak ihanet etmis alcaklardir. Yedigi ekmegi haram yiyen bu gibi hainlerin devlet erkanini dusmana satoaktan vatanina ihanetten geregi yapilmasi gerekir.
Bu nedenle telefon dinlemelerine takilan konusmalar, ciddi hic bir icerik tasimaz. Ustelik Disislerini dinlemeyi basaran zatin verdigi mesaj da aciktir: aptal olmayin istihbarat dunyasinda gizli konusma diye bir sey tanimiyoruz.
Siz ihaneti onaylayabilecek kadar alcak birisi olarakmi konusuyorsunuz da sanki fikir beyan eder gibimi yapiyorsunuz. Yoksa ne soylediginin farkina varamayacak kadar ahmak misiniz?
Eger dis isleriniikaz edecek olsa idi o bandi ya Basbakana gonderir. Ya dis isleri ve ya mustesarin masasina birakir yada GKB na gonderirdi. Hain kahpeler kimi kullanmis olurlarsa olsunlar Basta suriyey olmak uzere hukumeti dusurmek isteyen ve yerine satin alinmis kendilerine hizmet edecek kopeklerden bir hukumet kurup halkimizi ve vatanimizi gizlice isgal edecek ulkelere zaten Pensilvanya uzerinden dogrudan bir de Turkiyeyi tehdit amacli acik olarak da yayinlayan vatan hainlerini siz neden bu kadar destekliyorsunuz.

Telefon dinlemek icin roket teknolojisine ihtiyac yoktur. Emniyet istihbaratinin elindeki demode hurda yiginina da. ABD, Rusya ve Israil'in dinleme teknolojisinin parkinda bir gezinti nelerle ugrasiyormusuz diye tebessum etmemize sebebolur.
Demek butun devletlewr artik aramizda teklif mi var senli benli rahatca konusalim diye butun dinleyici onlemleri kaldirip kriptolu sifresi kirilmasi iceriden bir kahpe evladi acik kapi birakmadikca dinlenemez sifreli sistemleri aralarinda anlasip gerek yok diye cope attilar da biz mi duymadik. Yoksa siz bu milleti kendiniz gibi ahmak sandiginiz icinmi bu sacmaliklari ustelik Pek cok bilim dalinda dersler veren bir ogretim uyesi Profesor olarak milletimizi ve uzun zamandir tanidiginiz bizleri ahmak yerine koyarak bu derece sacma bir sekilde toplu katliamlara ya Gazzedeki filistindeki Misirdaki gibi destek vermis yada Miammardaki suriyedeki gibi sessiz kalip Suriyeydeki magdurlara giden ihtiyac maddelerini tasiyan MIT tirlarini durdurup bes Turkmen koyunun halkini koylerini terke mecbur birakmis ve Devletimize degil dusmanlarina destek vermis bir orgutu bize cocuk o aleti bilmeden karistirmis amcasi diye yutturmaya calisiyorsunuz.  

Telefon dinlemelerinden, devletin telefonlardan konusulabilen turden bilgilerini merak edebilecek tek bir ulke bile cikmaz.
Siz ne kadar cok sey biliyormussunuz meger. Bu kafa ile adami nasil Frofesor yaparlar bilmem koy okuluna egitmen olsaniz hic olmazsa kendinizi bu kadar asagi dusurmezdiniz. ABD. FBI ve CIA, Ingiliz M16, Israil Mosadi,  Bunlari Dunyay yaymaya bu kadar calisip Turkiyeyide bunlar uzerinden yeniden isgal etmek icin bu dinlemelere ve bunlara bu kadar parayi emegi ve uzman ajanlardan kurulu destek birimlerini sizin Hoca dediginiz vatan hainine onlarda sizler gibi taptiklarindan dolayimi destek veriyor saniyorsuz. Eh artik.

Dolayisi ile, telefon dinlemelerinden hareketle "casusluk" davalari acmak pek mumkun gorunmemektedir.
Eh o zaman bu hainler o dinleme tapeleri uzerinden devleti devirmeye kalkismayi ve bir suru kisiyi is adamlarini tutuklayip yargilayip iceri atiklari bu dinleme tapelerini hakimler savcilar neden bu kadar devleti yikacak kadar ciddiye aldilar acaba. Turkiyenin dunya capinda projelerini durdurmaya baslattiklarina gore size danismadiklari icin dinleme kayitlarini kullanmis o cemaatin savcilari. Yargiclarda elimizde agzi acilmadik bir surucuvallarnasilsa icinden delil uydururuz Tapeleride sonra evde dinlersin diye mi tutuklattilar. Bu yaziniz ile ihanetin bir parcasi olarak gorundugunuzuden haberiniz varmi.
Tam savcilar Cemaat hakkinda vatana ihanet ve casusluk iddialarina kanit pesinde kosarken, MIT tirlari ile Disisleri bakanliginin dinlenmesi hadiselerinin gelmesi uzerinde onemle durulmalidir.
Durulacagi kesindir. 

Bunlar hic bir ciddi icerigi olmayan sadece toplumda Cemaate yukselen ofkeye haklilik kazandirmayi amaclayan, once cemaati, sonra da AKP'yi bitirme projesinin sahipleri tarafindan vizyona konan algi operasyonlaridir.
Hic inadirici degil cunku cemaatin birlikte calistigi gayrimuslimler CHP MHP ve her turlu gruptan escinsellere kadar bir araya gelenlerin arasinda Cemeatin isi ne?.  

Ayrica AKP'liler arasinda Cemaata karsi en siddetli ofkeyi, dini hassasiyetleri daha zayif olanlarin gosterdigi gozlemimizi de ekleyelim. Turkiye'de Islami yasamin son yuz senesine bakanlar, Sayin Basbakanimizin "dindar genclik projesi"nin farkinda olanlar, farzlari ifa eden, kebairden kacan bir gencligin onemini bilirler.
Bu gruplarda onlari destekleyenler CHP tipi olanlar. Karsi cikanlar da seninde gordugun gibi Allah dan ve Resulunden gayrisine tabi olmayan cogu bagimsiz muslumanlar. Bizleri siz yilladir taniyorsunuz.

Allah'a ve Resulune inananlar ila inanmayanlar arasindaki ucurum farkin bilincinde olanlar, Musluman kardeslerini suclarina ait cezalari cektikten sonra bagislamakta hic gucluk cekmezler.
Iyide biz onlari normal muslumanlar olarak gormuyoruzki. Muslumanlara ihanet edip haclilar ve Siyonistlere hizmet eden sapik bir deccalinin pesine takilmis saptiklarinin parkinda olmadan devletine milletine ihanet edecek kadar sapik murted olduklarinin farkinda olmayan murted ve vatan hainleri olarak goruyoruz. Muslumanlar Muhammed as'ın izinden ayrilip boyle sapiklarin ve haramcilarin pesine takilmazlar.

Cemaata mensup kardeslerimize kolayca yukledigimiz "vatana ihanet", "casusluk" gibi suclarin mesnetlerini tekrar gozden gecirelim. Bunlarin buyuk cogunlugunun algi yanilmasi oldugunun farkina varalim.

Abudeyam
Prof. Mehmet Can Bey
Oruz yildan fazladir belki kirk yildir bu adamin davranislari. Parayi Allahtan daha guclu gibi goren ve parayi Allaha sirk kostugunu, mensuplarinin dunyada hukum sahibi olmak icin paraya sahip olmak seklinde paraya giden her yolu helal haram demeden dolandiraral tehdit ederek verilis amaci disinda kullanarak ahlak disi din disi paraya dayali guce taparak sonunda devleti milleti ve dinimizide sattiklarina sahit olunca otuz yillik kuskularimiz kesinlesti. Otuz yili asan surede bizlerde yardim ettik elimizden geldigi kadar husnu zan ettik. Ama son olaylar ile sadece takke dustu. Biz kafasinin kel oldugu konusunda coktan kuskularimiz kesinlik kazanmaya baslamisti.
Mehmet Bey Cemaat artik Islam alemi icin dusmandir. CHP ile birlikte hareketi CHP yi kirletmemistir. Ama cemaatin aslinda Islam dusmani oldugunu kanitlamistir. Bu ihanetin iceride ve disaridaki sahitleri Muslumann karsitlaridir. Islam dusmanlari ile dost Muslumanlar ile dusman olan, Muslumanlar degil Deccali FG ve kendisini Rab edinen Musrik olduklarinin farkina varmayip hala kendilerini Musluman zanneden Musrik hashasinleridir.
A.D.Simsek 
 














__._,_.___



__,_._,___
zaryop:jaro
Horoz otsun otmesin,
sabah mutlaka olacaktir.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kurmus oldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur:
Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com
Ayrilmak isterseniz de :
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup Sayfamız :
http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder